an3tek 07.08.10, 10:48 Zapowiada się nieźle ale gdzie mogą "zaparkować" moi znajomi, którzy na imprezę płyną jachtami z Berlina? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotrt707 Wspaniale !!!!!!! 07.08.10, 11:14 Dziękujemy Wspaniałemu Prezydentowi Miasta Panu Krzystkowi za zorgaizowanie tak niesamowitej imprezy !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majster Re: Wielkie bum! bum! na Wałach Chrobrego IP: *.pl 07.08.10, 11:30 an3tek napisał: Zapowiada się nieźle ale gdzie mogą "zaparkować" moi znajomi, którzy na imprezę płyną jachtami z Berlina? Powinni zrobic to co moi - przyleciec swoimi samolotami do Dabia. I nie mow z eich na to nie stac skoro zamiast w 1,5 godziny byc autem biora jacht na pokazowke Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Wielkie bum! bum! na Wałach Chrobrego 07.08.10, 11:46 www.youtube.com/watch?v=rOyj4ciJk34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielkie co?? Re: Wielkie bum! bum! na Wałach Chrobrego IP: *.chello.pl 07.08.10, 12:28 "Wielkie bum! bum!" ??!! Czy to jest artykuł w GW czy w gazetce przedszkolnej?? Uwaga! Będzie dużo brum, brum (samochodów) ale io,io (policja) będzie pilnowała porządku, żeby ludzie nie zrobili sobie ku,ku i ał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczecinianin Re: Wielkie bum! bum! na Wałach Chrobrego IP: 109.243.80.* 07.08.10, 12:38 Pani redaktor Od Kultury obejrzała filma "jak rozpętałem wojnę śiatową" i zapamiętała kwestię z częsci II "Burdello bum bum" Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: Wielkie bum! bum! na Wałach Chrobrego 08.08.10, 03:25 > "Wielkie bum! bum!" ??!! Czy to jest artykuł w GW czy w gazetce przedszkolnej?? > Uwaga! Będzie dużo brum, brum (samochodów) ale io,io (policja) będzie pilnowała > porządku, żeby ludzie nie zrobili sobie ku,ku i ał. swietny komentarz :) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Wielkie bum! bum! na Wałach Chrobrego 07.08.10, 12:46 .. a spadajace resztki rakiet zawierajace metale ciezkie skutecznie "oczyszcza" z planktonu okoliczne wody.. Tak trzymac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czy-telniczka Re: Wielkie bum! bum! na Wałach Chrobrego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.10, 17:03 Wystarczy przeczytać komentarze i jest satyra i jest wesoło :)))) Kto w Szczecinie i regionie dba o środowisko ...? Podobno jeden z radnych należał lub nadal należy i jest reprezentantem przedstawicielem ochrony tego środowiska...? Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz.maslowski Wielkie bum! bum! na Wałach Chrobrego 07.08.10, 18:56 Wielkie Bum Bum ?? Co jest kur*a? Czy przez przez przypadek znalazłem się na stronie Kaczora Donalda czy innej chu*ni ? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Wielkie bum! bum! na Wałach Chrobrego 08.08.10, 01:06 tomasz.maslowski napisał: > Wielkie Bum Bum ?? Co jest kur*a? Czy przez przez przypadek znalazłem się na stronie Kaczora Donalda czy innej chu*ni ? ................................ nie matura a chęć szczera zrobi z ciebie pismaka w GW:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Wielkie bum! bum! na Wałach Chrobrego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.10, 19:12 Czy te pokazy sztucznych ogni mogą się odbyć jeśli cały czas będzie padał deszcz? Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Radio Erewan odpowiada: 07.08.10, 19:39 Owszem, bedzie. Polska przeciez nie majac rakiet wyslala swoich dwoch synow w Kosmos, z czego jeden byl xiendzem. Nawet. Odpowiedz Link Zgłoś
frasio Re: Wielkie bum! bum! na Wałach Chrobrego 07.08.10, 20:43 Gość portalu: marta napisał(a): > Czy te pokazy sztucznych ogni mogą się odbyć jeśli cały czas będzie > padał deszcz? Odbędą się nawet jak więszość mieszkańców je oleje ciepłym moczem myśląc ile za to możnaby dziur w tej wiosce załatać.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska u kto to słuszał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.10, 20:46 biznes.onet.pl/pis-krytykuje-wieloletni-plan-finansowy,18543,3414069,1,news-detal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 10,5 Re: u kto to słuszał? IP: *.chello.pl 07.08.10, 21:46 Skąd sie wzięło powiedzenie zobaczysz fajerwerki jak świnia gwiazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczecinianin tłumy mokły i piszczały z zachwytu IP: 109.243.97.* 08.08.10, 00:34 no co pesymisty - fajnie było dzisiaj tzn. we sobote jak sie chiński pokaz zaczął to dopiero luneło ;) A my szczecińskie twardziele znieczulone bosmanem ani drgnelyśmy A potem brawka, ochy achy i pisk radości. I biegusiem do domeczku. Do jutraaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Chińczycy dali czadu 08.08.10, 01:04 przyćmili Francuzów no i miło słuchało się po latach Marka Bilińskiego do jutra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zedzszedł Re: Wielkie bum! bum! na Wałach Chrobrego IP: *.chello.pl 08.08.10, 06:53 myślący inaczej? kto im dał jacht? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reklama kfystka Re: Wielkie bum! bum! na Wałach Chrobrego IP: *.chello.pl 08.08.10, 09:48 Szczecińska patologia w deszczu, ile interwencji policji było? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miejsce na reklame Re: Wielkie bum! bum! na Wałach Chrobrego IP: *.pl 08.08.10, 09:55 Gość portalu: reklama kfystka napisał(a): > Szczecińska patologia w deszczu, ile interwencji policji było? Tylko jedna jak twoja stara wypiela sie owczarkowi niemieckiemu - pies musial jechac do weterynarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariner Re: Wielkie bum! bum! na Wałach Chrobrego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.10, 11:34 Nalezalo zapytac troche wczesniej :) Dla jachtow startujacych w regatach postoj zazwyczaj jest darmowy. Bylo kilka niemieckich w tym jeden z niepelnosprawnym samotnym zeglarzem. Staly one przy komisji na Morskim Patrolu. Darmowy postoj jest po przeciwnej stronie przy miejskiej kei gdzie stal wczoraj Nawigator - to na przyszlosc. Platny kolo Porto Grande. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Off Re: Wielkie bum! bum! na Wałach Chrobrego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.10, 11:43 Nie złapałeś sensu. :) To miała być taka prowokacja że w Szczecinie nie ma gdzie zostawić jachtu. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariner Re: Wielkie bum! bum! na Wałach Chrobrego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.10, 12:16 Widac tepy jestem :) Taki juz jestem ze jesli moge to staram sie pomagac. Zycie nauczylo mnie ze to dziala w obie strony :) Odpowiedz Link Zgłoś
an3tek Re: Wielkie bum! bum! na Wałach Chrobrego 08.08.10, 13:19 Ja zadałem pytanie, ja dziękuję za odpowiedź... Znajomi przypłynęli, byli zachwyceni... Mariner'ze, to naprawdę działa w obie strony. Na mnie możesz liczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariner Re: Wielkie bum! bum! na Wałach Chrobrego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.10, 13:47 W piatek startuja ze Swinoujscia Regatu Unity Line. To fajna impreza, startuja tez od lat niemieckie jachty. Zaproponuj znajomym, na pewno im sie spodoba bo kazdy znajdzie dla siebie odpowiednia klase i przeciwnikow . Trasa Swinoujscie -Kolobrzeg_ Swinoujscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mc'arone Re: Wielkie bum! bum! na Wałach Chrobrego IP: 62.69.228.* 08.08.10, 13:40 Tak zupełnie na uboczu, skąd pomysł zaciemnienia na wałach? Nie wiem czy ktoś zwrócił na to uwagę - z pewnością nie GW - ale ostatnio wszystkie imprezy organizowane są przy wyłączonych latarniach. jakaś nowa moda? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 foty z prs 08.08.10, 13:42 www.radio.szczecin.pl/index.php?idp=0&idx=63092&szukaj=&akcja=szukaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konkretny a tu nic, nic się nie dzieje.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.10, 07:56 tylko ciągle jakieś.. tramwaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czy-telniczka Re: foty z prs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.10, 13:11 Dzięki za info i przekaz :) Mój 1-y kod dla fajerwerek to nadejście Nowego Roku i tak pozostanie. Widok otwartej wtedy przestrzeni i tak rozjaśnionego nieba to Święto. Odpowiedz Link Zgłoś