Dodaj do ulubionych

Flaga Szczecina jedzie przez Londyn w Himalaje

18.03.10, 20:53
Nie wiem, czy to taki dobry pomysł, żeby wręczać "ogromną płachtę", jak to
określono w artykule. W końcu dziewczyna będzie się wspinać w ekstremalnie
trudnych warunkach, w których liczy się każdy gram w plecaku...
Bezmyślnie jakoś podszedł prezydent do tego.
Obserwuj wątek
    • Gość: Vlad.H. mam to sam zdanie IP: *.cable.quicknet.nl 18.03.10, 21:02
      i o tym pomyslalem na samym poczatku - czy ktokolwiek zdaje sobie sprawe z
      wysilku, walki z samym soba wymaga wejscie na taka gore? Obawiam sie ze nikt z
      pomyslodawcow nawet na to nie wpadl bo maks ich wysilku to zakupy w
      hipermarkecie czy macro...

Naprawde wystarczylaby niewielka flaga na lekkim maszcie - wielka plachta,
      wielki maszt... wspolczuje tej dziewczynie
      • Gość: dziki Re: mam to sam zdanie IP: *.chello.pl 18.03.10, 21:45
        Najpierw pojedzie na jaku , a potem Szerpy zaniosą , na same kosmetyki jest
        jeden plecak alpejski , nie mówiąc o reszcie , Chodziło się kiedyś.
        Jak z kumplami zaatakowaliśmy szczyt Gubałówki to jednostka Podhalańczyków nas
        zdejmowała .
        • tikki Re: mam to sam zdanie 18.03.10, 21:52
          Dziki, to już kolejna Twoja wypowiedż na ten temat dowodząca kompletnego braku
          rozeznania w temacie, że nie powiem dosadniej.
          Jaki plecak na kosmetyki, chłopie? Krem bloker przeciwsłoneczny i tyle.

Tak Cię zżera fakt, że to dziewczyna się wspina, że kolejny raz jej przysrywasz
          (przedtem pisałeś, że takie wejscia teraz to komercha w stringach i na szpilkach)?

Nie kompromituj się.
          • Gość: ZED Re: mam to sam zdanie IP: *.ipspace.xilinx.com 19.03.10, 00:34
            po pierwsze nigdzie nie ma mowy o maszcie, po drugie na zdjeciu nie
            widac z jakiego materialu jest wykonana flaga. nie musi to byc przeciez
            ciezkie plotno a zwykla, syntetyczna tkanina, ktora po zwinieciu nie
            zajmuje wiecej (i nie wazy wiecej) niz para skarpet.

poza tym dziewczyna wie co robi i na jaki wysilek ja stac.

powodzenia w drodze na szczyt!
            • Gość: anty-ZED-bredzik debilzm propagandowy IP: *.szczecin.mm.pl 19.03.10, 00:41
              Wszystko, żeby zaistnieć w media. Debilizm takich akcji jest porażający. O ile sponsorowanie sportowców ma sens, to za dorabianie do tego teorii o marketingowym znaczeniu dla miast wypierdolić należałoby wszystkich w to zaangażowanych.

Swoją drogą Krzystek dobrał sobie straszliwych przygłupów od promocji... zrobili mu koło pióra tak wiele złego, że wróg by tyle nie zrobił.

Co ZED, ćwierćinteligencie?
              • Gość: ZED Re: debilizm IP: *.ipspace.xilinx.com 19.03.10, 04:10
                ogrom twojego pierdolniecia w glowe jest z kazdym dniem coraz bardziej
                zaskakujacy.
            • Gość: Vlad.H. Re: mam to sam zdanie IP: *.cable.quicknet.nl 19.03.10, 23:09
              daj spokoj i sie nie kompromituj, trzymama ckiuki przede wszystkim za powodzenie
              wyprawy a flaga... no coz... te pol roku przed wyborami kazda okazja jest dobra
              nawet na takie idiotyczne chwyty populistyczne jak ten
              • Gość: ZED Re: mam to sam zdanie IP: *.ipspace.xilinx.com 19.03.10, 23:28
                jak na razie to nie ja sie skompromitowalem a ty. jeszcze cos
                wymyslisz? jakis maszt? zagiel, cos ciekawego do narzekania?
    • Gość: e.beata Re: Flaga Szczecina jedzie przez Londyn w Himalaj IP: *.chello.pl 18.03.10, 21:43
      Dziękuję prezydentowi, że dał GRYFA nie ucho.
      Ale z flagą przesadził, widać, że raczej nie jest z cieniutkiego
      materiału. Boże, nikt w urzędzie mu nie podpowiedział, że w takich
      górach wacik jest już cięzarem? Czy jego współpracownicy aż tak się
      go boją, czy też aż tak chętnie podkładają mu swinie.
      Dużo siły i fizycznej i ważniejszej psychicznej Aniu życzę.
      • Gość: monika ciężar flagi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.03.10, 23:45
        pragnę wszystkich uspokoić - flaga jest owszem słusznej wielkości ale waży tyle
        co paczka papierosów - złożona w kostkę. Siostra się bardzo cieszy z takiego
        obrotu sprawy i flagę na pewno weżmie ze sobą. Co do jaków i szerpów - będą
        mieli inne sprawy na plecach - choćby sprzęt do komunikacji i prowiant. Z
        ostatniego obozu na szczyt wyrusza już tylko czołówka wspinaczy, każdy taszczy
        to co dla niego niezbędne do przeżycia - Ania z pewnością weżmie kosmetyki i
        szpilki :)pozdrowienia od siostry.
        • Gość: PawelA Re: ciężar flagi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.10, 07:36
          Bardzo fajne podejście ;-).
          Pozdrowienia dla Siostry i powodzenia :).
        • Gość: R09 Re: ciężar flagi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.10, 10:12
          Proszę przekazać siostrze że wszyscy trzymamy kciuki:) powodzenia w końcu to Góra!
          PS
          dla wszystkich "zdobywców" Gubałówki kolejką którzy myślą, że to bułka z masłem
          proponuję mały test: plecak ale nie za ciężki wystarczy 12-15kg wejść a przede
          wszystkim zejść np.na dziesiąte piętro z reklamówką na głowie - powodzenia:)
        • Gość: e.beata Re: ciężar flagi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.10, 14:07
          Gdyby na szczycie zrobiła fotkę w szpilkach z tą flagą, to cały
          świat o Szczecinie by się dowiedział ;-)))ale tak w sumie, dwie małe
          szpileczki krawieckie, dla zaspokojenia dzikiego...
        • Gość: Vlad.H. Re: ciężar flagi IP: *.cable.quicknet.nl 19.03.10, 23:11
          powodzenia i trzymamy kciuki - oby ten optymizm byl caly czas
    • Gość: jacek Re: Flaga Szczecina jedzie przez Londyn w Himalaj IP: *.rzeszow.vectranet.pl 19.03.10, 23:33
      Fajna gierka zapraszam na www. tnij. org / efakty
      • Gość: dziki Re: Flaga Szczecina ???? IP: *.chello.pl 21.03.10, 15:14
        Sukces na samym początku .
        Pani Monika zdobyła dla swojej siostry flagę Szczecina , czy może nam zdradzić
        , czy zna się z panem prezydentem , bo dostanie od niego flagi graniczy z cudem,
        co więcej dał starą flagę z godłem , którą sam zmienił i pod kara
        administracyjną na siłę wciela w życie te plamy o kolorze psich wymiotów.
        Niestety nie robi to na mnie wrażenia , wiem że powinno , ale nie robi, bez
        urazy pani Anno i jej rodzino i przyjaciele , nie robi .
        W dobie ostatnich czasów pani Anna może w kosmos polecieć , przestało być to
        sensacją.
        Podtrzymuje ,że łażenie po kiedyś niedostępnych miejscach stało się komerchą, i
        modą i kasą do zarobienia- Andrealina i Extrema , dla wszystkich.
        Niczym nie różni się to od skoków na bandzi, już na festynie można rozbić sobie
        ryj o klepisko, po co jechać na drugi koniec świata.
        Mamy już kilka wieżowców , można włazić, najlepiej po amfie , nie rozumiem jak
        można zachwycać się debilem, co gania się po gzymsach z policją .
        Jak słyszę Martyna Wojciechowska to mi się nóż otwiera , tempa lala z ekipą
        zdjęciową ,dziesięciu facetów ją nosi , a ona przed ujęciem się kremuje,
        to im należą się laury ,że to wytrzymują.
        Czytałem większy raport, o tym co się stało z Himalaistyką , to jest horror i
        paranoja , tłok jak na Marszałkowskiej .
        Wszyscy ścigają się z kamerami , bo po drugiej stronie ,trzeba się szybko
        wspiąć na inna górę ,żeby ubiec konkurencje.
        Potem jest rainking ,ile można dostać na uczelniach za wykład ,jacy my ludzcy
        jesteśmy i bohaterscy .
        Gdzieś na drodze do szczytu umiera człowiek , to się często zdarza , siedzi
        przy szlaku i zamarza, tak było z jednym alpinistą .
        Umierał przez dwa dni i kilka ekip przechodziło i udawało ,że go nie widzi, bo
        wyliczone plecaki , bo czas , bo wszystko , bo kasa.
        Znieczulica to druga matka tego sportu, niechętnie o tym się mówi.
        W naszym ukochanym mieście dwóch biznesmenów będąc w interesach w Anglii
        postanowiło kupić rozpadający się statek "Bembridge" i odholować go do remontu w
        Szczecinie, na ewentualne biuro . Co więcej postanowili doprowadzić ten statek
        do wyglądu sprzed 70 lat .
        To w Anglii wywołało duze zainteresowanie i poruszenie .
        Zaczęli zjawiać się przeróżni ludzie , artyści ,przedsiębiorcy, władze miasta ,
        każdy co miał cokolwiek wspólnego z tym statkiem, Ponoć miał przygodę z naszym
        wojennym Błyskawicą. Panowie chcieli zaznaczyć skąd są i dokąd zabierają tą
        pływającą historię , i chcieli na statku zawiesić flagę naszego miasta. Gryfa.
        I tu k...a zaczęły sie schody , W naszym magistracie , przez jakąś loche nie
        przebili się z tą ochotą zareklamowania miasta w Anglii , przed mediami.
        Takiej flagi nie dostali , to było już na tym forum .
        Krzystek ze szfagrem nie byli jeszcze przygotowani z nowymi suwenirami.

Jak ja słyszę ,że młodzi ludzie wybierają się na wielka eskapadę szlakiem
        rowerzysty Nowaka przez Afrykę , to to jest dla mnie wyczyn i miasto powinno
        dać im na to pieniądze, to dla takich ludzi mam szacunek , są wystawieni na
        większe niebezpieczeństwo niż na ten zadeptanej górze.
        • Gość: m. Re: Flaga Szczecina ???? IP: *.multimo.pl 18.04.10, 23:40
          Ale o co Panu "dzikiemu" chodzi?mniej słów więcej treści...
    • goldnet Flaga Szczecina jedzie przez Londyn w Himalaje 19.04.10, 10:47
      Pytanie ode mnie to I co?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka