Dodaj do ulubionych

Moc autobusów Floating Garden na Wałach Chrobrego

15.09.10, 22:11
Oczywiscie kszyskowe autobusy(ekologiczne!) napedzane sa metanem wyprodukowanym w ciecinskiej oczyszczalni sciekow..

Tak trzymac dzikusy!
Obserwuj wątek
    • Gość: empe 42 Re: Moc autobusów Floating Garden na Wałach Chrob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.10, 22:29
      Żałosny ten Swarożyc, współczuję mu.
    • cabernetsauvignon Moc autobusów Floating Garden na Wałach Chrobrego 15.09.10, 22:35
      A w nich brudne śmierdzące uryną szczecińskie żule. Po miesiącu wszystko klei się od brudu.
      • Gość: M Re: Moc autobusów Floating Garden na Wałach Chrob IP: 213.155.191.* 15.09.10, 23:30
        SWIETNA WIADOMOSC, MAMY NAJMLODSZY TABOR W POLSCE, tak trzymac Szczecin:))
        • Gość: brrrrrdzek Re: Moc autobusów Floating Garden na Wałach Chrob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.10, 00:10
          lubię niskopodłogowe:):)
        • Gość: Kreja Najmłodszy tabor autobusowy w Polsce ma... IP: 62.69.224.* 16.09.10, 08:54
          Gdańsk średnia wieku ok 7 lat.
    • Gość: Vlad.H. Ano wlasnie chyba nie sa CNG IP: *.cable.quicknet.nl 15.09.10, 23:37
      a szkoda bo to znaczaco obniza emisje spalin i obniza koszty eksploatacji.
    • Gość: ość Re: Moc autobusów Floating Garden na Wałach Chrob IP: *.centertel.pl 16.09.10, 06:59
      Toż to kolejny wielki sukces Mega(lo)prezydenta Neociecina... Kampania trwa!
      • Gość: abc Re: Moc autobusów Floating Garden na Wałach Chrob IP: *.euroafrica.com.pl 16.09.10, 11:20
        A ty z tych, którzy tylko narzekają. Nie było autobusów - zły Krzystek. Sa autobusy - Krzystek robi sobie promocję. CZY TY KIEDYKOLWIEK W ŻYCIU BYŁEŚ Z CZEGOKOLWIEK ZADOWOLONY???
        • Gość: ehehehe Re: Moc autobusów Floating Garden na Wałach Chrob IP: 79.175.253.* 17.09.10, 01:12
          jak mu stara dobrze robiła to był zadowolony
    • dorisdz Moc autobusów Floating Garden na Wałach Chrobrego 16.09.10, 07:16
      A, nie którym osobnikom jak zwykle coś nie pasuje: a to że za mało będą zużywać paliwa, że żule zabrudzą i że Krzystek robi sobie kampanię. Dzisiaj jechałam nowym autobusem do pracy i bardzo mi się podobał, mam nadzieję że chuligani ich nie zdewastyją.
    • numer-1 poniżej 10 lat. - To WIĘCEJ niż przyzwoicie 16.09.10, 07:56
      "Średni wiek naszych autobusów spadł poniżej 10 lat. - To WIĘCEJ niż przyzwoicie - uważa Włodzimierz Sołtysiak, prezes spółki Dąbie"
      W przypadku tego parametru, MNIEJ - znaczy lepiej!
      • Gość: Kreja Re: poniżej 10 lat. - To WIĘCEJ niż przyzwoicie IP: 62.69.224.* 16.09.10, 08:56
        Wole jechać nowoczesnym Solarisem niż rozpadającym się Volvo....
    • a.malin Jeszcze nie ruszyły w trasę a już ... 16.09.10, 08:11
      mają zasmarowane szyby. Co za chory pomysł! Czy ci, którzy to wymyślili uważają, ze nasze miasto jest tak paskudne, że widok na nie należy zasłonić "radosnymi" rozgwiazdami?
      Cieszyłem się z docierających do nas, ostatnimi laty, z Berlina, tramwajów. Bo ładne i dlatego, że zaczęła dominować jedna koncepcja malowania wozów komunikacji miejskiej - na dodatek zbliżona do przedwojennej (patrz jedyny chyba zachowany egzemplarz - zestaw typu Bremen), tyle że odcień żółci trochę nie ten. Niestety nawet te tramwaje zaczynają być zasmarowywane reklamami.
    • prestidigitator70 Moc autobusów Floating Garden na Wałach Chrobrego 16.09.10, 09:51
      Fajnie, ze są co jakiś czas wybory ... przynajmniej coś dla mieszkańców "skapnie z pańskiego stołu" ;)

• fjestis Bardzo miła wiadomość 16.09.10, 11:09
      A ja się z tego cieszę, podróż takim autobusem do pracy i z pracy (zwłaszcza latem) to ogromna różnica w porównaniu ze starymi volvo (tymi w starych kolorach). Klimatyzacja! Nie zapomnijmy jeszcze o podstawowej rzeczy: autobusy i tramwaje trzeba myć wewnątrz i NA ZEWNĄTRZ przynajmniej raz na miesiąc. Mam nadzieje, że szczecińskie spółki komunikacyjne o tym wiedzą...
      • Gość: Rafal Re: Bardzo miła wiadomość IP: *.szczecin.mm.pl 16.09.10, 13:02
        >Nie zapomnijmy jeszcze o podstawowej rzeczy: autobusy i tramwaj
        > e trzeba myć wewnątrz i NA ZEWNĄTRZ przynajmniej raz na miesiąc. Mam nadzieje,
        > że szczecińskie spółki komunikacyjne o tym wiedzą...

Nie raz na miesiąc a CODZIENNIE!!!. Raz na tydzień powinno się autobusów w środku dezynfekować (ścianki, poręcze, siedzenia).
        To jest standard w innych krajach (USA, UK, Niemcy itd)
    • dekura Szczecin to chyba centrum uzdrowiskowe... 16.09.10, 12:01
      ...co widać po napisach na wyświetlaczach autobusów: Klonowica SPA, Dąbie SPA...
    • swarozyc Moc autobusów Floating Garden na Wałach Chrobrego 16.09.10, 21:01
      a towarzysz xionc nie zaszczycil "uroczystosci" swoja skromna osoba?

niemozliwe...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka