Dodaj do ulubionych

Radna Pańka w każdym domu

28.11.10, 23:08
> To niejedyna radna zaangażowana w taką kampanię Litwińskiego.
> Czytelnicy na forum gazeta.pl piszą, że na prawobrzeżu ulotki rozdaje
> np. radna Joanna Bródka.

I dlatego nie poprę Litwińskiego

Obserwuj wątek
    • beatrix13 domokrążcy:) 28.11.10, 23:20
      dziś nawet premiera Tuska sprowadzili, szkoda,że wcześnie w sprawie Szczecina nie miał ochoty kandydat PO tak zabiegać u premiera o nasze sprawy, jak o poparcie dla swojego stołka
      bo na tym powinna polegac praca posła, na zabieganiu w centrali o swój region,ale skąd ta mameja ma o tym wiedzieć
    • Gość: tara Re: Radna Pańka w każdym domu IP: *.szczecin.mm.pl 28.11.10, 23:24
      ale na Pańkę na pewno głosowałeś...? Przecież z twarzy u tej kobiety widac, że to wredna i zakłamana baba. Ludzie, Wy ślepi i głusi jesteście?
      • Gość: antypanka Pazernosc na wladze siega szczytow-porazka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.10, 00:27
        zenujace
    • Gość: toja Re: Radna Pańka w każdym domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.10, 23:27
      to ta Pańka co też chciała być prezydentem z Platformy??????a co jej obiecał Litwiński??????he he he ......a swoją drogą to baba chyba nie ma zajęcia w domu........ciekawe co jej rodzina mówi na takie łażenie ....no, ale......matuszka partija kazali.....chodzić trza.......he he he ŻENADA!!!!!!! gdyby to był taki dobry kandydat nie trzeba byłoby aż takiej kasy na niego wywalać i daniać ludzi po chałupach........a mnie się wydawało, że wybieraliśmy radnych do Rady Miasta a nie do łażenia po mieszkaniach i ŻEBRANIA o głosy dla tego NIEUDACZNIKA, który nie potrafi sobie zjednać poparcia mieszańców sam.......
      • Gość: Co zalatuje lisem Re: Radna Pańka w każdym domu IP: 89.78.134.* 28.11.10, 23:37
        Ta radna Modliszka nigdzie nie chodzi, tylko umówiła sie z jaz- redahtorem na sponsorowany artykuł . Robi sztuczny dym z nazwiskiem, bo ma zastąpić Masojciową jeżeli nie pójdzie zastąpić Litwy do sejmu.
        jaz mieszka na Pomorzanach czy Gumieńcach? Bo to był wyborczy okręg modliszki.
      • Gość: otadek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.10, 00:28
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: czy-telniczka Re: Radna Pańka w każdym domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.10, 14:36
        :))) tak, tak a uśmiech/grymas w mowie u tej Pani przypomina mi mało lubianą
        za brak tolerancji za makijaż słabszej ale za nadto urodziwej uczennicy.
        Ta Pani, była nauczycielką matematyki - czy może być jej młodszą siostrą?! pzdr
    • dk-24 Radna Pańka w każdym domu 28.11.10, 23:46
      A jeszcze kilka dnie temu przekonywali, że oni ( radni ) tacy niezależni, że nie będą wykonywać poleceń partyjnych, że są wybrani przez szczecinian i tylko nam będą służyć.
      Kolejne kłamstwa.
      • Gość: precz z Panka To jakas jehowka ze chodzi po domach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.10, 00:24
        ale zenada
      • Gość: kolesio [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.10, 00:26
      • Gość: czy-telniczka Re: Radna Pańka w każdym domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.10, 14:55
        dk-24 napisał:
        > A jeszcze kilka dnie temu przekonywali, że oni ( radni ) tacy niezależni, że ni
        > e będą wykonywać poleceń partyjnych, że są wybrani przez szczecinian
        > i tylko nam będą służyć.

Moi radni w tych wyborach publicznie głosu nie sprzedali - II tura to indyw. wybór.
        Obowiązki "radnego z ustawy" - to też działania innych - i ich obserwacji :
        interia360.pl/tag/slubowanie,28324
    • Gość: men [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.10, 00:25
      • absztyfikant Re: do mnie nie przychodz babo glupia! 29.11.10, 01:18
        Prostactwo internetowych klakierow Krzystka bije wszelkie rekordy w tym watku.

