tatemen 20.08.10, 21:06 p.Krupowicz będzie dobrym burmistrzem Goleniowa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: znam go Re: Robert Krupowicz na burmistrza Goleniowa? IP: *.146.70.116.nat.umts.dynamic.eranet.pl 20.08.10, 22:24 nieliczny pisior z ludzka twarzą:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ( Re: Robert Krupowicz na burmistrza Goleniowa? IP: *.chello.pl 20.08.10, 22:26 tatemen napisał: > p.Krupowicz będzie dobrym burmistrzem Goleniowa. a Pacyna-Kit prezydentem Szczecina! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek do tłustego zada nefrologa ksyfka ( IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.10, 07:17 a Wypietrek Ksyfek nigdy nie będzie prezydentem Szczecina!!! Będzie babcią klozetową!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Robert Krupowicz na burmistrza Goleniowa? IP: *.chello.pl 20.08.10, 22:36 Ja też bym był dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vlad partyjny wojewoda z czasów PiS udaje dziewice IP: *.chello.pl 20.08.10, 22:48 polityczną Robert przestań robić z siebie pośmiewisko. Obrażasz inteligencję czytelników Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrus Re: Robert Krupowicz na burmistrza Goleniowa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.10, 00:00 A dlaczego? A co robi teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wowa Teraz Krupowicz nic nie robi IP: *.pz3-nat.espol.com.pl 21.08.10, 12:51 Teraz nic nie robi.czeka na intratną posadę. Z tego co wiem to był mediach, tam nie wróci bo jest upolityczniony i czeka na posade na której nic nie trzeba robić, no może poza braniem pieniedzy. Nie wiesz, że w polsce jest tak, że jak ktoś była na stołku (on był wojewodą), to juz poniżej dobrej, ciepłej posdaki nie spadnie . Wowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Krupowicz super.... IP: *.cdma.centertel.pl 21.08.10, 21:17 Nie znasz człowieka i piszesz pierdoły. Pracuje w biznesie, świetnie sobie radzi i cenią go ludzie różnych opcji. Szkoda, że nie startuje na Prezydenta Szczecina. Goleniów ma szczęście i ma kogo wybrać. Najważniejsze, że nie dzieli ludzi w/g partii i poglądów politycznych. Miałem okazję go poznać, super gość. Odpowiedz Link Zgłoś
aysy.1 Re: Robert Krupowicz na burmistrza Goleniowa? 21.08.10, 09:36 lubię goleniów i nie życzę temu miastu krupowicza. niech on lepiej uczy się grać dalej chociaż w tej dziedzinie też wiele nie osiągnie. tatemen napisał: > p.Krupowicz będzie dobrym burmistrzem Goleniowa. Odpowiedz Link Zgłoś
edda7 Robert Krupowicz na burmistrza Goleniowa? 21.08.10, 09:43 Robert, bądź jak Robert Gadocha, wykiwaj wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
pablo1981 Robert Krupowicz na burmistrza Goleniowa? 21.08.10, 11:04 Popieram Roberta Krupowicza. Mam nadzieję, że wystartuje! 3mam kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: floating in space Goleniów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.10, 22:03 A czy w Goleniowe źle się dzieje, że trzeba zmienić Prezydenta? Naszym zdaniem, wręcz przeciwnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goleniowianka Re: Goleniów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.10, 11:35 NASZYM zdaniem? ilu was tam jest...O_O Goleniów POTRZEBUJE nowej świeżej krwi! O czym ty piszesz floating in space?! co się dzieje i gdzie?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foating in space Goleniów i transfuzja! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.10, 09:48 Krew świeża itp formułki, nie mają nic wspólnego z sytuacją Goleniowie, naszym zdaniem, z punktu widzenia godpodarczego lepszą niż stolica regionu Szczecin. Czy kandydat to jest jakakolwiek świez krew, to też naszym zdaniem bardzo indywidulana sprawa! Odpowiedz Link Zgłoś
max.28 Robert Krupowicz na burmistrza Goleniowa? 25.08.10, 16:20 Pan Robert Krupowicz niech się nie zastanawia tylko startuje...to będzie dobry wybór dla Goleniowa , który stawia na rozwój gospodarczy regionu w przeciwieństwie do Szczecina ... Odpowiedz Link Zgłoś