Dodaj do ulubionych

Jurczyk - PAN NIECH RZĄDZI NAM!

IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.04, 18:11
Ja nie wiem o czym Wy rozmawiacie, ale cieszy mnie wasze poparcie dla Pana
Jurczyka. Też się zgadzam, że głosowaliśmy i dajmy spokój z tymi referendami.
Poza tym to nie Jurczyk stracił te 10 mln, tylko ktoś przed nim zmienił
status szmalu, a ktoś za jego kadencji nie chciał oddać tego kąska niemcom.
Jurczyk po prostu był i jest. To trzeba rozmawiać koledzy nie o Jurczyku a o
naszej klasie rządzącej, o tych wszystkich kolesiach i interesach do
zrobienia. Łapiemy drobnych złodziei, podniecamy się jak złapia kogoś kto
ukradł cos za 3000 zł. A tam kradną miliony, krążą koperty i inne
gratyfikacje o wartościach dużo większych.... A co wolicie mieć Prezydenta
mądrzejszego i przebiegłego jak lis cwanego - to tacy byli, że nazwisk nie
wymienię, i nakradli, nakombinowali. To niech se teraz będzie Jurczyk, a co
to za różnica koledzy dla nas maluczkich. NO CO ZA RÓŻNICA?
Obserwuj wątek
    • rrado Re: Jurczyk - PAN NIECH RZĄDZI NAM! 21.02.04, 07:45
      Gość portalu: andreas napisał(a):

a andreas gdzie pobierac lekcje?

>To niech se teraz będzie Jurczyk, a co
      > to za różnica koledzy dla nas maluczkich. NO CO ZA RÓŻNICA?

dlatego ze jest fatalnym prezydentem, ktory nie ma pojecia o zarzadzaniu
      miastem o niczym nie ma pojecia. mamy bardzo duze bezrobocie i zero perspektyw.
      dlatego ze tracimy z nim czas. kolejny dzien z jurczykliem w fotelu to dzien
      zmarnowany dla szcecina i jego przyszlosci. i dla ciebie bije ten dzwon.
      pozdrawiam rado
    • Gość: ace Re: Jurczyk - PAN NIECH RZĄDZI NAM! IP: *.espol.com.pl 21.02.04, 07:53
      Tak! Ustawmy sobie w gabinecie prezydenckim manekina do crash-testów. Na pewno będzie taniej... Wiesz, mózg to jest takie urządzenie, które obciąża ci czaszkę, żeby do przodu nie leciała jak chodzisz, używaj go czasami, a wszystko będzie OK.
      • Gość: piotruś Re: Jurczyk - PAN NIECH RZĄDZI NAM! IP: 80.48.19.* 21.02.04, 10:34
        zadziwia mnie w tym wszystkim że co by się nie działo w szczecinie są ludzie
        któży uważają że pan jurczyk jest dobrym prezydentem!?

nie wiedzą narastającej biedy i smutku w oczach przechodniów!!!! nie widzą
        brudu i braku pomysłów!!! nie wiedzą niejasnych interesów i obłudy!!!!

mamy slepy naród

pozdrawiam

ps. identycznie jest w sprawie samoobrony!!! zadziwia mnie ten fenomen
        wystarczy obiecac a ludzie jak barany pujdą na......
    • Gość: andreas a mnie jest dobrze IP: *.jar.pl / *.JAR.PL 21.02.04, 13:45
      Zrzuciliscie sie na mnie ze jest zle. A mnie jest dobrze. Nie jest zle.
      Osadzacie mnie o nie uzywanie muzgu, a ja mam firme i sobie chwale. Chodze po
      pubach - codziennie w innym, pijam tylko whisky, lubie duzo rozrywki, kupuje
      sobie co chce - swoja droga troche musze spasowac. I nie wiem kto jest
      madrzejszy? Ten co narzeka ze nie ma pracy, ze ciezko, ze zle... Tak wiec z
      odzegnywaniem innych od rozumu bym sie letko powstrzymywal szczegolnie na
      takich forach, gdzie nie wiadomo z kim mamy do czynienia z drugiej strony. I
      jak Wam tak zle, to bym raczej odwrocil pytanie - PO CO WAM TO COS POD
      CZASZKA!? Czy tylko do jalowych dyskusji na czatach, czy tylko do tego
      potraficie to uzyc. Powodzenia w zyciu przyjaciele, duzo szczescia!
      • rrado Re: a mnie jest dobrze 21.02.04, 14:09

> Zrzuciliscie sie na mnie ze jest zle. A mnie jest dobrze. Nie jest zle.

myslisz tylko o sobie? nie sadzisz ze zawsze moze byc lepiej?

> Osadzacie mnie o nie uzywanie muzgu, a ja mam firme i sobie chwale.

firme czy stragan?

Chodze po
        > pubach - codziennie w innym, pijam tylko whisky, lubie duzo rozrywki, kupuje
        > sobie co chce

a swistak siedzi i zawija.

PO CO WAM TO COS POD
        > CZASZKA!? Czy tylko do jalowych dyskusji na czatach, czy tylko do tego
        > potraficie to uzyc. Powodzenia w zyciu przyjaciele, duzo szczescia!

nawzajem! obysmy zdrowi byli. obudzisz sie juz w swiecie bez jurczyka.
        pozdrawiam rado
    • Gość: andreas dobrze mi bo rozum mam IP: *.jar.pl / *.JAR.PL 21.02.04, 13:56
      Aha koledzy a dzis ide na bal. I za tydzien jade tez do przpieknego hotelu na
      bal. A Wy postarajcie sie troche pouzywac z zycia, bo umrzecie i nic nie
      zaznacie. Trzeba walczyc, a nie skomlec ze ktos za Was powinien Wam zrobic
      fajne zycie. To nie Jurczyk, ani nawet nie Wieczorek spapral Wam zycie. To Wy
      sami na cos czekacie...
      • rrado Re: dobrze mi bo rozum mam 21.02.04, 14:11
        To nie Jurczyk, ani nawet nie Wieczorek spapral Wam zycie. To Wy
        > sami na cos czekacie...

jezeli o mnie chodzi to czekam az sie obudzisz. moze wczoraj zabalowales co?
        pozdrawiam rado
        • Gość: gość Re: dobrze mi bo rozum mam IP: *.espol.com.pl 21.02.04, 14:34
          Gdy czytam twoje "komentarze" rrado to cały czas się zastanawiam czy ty się
          przypadkiem nie marnujesz w Szczecinie. Jesteś "wspaniałym" analitykiem sceny
          politycznej i wszystkiego co się dzieje w Szczecinie. Nie otrzymałeś czasem
          propozycji ze sztabu wyborczego Johna Kerrego, żeby poprowadzić jego kampanię
          wyborczą i zwyciężyć z Bushem w drodze do Białego domu?
          • rrado Re: dobrze mi bo rozum mam 21.02.04, 14:54
            Gość portalu: gość napisał(a):

> Gdy czytam twoje "komentarze" rrado to cały czas się zastanawiam czy ty się
            > przypadkiem nie marnujesz w Szczecinie. Jesteś "wspaniałym" analitykiem sceny
            > politycznej i wszystkiego co się dzieje w Szczecinie. Nie otrzymałeś czasem
            > propozycji ze sztabu wyborczego Johna Kerrego, żeby poprowadzić jego kampanię
            > wyborczą i zwyciężyć z Bushem w drodze do Białego domu?

juz sie chyba kiedys o to pytales. nie nie otrzymalem propozycji od kerrego.
            byc moze dlatego ze zawsze glosuje na republikanow. pozdrawiam rado
        • Gość: andreas Re: dobrze mi bo rozum mam IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.04, 15:23
          Dopiero zabaluje, czego i Tobie przyjacielu życzę. Take it easy! Pamietaj to
          Twoje życie, Twoje parę chwil i nie zmarnuj ich. Ah i nie Zwalaj winy na innych
          za to jak żyjesz. Puby, kina, teatry, piękne miejsca i piękne kobiety czekają!
          Piękne przezycia, cudowności. Patrz ile wokół pięknych i szczęśliwych ludzi,
          patrz. Najpierw musisz odnaleźć piękno w sobie, by móc dostrzec je wokół
          siebie - to nie ja wymyśliłem to cytata. Ale trafne, no nie
          • absztyfikant Re: dobrze mi bo rozum mam 21.02.04, 15:28
            Rado, nie zalamuj mnie. Na Republikanow ? John Kerry na prezydenta !!!
            • rrado Re: dobrze mi bo rozum mam 21.02.04, 15:43
              absztyfikant napisał:

> Rado, nie zalamuj mnie. Na Republikanow ? John Kerry na prezydenta !!!

nie lubie demokratow. lubie republikanow. sa republikanie jest rozwoj sa
              demokraci sa skandale. kerry wyglada jak z kreskowki. zreszta moja prywatna
              koncepcja glosi ze kazdy kolejny prezydent usa liczac od poczatku jest gorszy.
              pozdrawiam rado
              • absztyfikant Re: dobrze mi bo rozum mam 21.02.04, 15:50
                Przy Republikanach nie ma skandali...:))) Naprowadze Cie: mass destruction
                weapons: sa czy nie ? Kerry wygada nie jak z kreskowki, ale jak normalny
                czlowiek ze wschodniego wybrzeza. Bush z kolei ma IQ Jurczyka ...
                • rrado Re: dobrze mi bo rozum mam 21.02.04, 16:06
                  absztyfikant napisał:

> Przy Republikanach nie ma skandali...:))) Naprowadze Cie: mass destruction
                  > weapons: sa czy nie ? Kerry wygada nie jak z kreskowki, ale jak normalny
                  > czlowiek ze wschodniego wybrzeza. Bush z kolei ma IQ Jurczyka ...

no skandale zawsze sa ale republikanskie to przynajmniej sa skandale z "klasa".
                  bush nie jest inteligentny ale kerry mu nie ustepuje. bush ma sukcesy po co go
                  wymieniac nic zlego nie zrobil. pozdrawiam rado
                  pozdrawiam rado
                  • absztyfikant Re: dobrze mi bo rozum mam 21.02.04, 16:16
                    Skandale z klasa? Rado, z uwagi na to, ze Cie lubie, to nie pociagne tego
                    watku. Przemysl to, co (pewnie napredce) napisales.
                    • rrado Re: dobrze mi bo rozum mam 21.02.04, 16:42
                      absztyfikant napisał:

> Skandale z klasa? Rado, z uwagi na to, ze Cie lubie, to nie pociagne tego
                      > watku. Przemysl to, co (pewnie napredce) napisales.

napisalem w cudzyslowie i z usmiechem. tak naprawde trzeba by sie zastanwoic
                      jakie znaczenie dla poski ma to kto jest prezydentem usa. republikanie lubia
                      wojenke i na tym polska moze zyskac jesli jest w stanie to wykorzystac bo w
                      wypadku iraku nie umiala. pozdrawiam rado
          • rrado Re: dobrze mi bo rozum mam 21.02.04, 15:34

> Dopiero zabaluje, czego i Tobie przyjacielu życzę. Take it easy! Pamietaj to
            > Twoje życie, Twoje parę chwil i nie zmarnuj ich.

staram sie.

Ah i nie Zwalaj winy na innych
            >
            > za to jak żyjesz. Puby, kina, teatry, piękne miejsca i piękne kobiety
            czekają!

pewnie.

> Piękne przezycia, cudowności. Patrz ile wokół pięknych i szczęśliwych ludzi,
            > patrz.

ludzie raczej smutni ale to juz inna sprawa.

ale my tu zaczelismy o jurczyku a skonczylismy na esrtetyce. zatem zeby to
            polaczyc pod rzadami jurczyka wiosna do szcecina nie zawita. bedzie dluga
            mroczna zima. szczecin nie rozwkitnie jesli nie zmienimy prezydenta i jego
            kolegow "ten no wy wiecie". pozdrawiam rado
            • Gość: andreas Re: dobrze mi bo rozum mam IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.04, 15:42
              Nie przyjacielu, może zmienimy Jurczyka na fotelu. Ale nic wiecej nie zmienimy.
              Rozumiesz. To tylko jeden polityk. Za chwilę bedziesz krzyczał na innego. A
              który był lepszy Kocmiel, Wieczorek, Sochański no który. Hop siup zmiana dup.
              Daj na luz. Zmieńmy magazyniera okej. Ale na co? Może na Ciebie! Ale to wtedy
              niestety Ty się zmienisz i będziesz taki sam jak przed Tobą. Pomyśl raczej o
              sobie Rób swoje jak śpiewał Młynarski. RÓB SWOJE. Walcz przyjacielu, walcz ale
              nie gadaniem po prostu WALCZ!
              • rrado Re: dobrze mi bo rozum mam 21.02.04, 15:50

> Nie przyjacielu, może zmienimy Jurczyka na fotelu. Ale nic wiecej nie
                zmienimy.
                >
                > Rozumiesz.

nie ie rozumiem. zmiana jurczyka to zmiana czlowieka ktory nie panuje ani nad
                miasytem ani nad urzedem, ktory stal sie niebezpiczny i wyorzystuja to rozne
                podejrzane indywiudua.

>To tylko jeden polityk.

1. to nie polityk to dzialkowiec bez wyksztalcenia i doswiadczenia
                2. ine jest to ot taka sobie osoba ze swiata polityki to prezydent zarzadzajacy
                400 tys ludzi.

>Za chwilę bedziesz krzyczał na innego.

jesli sie nie sprawdzi to cozywiscie ze bede. ale gorszy juz chyba byc nie moze.

A
                > który był lepszy Kocmiel, Wieczorek, Sochański no który.

kazdy z nich przynajmnej mieli jakakolwiek swiadomosc otaczajacego ich swiata
                umieli zbudowac po polsku jedno zdanie. za sochanskiego szczecina mial
                perspektywy mial rozwoj teraz wlecze sie na koncu polski c.

>Zmieńmy magazyniera okej. Ale na co? Może na Ciebie!

mamy 400 tys mieskzancow zapewne jest w srod nich przynajmniej 100 osob
                doskonale nadajacych sie na prezydenta. grunt to tylko madrze wybrac ale czy
                spoleczenstwo ktore wybralo jurczyka moze wybrac kogos sensownego? oto jest
                pytanie. ja dziekuje za mlody jestem.

Ale to wtedy
                > niestety Ty się zmienisz i będziesz taki sam jak przed Tobą.

ze niby wadza deprawuje? niekoniecznie. mozna byc uczciwym nic nie stoi na
                przeszkdzie zobacz na polske gminna i powiatowa poza sporadycznymi nadurzyciami
                ladnie sie to wszystko rozwija. zobacz na duze miasta polski.

>Walcz przyjacielu, walcz ale
                > nie gadaniem po prostu WALCZ!

jak to sobie wyorbazasz? walcze sobie z takimi pogladami jakie ty glosisz.
                pozdrawiam rado
    • Gość: wiesiek Re: Jurczyk - PAN NIECH RZĄDZI NAM! IP: *.cvx28-bradley.dialup.earthlink.net 22.02.04, 18:13
      I TO BARDZO DLUGO.................................................
      goniac tych 'yntyligentnych' oponentow do rzetelnej produktywnej
      ROBOTY a nie straty czasu na bezproduktywne 'pismakowanie' i oczekiwania
      na cudzego ("uczciwego" dla Szczecina) "PSEUDOINWESTORA" sami nic nie robiac!!!
      • piotr33k2 Re: Jurczyk - PAN NIECH NIE RZĄDZI NAM! 22.02.04, 18:54
        wami niech rządzi niech was prowadzi na rzeż ,ale my światli mieszkancy tego
        miasta mamy po prostu tego dosyć!
        • Gość: wiesiek Re: Jurczyk - PAN NIECH NIE RZĄDZI NAM! IP: *.cvx35-bradley.dialup.earthlink.net 23.02.04, 00:09
          Wy swiatli jasnie oswieceni 'lampa naftowa' wstyd, ze nie macie wlasnych
          dobrych pomyslow tylko chcielibyscie cudze konsumowac wypisujac rozne bzdury.
          A no zawincie rekawy i zrobcie cos materialnie pozytecznego? Np.wyprodukujcie
          chocby JUNAKA lepszego od BMW czy tez SUZUKI i wiele innych rzeczy.
          Zauwaz ci co cos maja nie likwiduja swoich mocy produkcyjnych tylko je
          ulepszaja. Zamiast zmieniac Jurczyka zmiecie swoje 'oswiecone" poglady i wezcie
          sie do solidnej ROBOTY!

• dutchman Re: Jurczyk - PAN NIECH NIE RZĄDZI NAM! 23.02.04, 12:11
            Re: Jurczyk - PAN NIECH NIE RZĄDZI NAM - tylko nie daj Boze poza obrebem swojej
            dzialki !!!!!!!!
            pozdrowienia
            dutchman
          • Gość: Ana muszą ci oddać,wiesiu... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.02.04, 10:52
            wiesiu,mimo,że jesteś daleko powinieneś stanowczo i natychmiast zażądać od
            swoich nauczycieli zwrotu kasy,którą wzięli za twoją edukację.oni cię
            zwyczajnie oszukali...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka