Dodaj do ulubionych

Sławek wiedziałem!!! Jesteś cieplak!!!

14.03.10, 22:09
"Radek Sikorski dla mnie osobiście jest wyrazicielem moich marzeń i
wyrazicielem marzeń moich rówieśników" - motywuje swoje poparcie na
stronie Sikorskiego Sławomir Nitras.

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,7660203,Kto_w_PO_popiera_Sikorskiego__Pochwalil_sie_lista.html

Dawno już mówili, żeś bliski Rokitowej pałki był :)))))
Obserwuj wątek
    • Gość: mj fu Re: Sławek wiedziałem!!! Jesteś cieplak!!! IP: *.chello.pl 15.03.10, 08:14
      Zamknij gębę pisoski chamie!
    • Gość: Ktos Re: Sławek wiedziałem!!! Jesteś cieplak!!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.03.10, 09:17
      ciekawe czy ten głupek cofajacy tyłem na autostradzie i rozbijajacy
      samochody w centrum miasta mowiłby to samo gdyby jego obiekt
      westchnień nie przeniosł sie do peło tylko dalej był w pisie :)))
      • Gość: Co zalatuje lisem Re: Sławek wiedziałem!!! Jesteś cieplak!!! IP: *.chello.pl 15.03.10, 09:47
        Ale pochlał wczoraj , spuchnięty , wory pod oczamy,
        fonii nie włączałem, bo nie moge znieść jego specyficznego charkotu w głosie.
        www.radio.szczecin.pl/index.php
        • Gość: as co będzie z nitrasem po porażce sikorskiego IP: *.globalconnect.pl 15.03.10, 09:51
          Jak płacą u buka za sikora a jak za komara.
          • Gość: tęcza Tęcza - PO IP: *.chello.pl 15.03.10, 10:39
            w platformie zachodniopomorskiej jest bardzo wielu homoseksualistów
            na eksponowanych stanowiskach, i wcale nie uważam że to źle. Lepiej
            niż w ideowo dedykowanym SLD.
            • Gość: Co zalatuje lisem Re: Tęcza - PO IP: *.chello.pl 15.03.10, 11:34
              Koniec z tym ukrywaniem sie , śmiało podnieście wasz sztandar tęczowy do góry.
              Z tych obok Sikorskiego to kto jest gejem , ten po prawej to wiadomo , ale że
              Baran to zaskoczenie.
              szczecin.gazeta.pl/szczecin/51,34939,7660433.html?i=2

• Gość: zedziu Re: Tęcza - PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.10, 15:17
                Ile w tym kraju zdumiewających karier,w polityce, spółkach SP, urzędach
                wszystkich szczebli, o których nie wiadomo skąd i jak? Dlaczego on? Dlaczego ona?
            • Gość: lol Re: Tęcza - PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.10, 12:31
              Myślicie, że PO ma jakiś monopol? Chyba nieeee...
            • Gość: zedziu Re: Tęcza - PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.10, 15:21
              Tak, tam chłopcy są tylko trochę starsi.
            • Gość: Nie jest źle Re: Tęcza - PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.10, 19:57
              "Czytelnicy materiałów opublikowanych przez SKCh mogą sie z nich dowiedzieć że: Większość pederastów żyje samotnie (w USA 61%, lesbijek 37%). Skłonności homoseksualistów do ryzykownych zachowań seksualnych nie zmieniło nawet zagrożenie AIDS (29% homoseksualistów uprawiało przypadkowy seks, 23% często zmieniało partnerów). Związki homoseksualistów są krótkotrwałe i trwają od roku do lat trzech, nie zmienia tego możliwość zawierania małżeństw (w Dani od 1989 do 1995 z możliwości zawarcia związku skorzystało 5% homoseksualistów, 28% tych związków zakończyło się rozwodem). "

Homoseksualiści jako grupa mobilna uprawiają przygodne kontakty seksualne na całym świecie (co umożliwia rozwój globalnych epidemii), 60% z nich uprawia seks w brudnych publicznych toaletach, 67% w łaźniach przeznaczonych dla homoseksualistów. 90% homoseksualistów miało kontakt z narkotykami. "
    • anamar Re: Sławek wiedziałem!!! Jesteś cieplak!!! 15.03.10, 12:13
      skoro admin tego forum ubliża na nim innym od pedałów i uważa,że nic się nie
      stało,to co się dziwić swołoczy,że postępuje podobnie?
      • as9943 Re: Sławek wiedziałem!!! Jesteś cieplak!!! 15.03.10, 12:25
        jak możesz twierdzić że homoseksualizm jest ublizaniem to normalna
        forma zachowań w cyliwizowanym swiecie.Jesteś małoPOstępowy.
      • Gość: Co zalatuje lisem Re: Sławek wiedziałem!!! Jesteś cieplak!!! IP: *.chello.pl 15.03.10, 12:43
        Cieplak to określenie osoby jako miłego i ciepłego w stosunkach międzyludzkich,
        gdzie tu ubliżanie od pedałów . anamar jesteś przewrażliwionya
        • as9943 Re: Sławek wiedziałem!!! Jesteś cieplak!!! 15.03.10, 13:07
          można powiedzieć szybciej pisze niż pomysli albo nie myśli.
          • Gość: lg Re: Sławek wiedziałem!!! Jesteś cieplak!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.10, 15:07
            No właśnie.
    • kochanica_kocica Re: Sławek wiedziałem!!! Jesteś cieplak!!! 01.04.10, 15:48
      przecież on maż żonę, on jest normalny seksualnie, po co piszecie takie
      głupoty?
      • adams96 Re: Sławek wiedziałem!!! Jesteś cieplak!!!RE:moze 01.04.10, 15:50
        ostatnio zmadzal jak jechal na biegu wstecznym autostrada?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka