sarpress 27.06.10, 14:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konspirant.0 Jacek Jekiel: Nigdy nie byłem liberałem 27.06.10, 17:51 nareszcie sensowny kandydat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZED dlaczego nie jestem fanem SLD IP: *.ipspace.xilinx.com 27.06.10, 22:26 dlaczego nie jestem fanem sld i ich kandydatow? bo kazdy ich kandydat to tylko furtka dla calej reszty politykow sld. tam nie ma nowych twarzy, ciagle sa te same osoby, ktore juz dzialaly w zarzadach miasta, radach, itd. ktore dawaly i zajmowaly stanowiska i sie na nich nie popisywaly. i arlukowicz i jekiel to tylko otwarcie pozycji dla tych samych osob co juz byly i nic ciekawego nie pokazaly, a wrecz przeciwnie. nie chce by kolesie z sld czy z ordynackiej obstawili wszystko znowu i dogadywali sie wg swoich znajomosci i wlasnych interesow. przeciez sld i tak nie zajmie wiekszosci miejsc w radzie miasta. zajmie wiec dostepne stanowiska dyrektorow i prezesow i bedzie sie bawic w swoje. to wywola opor rady miasta i nic nie zrobia. historia ta juz byla tyle razy powtarzana w ostatnich kilkunastu latach, ze to jest nudne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: dlaczego nie jestem fanem SLD IP: 62.69.221.* 28.06.10, 08:26 Gość portalu: ZED napisał(a): > dlaczego nie jestem fanem sld i ich kandydatow? > > > nie chce by kolesie z sld czy z ordynackiej obstawili wszystko znowu i > dogadywali sie wg swoich znajomosci i wlasnych interesow. > lepsi kolesie "wilczki" z PO, zwłaszcza jak się jest jednym z nich :) Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: dlaczego nie jestem fanem SLD 29.06.10, 02:32 kolesi z PO byly pojedyncze przypadki podczas gdy kolesi z SLD zawsze wpadaly cale ekipy i braly co sie dalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja.odra Re: dlaczego nie jestem fanem SLD IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.06.10, 12:47 zed.1 napisał: > kolesi z PO byly pojedyncze przypadki Ty pan zed to chyba o innej jakiejś rzeczywistości mówisz. Przecież przez furtkę Krzystek cały aparat samorządowy jest opanowany przez kolesi. Masz dziwny zwyczaj zaprzeczania oczywistym oczywistościom. Pan, panie zed to nienormalny czy niedowidzący? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: dlaczego nie jestem fanem SLD IP: 62.69.221.* 29.06.10, 13:09 to sami fachowcy z legitymacją PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwach Re: Jacek Jekiel: Nigdy nie byłem liberałem IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.10, 14:23 SLD osiągnęło DNO - nie mogąc wyłonić JEDNEJ OSBY zdolnej do kandydowania tylko szukają spadów po innych partiach - wstyd. I to po sukcesie Napieralskiego. Koniec lewicy w Szczecinie. Odpowiedz Link Zgłoś
konspirant.0 Re: Jacek Jekiel: Nigdy nie byłem liberałem 28.06.10, 19:54 Gość portalu: kwach napisał(a): > SLD osiągnęło DNO - nie mogąc wyłonić JEDNEJ OSBY zdolnej do > kandydowania mają i to nawet dwóch: Arłukowicz i Jekiel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gemini Re: Jacek Jekiel: Nigdy nie byłem liberałem IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.10, 20:04 Jeden totalnie zlewa SLD a drugi przylazł jak poczuł konfitury w postaci miejsca na liście radnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exUW Re: Jacek Jekiel: zawsze byłem karierowiczem IP: *.chello.pl 28.06.10, 23:09 powinno być jak on wróci do władzy to przywlecze kolesi Koćmiela i Wieczorka PS. po drodze JJ jeszcze o PO się otarł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pink Re: Jacek Jekiel: zawsze byłem karierowiczem IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.10, 09:54 Tym kandydatenm - SLD strzela sobie gola do własnej bramki. Nie ma on oparcia o żadne struktury, nigdzie nie jest znany - chyba, że z tego że, jest chętny na jakąś posadę. Bezideowy - dzisiaj kolaboruje z SLD jutro wróci do PD, PO,UW, UD które tez prosił o przyjęcie. SLD jeśli nie ma dobrego kandydata na prezydenta - powinno postawić na człowieka młodego, o którym będzie można powiedzieć, ŻE REPREZENTUJE ELEKTORAT SLD - inaczej nikt na niego nie zagłosuje - nawet ja :) . Dobrym przykładem jest Grzegorz Napieralski, któremu nikt na początku nie dawał żadnych szans - startował z 3-6 % popraciem. A Jakiel to taki "Olechowski" skończy na dwóch procentach i kompromitacji lewicy. Jeśli nie Arłukowicz to lepszy zawsze będzie Wijas, Kęsik, i wielu innych - byle KOJARZĄCYCH SIĘ LEWICOWO !!!! Wtedy jest szansa na głosy lewicy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urzędas Re: Jacek Jekiel: zawsze byłem karierowiczem IP: 62.69.221.* 29.06.10, 10:04 Jeśli nie Arłukowicz to lepszy zawsze będzie > Wijas, Kęsik, i wielu innych zamarzyło się Wijasowi sukces Grzesia ?, przypominam,że Grzegorz nie wszedł nawet do drugiej tury, podobnie ma być w Szczecinie ?, podniecanie się wynikiem 13-16 % to żałość Jekiel ma szansę na wygraną, a nie na pogranie i lansowanie swojej osoby chyba ,że kandydaturą Wijasa SLD chce poprzeć Krzystka, liczy na koalicję i odpadki z pańskiego stołu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ślepy Re: Jacek Jekiel: zawsze byłem karierowiczem IP: *.szczecin.mm.pl 29.06.10, 19:39 > chyba ,że kandydaturą Wijasa SLD chce poprzeć Krzystka, liczy na > koalicję i odpadki z pańskiego stołu SLD szczecińskie to od jakiegoś czasu kilku kolesi, im wystarczy, to co mają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gemini czy to nie Jekiel sprywatyzował służbę zdrowia? IP: *.adsl.inetia.pl 27.06.10, 17:56 Jak był wiceprezydentem to sprywatyzował szczecińską służbę zdrowia.Ten Wasilewski z PO to przy nim pikuś nie znaczy to że zrobił źle ale zdaje się że kłóci się to ze stwierdzeniem że nie jest liberałem Odpowiedz Link Zgłoś
konspirant.0 Re: czy to nie Jekiel sprywatyzował służbę zdrowi 27.06.10, 18:49 Gość portalu: gemini napisał(a): > Jak był wiceprezydentem to sprywatyzował szczecińską służbę > zdrowia. ale nie oddał za darmo( znaczy 01 % wartości)kościelnym ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: czy to nie Jekiel sprywatyzował służbę zdrowi IP: *.chello.pl 27.06.10, 18:54 Ja rozumiem, że całe to SLD to związek zawodowy biznesmenów (np. Oleksy - właściciel kilku hoteli na Wybrzeżu), ale dlaczego oni koniecznie muszą udawać lewicę, tj. zwolenników wysokich podatków w celu wsparcia mniej zamożnych? Przecież ślepy widzi tu brak logiki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Władek Re: czy to nie Jekiel sprywatyzował służbę zdrowi IP: 91.200.77.* 27.06.10, 18:56 To bardzo dobra kandydatura. Jekiel był wiceprezydentem a od dłuższego czasu prowadzi z powodzeniem działalność gospodarczą. Był również wiceszefem Północnej Izby Gospodarczej. Mądry gość. Odpowiedz Link Zgłoś
konspirant.0 Re: czy to nie Jekiel sprywatyzował służbę zdrowi 27.06.10, 19:22 Gość portalu: Władek napisał(a): > To bardzo dobra kandydatura. Jekiel był wiceprezydentem a od dłuższego czasu > prowadzi z powodzeniem działalność gospodarczą. > Był również wiceszefem Północnej Izby Gospodarczej. > Mądry gość. spełnia większość moich oczekiwań od przyszłego prezydenta Szczecina, pytanie czy SLD go wystawi zamiast swojego młodzika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witek Re: czy to nie Jekiel sprywatyzował służbę zdrowi IP: *.adsl.inetia.pl 27.06.10, 19:40 jedynym twoim oczekiwaniem jest żeby był z SLD :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
konspirant.0 Re: czy to nie Jekiel sprywatyzował służbę zdrowi 27.06.10, 19:43 Gość portalu: witek napisał(a): > jedynym twoim oczekiwaniem jest żeby był z > SLD :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) fajnie, że wiesz lepiej ode mnie na forum był wątek, jaki powinien być kandydt na prezydenta, poszukaj sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witek Re: czy to nie Jekiel sprywatyzował służbę zdrowi IP: *.adsl.inetia.pl 27.06.10, 19:45 piękny mądry i bogaty i z SLD To ostatnie pasuje do Jekiela Odpowiedz Link Zgłoś
konspirant.0 Re: czy to nie Jekiel sprywatyzował służbę zdrowi 27.06.10, 19:50 Gość portalu: witek napisał(a): > piękny mądry i bogaty i NIE z PO Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: czy to nie Jekiel sprywatyzował służbę zdrowi 27.06.10, 20:17 Dr Jack to dość sensowny kandydat, wcześniej dostał najgorszą działkę do obrabiania a nie odszedł w niełasce. Człowiek renesansowy a przy tym pokazał, że zna się na prowadzeniu firm. Odpowiedz Link Zgłoś
tatemen Re: czy to nie Jekiel sprywatyzował służbę zdrowi 27.06.10, 21:24 P.Jacyna-Witt prowadzi komisję oświaty kultury i sportu oraz od kilkunastu lat z powodzeniem swoja firmę. I nie zapisała się do partii żeby ją wystawiono w wyborach. Aktywnie uczestniczy w życiu miasta od wielu lat. A co zrobił dla Szczecina Jacek Jekiel? Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: czy to nie Jekiel sprywatyzował służbę zdrowi 27.06.10, 21:29 Spadaj pajacu, a na ustawkę to sobie zaproś Kurskiego, ma taki fajny pysk. Odpowiedz Link Zgłoś
tatemen Re: czy to nie Jekiel sprywatyzował służbę zdrowi 27.06.10, 21:41 A co? Boisz się?I tak masz mordę jak zużyty durszlak to już nic ci nei zaszkodzi tchórzu. Odpowiedz Link Zgłoś
konspirant.0 Re: czy to nie Jekiel sprywatyzował służbę zdrowi 27.06.10, 21:42 tatemen napisał: > P.Jacyna-Witt prowadzi komisję oświaty kultury i sportu a Baran prowadzi Radę Miasta Odpowiedz Link Zgłoś
tatemen Re: czy to nie Jekiel sprywatyzował służbę zdrowi 27.06.10, 21:44 Ale nie jest przedsiębiorcą. Odpowiedz Link Zgłoś
konspirant.0 Re: czy to nie Jekiel sprywatyzował służbę zdrowi 27.06.10, 21:50 tatemen napisał: > Ale nie jest przedsiębiorcą. "Jacek Jekiel ma 53 lata, jest doktorem historii i prowadzi własną firmę handlującą drzwiami i podłogami." :) Odpowiedz Link Zgłoś
tatemen Re: czy to nie Jekiel sprywatyzował służbę zdrowi 27.06.10, 21:57 Czytanie ze zrozumieniem nie jest wadą. Piszę o Baraie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Władek Bronek IP: 91.200.77.* 27.06.10, 18:52 Ile jeszcze gówna będziecie Polacy na siebie wylewali. Ostatnie lata rządów Kaczyńskich doprowadziły do olbrzymiej fali nienawiści i uprzedzeń. Maciarewicz na prezydenta, Rydzyk na premiera. Aleluja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Co zalatuje lisem Re: Bronek IP: *.chello.pl 27.06.10, 18:58 To jest wątek o Jakielu, który się wstydzi mieć poglądy wolnorynkowe i liberalne. Ostatni zjazd PO pokazał jak oni traktują opozycje, Wypatroszyć ! Co ma do tego Rydzyk, czy Maciarewicz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Władek Re: Bronek IP: 91.200.77.* 27.06.10, 19:04 Właśnie ci dwaj są od specjalistami od patroszenia. Specjalizują się w patroszeniu umysłów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gemini Re: Bronek IP: *.adsl.inetia.pl 27.06.10, 19:08 > Ile jeszcze gówna będziecie Polacy na siebie wylewali. sam nie wylewaj to inni na twoich złodziei też nie będą wylewać Odpowiedz Link Zgłoś
tikki Jacek Jekiel 27.06.10, 20:44 Muszę przyznać, że na tle pozostałych kandydatów prezentuje się kusząco, ale rodzi się pytanie, kto jest w jego "grupie wsparcia". Zarzą Miasta, którego był członkiem, nie należał do najmocniejszych (Koćmiel, Wieczorek, Dużyński, Durski i in.). Jeśli potraktuje kolegów z tego zarządu jako zaplecze kadrowe, to marnie się to zapowiada:(. www.bkt.pl/a_2563.html "Część członków SdPl miała za złe zarządowi wojewódzkiemu partii, że przyjął osobę, która weszła w konflikt z prawem. Na Jacku Jekielu ciąży bowiem zarzut przekroczenia uprawnień i niedopełnienia obowiązków. Zarzut pojawił się po tym, gdy Jekiel, jako radny, zasiadał w komisji przetargowej wyłaniającej firmy odpowiedzialne za odśnieżanie miasta. Do złożenia wyjaśnień wezwał Jekiela sąd partyjny SdPl. Wcześniej szef sądu Piotr Malinowski potwierdził, że w deklaracji członkowskiej Jacek Jekiel napisał, że nie toczy się przeciwko niemu żadne postępowanie. Według szefa sądu, Jekiel napisał nieprawdę." To jak to w końcu było z tymi przetargami? Odpowiedz Link Zgłoś
konspirant.0 Re: Jacek Jekiel 27.06.10, 20:49 zaczęło się :)) "11.04.2005 Jacek Jekiel wycofał się z członkostwa w Socjaldemokracji Polskiej." Odpowiedz Link Zgłoś
tikki Re: Jacek Jekiel 27.06.10, 20:53 Konspirant, gwoli ścisłości, nie prowadzę tu propagandy na rzecz czy przeciwko komuś. Pojawiło się nowe nazwisko, postanowiłam poszukać trochę więcej informacji na jego temat. W 2005 się wycofał z SLD, teraz się zapisał znowu, OK, chciałabym jednak wiedzieć, czy było coś na rzeczy z tymi przetargami czy nie. Czy to ma być kolejny skok na kasę, czy jakiś wreszcie normalny facet. Odpowiedz Link Zgłoś
konspirant.0 Re: Jacek Jekiel 27.06.10, 20:56 sądzisz,że od 2005 nie przeczytałabyś o wyroku dla byłego wiceprezydenta ?, niestety sprostowań do pomówień nie publikują, nie wiem jak to było, ale staram się składać fakty Odpowiedz Link Zgłoś
tikki Re: Jacek Jekiel 27.06.10, 21:01 Całkiem możliwe, że nie przeczytałabym, jeśli w Szczecinie nie mieszkam :D. "> nie wiem jak to było, ale staram się składać fakty" No właśnie, o to mi też chodzi - chciałabym trochę więcej faktów... Odpowiedz Link Zgłoś
konspirant.0 Re: Jacek Jekiel 27.06.10, 21:07 tikki napisała: > Całkiem możliwe, że nie przeczytałabym, jeśli w Szczecinie nie > mieszkam :D. > to nie problem, przeczytałabyś na forum :) nie był w SLD tylko w SdPl Odpowiedz Link Zgłoś
tikki Re: Jacek Jekiel 27.06.10, 21:23 :)) Nie, nie zawsze czytam forum:). Jeszcze taką rozmowę znalazłam: www.radio.szczecin.pl/index.php?idp=29&idx=5301 prezentuje się sympatycznie, choć przy pytaniu o przekazanie szpitala wyrażnie się wykręcił od odpowiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
konspirant.0 Re: Jacek Jekiel 27.06.10, 21:43 posłuchałem, ciekawe :) inteligentny i dowcipny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość 1 Re: Jacek Jekiel IP: *.pz3-nat.espol.com.pl 28.06.10, 00:21 Jacku paktujesz o stołek z Wieczorkiem i jego świtą? ... nie masz odruchu wymiotnego? Ciebie samego bym poparł ale pseudotowarzyszy - nie.... Musisz kupić sobie kubełek z farbą (czerwoną) i dodawać białego pigmentu, w zależności od potrzeb, wyjdzie cała gama różu, a w końcu kiedy wyjdzie już biel przejdziesz do obozu Ludwika XVIII. Też będzie fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość 44 Re: Jacek Jekiel IP: *.pz3-nat.espol.com.pl 28.06.10, 00:12 dziwne, znam Jekiela ze studiów, był antykomunistą, nie był lewicowcem. 2005 chce wstąpić do SLD? Teraz znów? jednocześnie jest przedsiębiorcą... To się kupy nie trzyma, czyżby kolejny biznesmen, który chce pod szyldem liberałów z SLD dojść do władzy? może znudziło go spokojne, dostatnie życie??? :) zobaczymy co będzie dalej. Dziwny świat... Platforma nie jest Obywatelska, SLD - nie jest lewicowe, dążenie do władzy jest tylko constans. Zapytałbym Jacka - jakie kierują nim przesłanki? pozdrawiam forum Odpowiedz Link Zgłoś
tikki Jacek Jekiel: Nigdy nie byłem liberałem 27.06.10, 21:27 Szanowny Panie Jacku, Jak słyszę, siedzi Pan w internecie, nie wykluczam, że może i te słowa Pan przeczyta. Czy mógłby Pan: 1. przedstawić kogo zamierza Pan zaprosić do ewentualnego przyszłego Zarządu Miasta 2. opowiedzieć, czego udało się Panu dokonać, a na czym Pan poległ, kiedy był Pan Wiceprezydentem; 3. Wyjaśnić, jak się skończyła historia z przetargami (jeśli była) 4. Jednoznacznie wyjaśnić, czy jest Pan za oddawaniem majątku miasta kościołowi, czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
konspirant.0 Re: Jacek Jekiel: Nigdy nie byłem liberałem 27.06.10, 21:53 tikki napisała: > Szanowny Panie Jacku, > Jak słyszę, siedzi Pan w internecie, nie wykluczam, że może i te > słowa Pan przeczyta. Czy mógłby Pan: > 1. przedstawić kogo zamierza Pan zaprosić do ewentualnego przyszłego > Zarządu Miasta ja bym tego nie robił, Piechota tak zrobił i przegrał zarząd tworzy się po wygranych wyborach i jest formą kompromisu kompetencji i poparcia Odpowiedz Link Zgłoś
tikki Re: Jacek Jekiel: Nigdy nie byłem liberałem 27.06.10, 22:21 Piechota miał znacznie większy negatywny elektorat niż Jacek Jekiel, przedstawienie składu Zarządu wcale nie musiało być tym decydującym czynnikiem. Ja jednak chciałabym wiedzieć, czy głos oddany na Jekiela oznacza powrót Koćmiela i Wieczorka, czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POnurak Re: Jacek Jekiel: Nigdy nie byłem liberałem IP: 62.69.221.* 28.06.10, 09:15 Panie Jacku teraz trzeba się spodziwać wszystkich możliwych kontroli ależ się Pan wystawił Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_2 Jeden zgorszych wiceprezydentów 27.06.10, 22:18 jego pomysły z sufitu dot. KRPA i Szpitala Miejskiego(prosektorium). Facet zupełnie nie znał się na swojej działce w UM,ale inteligentny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jeden zgorszych wiceprezydentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.10, 10:44 No bardzo- pływa jak flaga na wietrze- władzy mu się chce. Panie Jacku pamiętam Pana jeszcze ze spotkań w U.W w Szczecinie i potem jak Pan był wice w mieście.Tak Pan nigdy nie był Liberałem- Pan zawsze chciał tylko władzy i niczego więcej- palemka jako wice odwaliła straszna - i nastęne wybory strasznie to zweryfikowały. NU ja Pana nawet lubiłem - ale po palemce przy wice to przestałem. NU jak spotkam pana posła to aż się spytam czy nie zwariowali w tym SLD A na spotkanie przyjdę i zapytam się o sprzedaż pewnych placów przez miasto wtedy- teraz tam Lidl Lotos i OPony stoją- kasa poszła potężna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kartyn Re: Jeden zgorszych wiceprezydentów IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.10, 14:24 No to SLD z taką toższamością dostanie jeszce mniej głosów. Czy naprawde w Szczecinie nie ma pożądnego lewicowego człowieka???? Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_2 Re: Jeden zgorszych wiceprezydentów 28.06.10, 16:01 tak hi hi on nie był liberałem, a te działki po szpitalu miejskim, kto chciał komercjalizować i usługi prywatyzować. No tak on i Białonowicz wtedy para dobrana, w sumie jakby Białonowicz powiedziała że jest z SLD tobym się nie zdziwiła, ale "Dżej Dżej" i dlatego zgadzam się z Kartyn. Odpowiedz Link Zgłoś
konspirant.0 Re: Jeden zgorszych wiceprezydentów 28.06.10, 16:18 Gość portalu: Kartyn napisał(a): > No to SLD z taką toższamością dostanie jeszce mniej głosów. Czy > naprawde w Szczecinie nie ma pożądnego lewicowego człowieka???? Wijas, Juras, Napieralski (brat Grzesia) ? Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_2 Re: Jeden zgorszych wiceprezydentów 28.06.10, 16:55 Już jest lepszy Wijas, albo brat Grzesia lub Trokowski Odpowiedz Link Zgłoś
konspirant.0 Re: Jeden zgorszych wiceprezydentów 28.06.10, 17:08 lepszy, dla tych, którzy nie chcą wygranej kandydata SLD Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_2 Re: Jeden zgorszych wiceprezydentów 28.06.10, 17:10 oj tak, zgadzam się z tym stwierdzeniem. On i SLD, bez skojarzeń! masz rację!! Odpowiedz Link Zgłoś
konspirant.0 Re: Jeden zgorszych wiceprezydentów 28.06.10, 17:26 esmeralda_2 napisała: > oj tak, zgadzam się z tym stwierdzeniem. On i SLD, bez skojarzeń! masz rację!! czytam, czytam i...nic nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
konspirant.0 Re: Jeden zgorszych wiceprezydentów 28.06.10, 17:30 esmeralda_2 napisała: > ... > To ja wolę Zarembę - przynajmniej on ich nie zdradzi i facet esmeralda_2 napisała: > Już jest lepszy Wijas, nie możesz się zdecydować ? :))))) może lepszy Krzystek ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elem Re: Jeden zgorszych wiceprezydentów IP: *.chello.pl 28.06.10, 23:16 Moim zdaniem wyborcy nie powinni oczekiwać nazbyt wiele od potomka oficera Ludowego Wojska Polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.s. Re: Jeden zgorszych wiceprezydentów IP: *.chello.pl 29.06.10, 12:37 Jacku ! co ty prawisz... wstydu oszczędź!!! po co ? Odpowiedz Link Zgłoś
exman sarpress 29.06.10, 20:06 Olewam pomyje, jakie politycznie niepełnosprawni wylewają tu na dr. Jacka, zastawia mnie natomiast brak osobnika, który ten wątek założył ale mu nie wyszło, bo go admini wykastrowali. Wygląda mi to na kolejnego klona założonego po to by żygać, pluć i popierdywać na tym nieszczęsnym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_2 Jeden zgorszych wiceprezydentów 30.06.10, 11:23 A Ty co?, że on jest Twój koleś prywatnie, to peany piejesz na jego temat, to sobie przyjmij do wiadomości, może facet w prywatnym świecie jest duszą towarzystwa, ale jako vicek był beznadziejny i do tego liberałem, bo mówił o prywatyzacji usług a"la prosektorium i nie miał zielonego pojęcia o tym. Kłania się Szpital Miejski i jego rozwiązania,po to, aby przejąć działki, tak przynajmniej był wtedy odbierany społecznie i dlatego się z nim pożegnali.A pani B jak myslisz co na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burek Re: Jeden zgorszych wiceprezydentów IP: 62.69.221.* 30.06.10, 11:50 jako vicek był beznadziejny i do tego liberałem, bo mówił o > prywatyzacji usług a"la prosektorium i nie miał zielonego pojęcia o tym. Kłania > się Szpital Miejski i jego rozwiązania,po to, aby przejąć działki, tak > przynajmniej był wtedy odbierany społecznie ależ bełkot co ma liberalizm do prywatyzacj USŁUG ? a Szpital Miejski lepiej było oddać czarnym za grosze ? szkoda,że nie sprzedał tego terenu spółce, która prowadziłaby szpital dalej z zyskiem dla miasta i jego mieszkańców <był wtedy odbierany społecznie przez kogo ? Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_2 Re: Jeden zgorszych wiceprezydentów 30.06.10, 13:14 po pierwsze,wtedy miała być likwidacja SM. po drugie przez społeczność miejską zainteresowaną tym problemem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burek Re: Jeden zgorszych wiceprezydentów IP: 62.69.221.* 30.06.10, 13:19 esmeralda_2 napisała: > po pierwsze,wtedy miała być likwidacja SM. ciekawosta, może jakieś odnośniki > po drugie przez społeczność miejską zainteresowaną tym problemem. pozdrawiam całą społeczność reprezentowaną przez esmeraldę_2 :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Jeden zgorszych wiceprezydentów 30.06.10, 15:18 Ja dołączam do tych życzeń wyrazy współczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_2 Re: Jeden zgorszych wiceprezydentów 30.06.10, 11:48 konspirant.0 napisał: > esmeralda_2 napisała: > > > > ... > > > To ja wolę Zarembę - przynajmniej on ich nie zdradzi i facet > > esmeralda_2 napisała: > > > Już jest lepszy Wijas, > > > nie możesz się zdecydować ? :))))) > może lepszy Krzystek ? .. piszemy o PiS i SLD Pis pomiędzy Jacyną,a Zarembą, bo tacy są sami najemnicy - a SLD najemnik JJ po co:on ma reprezentować lewicę???????, ... w sumie po co są najemnicy w tych partiach? > .. a tak jeżeli Piechota nie wygrał to kto wygra?, może znowu jakiś odgrzany kotlet? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. nagle wszyscy socjalisci psia ich mac IP: *.cable.quicknet.nl 29.06.10, 20:38 czyli jak sie ustawic by nie podpasc a skorzystac - wspomnienia konformisty... moze pan Jekiel napisalby wlasnie taka pozycje? Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: nagle wszyscy socjalisci psia ich mac 29.06.10, 20:42 Vlad, tylko krowa nie zmienia poglądów, kwestia tylko z jakich pobudek to się czyni. Pozdrawiam.Ex. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: nagle wszyscy socjalisci psia ich mac IP: *.cable.quicknet.nl 29.06.10, 23:57 no musze sie wyjatkowo z toba zgodzic ex - pomyslec ze keidys wierzylem w UW, UD, ROAD i inne takie pierdy dla ubogich, mialem gleboka potrzebe budowania nowej lepszej Polski, Polski otwartej, proeuropejksiej, zyczliwej, dbajacej o obywatela, budowe kraju obywatleskiego opartego na demokracji i poszanoiwaniu praw obywatelskich i ogolnie prawa. No a wyszlo jak wyszlo... grube kreski, maleszki, kuronie i michniki, idealy h...a warte - w koncu przejrzalem na oczy i zmienilem poglad - koniec z pie...niem dla ubogich - pseudointelektualne bzdety o gospodarce wolnorynkowej, wydajnosci pracy, koneicznosci poswiecen.... geby pelne frazesow, jedni wycieraja sobie dupe czescia biala inni czerwona - powoli Bialo-Czerwona staje brazowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: nagle wszyscy socjalisci psia ich mac IP: 62.69.221.* 30.06.10, 08:55 Gość portalu: Vlad.H. napisał(a): > czyli jak sie ustawic by nie podpasc a skorzystac - wspomnienia konformisty... > moze pan Jekiel napisalby wlasnie taka pozycje? może dzięki temu uda mu się zbudować jako prezydentowi atmosferę wspólpracy dla miasta, a nie wieczne przepychanki POlityczne dość politycznej martylologii, czas na pracę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aysy a dlaczego Gazeta odgrzewa ten stary obiad- jekiel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.10, 09:26 politykierstwo i manipulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: a dlaczego Gazeta odgrzewa ten stary obiad- j IP: 62.69.221.* 30.06.10, 09:45 Gość portalu: aysy napisał(a): > politykierstwo i manipulacje. ale że co ? że ma promować Wijasa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinio koniec sld IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.10, 14:03 to koniec SLD. Żenada - naprawdę nie mają lepszego ...? Ciekawe czym zniechęcili Arłukowicza ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: koniec sld IP: 62.69.221.* 01.07.10, 14:40 ciekawe,że koniec SLD zawsze wieszczą popisowcy :) Odpowiedz Link Zgłoś
dd444 Jacek Jekiel: Nigdy nie byłem liberałem 02.07.10, 20:27 Pamiętam go ze studiów.Był moim wykładowcą.Świetny facet.Ma wszelkie cechy by być dobrym prezydentem, jednak,gdy w tle pokaże się Wieczorek nie oddam na niego głosu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: Jacek Jekiel: Nigdy nie byłem liberałem IP: *.kalisz.mm.pl 11.08.10, 21:21 szkoda,że SLD wolało miernego Wijasa, ale za to kolegę Grześka Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Jacek Jekiel: Nigdy nie byłem liberałem 14.08.10, 14:24 Zach-Pom, SLD to ciepły wieczorny udój. Zero rockandrolla ! Odpowiedz Link Zgłoś