roudoudou 06.10.10, 19:47 Baran się obudził i przemówił - nieomylny to znak ,że zbliżają się wybory.Szkoda ,iż przez całą kadencję nie miał nic do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: witek Re: Ławeczki dla Filipinek - proponuje przewodnic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.10, 20:29 roudoudou napisała: > Baran się obudził i przemówił - nieomylny to znak ,że zbliżają się wybory.Szkod > a ,iż przez całą kadencję nie miał nic do powiedzenia. Żeby jeszcze przemówił z sensem, a on chyba jakiś zaspany... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IP to IP Re: Ławeczki dla Filipinek - proponuje przewodnic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.10, 20:50 Gorzej, nasi radni-bezradni, aby się nam przypodobać, tuz przed wyborami zdolni są nasze najgłupsze pomysły wprowadzić w życie.Naturalnie za cenę naszych krzyżyków! Nie pomyślał biedaczek, że na ławeczce spoczywają ci, których na co dzień wsród żywych spotkać nie można. Panie BARANIE niektóre nasze pomysły nam na forum służą i tylko nam, spełniając funkcje czysto komunikatywne. Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Darth Vader 06.10.10, 21:13 a ja dalej nawoluje do tego by przestac sie krecic wokol wlasnej historii a zrobic cos z dystansem do siebie, ale co ma szanse byc dostrzezone na calym swiecie. pomnik laweczka Dartha Vadera stalby sie slawny na caly swiat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IP to IP Re: Darth Vader IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.10, 21:21 Dobre sobie; jeden nawołuje za Darth Vader, inny za cary.hiroyuki.tagawa, to ja chcę zamiast ławeczki solidne urzędnicze biurko ze stertą niezałatwionych spraw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czy-telniczka Re: Ławeczki dla Filipinek - proponuje przewodnic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.10, 21:27 > nieomylny to znak ,że zbliżają się wybory. > Szkoda ,iż przez całą kadencję nie miał nic do powiedzenia. Ale moja pamięć z dawnych lat - to te dziewczyny zawsze stały obok siebie. www.youtube.com/watch?v=SY8R6YaOwOw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IP to IP Re: Ławeczki dla Filipinek - proponuje przewodnic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.10, 21:29 A niech sobie usiądą 18 - nastki to one już nie są. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twarda wazelina Przywołuję Barana do odpowiedzialności IP: *.chello.pl 06.10.10, 21:41 Panie Baran , weź się pan do roboty z tą swoją łobuzerią partyjno- klubową i zwróćcie ławki mieszkańcom na Al Kwiatowej , którą zniszczyliście. Ławki mogą być bez nazw, przeznaczenia i okoliczności . To mógłbyś Baranie zrobić za diety z naszych podatków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IP to IP Re: Przywołuję Barana do odpowiedzialności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.10, 21:48 Mogę się zgodzić, ale pod warunkiem, że na każdej ławeczce na trwale umieszczony zostanie wróbelek. Albo jaskółki w locie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IP to IP Re: Przywołuję Barana do odpowiedzialności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.10, 07:28 Wczoraj tam polazłam na tę Alejkę Kwiatowa, bez ławek, nawierzchnia asfaltu niczym patchwork w najcięższym okresie powojennym na spódnicę zrobiony, poszerzenia nawierzchni dokładnie widoczne. I w tym jest promyk nadzieji, że można położyć asfalt, ale uprzednio krawężniki przełożyć na pierwotne miejsce, zbędny asfalt skuć, trawkę zasiać,z czego Pani Ogrodnik Miejski na pewno się ucieszy, podobnie jak i my. Ławeczki postawić. Sam miodzik....tAK WYGLĄDAŁA KIEDYŚ Aleja Piastów. Dzisiaj na Piastów i sąsiednich uliczkach, już nawet psy ze wstrętem srają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXForEver Re: Ławeczki dla Filipinek - proponuje przewodnic IP: 62.69.221.* 06.10.10, 22:08 Ławeczka powinna być zapełniona Chórem Akademickim Politechniki Szczecińskiej. Przy okazji rekord Guinessa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty nie głosujemy na Baranów z PO IP: *.chello.pl 06.10.10, 23:41 mieli 4 lata i tylko obiecywali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sz. Przez Kaczyńskich im nie wyszło! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.10, 11:04 Przez Kaczyńskich im nie wyszło!Wszyscy dobrze wiemy,że rozpoczynając rządzenie mieli cały pakiet pomysłów i planów a tylko przez sk*rwysyństwo PiS-u i niewdzięczność tępawej tłuszczy im nie wyszło.Chyba nikt nie podważy zasług dla regionu pana Nitrasa (w Brukseli nie dosypia i nie dojada,ciężko pracując dla miasta i regionu),Marcinkiewicza,"perły" Litwińskiego czy też pana Krzystka!A'propos:czy Krzystek to jeszcze platfus? Odpowiedz Link Zgłoś
dollydy Ławeczki dla Filipinek - proponuje przewodniczą... 07.10.10, 07:43 W każdym mieście stoi jedna ławeczka a w Szczecinie jak zwykle po bandzie - kilkanaście! O ile ten pomysł z Filipinkami ma sens o tyle ławeczki żeglarzy to jakaś bzdura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rwący włosy Re: Ławeczki dla Filipinek - proponuje przewodnic IP: *.chello.pl 07.10.10, 15:06 A ja , przy okazji , zadaję pytanie - Czy w tym kraju jest jeszcze taka przestrzeń, w której nie spotka się kandydatów na.....?I gdzie nie zagraża człowiekowi ich aktywność? Przecież już nawet do lasu nie można uciec!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_2 Ławeczki dla Filipinek - proponuje przewodniczą... 07.10.10, 08:05 A ja proponuję konstelacyjne ławeczki np. taką z Baranem, itd, jak miasto Szczecin jest miastem Oriona, to na placach można jego personifikację zrobić gallery.astronet.pl/images/06063.jpg lub orwellowskie ławeczki Odpowiedz Link Zgłoś
darba76 Ławeczki dla Filipinek - proponuje przewodniczą... 07.10.10, 08:13 Gratuluje pomysłu stawiania ławeczek osobom żyjącym!!! Proponuje teraz postawić ławeczkę Adamowi Małyszowi w Wiśle bo ten jak nikt inny kojarzony jest z Wisłą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IP to IP Re: Ławeczki dla Filipinek - proponuje przewodnic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.10, 09:15 Dobrze, to ja pod prąd: proponuję rząd ławeczek, a vis a vis zegar OGROMNY. Można będzie sobie popatrzeć jak CZAS NIEUBŁAGANIE UPŁYWA, a my bezlitośnie nie szanując tego daru zupełnie - trwonimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgataD Re: Ławeczki dla Filipinek - proponuje przewodnic IP: *.chello.pl 07.10.10, 10:47 Pewnie po cichu pracował na rzecz najwyższych wartości, czyli rodziny a teraz się ożywił i bedzie się włóczył po mieście, wypowiadał na wszystkie tematy. Na szczęście ludzie już zmądrzeli i w okresie kampanijnym po prostu uciekają na widok niektórych osób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczecinianin pamiętamy... zmianę tablic IP: 82.145.68.* 07.10.10, 11:12 Panu Baranu wdzięczni mieszkańcy alei Jedności Narodowej zafundują w najbliższych wyborach kopa w doope To samo uczynią studenci i pracownicy Uniwersytetu, za zmianę kwitów, adresów i pieczątek. Urzędnicy z BOI i wydz komunikacji podobnie to samo Odpowiedz Link Zgłoś
jayin i fajnie. 07.10.10, 13:32 co z tego, że to kalka z innych miast. ale dobra. Filipinki - tak. L. Mączka - tak. Inni "zasłużeni dla miasta" - też. Oby tylko na siłę nie wymyślać tych ławeczek... Wystarczy po jednej (a nie np. siedem dla Filipinek, każdej z osobna). Żeby później zostało miejsce na ławki dla pospolstwa, czyli np. mnie :-) a nie same pomniki. Odpowiedz Link Zgłoś