Dodaj do ulubionych

Adopcja prezydencka

18.11.10, 07:02
Szlachetne gesty na 3 dni przed wyborami byłyby nadal szlachetne gdyby były robione bez rozgłosu. A tak to zwykła kampania wyborcza.
Obserwuj wątek
    • Gość: miki Re: Adopcja prezydencka IP: 217.153.158.* 18.11.10, 12:19
      a ludzie Kazanieckiego ( najblizszy współpracownik w KWW) "adoptowali" w piątek nad ranem budynek przy al. Wojska Polskiego
    • swarozyc Adopcja prezydencka 18.11.10, 12:22
      Nazwali ją Viki, od "victoria" - zwycięstwo.
      ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
      Mimo ze to "suka wyborcza"...
      • Gość: Co zalatuje lisem Re: Adopcja prezydencka IP: *.chello.pl 18.11.10, 15:14
        Ten Sawicki podstarzały anarchista to zdaje sie był, czy jest właścicielem takiej knajpy Alter Ego , gdzie zabito kuflem jakiegoś faceta i na tej śmierci on zrobił reklamę, bo protestował po mieście
        teraz kandyduje ale jakoś o swojej pseudospołecznej knajpie nic nie mówi..
        Jak on zostanie radnym, to czy z naszych podatków nie będziemy musieli płacić za dzierżawę tego lokalu i kolejnych nieudanych pomysłów typu Szopen z komarami na betoniaku .
        Ja bym mu psa raczej nie powierzył.
        Widziałem jeszcze reklamówkę jak w szlafroku w kapciach chodzi po Wojska Polskiego i dożywia się w Paszteciku . No nie wiem, powinien zrobić dogrywkę jak z tym psem się dokarmia tam w paszteciku . Z hasłem: podczas tej kadencji rady , będę opiekował sie psem Sochańskich.
        • ajpitoajpi12 Re: Adopcja prezydencka 18.11.10, 17:19
          Czyli Śródmieście zyskało następnego producenta psich gówien. Uwaga gówna - takie ostrzeżenia powinny stać na każdej ulicy.
          • Gość: uciekinier z PO Re: Adopcja prezydencka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.10, 18:49
            A Bartnik nic nie adoptował....???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka