bubster 27.04.04, 22:08 od winka domowej roboty co wieczór sobie popijam :-) o niedobrze... :-( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blanchet Re: chybam sie uzależniła 28.04.04, 08:40 ja niestety też jestem nałogowcem i jestem pewna że mam ten cholerny gen uzależnień :) nałogowo palę kawuję i ostatnio obiaduję nałogowo jedno danie tj. pyry z gzikiem (czyt. ziemniaki z twarożkiem) Odpowiedz Link
koaa Re: chybam sie uzależniła 28.04.04, 09:05 wino domowej roboty(np dzika róża) jest bardzo zdrowe i wzmacnia organizm pół szklanki dziennie napewno Ci nie zaszkodzi A palenie to głupota- i wcale nie jest tak ciezko przerwac ja kiedys paliłem ale rzuciłem i juz od lat nie pale (no raz na jakis czas pykam fajke aby był ładnmy zapach) Odpowiedz Link
ernest_linnhoff kawa się nadawa, lecz gorzała szybciej działa ;) 28.04.04, 09:59 Papierosow nigdy nie paliłem. Ale fajke raz na miesiac zapale ;-) Lubie wyraz twarzy osoby ktora wtedy zajrzy do pokoju ... Odpowiedz Link
blanchet Re: kawa się nadawa, lecz gorzała szybciej działa 28.04.04, 10:02 zainteresowało mnie to "raz na miesiąc"- czy oznacza to wyznaczone regulaminowo dni miesiąca? :) a może finał zdarzającego się raz w miesiącu szczególnego zdarzenia (np. stosunku hehe:) ? Odpowiedz Link
koaa Re: kawa się nadawa, lecz gorzała szybciej działa 28.04.04, 10:18 Trafiłas w sedno palenie fajki to pewien rytuał(przynajmniej u mnie) np uwielbiam palic po wyprawie górskiej kiedy się wspomina wedrówke czy wieczorem kiedy jestes na wsi siadam na progu z bracmi i siostrami i pykam:) Odpowiedz Link
ernest_linnhoff Re: kawa się nadawa, lecz gorzała szybciej działa 28.04.04, 10:26 blanchet napisała: > zainteresowało mnie to "raz na miesiąc"- czy oznacza to wyznaczone regulaminowo > dni miesiąca? :) kiedyś wprowadziłem zwyczaj w pracy przynajmniej jednego wyjścia w miesiącu na tzw. "beer party", wiec statystycznie co miesiac przed wyjsciem popalam sobie, az sie towarzystwo zbierze, wypisuje im wtedy usprawiedliwienia i stempluje pieczatką (wycietą z ziemniaka);-) >a może finał zdarzającego się raz w miesiącu szczególnego > zdarzenia (np. stosunku hehe:) ? O kurde. Ale jestem cienko postrzegany. Wstyd. Co za kiepskie PR... ;-) Musze popracowac nad wizerunkiem hehe Odpowiedz Link
blanchet Re: kawa się nadawa, lecz gorzała szybciej działa 28.04.04, 10:33 co do wrabiania normy: mój Ortodoksik stwierdził wczoraj, ze powinnam zacząć brać pigułki-nie wiem czy to efekt zaćmienia ale ja to się ucieszyłam- bo to oznacza powrót do normalności-chyba, ze dzisiaj przyćmi go w zgoła inny sposób :( Odpowiedz Link
ernest_linnhoff Re: kawa się nadawa, lecz gorzała szybciej działa 28.04.04, 10:45 Moja "ortodoksyjnosc" jest swiadoma mojej grzesznosci. Można wiec rzec, że jest to świadoma ortodoksyjność ;-) Czy można przestać oddychać chociaż na jeden dzień? Nie, nie można, ja przynajmniej nie potrafie :-) Odpowiedz Link
snow.white Re: chybam sie uzależniła 28.04.04, 18:49 malen_a napisała: > dobre winko nie jest zle :))) oj taaaak,Malenka,racje masz :))) Odpowiedz Link
daffne Re: chybam sie uzależniła 28.04.04, 23:43 Kurcze zapomnialam jak smakuje winko ;))) Odpowiedz Link
ernest_linnhoff jak to co będziesz pić? ;-) 01.05.04, 22:18 Proponuje Finlandie ;-) Gdybym tak dziś zjawił się pod ambasadą fińską, pewnie uzyskałbym obywatelstwo... "... on jest nasz! na odległość czuć go Finladnią..." ;-) Odpowiedz Link
bubster Re: jak to co będziesz pić? ;-) 02.05.04, 12:38 takich mocnych to ja nie lubie niestety _____________________________________ Forum o wszystkim i o niczym Odpowiedz Link
ulalka Re: jak to co będziesz pić? ;-) 02.05.04, 13:18 kup dobre stolowe :) a ja wczoraj wypilam na zdrowie za Unie troche martini :) neistety, w lodowce, mam tylko trunki.. na dodatki nie stalo juz ;) heh... dobrze, ze wkrotce przeplyw floty :P Odpowiedz Link
bubster Re: jak to co będziesz pić? ;-) 03.05.04, 00:33 zakupiłam już Martini Bianco i tonic :-) na tydzień wystarczy bynajmniej mam takie założenie zobaczym jak bedzie z realizacją Odpowiedz Link
snow.white Finlandia jest mocna??:) 02.05.04, 21:04 eee,nie jest,ja nie lubie nic mocnego,a Finlandie mozna jak soczek niemal ;P Ulalka-Martini bianco-tez lubie:) a na pierwszym miejscu oczywiscie Malibu :D Odpowiedz Link
bubster Re: Finlandia jest mocna??:) 03.05.04, 00:34 snow.white napisała: > eee,nie jest a to już zależy od głowy pijącego :-) > Odpowiedz Link
snow.white Re: Finlandia jest mocna??:) 03.05.04, 09:54 bubster napisała: > snow.white napisała: > > > eee,nie jest > a to już zależy od głowy pijącego :-) ja mam bardzo slaba,spytaj Koaa;) ale po Finlandii nic mi nie jest,zupelnie :) Odpowiedz Link