zed.1 25.11.10, 02:16 "Kibicuje tym, ktorzy chca odsunac Nitrasa od Szczecina. Im dalej Nitras trzyma lapy od Szczecina tym dla Szczecina lepiej." Dla podpowiedzi jest to osoba promujaca i popierajaca Litwinskiego i jego ekipe na forum. ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aysy.1 paprotka zed,a 25.11.10, 06:01 zedzie. w każdym razie nie musisz się śpieszyś z pakowaniem kartonika. paprotkę też wyjmij, podlej i postaw na oknie. może będzie dalejrosła tam gdzie jesteś przez najblższe 4 lata. przyznaję ! Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: paprotka zed,a 25.11.10, 06:38 wyspij sie czasami bo sie zajedziesz w tej kampanii. a pamietasz co Krzystek mowil jak sie zapisal do PO? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: paprotka zed,a 25.11.10, 06:54 Pamiętam, pamiętam też dlaczego musiał się zapisać bo pewien głodny władzy poseł chciał zabezpieczyć swój wpływ na niego. Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: paprotka zed,a 25.11.10, 06:50 Aż tak cieżko wymyślić jakiś nowy dowcip? Postaraj się, wiem, że potrafisz. Tylko przestań proszę powtarzać to samo bo to ku... nudne. Odpowiedz Link Zgłoś
aysy.1 Re: paprotka zed,a 25.11.10, 07:06 zed.1 napisał: > Aż tak cieżko wymyślić jakiś nowy dowcip? Postaraj się, wiem, że potrafisz. Tyl > ko przestań proszę powtarzać to samo bo to ku... nudne. zed. to poprzednio był dowcip. teraz napisałem zupełnie serio! krzystek ma bardzo duże szanse zostać prezydentem. Odpowiedz Link Zgłoś