Albercik, ktorys tam zmysl mi mowi, ze to leci z tego samego IP.
        • beatrix13 Re: do mnie nie przychodz babo glupia! 29.11.10, 22:12
          absztyfikant napisał:

> Prostactwo internetowych klakierow Krzystka bije wszelkie rekordy w tym watku.
          >
          > Albercik, ktorys tam zmysl mi mowi, ze to leci z tego samego IP.
          >...............................
          poleciałeś tą samą wstawką jak swego czasu bezcukrowe w każdym widziały absztyfikanta
    • Gość: nm Re: Radna Pańka w każdym domu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.10, 06:29
      W "kurierze" ją fajnie podsumowali

img707.imageshack.us/img707/6654/346347637.jpg
      przecież widać ze jakaś nawiedzona.
    • Gość: leming Krzystek opłacaludzi IP: *.adsl.inetia.pl 29.11.10, 09:25
      chamstwo na forum za pieniądze z budżetu.Krzystek opłaca ludzi żeby szczekali na forum
      • Gość: as Pańka będzie posłem jak litwa wygra IP: 81.219.201.* 29.11.10, 09:32
        większa kaska za bycie żołnierzem PO dlatego nie dziwię się że chodzi
        • Gość: andrzej Re: Pańka będzie posłem jak litwa wygra IP: *.szczecin.mm.pl 29.11.10, 09:36
          Zeneda, nie głosuję, ani na Krzystka, ani tego drugiego chłopca z Tuskiem
      • wodni.k Re: Krzystek opłacaludzi 29.11.10, 09:37
        Gość portalu: leming napisał(a):

> chamstwo na forum za pieniądze z budżetu.Krzystek opłaca ludzi żeby szczekali n
        > a forum

Leming, odniosłeś się bezpośrednio do mojej wypowiedzi, więc wnoszę, że to "chamstwo" i "szczekanie" jest skierowane do mnie.
        Tym się różnimy, że ja pisze z domowego komputera, a Ty ze służbowego. Ja napisałem tylko, że nie poprę Litwińskiego, bo już sam wybór pani Bródki na radną uważam za nieporozumienie, a Ty nie masz argumentów i uciekasz się do inwektyw.
        Kto więc szczeka i kto okrada swojego pracodawcę?
        Odpowiedz sobie sam.
    • Gość: ubawiony Re: Radna Pańka w każdym domu IP: 46.113.12.* 29.11.10, 10:28
      Pańka zdezorientowana :)))
      "Politycy chcą także współpracować w Radzie Miasta. Klub SLD wejdzie w koalicję z Platformą Obywatelską.

Szczecińscy radni Platformy Obywatelskiej są zaskoczeni:

- Nikt tego z nami nie konsultował - mówi Urszula Pańka."

www.radio.szczecin.pl/index.php?idp=1&idx=65823
      • Gość: wuk Re: Radna Pańka w każdym domu IP: 193.29.255.* 29.11.10, 11:09
        bardzo nieciekawa osoba.
      • zed.1 Re: Radna Pańka w każdym domu 29.11.10, 11:09
        A po co Nitras ma z nimi coś konsultować? Pewnie uważa, że będą robić co kazał.
      • beatrix13 Re: Radna Pańka w każdym domu 29.11.10, 22:16
        Gość portalu: ubawiony napisał(a):
        > Pańka zdezorientowana :)))
        > "Politycy chcą także współpracować w Radzie Miasta. Klub SLD wejdzie w koalicję z Platformą Obywatelską.
        > Szczecińscy radni Platformy Obywatelskiej są zaskoczeni:
        > - Nikt tego z nami nie konsultował - mówi Urszula Pańka."
        >
        > www.radio.szczecin.pl/index.php?idp=1&idx=65823

.............................................
        a nie jest zaskoczona podlizywaniem się Litwińskiego do Jacyny i PiS?
    • krokus5 Radna Pańka w każdym domu 29.11.10, 12:25
      Pamiętaj! Głosując na litwińskiego wybierasz Nitrasa w koalicji z Wieczorkiem!
      • Gość: kaktus6 Re: Radna Pańka w każdym domu IP: 46.113.12.* 29.11.10, 14:45
        > Pamiętaj! Głosując na Krzystka wybierasz Dzięgę w koalicji z PiSem!
        • wodni.k Re: Radna Pańka w każdym domu 29.11.10, 17:06
          Gość portalu: kaktus6 napisał(a):

> > Pamiętaj! Głosując na Krzystka wybierasz Dzięgę w koalicji z PiSem!

To własnie Litwiński zapowiedział koalicje z PiS i stanowisko vice dla PiS-iorów
          • konspirant.0 Re: Radna Pańka w każdym domu 29.11.10, 19:25
            >
            > To własnie Litwiński zapowiedział koalicje z PiS i stanowisko vice dla PiS-ioró
            > w
            przyjęli ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka