swarozyc 15.09.10, 22:11 Oczywiscie kszyskowe autobusy(ekologiczne!) napedzane sa metanem wyprodukowanym w ciecinskiej oczyszczalni sciekow.. Tak trzymac dzikusy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: empe 42 Re: Moc autobusów Floating Garden na Wałach Chrob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.10, 22:29 Żałosny ten Swarożyc, współczuję mu. Odpowiedz Link Zgłoś
cabernetsauvignon Moc autobusów Floating Garden na Wałach Chrobrego 15.09.10, 22:35 A w nich brudne śmierdzące uryną szczecińskie żule. Po miesiącu wszystko klei się od brudu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Moc autobusów Floating Garden na Wałach Chrob IP: 213.155.191.* 15.09.10, 23:30 SWIETNA WIADOMOSC, MAMY NAJMLODSZY TABOR W POLSCE, tak trzymac Szczecin:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brrrrrdzek Re: Moc autobusów Floating Garden na Wałach Chrob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.10, 00:10 lubię niskopodłogowe:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kreja Najmłodszy tabor autobusowy w Polsce ma... IP: 62.69.224.* 16.09.10, 08:54 Gdańsk średnia wieku ok 7 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Ano wlasnie chyba nie sa CNG IP: *.cable.quicknet.nl 15.09.10, 23:37 a szkoda bo to znaczaco obniza emisje spalin i obniza koszty eksploatacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ość Re: Moc autobusów Floating Garden na Wałach Chrob IP: *.centertel.pl 16.09.10, 06:59 Toż to kolejny wielki sukces Mega(lo)prezydenta Neociecina... Kampania trwa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Moc autobusów Floating Garden na Wałach Chrob IP: *.euroafrica.com.pl 16.09.10, 11:20 A ty z tych, którzy tylko narzekają. Nie było autobusów - zły Krzystek. Sa autobusy - Krzystek robi sobie promocję. CZY TY KIEDYKOLWIEK W ŻYCIU BYŁEŚ Z CZEGOKOLWIEK ZADOWOLONY??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehehehe Re: Moc autobusów Floating Garden na Wałach Chrob IP: 79.175.253.* 17.09.10, 01:12 jak mu stara dobrze robiła to był zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
dorisdz Moc autobusów Floating Garden na Wałach Chrobrego 16.09.10, 07:16 A, nie którym osobnikom jak zwykle coś nie pasuje: a to że za mało będą zużywać paliwa, że żule zabrudzą i że Krzystek robi sobie kampanię. Dzisiaj jechałam nowym autobusem do pracy i bardzo mi się podobał, mam nadzieję że chuligani ich nie zdewastyją. Odpowiedz Link Zgłoś
numer-1 poniżej 10 lat. - To WIĘCEJ niż przyzwoicie 16.09.10, 07:56 "Średni wiek naszych autobusów spadł poniżej 10 lat. - To WIĘCEJ niż przyzwoicie - uważa Włodzimierz Sołtysiak, prezes spółki Dąbie" W przypadku tego parametru, MNIEJ - znaczy lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kreja Re: poniżej 10 lat. - To WIĘCEJ niż przyzwoicie IP: 62.69.224.* 16.09.10, 08:56 Wole jechać nowoczesnym Solarisem niż rozpadającym się Volvo.... Odpowiedz Link Zgłoś
a.malin Jeszcze nie ruszyły w trasę a już ... 16.09.10, 08:11 mają zasmarowane szyby. Co za chory pomysł! Czy ci, którzy to wymyślili uważają, ze nasze miasto jest tak paskudne, że widok na nie należy zasłonić "radosnymi" rozgwiazdami? Cieszyłem się z docierających do nas, ostatnimi laty, z Berlina, tramwajów. Bo ładne i dlatego, że zaczęła dominować jedna koncepcja malowania wozów komunikacji miejskiej - na dodatek zbliżona do przedwojennej (patrz jedyny chyba zachowany egzemplarz - zestaw typu Bremen), tyle że odcień żółci trochę nie ten. Niestety nawet te tramwaje zaczynają być zasmarowywane reklamami. Odpowiedz Link Zgłoś
prestidigitator70 Moc autobusów Floating Garden na Wałach Chrobrego 16.09.10, 09:51 Fajnie, ze są co jakiś czas wybory ... przynajmniej coś dla mieszkańców "skapnie z pańskiego stołu" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fjestis Bardzo miła wiadomość 16.09.10, 11:09 A ja się z tego cieszę, podróż takim autobusem do pracy i z pracy (zwłaszcza latem) to ogromna różnica w porównaniu ze starymi volvo (tymi w starych kolorach). Klimatyzacja! Nie zapomnijmy jeszcze o podstawowej rzeczy: autobusy i tramwaje trzeba myć wewnątrz i NA ZEWNĄTRZ przynajmniej raz na miesiąc. Mam nadzieje, że szczecińskie spółki komunikacyjne o tym wiedzą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Re: Bardzo miła wiadomość IP: *.szczecin.mm.pl 16.09.10, 13:02 >Nie zapomnijmy jeszcze o podstawowej rzeczy: autobusy i tramwaj > e trzeba myć wewnątrz i NA ZEWNĄTRZ przynajmniej raz na miesiąc. Mam nadzieje, > że szczecińskie spółki komunikacyjne o tym wiedzą... Nie raz na miesiąc a CODZIENNIE!!!. Raz na tydzień powinno się autobusów w środku dezynfekować (ścianki, poręcze, siedzenia). To jest standard w innych krajach (USA, UK, Niemcy itd) Odpowiedz Link Zgłoś
dekura Szczecin to chyba centrum uzdrowiskowe... 16.09.10, 12:01 ...co widać po napisach na wyświetlaczach autobusów: Klonowica SPA, Dąbie SPA... Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Moc autobusów Floating Garden na Wałach Chrobrego 16.09.10, 21:01 a towarzysz xionc nie zaszczycil "uroczystosci" swoja skromna osoba? niemozliwe... Odpowiedz Link Zgłoś