swarozyc 26.10.10, 21:27 Ale z Małgośki imperialistka municypalna!... Chce zagospodarować państwową działkę.. a ja ciągle pytam: Osrane majtki już wyprane? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prawdziwy.nieuk Jacyna-Witt o mundurówce 26.10.10, 21:37 No i po co inwestować w te służby skoro ich skuteczność jest zerowa? Skutecznie udaje się im tylko karać kierowców (łatwo zidentyfikować) i umarzać postępowania w wyniku niewykrycia sprawcy. Jak nie ograniczy się papierologii to wykrywalność dalej będzie niska. Dużo zgłoszeń = dużo papierów = brak czasu na wykrywanie sprawców. A jak brakuje papieru to na czym pisać? Poza tym większe bezrobocie = więcej przestępstw i wykroczeń (niewykrytych). Dajcie ludziom zgodę na posiadanie i używanie broni palnej w celu obrony własnego majątku, a przestępczość zaraz spadnie, zrobi się więcej miejsca w więzieniach itp. itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Dobra, już wiem. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.10, 21:43 Jeszcze się zastanawiałem ale teraz już wiem: nie idę na te wybory. Przecież to jakiś kabaret a nie poważni kandydaci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cypis słusznie IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.10, 22:09 teraz pozapier..j przez kilka lat i wystartuj w następnych wyborach.Bo na razie żyjesz z ksyfkowego koryta i dostajesz kasę za spamowanie na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ( Re: słusznie IP: *.chello.pl 26.10.10, 22:13 Jedni od ksyfka, drudzy od pacyny... Odpowiedz Link Zgłoś
wszystkiemiasta.pl [...] 27.10.10, 06:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.nieuk Re: Dobra, już wiem. 26.10.10, 22:24 ja też nie idę. Większych bzdur w żadnej kampanii jeszcze nie słyszałem. Może to wybory na sołtysa za flaszkę jabola? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dobra, już wiem. IP: *.chello.pl 26.10.10, 22:45 Proste chodniki dla szpilek.. a nie mogła od razu, że dla maszerującego woja na imprezę? Boże czemu żeś pokarał Szczecin skończonymi i...mi co chcą zostac prezydentami?! Kiedy to się wreszcie skończy? Od lat mamy u władzy jakiś kabaret albo paranoję... a teraz wygląda na to że któraś z tych opcji znowu wygra wybory... brrrrrrrrrrr Naprawdę szkoda tego miasta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: Dobra, już wiem. IP: 217.153.158.* 26.10.10, 23:43 Boże czemu żeś pokarał Szczecin skończonymi i...mi co chcą zostac pre > zydentami?! A kto ci zabronił kandydować na prezydenta Szczecina? Jak jesteś tak genialny, to znajdziesz uznanie wśród mieszkańców. Ale zamiast narzekania zacznij sam coś robić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: Jacyna-Witt o mundurówce IP: 217.153.158.* 26.10.10, 23:40 > Poza tym większe bezrobocie = więcej przestępstw i wykroczeń (niewykrytych). wierutna bzdura. Przestepczość nie zależy od stopy bezrobocia. Gdyby tak było to Warszawa byłaby najbezpieczniejszym miastem , a w niektórych miejscowościach naszego województwa nie można byłoby wyjść na ulicę, bo od razu stalibyśmy się ofiarą przestępstwa. A jest zupełnie odwrotnie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja [...] IP: 94.254.191.* 27.10.10, 10:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy1 Re: Jacyna-Witt o mundurówce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.10, 14:05 Takie głupoty piszesz p.n że już nie wiem - płakać czy śmiać się. Daj zgode na posiadanie klamek, to ci jakis nawiedzony łeb przestrzeli i taki będzie porządek. Doucz się chłopie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cypis [...] IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.10, 21:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 General MJW robi slumsy 26.10.10, 23:02 od kiedy to prezydent miasta mialby dowodzic wojskiem? ona chyba nie lapie rzeczywistosci albo zupelnie nie ma pojecia gdzie zaczynaja sie a gdzie koncza kompetencje? wojsko nigdy nie bedzie sie oddawalo pod dowodzenie takich zerwanych z gruszki jacyn, ktore nie wiedza za bardzo co jest co. podobnie policja, ktorej wcale nie zalezy na laczeniu ze straza. nawet byloby to technicznie i prawnie niemozliwe. szkoda, ze gazeta nie napisala o propozycji jaka rzucila na strefy bezpieczenstwa. Straż miejska musi mieć określone zadania i moim zdaniem należy wyznaczyć w Szczecinie specjalne strefy bezpieczeństwa, w których mieszkaniec, turysta, student, osoba, która przyjechała na chwilę lub ma pobyt stały będzie miała pewność, że po zostawieniu samochodu, a w środku kamery czy aparatu fotograficznego nie będzie miała wybitej szyby. Takich stref w mieście powstałoby kilkanaście. Byłyby zlokalizowane wokół ścisłego centrum Szczecina - konkretnego planu ich lokalizacji kandydatka na prezydenta Szczecina nie przedstawiła. tym sposobem teren poza strefami stalby sie od razu ghettem i slumsami. dzielnice wyraznie podzieliloby sie na lepsze lub gorsze, nikt do gorszej by nie chodzil, nie robil zakupow, nie chcial mieszkac. az chce sie powiedziec: idz kobieto na jakies studia normalne niech cie naucza czegos o spoleczenstwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cypis szeregowiec ksyfek zrobił slamsy IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.10, 23:22 na Śląskiej a generał MJW musi po tym bezmógu posprzątać www.jacyna-witt.pl/index.php?m=13&lg=1 Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: szeregowiec ksyfek zrobił slamsy 27.10.10, 04:21 szeregowiec krzystek kupil policji radiowozy i inwestowal w jej sprzet, monitoring, centrum zarzadzania. teraz jacyna chce wygrac wyborcow mowiac, ze zrobi to jeszcze raz. czy ona wie co sie dzieje w miescie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: szeregowiec ksyfek zrobił slamsy IP: *.chello.pl 27.10.10, 12:16 zed.1 napisał: > szeregowiec krzystek kupil policji radiowozy i inwestowal w jej sprzet, monitor > ing, centrum zarzadzania. teraz jacyna chce wygrac wyborcow mowiac, ze zrobi to > jeszcze raz. > > czy ona wie co sie dzieje w miescie? Bez przesady z tym monitoringiem, tam gdzie był potrzebny to miasto nie dało, a właśnie szykuję do UM petycję o jeszcze jeden, miejsce zayebiście niebezpieczne.. Ona wie co się dzieje - po chodnikach nie da się biegać w szpilkach :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: General MJW robi slumsy IP: *.chello.pl 27.10.10, 00:50 zed.1 napisał: > od kiedy to prezydent miasta mialby dowodzic wojskiem? ona chyba nie lapie rzec > zywistosci albo zupelnie nie ma pojecia gdzie zaczynaja sie a gdzie koncza komp > etencje? O qrwa ale to som jaja jak arbuzy! Jacyna na białym kopniu przymuje defilady połczonych wojsk, SM, i sił nato w szczecinie.. juz to widzę, ona jak pił-sucki, tylko wonsa brak.. w razie czego siem przyklei, może porzyczom z teatru polskiego? No czekam na cd tego kabaretu.. Gośka siem marnuje przecież ona na scenie kabaretowej zrobiłaby super karierę.... choć nie wykluczam, że otrzeźwiałaby jakby została preziem, szczególnie jakby się zapoznała z finansami miasta :))) puki co zdecydowała siem dostarczać nam co tydzień rozrywki... Gośka! Bis! bisa chcemy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cypis młodzieżówki na żołdzie ruszyły do boju IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.10, 23:08 ale ja nie będę dłużny mimo że żołdu nie pobieram bo nie żyję z publicznego koryta.na szczęście w otoczeniu MJW takich frajerów co to łapy po nie swoje wyciągają nie ma forum.gazeta.pl/forum/w,70,117981158,118023685,ten_kurduplak_zawistny_.html forum.gazeta.pl/forum/w,70,117998550,118023618,ten_facet_nie_wie_co_mowi.html forum.gazeta.pl/forum/w,70,118005919,118023796,POpulista_.html forum.gazeta.pl/forum/w,70,117985725,118023850,tylko_nie_glupek_i_oszust_.html forum.gazeta.pl/forum/w,70,117974757,118023909,tylko_nie_on_.html Odpowiedz Link Zgłoś
gizolgima [...] 27.10.10, 08:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybak kolesie Krzystka za kasę pluja na forum IP: *.adsl.inetia.pl 27.10.10, 09:15 aż rozbryzgi idą.ale sami nic nie potrafia zaproponować tylko chamstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz Re: kolesie Krzystka za kasę pluja na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.10, 09:24 Gość portalu: rybak napisał(a): > aż rozbryzgi idą.ale sami nic nie potrafia zaproponować tylko chamstwo Za kasę czy za darmo, ale Jacyna gadaniem takich bzdur sama się o to prosi. Dołączyła do grona fantastów z Litwińskim, Krzystkiem, Zarembą, Wijasem i Sochańskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuk Re: kolesie Krzystka za kasę pluja na forum IP: *.adsl.inetia.pl 27.10.10, 10:01 www.jacyna-witt.pl/index.php?m=13&lg=1 tutaj nie ma ani jednegosłowa fantazji.ANI JEDNEGO! więc ile wam ksyfek z budżetu miasta płaci za plucie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ( Re: kolesie Krzystka za kasę pluja na forum IP: *.chello.pl 27.10.10, 10:43 Gość portalu: fuk napisał(a): > www.jacyna-witt.pl/index.php?m=13&lg=1 > tutaj nie ma ani jednegosłowa fantazji.ANI JEDNEGO! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) > więc ile wam ksyfek z budżetu miasta płaci za plucie? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: kolesie Krzystka za kasę pluja na forum IP: *.chello.pl 27.10.10, 12:22 Gość portalu: sz napisał(a): > Za kasę czy za darmo, ale Jacyna gadaniem takich bzdur sama się o to prosi. Doł > ączyła do grona fantastów z Litwińskim, Krzystkiem, Zarembą, Wijasem i Sochańsk > im. Właśnie, ona nie widzi jaka jest po prostu śmieszna.. dopóki tylko krytykowała ale nie wypowiadała się o mięscię nadmiernie to znajdowała pewne poparcie, nawet moje.. ale to było potfornie łatwe, skopać Krzystka czy Nitrasa to żaden wyczyn, sami się prosili o to.. ale teraz czas na gośkę, a co ona gorsza? Nie... po prostu opowiada niestworzone głupoty w tej kampanii dostarczając nam rozrywki.. Poszukajmy chociaż jakiejś kasztanki i szabelki dla gośki, generał-kobieta, na czele połączonych sił nato sm i woja :))) Mam pomysła, może ktoś go zrealizuje, gośka na pluszowej kasztance z plastikowom szblom w dłoni, a tle jakaś defilada :))) takie foto miki da się zrobić, może być kicz, nawet lepiej będzie pasować.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glut Re: Jacyna-Witt o mundurówce IP: 213.155.168.* 27.10.10, 09:42 Wodzu prowdź na Berlin, bo tu już się nie da żyć! Od maja przyszłego roku zaatakujemy Niemców i Astriaków, podobno wezmą wszystkich Polaków na roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jacyna-Witt o mundurówce IP: *.chello.pl 27.10.10, 12:34 Gość portalu: glut napisał(a): > Wodzu prowdź na Berlin, bo tu już się nie da żyć! Od maja przyszłego roku zaata > kujemy Niemców i Astriaków, podobno wezmą wszystkich Polaków na roboty. Można jak przed wojnom zrobić zbiórkem obywatelskom na fundusz wojenny... a puźniej zaciąg ochotnikuf.. jak mnie zrobi dowutcom dywizji, konikuf pluszowych to siem zaciongnem i bendem generał... zaproszę mojego kolo, majora od krasnali, może się przyłączy ze swoim wojem i zrobimy napad jak kiedyś na Śnieżkę... gośka pogadajmy jak generał z generałem, muisimy tesz powołać sztap generalny no i czeka nas narada wojenna, wiosna tusz tusz :))) Mam kolegem co robił czołga s tektury, może jakaś produkcja u jego starego w garażu siem zacznie przed rostopami? Bo w śniegu czołgi nam się rozsypiom... Ja w ogóle proponujem od nocnego ataku na Kołbaskowo i opanować przejście, przestać przepuszczać Niemcuf a od innych ściongać haracz, zbierzemy kasem na dalszom kampaniem wiosennom. Można by nawet wykorzystać tych naftowcuf ze szczecina, sorry natofcuf, ale najpierw internowac tych s wermachtu co tam som na łukasinskiego :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy1 Re: Jacyna-Witt o mundurówce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.10, 14:07 Nie przystoi używać takiego nicka, kiedy się takim rynsztokowym językiem posługuje. Co ci z tymi majtkami nie pasi? Fetyszysta jakiś z ciebie.... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Jacyna-Witt o mundurówce 06.11.10, 00:24 Nie widze tego. Na moje oko warto zlikwidowac straz miejska i wzmocnic policje. Wojsko ma inne zadania. MJW: W Szczecinie powinno powstać jednolite stanowisko dowodzenia koordynujące pracę policji, wojska i strażników miejskich Więcej... szczecin.gazeta.pl/szczecin/1,34959,8573470,Jacyna_Witt_o_mundurowce.html#ixzz14SATItpE Odpowiedz Link Zgłoś