tatemen 22.06.10, 17:55 Wczoraj na Wałach Chrobrego odbyło się spotkanie Jarosłąwa Kaczyńskiego z mieszkańcami. Było kilka tysięcy ludzi, w porównaniu ze spotkaniem Komorowskiego gdzie było 300 osób. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ohne_zucker Re: PiS na Wałach Chrobrego czyli tysiące ludzi 22.06.10, 18:08 300 osób ? chyba na niezłym gazie! tam było ze 100 polszewików w czym 40 z młodzieżówki zachęceni darmowymi biletami do Rockera. Kto był chciał oglądać rumianą pannę z wąsami ??!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cwaniak z PO Re: PiS na Wałach Chrobrego czyli tysiące ludzi IP: *.chello.pl 22.06.10, 20:06 Dla niezorientowanych. Tak oto wyglądają POlszewiki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: PiS na Wałach Chrobrego czyli tysiące ludzi IP: *.chello.pl 22.06.10, 18:30 www.youtube.com/watch?v=p-8OMD6Z30s :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: PiS na Wałach Chrobrego czyli tysiące ludzi 22.06.10, 18:42 Nie byłem na żadnym z tych wieców ale wynik uzyskany przez Komorowskiego świadczy że tłumy na wiecach nie przekładają się na punkty wyborcze. Tyle w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZED jakbym wiedzial, ze beda robic z siebie idiotow IP: *.mysmart.ie 22.06.10, 19:29 to tez bym przyszedl. mimo, ze nie jestem fanem pis. szkoda, ze na youtube jest tylko takie krotkie nagranie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: PiS na Wałach Chrobrego czyli tysiące ludzi IP: *.static.espol.com.pl 22.06.10, 19:35 głosowałam na J.Kaczyńskiego, byłam wczoraj na Wałach, ale nie było "tysięcy" :) Było pewnie tyle, ile na spotkaniu z Bronisławem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aysy tysiące ludzi, tysiące rąk a serce bije jedno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.10, 19:42 uprawiasz propagandę bez sensu. na tym forum, moim zdaniem, przebywaja przeważnie osoby tak zorientowane politycznie,że twoja informacja jest tu tylko propaganda ale bez echa. rozumiem. płacą. każdy orze jak może. Tysiące rąk, miliony rąk, A serce bije jedno. Wzniesiemy dom: Ludową Rzecz, słoneczną, niepodległą. Wesoły marsz, milionów krok uderza wspólnym rytmem. Budować świat, promienny świat, Zadanie to zaszczytne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm to chyba Szymborska z PO za młodu... :)))) IP: 94.254.246.* 22.06.10, 19:49 > rozumiem. płacą. każdy orze jak może. > Tysiące rąk, miliony rąk, > A serce bije jedno. > Wzniesiemy dom: Ludową Rzecz, > słoneczną, niepodległą. > Wesoły marsz, milionów krok > uderza wspólnym rytmem. > Budować świat, promienny świat, > Zadanie to zaszczytne. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: tysiące ludzi, tysiące rąk a serce bije jedn 22.06.10, 20:14 aysy ... weź no się ogarnij. Zdaj maturę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aysy dlaczego exman? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.10, 05:58 exman napisał: > aysy ... weź no się ogarnij. Zdaj maturę. co takiego napisałem żle, że uważasz,że moja wiedza wymaga ponownego uzupełnienia i to na poziomie maturalnym? Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 MILioNY ludzi 22.06.10, 19:49 na zdjeciach widac kilkaset osob max a i tutaj pisza, ze nie bylo tysiecy. moze ci sie ze sceny pomieszaly liczby i nie moglas oszacowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: PiS na Wałach Chrobrego czyli tysiące ludzi IP: *.chello.pl 22.06.10, 20:17 a twoja ukochana nie objawiła się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ) Re: PiS na Wałach Chrobrego czyli tysiące ludzi IP: *.chello.pl 23.06.10, 00:32 Owsem, objawiła się! Odpowiedz Link Zgłoś