as9943 25.06.10, 09:20 wg dziennikarza radia szczecin gawłowi się nie podobałao że ten wcześniej wyszedł z konwencji w wałaczu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: słuchacz poseł... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.10, 09:43 nie wiem czy jest ale poziom posła sięgnął dna, wystarczy posłuchać. Marcinkiewicz nie jest wart konfliktu a jedynie politowania Odpowiedz Link Zgłoś
as9943 Re: Czy jest konflikt marcinkiewicz-gaweł 25.06.10, 10:29 Marcinkiewicz o konflikcie w PO: Nie komentuję plotek "Nie zajmuję się plotkami" - tak w Rozmowach pod Krawatem poseł Platformy Obywatelskiej Michał Marcinkiewicz skomentował informacje o ostrym konflikcie wewnętrznym w regionalnej Platformie. Niedawno wybrany nowy szef partii w regionie, Stanisław Gawłowski, miał stwierdzić, że dopóki on będzie decydował o obsadzie miejsc na listach wyborczych, Marcinkiewicz się na nich nie znajdzie. Poseł PO uważa, że to plotki. - Różne rzeczy słyszałem, ale naprawdę to nie jest czas na tego typu rozmowy. Niektórzy uwielbiają bawić się w tego typu plotki. Ja się takimi rzeczami nie przejmuję. Dzisiaj zajmuję się kampanią wyborczą i to jest dla mnie najważniejsze - podkreśla. O ile nikt oficjalnie nie potwierdza informacji o niechęci Gawłowskiego do Marcinkiewicza, o tyle jest faktem, że nowy szef partii w regionie nie będzie rezydował wspólnie z nim i europosłem Sławomirem Nitrasem w biurze partii w al. Jana Pawła II w Szczecinie. Wynajęto już pomieszczenia na nowe biuro Gawłowskiego, do którego przeniesie się także posłanka Renata Zaremba, 600 metrów dalej, na ulicę Wielkopolską. Zdaniem Michała Marcinkiewicza, nie ma to znaczenia. - To, że biuro PO jest w al. Jana Pawła II 11/2 - jest faktem i co by się nie działo, tam będzie biuro szczecińskiej PO oraz poselskie i senatorskie. Dla mieszkańców Szczecina nic się nie zmieni. A to, że się przeniesie jeden pokój, jedno biurko do innego miejsca - to naprawdę nie ma znaczenia - mówi Marcinkiewicz. Poseł PO stwierdził, że oficjalnie nic nie wie na temat przenosin. Podkreślał, że władze partii mają bardzo dobre zdanie o działaniu szczecińskiego biura PO, które miało pomóc prawnie ponad 1500 mieszkańcom Szczecina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Czy jest konflikt marcinkiewicz-gaweł IP: 62.69.221.* 25.06.10, 10:34 > szczecińskiego biura PO, które miało pomóc prawnie ponad 1500 > mieszkańcom Szczecina. > > aż tyle etatów załatwili dla swoich członków ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Czy jest konflikt marcinkiewicz-gaweł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.10, 11:00 Biedny Marcinkiewicz. Co on będzie robił, co on umie, kto poza urzędem przyjmie go do pracy. Nie ma go już. Jest trupem politycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bar Extra Re: Czy jest konflikt marcinkiewicz-gaweł IP: *.chello.pl 25.06.10, 13:39 Będzie biuro prowadził Nitrasowi w Brukseli, ma do tego dryg, i wprawę po stażu u profesora Chmielewskiego. Co by tu jeszcze mu dać do roboty, barman w klubie gejowskim, może być, nada sie? Na zmianę z zadowskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aysy Re: Czy jest konflikt marcinkiewicz-gaweł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.10, 13:51 wydaje mi sie, że nitras to już też historia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Czy jest konflikt marcinkiewicz-gaweł IP: *.globalconnect.pl 25.06.10, 14:02 sądże ze jest rywlizacja o wzgledy centrali miedzy nitrasem a gawłowskim.Z tym że centrala olewa ich obu patrzy tylko na wynik wyborów . Na razie prowadzi gaweł bo koszalińskie dało komorze 53% a u nitrasa było 48%.Teraz dogrywka ten kto przegra w 4.07 będzie odsuniety. Sądze że nawet szczecińscy POwcy skonfliktowani z nitrasem nie głosuja na komorę by nitras był gorszy od gawła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr humbolt Renia dała głos IP: *.chello.pl 25.06.10, 14:16 Renatkę-Kozaczek poj..ło kompletnie , słyszeliście co ona pieprzyła w RadioSkrendo? Wiedziałem, że długo czekać na siebie nie pozwoli i z czymś wyskoczy. Tym razem zabobony ze swojej wsi rozkręca. Wszystkie katastrofy i tragedie to wina Kaczyńskich. Tobie Renia zły los mózg zabrał. www.radio.szczecin.pl/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Renia dała głos IP: *.globalconnect.pl 25.06.10, 14:41 a ja bym renatkę zobaczył podczas odwaznej sesji zdjęciowej.Nizła jest, tylko prosze nich się nie odzywa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aysy co to za róznica czy nitras czy ten drugi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.10, 14:31 jak to powiedział wieszcz :): co za różnica czy dżuma czy tyfus? Odpowiedz Link Zgłoś