Dodaj do ulubionych

Noc wyborcza na żywo. PO ma 41,2 proc. w sejmiku?

21.11.10, 22:37
baju baju baj baj
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: Noc wyborcza na żywo. PO ma 41,2 proc. w sejm IP: *.chello.pl 21.11.10, 22:51
      baju baj - Zaremba jak Kubica :))) no to się uśmiałam, jakoś nie wygrywa.... Niech Zaremba nie zmienia teamu - to w Szczecinie będzie można spać spokojnie
      • zed.1 Slawek, no co ty 22.11.10, 01:29
        jak nitrasku myslisz, ze rozbroisza argumenty o marionetkowosci litwinskiego przerzucajac je na krzystka to sie grubo mylisz i te dwa tygodnie ci to wyraznie pokaza.

to co mowisz w przemowieniu brzmi jakbys czerpal garsciami z forum i staral sie przelepiac fakty o swoim kandydacie na innych.

PO wygra i tak jesli wygra krzystek, tyle, ze ty juz nie.
        • Gość: czy-telniczka Re: Slawek, no co ty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.10, 15:43
          Moja uwaga z foto - to niedzielny wizerunek tej klasy.
          szczecin.gazeta.pl/szczecin/51,34939,8695719.html?i=8
    • Gość: tuż_po_22:57 Re: Noc wyborcza na żywo. PO ma 41,2 proc. w sejm IP: *.pr1-nat.espol.com.pl 21.11.10, 22:56
      Krzystek Krzystek Krzystek!

Musisz wygrać bo do koryta pcha się spora grupa!
      • Gość: krzystekkrzystek Re: Noc wyborcza na żywo. PO ma 41,2 proc. w sejm IP: *.chello.pl 21.11.10, 22:59
        pcha się grupa olbrzymia do miejskiego koryta, zaremba buduje tor formuły 1
        • Gość: aga Re: Noc wyborcza na żywo. PO ma 41,2 proc. w sejm IP: *.chello.pl 21.11.10, 23:08
          hasło KrrzystekKrzystek - mozna opisac skróte KK - oddać wszystko kościołowi - mam nadzieję że ludzie mieszkający w tym mieście to wiedzą i nie chcą tego. Ja nie chcę!
        • Gość: mirta Re: Noc wyborcza na żywo. PO ma 41,2 proc. w sejm IP: *.chello.pl 21.11.10, 23:12
          Jak wygra, to się cofniemy to średniowiecza. I 2050 będziemy pływać tratwami po odrze.
          • Gość: LA I tym przyciągniemy turystów IP: *.globalconnect.pl 22.11.10, 11:36
            > Jak wygra, to się cofniemy to średniowiecza. I 2050 będziemy pływać tratwami po odrze.
            ;)

• Gość: odp Re: Noc wyborcza na żywo. PO ma 41,2 proc. w sejm IP: 83.238.59.* 21.11.10, 23:51
        ale Krzystek + o za k już się przy tym korycie nażarł do syta, niech nie będzie św.. i da najeść się innym
    • beatrix13 Litwiński w areszcie 21.11.10, 23:12
      Godz. 22.50. Arkadiusz Litwiński wygrał w areszcie śledczym na Kaszubskiej.

Więcej... szczecin.gazeta.pl/szczecin/1,34939,8695719,Noc_wyborcza_na_zywo.html#ixzz15xQotVC2
      • Gość: mzk Wijas zadowolony IP: *.chello.pl 21.11.10, 23:14
        Wieczorek i Wijas zadowoleni
    • Gość: profesor ciekawe ożywcze myśli prof.Leońskiego IP: *.chello.pl 21.11.10, 23:25
      ..PiS stracił i przegrał, Samoobrona nie istnieje, ważą się losy , trudno cokolwiek przewidzieć, liczy się każdy głos , może być pół na pół
      wypijta pół litra i więcej ikry w tej nocy na żywo!
      A co się stało w Gdańsku?
    • Gość: Duńska bastion SLD bierze Krzystek IP: *.chello.pl 21.11.10, 23:34
      Na Duńskiej ( Warszewo) bastionie SLD wygrywa ....Krzystek!!
    • Gość: WARSCHAU Re: Noc wyborcza na żywo. PO ma 41,2 proc. w sejm IP: *.centertel.pl 21.11.10, 23:38
      Co za dretwoty wypisują dziennikarze lokalnej GW. Czy szczecińska TVP INFO nie podaje czasem konkretnych prognoz?
      • Gość: . Re: Noc wyborcza na żywo. PO ma 41,2 proc. w sejm IP: *.chello.pl 21.11.10, 23:44
        Czy szczecińska TVP INFO nie
        > podaje czasem konkretnych prognoz?

Niestety nie, bo nikt w Ciecinie nie pomyślał, żeby zorganizować badania exit polls... To miasto bezmózgowców (przynajmniej tych przy korycie, o reszcie coś trudno powiedzieć, bo w większości nie chodzi do wyborów i się nie ujawnia - ostatni raz ludzie wyszli tu masowo na ulicę w 1983...).
        • Gość: amanda Re: Noc wyborcza na żywo. PO ma 41,2 proc. w sejm IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.11.10, 23:53
          Skoro pod komisjami się nie chciało stać na exit pollsach , to cholera, wystarczyłoby, nawet dla zabawy wziąć jakiegoś gamonia przed Excelem posadzić, żeby zliczał te głosy co już spływają (nieoficjalnie ) z komisji, żeby słupki robić i pokazywać orientacyjne wyniki.. Ja p1erdziuu.. co za antykreatywne morony w tym cicińskim GW pracują..

ehhh...
          jakie 'elyty' takie miasto;
          jakie miasto, tacy mieszkańcy
          jacy mieszkańcy takie wybory

jakie wybory takie 'elyty'

