Gość: raga IP: *.icpnet.pl 11.09.08, 16:26 Szukam na przyszły rok apartamentu nad morzem ( blisko) w środkowej i południowej Dalmacji, mogą być wyspy. Apartament koniecznie z klimą. Rodzinka 2 +2. Będę wdzięczny za informacje. ragami@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rodrigez Re: apartament z klimą IP: 212.244.23.* 11.09.08, 18:34 witam, wróciłem niedawno z chorwacji i muszę zaznaczyć byłem pierwszy raz. pojechałem do miejscowości vodice która polecił mi własnie ktoś z forum. miszkałem w willi latino w tej części vodice którą równiez polecili mi na forum. było ok. willa troszkę na uboczu tuż nad samym morzem. byłem po sezonie bo na przełomie sier/wrzes i nie było juz tylu turystów ale podobno w sezonie na samej starówce bywa głośno, tak więc lekki dystans nie zaszkodzi. a i poza sezonem hałas skuterów na starówce bywa uciążliwy. dom położony jest tuż obok hotelu PUNTA.za 2 xpokój, kuchnia,łazienka, klima itd. płaciliśmy 65 euro, w sezonie babka bierze 70. właściciele ok , gość spędza czas głownie na piciu wina sojej roboty i nawet chętnie częstuje:) plaża kamienista ale kamyczki to małe otoczaki, bardzo w pożądku. jak na chorwację to podobno luksus. zejście do morza łagodne w sam raz pod dzieci. bardzo mało jeżowców. w okolicy parki narodowe krka i kornati. polecam. oraz kilka ciekawych i ładnych miejscowości jak split, trogir. czas dojazdu:14 h , z tego 2,5 h Polaska. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raga Re: apartament z klimą IP: *.icpnet.pl 11.09.08, 22:11 Dzięki serdeczne za info. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś