g.r.a.f.z.e.r.o 19.02.10, 10:04 Otwarcie butiku zasługuje na artykuł na Gazeta.pl?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fjestis Nowy sklep z ubraniami i butami 19.02.10, 10:13 Ciekawe, jakie ciekawe będą ceny, to bardzo ciekawe! Odpowiedz Link Zgłoś
urwanypalec Re: Nowy sklep z ubraniami i butami 20.02.10, 08:56 Ciekawe ile wziął redaktor i gazeta za darmową reklamę Ciekawe, ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
archeus_pl To miłe i jakże zbędne 19.02.10, 10:14 A dlaczego?Wczoraj na forum wrzuciłem pytanie forum.gazeta.pl/forum/w,70,107507882,107507882,Szczecinscy_kupcy_przez_was_kupuje_w_internecie.html.Ciekawe czy tam też już jest wiosna?A może już lato.W japonkach po zaspach.Miłe.Pewnie i tak pozostaną mi zakupy w internecie.Smutne ale prawdziwe i żaden nowy szmateks tego nie zmieni.Życzenia wszystkiego najlepszego dla nowego sklepu.Oby ten kupiec był bardziej rozgarnięty niż reszta szczecińskiej bandy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kornelia Re: Nowy sklep z ubraniami i butami IP: *.static.espol.com.pl 19.02.10, 10:15 Zara to cos wiecej niz butik, trochę szyku zyska Galaxownia Odpowiedz Link Zgłoś
lemisiaque Re: Nowy sklep z ubraniami i butami 19.02.10, 10:31 To brama do lepszego świata, nie wiedzieliście? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Ten sklep otwarto specjalnie dla ciebie Kornelio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.10, 10:50 i dla twoich, podobnie myślących koleżanek... Gość portalu: kornelia napisał(a): > Zara to cos wiecej niz butik, trochę szyku zyska Galaxownia Odpowiedz Link Zgłoś
heniek300 Nowy sklep z ubraniami i butami 19.02.10, 10:34 UWAGA!!!ARTYKUŁ SPONSOROWANY!!! Ciekawe czy pasek dostał tylko kopista jaz,czy cała redakcja. Odpowiedz Link Zgłoś
i.muza Nowy sklep z ubraniami i butami 19.02.10, 10:38 Ojej!Wspaniale!!!Po pracy na pewno się tam udam! A może już teraz urwać się i zobaczyć te zachodnie outletowe cudeńka z Zary? Może i jakaś promocja się trafi!!! Przecież z tak wielką niecierpliwością oczekiwaliśmy tego otwarcia! Zakryte czarnym suknem okna wystawowe informowały nas od dawna, że to właśnie tu, w Szczecinie, w naszym pięknym Galaxsyfie otworzą ZARę- raj dla chcących wyglądać modnie...Choć przez chwilę poczujemy się jak mieszkańcy Poznania bądź Berlina - my też mamy w Szczecinie Zarę!!! I nawet w wyborczej o tym piszą... ŻAŁOSNE!!! to Szczecin aż tak nisko upadł, co by się Zarą podniecać!!! Czy nie ma innych, ważniejszych spraw? Niech chociaż Szanowna Redakcja nie ośmiesza się i nie promuje takich tematów. Przecież tak naprawdę otwieranie znanych, markowych sklepów powinno być normą, a nie wydarzeniem! WSTYD!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mohamed_yusuf Nowy sklep z ubraniami i butami 19.02.10, 10:47 Trochę to niepoważne, że tak doniosłe wydarzenie zostaje skwitowane malutką notatką. Brakuje tu szerszego opisu asortymentu, zbyt pobieżnie przedstawiono samą firmę i jej strategię marketingową. Przydałaby się dłuższa rozmowa z Amancio Ortegą, w której można by poruszyć również wątek tradycyjnej przyjaźni szczecińsko- hiszpańskiej. Zauważmy ponadto, że otwarcie salonu już nastąpiło - o godzinie 9. Na pewno nie obyło się przy tym bez emocjonujących scen - tratujące się tłumy, pobici ochroniarze, potłuczone szyby, rozkradziony towar i tak dalej. Czy reporter przy tym był? Dowiemy się czegoś więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krencik Re: Nowy sklep z ubraniami i butami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.10, 11:54 10/10 :-D Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kob Re: Nowy sklep z ubraniami i butami IP: *.tktelekom.pl 19.02.10, 13:27 I tak wszystkie sieciowe sklepy uważają Szczecin za śmietnik, tu trafiają stare modele, ale po cenach bez rabatu, okrojone kolekcje. Jak może być że w Warszawie te same modele są o 30% tańsze, nie wspominając o butach gdzie różnice jest nawet 100% Mi bilet się zwraca razem z obiadem i wyjście do ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Off Re: Nowy sklep z ubraniami i butami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 19:58 "I tak wszystkie sieciowe sklepy uważają Szczecin za śmietnik" Podobnie jak 95% piszących tutaj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RJ Re: Nowy sklep z ubraniami i butami IP: *.centertel.pl 21.02.10, 09:09 Jeśli różnica w cenie wynosi 100 proc. to buty w Warszawie muszą być rozdawane za darmo... że też nie zauważyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Czym sie tak onanizujecie? 19.02.10, 11:32 Walonki i kufajki - wdzianko godne miasta "postrobotniczego" - jak was okreslil madrala z GW... i pamietajcie o majtkach! Majom byc czyste.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IP to IP Re: Czym sie tak onanizujecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 12:48 Te majtki brzmią obiecująco. Mnie kojarzą się z: "myjcie się dziewczyn...." Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Czym sie tak onanizujecie? 19.02.10, 12:59 Czasami te majtki to tylko synonim.. Odpowiedz Link Zgłoś
marysia.3.3 Nowy sklep z ubraniami i butami 19.02.10, 11:34 Szczecińska "gazeta" przekracza już wszelkie granice- najpierw zamieszanie z głosowaniem na "śledzia", aby tylko nie podpaść prezydentowi, a teraz ta żałosna kryptoreklama. I niestety zapłaciłam za to kupując w kiosku gazetę. Czy mogę prosić o zwrot pieniędzy? (gazetę i rachunek posiadam) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KJ Re: Nowy sklep z ubraniami i butami IP: *.147.141.20.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.02.10, 18:51 Jacy niektórzy są ograniczeni to koniec... Nie potrafisz zrozumieć że innych czytelników może to interesować ? Wyborczą czytają nie tylko Ci ludzie których interesuje kiedy rusza sezon wykopu buraków !!! marysia.3.3 napisała: > Szczecińska "gazeta" przekracza już wszelkie granice- najpierw > zamieszanie z głosowaniem na "śledzia", aby tylko nie podpaść > prezydentowi, a teraz ta żałosna kryptoreklama. I niestety > zapłaciłam za to kupując w kiosku gazetę. Czy mogę prosić o zwrot > pieniędzy? (gazetę i rachunek posiadam) Odpowiedz Link Zgłoś
marysia.3.3 Re: Nowy sklep z ubraniami i butami 20.02.10, 11:07 To że kogoś coś interesuje, to nie znaczy, że temat ten zasługuje na artykuł w gazecie. Reklama to reklama i nie odpowiada mi, że "dziennikarz" traktuje czytelnika jak głupszego od siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
2bylec82 Nowy sklep z ubraniami i butami 19.02.10, 12:19 Czy to jest artykuł sponsorowany? Dlaczego Gazeta nie zrobiła fotoreportażu z otwarcia mojego straganu z rzodkiewką na Manhattanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na nie Zara,Mango To tandeta a Zra kopiuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 13:45 Inne slynne marki typu buty chimmy choo czy Balmain -marynarki. To zadna firma ,tym bardziej ze mozna zamaiać super firmy przez angielskie sklepy duuuuzo taniej. Wszystko ma przebitkę np, buty w prima moda 300 zl, takie same we Wloszech 50 zl! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DDD Re: Nowy sklep z ubraniami i butami IP: 131.207.242.* 19.02.10, 15:27 Stragan z marchewką wydaje mi się bardziej warty uwagi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: Nowy sklep z ubraniami i butami IP: 212.244.66.* 19.02.10, 14:16 g.r.a.f.z.e.r.o napisał: > Otwarcie butiku zasługuje na artykuł na Gazeta.pl?! Najwyraźniej to jakieś wiekopomne wydarzenie, bo wszystkie szczecińskie media o tym dziś mówią. W MM jest nawet dołączony film. Ja tego nie rozumiem, ale pewnie jakiś dziwny jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
zboj.madej Nowy sklep z ubraniami i butami 19.02.10, 14:22 a ja jak patrzyłem na zasłonięte witryny to głupi cały czas myślałem, że coś zara otworzą, ale sami nie wiedzą jeszcze co. sija Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eldorado już było [...] IP: *.chello.pl 19.02.10, 15:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Off Re: Nowy sklep z ubraniami i butami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 19:59 Nie przesadzajcie... Ani mnie ta Zara ziębi ani grzeje, nie mój styl... ale media wszędzie informują, gdy otwiera się jakiś nowy sklep znanej marki. :] Odpowiedz Link Zgłoś
urwanypalec Re: Nowy sklep z ubraniami i butami 20.02.10, 09:24 Gość portalu: eldorado już było napisał(a): > A w galaxowym sraczu pedzio posuwa zboczeńca i pyta się- jak tam ! Dochodzisz? > A zboczeniec- Zara , Zara. Doooobre, dooobre... dawaj coś jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imi Re: Nowy sklep z ubraniami i butami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.10, 23:14 zboj.madej napisał: > a ja jak patrzyłem na zasłonięte witryny to głupi cały czas > myślałem, że coś zara otworzą, ale sami nie wiedzą jeszcze co. Popłakałam sie ze smiechu: )))))))) Dziękuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
asiomonek80 Re: Nowy sklep z ubraniami i butami 23.02.10, 10:27 uhahahahaha...to było dobre!!! Udalo ci sie!Az sie posmarkałam ze smiechu....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
goldnet Nowy sklep z ubraniami i butami 19.02.10, 15:43 Kolejny sklep to może większa konkurencja i sadek cen - oby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guzio Re: Nowy sklep z ubraniami i butami IP: *.adsl.inetia.pl 19.02.10, 21:28 Byłem w ciągu dnia ale okazało się że te ciuchy nie nadają się dla prawdziwych facetów.Opięte,przykrótkie,jakieś zamki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Było by coś, jeżeli ten sklep byłby na Wojska Pols IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 23:22 tak to tylko nic. A mzrka przyzwoita, byle miała ciuch aktualny, a nie sprzed roku jak to często w tych tzw butikach bywa. Jeden męski już poszedł tu do piachu taką miał cieniznę. Odpowiedz Link Zgłoś
protest1 Zara a Floating Garden 20.02.10, 07:39 "Otwarcie sklepu Zara wpisuje się w założenia strategii Floating Garden. Do doniosłe wydarzenie dla wszystkich mieszkańców - starych i młodych - powiedział Prezydent Miasta przecinając wstęgę podczas otwarcia sklepu w Centrum Handlowym Galaxy" Takie małe political fiction ;)))) Bez urazy, Piotr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Co zalatuje lisem Re: Zara a Floating Garden IP: *.chello.pl 20.02.10, 09:22 Nie , Nie nie wierzę , prezydent był na otwarciu jakiegoś sklepu. to już ewidentny upadek i siara . Nowak pasuje do takich rzeczy . może prezio chodzi tam do tego szaletu , popatrzeć.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: protest1 Re: Zara a Floating Garden IP: *.internet.szczecin.pl 20.02.10, 09:30 Przecież napisałem, że political fiction. Ale prawdopodobne ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
majanda12 Nowy sklep z ubraniami i butami 21.02.10, 11:01 jeszcze jedno miejsce do którego odbywać będą pielgrzymki, polskie katolickie rodziny w niedzielę .... Odpowiedz Link Zgłoś