".. a może tak p@$$^dolnąc to wszystko i wyjechać w Bieszczady...."
          • Gość: szuszkiewicz_PIS Re: Noc wyborcza na żywo. PO ma 41,2 proc. w sejm IP: *.pr1-nat.espol.com.pl 21.11.10, 23:56
            Faktycznie amandko mogłaś/eś być taki debilem i zliczać te głosy.
            • Gość: . Re: Noc wyborcza na żywo. PO ma 41,2 proc. w sejm IP: *.chello.pl 22.11.10, 00:01
              Myślisz, że w redakcji Wyborczej nikt teraz nie pracuje? Wystarczyłoby do sąsiedniego kompa posadzić kogoś w ramach dyżuru redakcyjnego - i cześć pieśni. Dlaczego miałaby to robić amanda? Już taki kryzys panuje w redakcji?! Ludzi nie mają?! Sam Jachim pisuje w gazetce (pod trzydziestoma pseudonimami)?!
          • Gość: MacS Re: Noc wyborcza na żywo. PO ma 41,2 proc. w sejm IP: *.globalconnect.pl 21.11.10, 23:56
            Żal Bieszczadów na takich jełopów jak ty...
          • Gość: henio Re: Noc wyborcza na żywo. PO ma 41,2 proc. w sejm IP: *.szczecin.mm.pl 22.11.10, 00:02
            Po co te sondaze, skoro macie wyniki z 20 proc. komisji. Przeciex to mega-dokladny sondaz. Do 2 tury przechodza Krzystek i Litwa
        • Gość: WARSCHAU Re: Noc wyborcza na żywo. PO ma 41,2 proc. w sejm IP: *.centertel.pl 22.11.10, 04:35
          Dziękuje za info.

Do redakcji:
          W ostatniej informacji z 97% komisji brak zaremby.
      • Gość: psl Re: Noc wyborcza na żywo. PO ma 41,2 proc. w sejm IP: *.pr1-nat.espol.com.pl 21.11.10, 23:49
        Pani Jacyna-Witt mówi, że posiedzi do 24.00 i idzie spać :D

Ludzie wieźcie w siebie!
        • zed.1 Re: Noc wyborcza na żywo. PO ma 41,2 proc. w sejm 21.11.10, 23:58
          Co za slomiany zapal.
    • Gość: Iwona Re: Noc wyborcza na żywo. PO ma 41,2 proc. w sejm IP: 83.238.59.* 21.11.10, 23:47
      Rozsądni i myślący szczecinianie oddają głos na Arkadiusza Litwińskiego. Wystarczy już rządów "uczciwego" Krzystka i jego świty!
      • Gość: Powstrzymaj cierpi Re: Noc wyborcza na żywo. PO ma 41,2 proc. w sejm IP: *.pr1-nat.espol.com.pl 21.11.10, 23:51
        Iwona - jedynie to nadajesz się do podmieniania głosu hahaha
        • Gość: Iwona Re: Noc wyborcza na żywo. PO ma 41,2 proc. w sejm IP: 83.238.59.* 21.11.10, 23:54
          No i właśnie odezwał się głos braku rozsądku - a szkoda, bo o własne miasto trzeba dbać. I tyle!
      • Gość: on sam do Iwony IP: 3.1.* / 10.0.2.* 21.11.10, 23:55
        myślisz że tylko Ci którzy głosowali na litwińskiego są rozsądni i myślący?? ja się za takiego uważam i głosowałem na Wijasa.
        Jeżeli w II turze będzie zaremba to oddam głos na krzystka/litwińskiego tylko dlatego żeby zagłosować przeciwko pisowi.
        • Gość: aga Re: do Iwony IP: *.chello.pl 22.11.10, 00:00
          A co zrobisz ja bedzie Krzystek i Litwinski? Dal mnie Krzystek to postawienie na jego braciszka księdza - zastanawiam sie ile jeszcze ziemi i budynków miasta moze mu oddac - kolejne 4 lata i będzie lepszy od komisji majatkowej... dzziękuję
          • Gość: . Re: do Iwony IP: *.chello.pl 22.11.10, 00:02
            Dal mnie Krzystek to postawienie n
            > a jego braciszka księdza - zastanawiam sie ile jeszcze ziemi i budynków miasta
            > moze mu oddac - kolejne 4 lata i będzie lepszy od komisji majatkowej... dzzięku
            > ję

Zaś Litwiński to Świątynia Opatrzności Bożej - i kolejne 20 melonów wpakowane w tę podwarszawską stodołę...
            • Gość: aga Re: do Iwony IP: *.chello.pl 22.11.10, 00:16
              z tego co wiem to nie jest fanatykiem religijnym i nie ma w rodzinie biskupa lub tp, więc nie będzie walczył z Rada miasta - tylko będzie z nią współpracował, a tylko tak Szczecin ma szansę się rozwijać. Jeśli Krzystek zostanie prezydentem - będziemy mieli wojnę i przepychanki, a nikomu to nie jest potrzebne. Pozatym miałam w ręku ulotki obu kandydatów i po samym poziomie materiałów przygotowanych przez obydwu - wybieram te profesjonalne, a nie robione na kolanie.
              • Gość: od Iwony Re: do Iwony IP: 83.238.59.* 22.11.10, 00:38
                I z tym się zgadzam. Ja też jestem za kandydatem PO A. Litwińskim. Jestem przekonana, że ostatecznie wygra.
                • Gość: . Re: do Iwony IP: *.chello.pl 22.11.10, 00:44
                  W imieniu szczecinian głosował za przyznaniem 20 melonów na Świątynię Opatrzności Bożej zamiast na remont Dworca Głównego w Szczecinie. To mało?
                  • cbaabc Re: do Iwony 22.11.10, 01:06
                    A co go dworzec obchodzi. Tacy to latają na koszty podatnika.
          • Gość: od Iwony Re: do Iwony IP: 83.238.59.* 22.11.10, 00:04
            Krzystek nie wchodzi w ogóle w rachubę jako Prezydent.
            ODDAM GŁOS NA KANDYDATA PO ARKADIUSZA LITWIŃSKIEGO
          • Gość: on sam Re: do Iwony IP: 3.1.* / 10.0.2.* 22.11.10, 00:05
            jeżeli będzie krzystek i litwiński to nigdzie nie idę
          • cbaabc Litwiński to twór Nitrasa 22.11.10, 00:20
            I taka prawda. Kiedyś myślałem, że jest spoko, ale po tej kampanii już wiem, kto tym steruje. Nitras i jego świta. Litwiński nie ma charyzmy. Krzystek ma wady, ale zwróć uwagę, że wyciągnął wnioski i już nie obiecuje na prawo i lewo. Czego nie można powiedzieć i Litwińskim. PO miało większość w radzie, sejmik i co? Gdzie to dbanie o województwo? Pokaż mi gdzie te miliardowe inwestycje. Gdzie modernizacja linii kolejowej do Poznania, gdzie tunel w Świnoujściu, pokaż mi stocznię. To nie Krzystek tym zarządzał, a kolesie z centralni PO.

PO - dbamy o województwo. Śmiać się, czy płakać? Glosowałaś na bilbordy z Doneczkiem? Czy inteligentna osoba głosuje na Litwę?

Tylko Krzystek i Sochański
            • Gość: aga Re: Litwiński to twór Nitrasa IP: *.chello.pl 22.11.10, 00:24
              no tak - Sochański skończył fonatnną na Jasnych błoniach (słynny ostatni wytrysk prezydenta) Krzystek o tyle go przypomina że też stawia fontanny w mieście.
            • Gość: Iwona Re: Litwiński to twór Nitrasa IP: 83.238.59.* 22.11.10, 00:41
              Jestem przekonana, że inteligentna materia głosuje inteligentnie za Litwińskim.
              • cbaabc A dostałaś już upominek? 22.11.10, 01:00
                Litwiński jak sprzedawczyk oferuje upominki za zmianę awatara na Facebooku. Tylko idiota, którym łatwo manipulować daje się przekupić za cukierki. Może Donek wpadnie do naszego miasta i usadzi w końcu Nitrasa z Litwińskim? Przecież PO uprawia politykę miłości. Mieli nie politykować, a Litwa prowadzi chamsą kampanię opartą na oszczerstwach. Ale głosuj dalej na PO :)))))))))))).
              • Gość: ZERO LITWIŃSKI Re: Litwiński to twór Nitrasa IP: 80.53.77.* 22.11.10, 10:07
                Litwiński to marionetka ZERO DUZE ZERO. Głosuje na Krzystka bo potrafił sie odizolowac od PO dosyc narobili bałaganu
              • beatrix13 Re: Litwiński to twór Nitrasa 22.11.10, 16:41
                Gość portalu: Iwona napisał(a):

> Jestem przekonana, że inteligentna materia głosuje inteligentnie za Litwińskim.

.................................
                szczególnie w areszcie na Kaszubskiej, gdzie wygrał zdecydowanie
        • Gość: od Iwony Re: do Iwony IP: 83.238.59.* 22.11.10, 00:01
          Rozsądek to czysta kalkulacja - kandydat partii rządzącej = więcej skapnie dla miasta (bo to tak jakby dawali swojemu) od państwowego korytka. I tyle
          A swoją drogą proszę zapoznać się z postaciami kandydatów. Ja to zrobiłam i jak dla mnie największe zaufanie wzbudził Arkadiusz Litwiński - również jako człowiek. I też oddam na niego głos w II turze. Pozdrawiam i dobranoc
          • Gość: . [...] IP: *.chello.pl 22.11.10, 00:06
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • Gość: OD i Re: do Iwony IP: 83.238.59.* 22.11.10, 00:13
              Poniosły Cię nerwy? Przykro mi...i bez komenta dalej
              • Gość: . Re: do Iwony IP: *.chello.pl 22.11.10, 00:43
                Możesz się obrażać na mnie - ty już się obraziłaś na rzeczywistość, na logikę i na fakty, więc na ciebie obraził się twój rozum i ...sobie poszedł. Jak można głosować na kandydata tej samej partii, która przez ostatnie trzy lata zrobiła z tego miasta ruinę, w myśl powiedzenia "kto nie idzie naprzód, ten się cofa"? Gdyby wszyscy myśleli tak jak ty teraz, to w 1989 Polacy powinni byli gremialnie głosować na PZPR...
                • Gość: od Iwony Re: do Iwony IP: 83.238.59.* 22.11.10, 00:47
                  dość ciekawe rozumowanie. Niby mądre niby cwane, ale jakieś takie powyborcze i po kielichu. Życzę miłej nocy, a ja mimo wszystko podejmę ryzyko, choć jestem przekonana, że takiego nie ma i zagłosuję w II turze na Litwińskiego. Pozdrawiam i życzę dobrej nocy bo ja z pewnością będę spała dobrze.
                  • Gość: . Re: do Iwony IP: *.chello.pl 22.11.10, 01:03
                    Gość portalu: od Iwony napisał(a):

> dość ciekawe rozumowanie. Niby mądre niby cwane, ale jakieś takie powyborcze i
                    > po kielichu.

Toś ty się już naprała? I sama swoje myślenie oceniasz jako głupio-mądre? Bo to jest tylko wniosek z TWOICH własnych słów: "Rozsądek to czysta kalkulacja - kandydat partii rządzącej = więcej skapnie dla miasta (bo to tak jakby dawali swojemu) od państwowego korytka. I tyle". Otóż jeszcze raz przypominam, że przez trzy lata mieliśmy prezydenta z rządzącej partii, którego dziś sama nisko oceniasz - a więc pieniądze nie popłyną automatycznie do Szczecina w nagrodę za to, że wygrał ich człowiek. W dodatku to była ta sama partia, o której teraz myslisz (dlaczego?), że raptem wyśle tu złote góry. Litwiński będzie Krzystkiem-bis. Szkoda, że musisz się o tym przekonać kosztem wszystkich mieszkańców miasta. W tym i moim.
          • zed.1 Re: do Iwony 22.11.10, 00:15
            A nitras tez wzbudzil twoje zaufanie? Bo to on bedzie prezydentem a nie liwtinski. Litwinski bedzie wykonywal rozkazy, nic wiecej. Obudz sie bo w mlodziezowkach nie ucza samodzielnego myslenia.
            • Gość: od Iwony Re: do Iwony IP: 83.238.59.* 22.11.10, 00:39
              stereotypy myśleniowe, a szkoda
              • zed.1 Re: do Iwony 22.11.10, 00:52
                Nie ma tu nic stereotypowoego tylko takie sa fakty. Gawlowski dostal wojewodztwo a nitras szczecin. Litwinski bedzie robil za karionetke dla slawka, tak jak miał robic krzystek. Tyle, ze krzystek sie nie dal i przez to slawek robi wszystko by go sie pozbyc.

Arek już nie daje nerwowo rady a co dopiero gdy bedzie musial brac na siebie wszystkie rzeczy jakie zrobia ludzie nitrasa? W tej kadencji koszalin obstawia sejmik, nitrasowcy licza na urzad miejski. Taki zespol bedzie miał litwinski. On chyba nawet nie za bardzo chce byc prezydentem w takim ukladzie i coraz bardziej do niego dociera w co wdepnal.
                • tur43 Re: do Iwony 22.11.10, 02:39
                  Zed masz całkowicie rację.
                • Gość: czytelnik Re: do Iwony IP: 83.238.59.* 22.11.10, 07:17
                  Tak sobie czytam i myślę, że to może jakiś zawistny "sztabowiec z innego ugrupowania" oczernia sukces PO.Dlaczego wypisujecie takie pierdoły? Krzystek się nie dał, a o Balazsu nie słyszeliście. Krzystek zdradził PO, a zdrajca zawsze będzie zdrajcą. Też czuję się oszukany przez Krzystka. Gdyby współpracował jak należy to nie zająłby 19 miejsca w rankingu prezydentów większych miast a było ich 22.Co tu dużo pisać. A wy rozpisujecie się o marionetkach Nitrasa. Totalna głupota i brak wiedzy. Kochani każdy odpowiada sam za swoje występki i ma swój rozum. Więc zanim coś wysmarujecie na forum trochę pomyślcie.
          • beatrix13 bzdurki Iwonki od Litwy 22.11.10, 16:47
            Gość portalu: od Iwony napisał(a):

> Rozsądek to czysta kalkulacja - kandydat partii rządzącej = więcej skapnie dla
            > miasta (bo to tak jakby dawali swojemu) od państwowego korytka. I tyle

.................................
            a to ciekawe, bo przez 4 lata Krzystek uważany był przez PO za swojego i jakoś nic szczególnie nam nie skapnęło,a stocznia rządu wcale nie obeszła

> A swoją drogą proszę zapoznać się z postaciami kandydatów. Ja to zrobiłam i jak
            > dla mnie największe zaufanie wzbudził Arkadiusz Litwiński - również jako człow
            > iek. I też oddam na niego głos w II turze. Pozdrawiam i dobranoc

........................
            marnego posła, który przez 4 lata tylko z naszych podatków świetnie żył,a dla miasta nic nie zrobił?
            ? na forum opisano go jako faceta zostawiające żonę z dzieckiem dla kolejnego modelu, za którymi jakaś sprawa z obdukcjami się ciągnie
      • beatrix13 Re: Noc wyborcza na żywo. PO ma 41,2 proc. w sejm 21.11.10, 23:57
        Gość portalu: Iwona napisał(a):

> Rozsądni i myślący szczecinianie oddają głos na Arkadiusza Litwińskiego.
        .................
        wygrał w areszcie
        • Gość: prawnik Re: Noc wyborcza na żywo. PO ma 41,2 proc. w sejm IP: 83.238.59.* 22.11.10, 00:02
          a jakie to ma znaczenie? Czy odmawiasz rozsądku aresztantom?
    • zed.1 Najwazniejsze pytanie 22.11.10, 00:08
      Czy podadza jeszcze kanapki?;)
      • Gość: truskawkowaPole Re: Najwazniejsze pytanie IP: *.pr1-nat.espol.com.pl 22.11.10, 00:17
        NEWS! Trawa błyskawiczna produkcja paprykarzy szczecińskich dla sztabu Litwińskiego!

Litwiński jest głodny...
        ktoś krzyczy z tłumu - ''głodny na władzę''
        Litwiński słysząc to odp. ''nie na władzę tylko zbieram na super szybką łódź napędzaną naiwnością ludzką''
        Lud odpowiada: ''spiep*aj dziadu!''
        Litwiński: zaraz zaraz to nie ta partia!
        • Gość: aga Re: Najwazniejsze pytanie IP: *.chello.pl 22.11.10, 00:19
          Nie mam nic przeciwko - może paprykaż szczecinski wroci do miasta i bed amiejsa pracy dla Szczecina :)) ale tak na serio - żenujący komentaż.
    • prestidigitator70 Noc wyborcza na żywo. Krzystek, Litwiński, Zaremba 22.11.10, 00:09
      A ja jednak nie poszedłem na wybory ... ;)

Choć jak w drugiej turze wystąpi Krzystek z Litwińskim ...to zagłosuję na Litwińskiego.
      Jeżeli bedzię Krzystek i Zaremba ... nie pójdę na wybory

• Gość: gość Re: Noc wyborcza na żywo. Krzystek, Litwiński, Za IP: 83.238.59.* 22.11.10, 00:15
        A co Krzystek woli Zarębę, bo doskonale wie, że z A. Litwińskim przegra?
        • Gość: KJ Kto głosuje na Litwińskiego głosuje na Nitrasa !! IP: *.147.8.66.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.11.10, 00:32
          A nitras to największe nieszczęście Szczecińskiej PO, zamiast dbać o nasz region kiedy był jeszcze posłem dbał tylko o swój wizerunek medialny, poznałem go i to bezczelny zarozumiały człowieczek ! A Litwiński to jego marionetka !
          • Gość: KJ Re: Kto głosuje na Litwińskiego głosuje na Nitras IP: *.147.8.66.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.11.10, 00:34
            Głosowałem na Sohańskiego szkoda że tak blado wypadł... Ale w tym mieście ludzie nie potrafia myśleć, i w sumie nie wiem czym sugerują się głosując... A wynik Litwińskiego pokazuje jak słabym jest kandydatem a nie że wszyscy myśleli że Krzystek jest z PO
          • Gość: gość I Re: Kto głosuje na Litwińskiego głosuje na Nitras IP: 83.238.59.* 22.11.10, 00:44
            Przede wszystkim Litwiński nie jest niczyją marionetką i żal mi serdecznie tych komentarzy. Wynik lepszy niż się spodziewałam i niż spodziewali się w sondażach. A. Litwiński uzyskał zdecydowanie większe poparcie niż się spodziewano i w drugiej turze wygra.
            • Gość: KJ Re: Kto głosuje na Litwińskiego głosuje na Nitras IP: *.147.8.66.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.11.10, 00:59
              Gość portalu: gość I napisał(a):

> Przede wszystkim Litwiński nie jest niczyją marionetką i żal mi serdecznie tych
              > komentarzy. Wynik lepszy niż się spodziewałam i niż spodziewali się w sondażac
              > h. A. Litwiński uzyskał zdecydowanie większe poparcie niż się spodziewano i w
              > drugiej turze wygra.

A mi jest żal naiwnych ślepo zapatrzonych w PO...

4 lata temu pisałem że Krzystek będzie złym prezydentem ale wtedy na forum wszyscy krzyczeli że bzdury opowiadam itp. itd. To teraz zobaczycie jaki będzie Litwiński stawiam za 4 lata wszystkim kolejkę jeśli Litwiński będzie miał reelekcję :] Ja już myślę nad wyprowadzką z tego miasta bo przez kolejne 4 lata największą nowością w mieście będą kolejne Galerie Handlowe...
              • Gość: KJ Re: Kto głosuje na Litwińskiego głosuje na Nitras IP: *.147.8.66.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.11.10, 01:07
                P.s. jak można mówić, że Litwiński wypad dobrze w Regionie PO ma ponad 40 % a on rabtem 20 ! <sic>
              • Gość: gość Re: Kto głosuje na Litwińskiego głosuje na Nitras IP: 83.238.59.* 22.11.10, 07:02
                No właśnie i dlatego trzeba postawić na Litwińskiego niedowiarki. Teraz jest jego czas. A przede wszystkim Litwiński to urodzony szczecinianin, a tacy ludzie są sercem związani z miastem, a Krzystek to tylko "niezbędny" - podobno, nabytek i tacy jak Krzystek nie czują tego miasta a tylko w nim przebywają - daj Boże czasowo.
              • Gość: stranger Re: Kto głosuje na Litwińskiego głosuje na Nitras IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.10, 16:07
                Popieram w całej rozciągłości...to miasto zdycha....i za 4 lata bedzie znowu powtórka z rozrywki..
                chyba ze stanie sie cud....a lak to mowili w ZSRR :) ja w cuda nie wierze....:)
                stad trzeba spieprzać i to jak najszybciej.......
                • Gość: czy-telniczka Re: Kto głosuje na Litwińskiego głosuje na Nitras IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.10, 16:37
                  > chyba ze stanie sie cud....a lak to mowili w ZSRR :) ja w cuda nie wierze....:

Rozumiem ponieważ często tak mówiłam - a zmiany nastąpiły.
                  Jak jest już bardzo złe, to już może być tylko lepiej :)
            • tola2006 Re: Kto głosuje na Litwińskiego głosuje na Nitras 22.11.10, 10:00

> Przede wszystkim Litwiński nie jest niczyją marionetką i żal mi serdecznie tych
              > komentarzy. Wynik lepszy niż się spodziewałam i niż spodziewali się w sondażac
              > h. A. Litwiński uzyskał zdecydowanie większe poparcie niż się spodziewano i w
              > drugiej turze wygra.
              Jeżeli tak myślisz ta jesteś jego pociotkiem albo jesteś taki zaślepiony że nawet wizyta u okulisty Ci nie pomoże.
            • Gość: stranger Re: Kto głosuje na Litwińskiego głosuje na Nitras IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.10, 16:04
              Czy na tym forum to jedynie tabuny młodzieżówek partyjnych sie przewijają? czy też są ludzie którzy myslą rozsądnie...? Litwiński to kolejny protegowany z Warszawy a roku obecnym odbywa sie taka sama machlojka w 4 lata temu z Krzystkiem.... TO żenujace ze na tym forum pisza osoby bezwolne i bezmyslne...
          • tola2006 [...] 22.11.10, 10:04
      • wuk4 tragedia... teraz już wszystko jedno... 22.11.10, 00:44
        prestidigitator70 napisał:

> A ja jednak nie poszedłem na wybory ... ;)
        >
        > Choć jak w drugiej turze wystąpi Krzystek z Litwińskim ...to zagłosuję na Litwi
        > ńskiego.
        > Jeżeli bedzię Krzystek i Zaremba ... nie pójdę na wybory
        >

Czyli Szczecin pozostaje w dołku jak był.

To źle zrobiłeś, skoro nie poszedłeś w pierwszej turze. Była szansa, żeby uratować to miasto przed wyborem między dżumą a cholerą. Jeszcze na trzecie miejsce wlazł Zaremba. Na wszystkich kandydatów oprócz tych trzech byłbym w stanie głosować.

Teraz już jest wszystko jedno - nie widzę sensu, żeby iść w drugiej turze. Choć może, jak przypadkowo wejdę do lokalu, to rzucę monetę orzeł-reszka i zagłosuję od niechcenia na któregoś z nich... Ale właściwie - po co? I tak któryś z nich wygra, mają swoich fanów.

Może za pięć lat się uda wybrać prezydenta dla Szczecina.
        • Gość: . Re: tragedia... teraz już wszystko jedno... IP: *.chello.pl 22.11.10, 00:45
          Za cztery, wuku4, za cztery...
          • Gość: szczecinianin Re: tragedia... teraz już wszystko jedno... IP: localhost 22.11.10, 00:51
            Gość portalu: . napisał(a):

> Za cztery, wuku4, za cztery...

Jest jeszcze mozliwość że ani Krzystek ani Litwiński nie dokończą kadencji - może być referendum za odwołaniem tych tragedii dla miasta.
            • wuk4 Re: tragedia... teraz już wszystko jedno... 22.11.10, 01:00
              Gość portalu: szczecinianin napisał(a):
              > Jest jeszcze mozliwość że ani Krzystek ani Litwiński nie dokończą kadencji - mo
              > że być referendum za odwołaniem tych tragedii dla miasta.

Jak jest taka możliwość, to proszę ją rozpatrzyć już jutro.

Smutno.
              • tur43 Re: tragedia... teraz już wszystko jedno... 22.11.10, 01:40
                Masz rację tak będzie!!! PO ma większość w radzie Miasta, to mamy "powtórkę z rozrywki" jak będzie wspóracował Krzystek Radą Miasta? Tylko pozostaje referendum, ale to nic nie zmieni bo odwoła się tylko Prezydenta, a nie RM. I tak będzie rządził wówczas Preydent z PO. Mamy ładny "pasztet".
                • Gość: szczecinianin Re: tragedia... teraz już wszystko jedno... IP: 83.238.59.* 22.11.10, 07:09
                  Więc odpowiedź jest prosta. Litwiński musi wygrać, żeby ten pasztet można było zjeść.
            • Gość: twarda wazelina Re: tragedia... teraz już wszystko jedno... IP: *.chello.pl 22.11.10, 01:07
              W Stargardzie Pajor młóci PO, według Sławomira Preissa to ten który przejechał dziewczynkę i uciekł z miejsca wypadku.
              Ale co mnie Stargard
            • cbaabc masz lepszego kandydata? 22.11.10, 01:09
              A masz lepszego kandydata? Boi poza Krzystkiem tylko Sochański dalby radę. MJW to skonfliktowana pieniaczka.
              • Gość: on sam Re: masz lepszego kandydata? IP: 3.1.* / 10.0.2.* 22.11.10, 07:35
                Wijas -powinniśmy oddać Sz-n młodym!!! ale cóż niestety ludzie nadal głosują tak jak do sejmu-na ugrupowanie a w wyborach sam.powinniśmy głosować na nazwisko
        • Gość: gość I Re: tragedia... teraz już wszystko jedno... IP: 83.238.59.* 22.11.10, 07:07
          Mało obywatelska postawa. A może wybrać tego który prezentuje się lepiej? Moim zdaniem Litwiński, bo Krzystek, jakoś tak wygląda jak ksiądz: młody a już łysy, cera świecąca, buźka nabrzmiała- nie wiadomo od czego, języczek mu się plącze? No nie wiem. Ja daję głos w II na Litwińskiego, bo prezentuje się najlepiej i myślę, ma najwięcej do powiedzenia.
          • beatrix13 Re: tragedia... teraz już wszystko jedno... 22.11.10, 16:51

> Mało obywatelska postawa. A może wybrać tego który prezentuje się lepiej? Ja daję głos w II na Litwińskiego, bo prezentuje się najlepiej i myślę, ma najwięcej do powiedzenia.

........................................
            skoro w twoim typie jest jąkający się gostek mówiący przez zęby i wyglądający jak akwizytor to sobie na niego głosuj
        • prestidigitator70 Re: tragedia... teraz już wszystko jedno... 22.11.10, 09:29
          > To źle zrobiłeś, skoro nie poszedłeś w pierwszej turze. Była szansa, żeby urat
          > ować to miasto przed wyborem między dżumą a cholerą.
          ....
          > Teraz już jest wszystko jedno - nie widzę sensu, żeby iść w drugiej turze. Choć
          > może, jak przypadkowo wejdę do lokalu, to rzucę monetę orzeł-reszka i zagłosuj
          > ę od niechcenia na któregoś z nich... Ale właściwie - po co? I tak któryś z nic
          > h wygra, mają swoich fanów.

... no właśnie z tych samych powodów co Ty w drugiej turze nie poszedłem na pierwszą ;) Nie miałem wyboru. Myślałem wstępnie o Jacynie -Witt, ale się rozmyśliłem ;)
          Teraz pójdę na 2 turę, bo nie cierpię Krzystka ... i nie dam drugiej szansy temu zadufanemu cwaniaczkowi.

Pozdrawiam
    • tur43 Noc wyborcza na żywo. Mamy dane z 47 komisji. K... 22.11.10, 01:13
      pewnie II tura to krzystek/litwinski. taka jest wola wyborców. mieszkańcy nie wyciągneli zadnych wniosków. głosowali na PO. a dlaczego? jeden zawiesił członkowstwo w partii, a partia go nie wyrzuciła.natomiast pieknie opluwają się nawzajem. To jest śmiech z wyborców jeden lepszy od drugiego. dla mnie osobiście jest to porażka mieszkańców. nic się nie zmieni PO dalej będzie rżądzić. Jężeli teraz mam wybierać to stawiam na kontynuację, jednak p.Piotrze rzuć im to legitymacją przed drugą turą wyborów. Litwiński tylko obiecuje, ale na obiecankach się skończy a Krzystek niech realizuje to czego Jurczyk nie skończł, ale rozpoczął. Ten sukces zawdzięcza Pan Krzystek ludziom którzy wypracowali pomysły w poprzedniej kadencji i kontymuowali ja w czasie pełnienia Urzędu przez Krzystka. Życzę powodzenia.
    • lukiluka Noc wyborcza na żywo. Dane z ponad połowy obwod... 22.11.10, 01:40
      Prezydent wybrany z 35 procentową frekwencją według mnie nie ma żadnej legitymizacji władzy.
      Moim Prezydentem była jest i będzie Małgorzata Jacyna-Witt.
      a wybór Piotra Krzystka odbije się wszystkim wielką czkawką.
      Dobranoc
      • Gość: . Prezydent mniejszości? Jakiej? Umysłowej? IP: *.chello.pl 22.11.10, 01:50
        ok. 20% (odanych głosów na Krzystka/Litwińskiego) z ok. 40% (frekwencja) to +/- 8%... Takie poparcie mieszkańców ma w I turze przyszły prezio Ciecina w latach 2010-2014. Gratuluję dobrego samopoczucia...
      • zed.1 lol 22.11.10, 02:17
        czyli jacyna, ktora nawet przy 35% frekwencji nie zostala wybrana jest dla ciebie bardziej prezydentem ?

sam sobie przeczysz ale mozesz tego nie zauwazac bo twoja wypowiedz jest tak glupia, ze i prawdopodobnie ty tez troche jestes.
        • Gość: mario Re: lol IP: *.szczecin.mm.pl 22.11.10, 18:30
          Zed 1 - Powiedz to ponad 13 tys. wyborców, którzy głosowali na MJW - chłopczyku od Balazsa i Dzięgi!
    • maliniak07 Noc wyborcza na żywo. Mamy dane z 89 obwodów. K... 22.11.10, 01:44
      Może Litwiński nie jest idealnym kandydatem. Ale jest sto razy lepszy od Krzystka. A może to Krzystek jest sto razy gorszy od Litwińskiego. Żaden Prezydent Szczecina po 1990 roku nie miał takiej idealnej sytuacji jak Krzystek. Rząd w Warszawie, marszałek i zarząd województwa, wojewoda - wszyscy z tej samej partii. I co? I nic. Krzystek nie potrafił, a może nie chciał tego wykorzystać dla Szczecina. Wolał otoczyć się towarzyszami w rodzaju Słoki, który ukończył oficerską szkołe rakietową, był trepem, a z wojska go wyrzucili. Poprzedni sekretarze miasta: Runowicz, Sikorski, Roszkowski - każdy z nich był leoszy od Słoki. Wiem co mówię, bo od dość dawna pracuję w Urzędzie Miejskim. Przez całą kadencję Krzystek ze Słoką nie odwiedzali wydziałów Urzędu i pracowników. A tuż przed wyborami, proszę bardzo. Znalazł czas, aby wszystkich odwiedzić, uścisnąć rękę i powiedzieć dobre słowo. A dwa lata temu to Pan Prezydent nawet na Dzień dobry nie potrafił odpowiedzieć na korytarzu. Jurczyk, który nie nadawał się na Prezydenta, to chociaż był normalny i kulturalny facet. A Krzystek to bufon i zarozumialec. Do tego cwaniaczek. Mieszkanko chciał sobie na boku buchnąć. Ale jak zwykle, jak się za coś weźmie to spaprze. Ludzie! Nie dajcie się nabrać, nie głosujcie na Krzystka! On tylko na zdjęciu dobrze wygląda.
      • Gość: urzędnik Re: Noc wyborcza na żywo. Mamy dane z 89 obwodów. IP: 83.238.59.* 22.11.10, 07:33
        Racja, ale Krzystek na zdjęciu nawet dobrze nie wygląda. Krzystek, Słoka, Masojć, Chochulski, Łubian i reszta świty to totalna porażka tego miasta. Tak, przed wyborami Krzystek ze Słoką chlapnęli piątkę z podwładnymi i jakoś faktycznie znaleźli na to czas, a Krzystek nawet nie był "obecny ciałem ale nie duchem" i powiedział kilka słów od siebie. Trochę to nie na miejscu. No cóż to taka uwaga z magistrackiego podwórka. Urzędnicy, a jest ich dużo, boją się i Ci co mieli spokój w pracy i stały dochód boją się, że to stracą - niepotrzebnie, bo Arkadiusz Litwiński nikogo nie zwolni, bo i po co? Natomiast Ci, którzy mieli "przechlapane" w Jego Wysokości Słoki - wojskowego z wielkim ego i zdecydowanym przerostem ambicji własnych, a jest ich również dużo, boją się jeszcze bardziej, bo są zwyczajnie zastraszeni i zapędzeni w kozi róg.
        Drodzy urzędnicy, otrząśnijcie się, chcecie pracować w spokoju, bez afer i godnie zagłosujcie w II turze przeciw obecnemu Prezydentowi i jego "kolesiom". Ja chociaż mam w miarę spokojną pracę oddam głos na Arkadiusza Litwińskiego, bo to urzędnik, który będzie nas szanował, a nie prawnik, który myśli tylko w włacnym interesie i miał wszystko "jakimś dziwnym cudem Bożym" podawane całe zawodowe życie na tacy.
        Panu Krzystkowi i jego ekipie dziękujemy.
        • Gość: . debilu gość gośćI szczecinianin czytelnik urzędnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.10, 07:42
          i on sam:

nazwy zmieniasz ale adresu 83.238.59.* nie - ja wiem że sławek kazał wylać potok gówna na krzystka, ale wy tam w tym po macie właśnie chyba gó... zamiast mózgu
      • hakuna07 Re: Noc wyborcza na żywo. Mamy dane z 89 obwodów. 22.11.10, 10:08
        maliniak07 napisał:
        Ale jak zwykle,
        > jak się za coś weźmie to spaprze. Ludzie! Nie dajcie się nabrać, nie głosujcie
        > na Krzystka! On tylko na zdjęciu dobrze wygląda.
        Hehe, dobrze...??? Mi to przypomina zdjęcie shrecka.
      • Gość: stranger Re: Noc wyborcza na żywo. Mamy dane z 89 obwodów. IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.10, 16:20
        I własnie oto chodzi zeby znalazł się człowiek na prezydenta który ten chory twór pod nazwą urząd miejski rozpirzy w drobny mak....towarzystwo wzajemniej adoracji nieudaczników i ich kolegów....przydałby sie taki co by zrobił porzadek z tą komuną na placu Armii krajowej ( to szyderczy chichot historii) niestety nie w tej kadencji...moze w nastepnej jak zmienii się chora ordynacja wyborcza....
      • Gość: Aco Re: Noc wyborcza na żywo. Mamy dane z 89 obwodów. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.10, 09:05
        Tak dalej głosujcie na Krzystka, który jak tu większość nie zauważa ciągle jest członkiem PO. Niech kontynuuje politykę pozywania do sądów w sprawie "zwrotu bonifikaty" (średnio po 60 tyś zł na głowę) kolejne setki a może już tysiące emerytów w ramach zemsty za mieszkanie które musiał oddać. Niech w trakcie realizowania inwestycji zmienia warunki zabudowy, fotografuje się przy obiektach do których powstania się nie przyczynił. To się nazywa talent, z samych klęsk i wad zrobić i wrażenia pokrzywdzonego misia by z żalu ludzie za nim głosowali. Po prostu gratuluję.
    • 123rbr Noc wyborcza na żywo. 30 422 głosy dla Krzystka 22.11.10, 05:17
      Szczecinianie niestety są wyjątkowo nierozgarnięci. Kiedyś Jurczyk ( dno dna ), do spółki z pod(W)ieczorkiem. Po nich pachołek czarnych, postać wyjątkowo mętna, bez klasy i wyobraźni - nijaki Krzystek. Czyżby czarni w Szczecinie rozdawali karty. Nie dziwcie się, że Szczecin zjeżdża po równi pochyłej w dół. Głosujcie tak dalej. Kuriewni chętnie "kupią" kolejny szpital za kilka tysięcy i pewnie postawią jeszcze warunek, że gmina musi zwolnić czarną sotnię z wszelkich podatków.
      • Gość: gość I Re: Noc wyborcza na żywo. 30 422 głosy dla Krzyst IP: 83.238.59.* 22.11.10, 07:20
        Smutne, ale niestety prawdziwe. Otrząśnijcie się ludzie z czarnej "choroby".
      • Gość: dno dno Re: Noc wyborcza na żywo. 30 422 głosy dla Krzyst IP: 80.53.77.* 22.11.10, 10:01
        Sam jesteś jak dno- Młode wilczki sie dobraly do władzy Marcinkiewicz, Nitras to dopiero dno
        i ty jestes taki sam ze swoimi poglądami
    • tola2006 [...] 22.11.10, 09:57
      • hakuna07 [...] 22.11.10, 10:16
    • tola2006 [...] 22.11.10, 10:11
      • hakuna07 [...] 22.11.10, 10:21
    • saluna kto komu "przekaze" glosy? 22.11.10, 11:07
      moim zdaniem ludzie którzy głosowali na PiS w ogóle nie pójdą na wybory bo jeden i drugi to nie ich bajka. Jacyna Witt i Wijas raczej postawią na Litwińskiego, zostaje jeszcze Sochański... jak myślicie?
      • beatrix13 Re: kto komu "przekaze" glosy? 22.11.10, 16:43
        a co to za idiotyczne pytanie?
        wyborcy są autonomiczni i sami decydują na kogo głosują
        dyscyplina partyjna to może być w parlamencie albo radzie
        • Gość: anna Re: kto komu "przekaze" glosy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.10, 15:20
          nie ma idiotycznych pytań mogą być tylko głupie odpowiedzi kobieto. Skoro to takie idiotyczne to czemu zawsze po wyborach jest wielka walka o poparcie? Wiadomo że chodzi o stołki ale dla ludzi bez pomysłu ma jakieś znaczenie kto kogo poprze, a w szczecinie to może miec duże znaczenie bo pzrewaga jest nieduża
    • Gość: Menel Re: Noc wyborcza na żywo IP: *.chello.pl 22.11.10, 16:46
      Nie rozumiem, dlaczego szczecińska żulia musi wybierać pomiędzy dżumą a cholerą.

• Gość: Co zalatuje lisem PO w regionie to niebezpieczni przestępcy IP: *.chello.pl 22.11.10, 17:08
        Niejaki starosta Kawa z Kamienia Pomorskiego z Platformy zalał sie w trupa i wsiadł za kierownice .
        Jest również oskarżony za fałszerstwo dokumentów swojego ojca, który jest kapusiem SB.
        Kawa zasłynął 2 lata temu, że na dyskotece się obnażał, a potem pijany spał pod płotem .
        Dziękujemy ci panie Gawłowski za waszych członków
        www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20101122/POWIAT03/659281516
        fotoforum.gazeta.pl/photo/2/mh/zf/ppfn/2mByjnwXuhQqZt7i0X.jpg

• seku-ndo Mało, mało, damy więcej 22.11.10, 20:07
      My szczecinianie głosujemy na P.Krzystka, bo chcemy pracować na bogobojnych księży i przekazać cały majątek Szczecina Kościołowi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka