tatemen 06.12.10, 22:54 www.jacyna-witt.pl/index.php?m=blog&bm=8&bpm=0&blog=551&lg=1 fajne określenie na naiwnych wyborców Krzystka :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeusz.4 Re: Prezydent Szczecińskiej Pospolitej 06.12.10, 23:05 Komentarz MJW rzeczywiście trafny - fyftek tą razą nie przedstawiał już żadnych planów (pomny tego, że poprzednio obiecał 10 punktów, z których przez cztery lata nie zrealizował nawet jednego). Pytanie więc zasadne - kontynuacja CZEGO? Dmuchania w stołek? Odpowiedz Link Zgłoś
tatemen Re: Prezydent Szczecińskiej Pospolitej 06.12.10, 23:11 Ciekawe, ze żaden dziennikarz o to nie zapytał, a nawet wręcz przeciwnie pan redaktor Jachim sam podkreslał kontunuację. Pusty wyraz kontynuacja bardzo był przez Krzystka wykorzystywanyy jako hasło - klucz do nicnierobienia Odpowiedz Link Zgłoś
ppiioo33 Re: Prezydent Szczecińskiej Pospolitej 06.12.10, 23:34 do teraz się dziwie że w tej kampani nic nie obiecywał mówił że wszystko się własnie juz rozpoczyna pokazał 1000000000 wizualizacji powtwierdził ze SCR jest git i na 100% zostanie wycofał się z tego co obiecywał w poprzednich wyborach bo teraz się nie da a to wszystko przy brawach dziennikarzy I ZOSTAŁ WYBRANY ale hitem jest otwarcie fontanny w grudniu Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: Prezydent Szczecińskiej Pospolitej 07.12.10, 00:31 Tadeusz - programdlaszczecina.pl i kontraktdlaszczecina.pl - poczytaj zanim piszesz takie rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz.4 Re: Prezydent Szczecińskiej Pospolitej 07.12.10, 00:45 zed.1 napisał: > Tadeusz - programdlaszczecina.pl i kontraktdlaszczecina.pl - poczytaj zanim pis > zesz takie rzeczy. Wszedłem sobie na te zabawne strony - czysta propaganda, żadnych konkretów. Baśnie w stylu "za fyftka uchwalono o 3000% planów więcej niż za poprzedników". Od planu do realizacji - droga daleka. Myśmy z kumplami uchwalili plan budowy kosmodromu w Ciecinie. I to już 40 lat temu. W piaskownicy. fyftek koniecznie musi wystartować w konkursie na najlepszą literaturę dziecięcą - nikt tak jak on nie potrafi bajdurzyć na dobranoc... Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Prezydent Szczecińskiej Pospolitej 07.12.10, 02:53 ...ale to tylko świadczy o jego konkurentach! Mieli do wzięcia 70 proc. mieszkańców, którzy nie widzieli powodu, by pójść zagłosować.... nie potrafili ich namówić! Wszyscy mówili to samo co pan Krzystek... no przepraszam roznili sie detalami czy deptak będzie tu czy tam. Żadnych odmiennych kierunków rozwoju miasta - nie było powodów by głosować i robić zmiany personalne, bo nikt nie zaproponował alternatywnego programu! Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: Prezydent Szczecińskiej Pospolitej 07.12.10, 08:39 Chyba nie rozumiesz co to jest plan zagospodarowania i czemu służy. Poczytaj na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Ja pytalem - wiele razy IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 07.12.10, 00:29 co za kontynuacja, czego? jakie doswiadczenie? w czym? no ale ... ja nie musialem sobie odmrazac uszu i nosa na zlosc Nitrasowi... Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Gośka 07.12.10, 00:30 Przegrywać z honorem trzeba umieć. Ty pokazujesz, że tego nie potrafisz. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Gośka 07.12.10, 07:10 zed.1 , słowo "honor" używane przez ciebie powinno się pisać przez "ch". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Gośka IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 07.12.10, 08:05 hehehe - zed - trzeba nie miec honoru by isc do sadu z mieszkaniem ktore probowalo sie podwedzic... - to implikuje cala reszte zdarzen zwiazanych z pojmowaniem honoru... Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: Gośka 07.12.10, 08:42 Sąd jest organem rozstrzygajacym spory. Oddanie sie pod sad wymaga jaj jakich wielu by nie miało. Ale ty tego raczej nie zrozumiesz skoro zyjesz w swiecie przekreconych faktów. Odpowiedz Link Zgłoś
ppiioo33 Re: Gośka 07.12.10, 08:51 zed.1 napisał: > Sąd jest organem rozstrzygajacym spory. Oddanie sie pod sad wymaga jaj jakich w > ielu by nie miało. Ale ty tego raczej nie zrozumiesz skoro zyjesz w swiecie prz > ekreconych faktów. zed lobie cie ale nie przeginaj ;) żeby to też działało w drugą stronę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Zed IP: *.dynamic.chello.pl 07.12.10, 09:56 Wyluzuj img29.imageshack.us/img29/5199/zeeeeeddddd.gif :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ajpitoajpi12 Re: Zed 07.12.10, 10:22 Niedawno pisałam, że błędem pk było uczestniczenie na tym forum.... Mam nadzieję, że ten nowy pk zajmie się spożytkowaniem czasu pracy i całej swej kadencji dla dobra Szczecina i jego mieszkańców. Jego mieszkańców, a nie tylko wąskiego katolickiego gremium. Mądry człowiek cmoknąłby MJW w rączkę i zaprosił do wspólnej pracy dla naszego miasta. Mądry i mający na względzie dobro ogółu. Ale....to ja się chyba pozytywizmem w młodości za bardzo przejęłam. Praca od podstaw, praca organiczna .... WIEM tam nic o katechezie, ani opusdoi NIE BYŁO. I jeszcze dopiszę, MJW nie określiła jasno swego stanowiska wobec krk i wasalstwa państwa wobec .....Moim zdaniem to był Jej błąd. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Zed 07.12.10, 11:00 ajapitoajpi12, fajnie napisane :) I na całym tym nijakim i amatorskim wyścigu do fotela wygrał Wielki Kontynuator Niczego :) Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: Zed 07.12.10, 11:29 Historia wszystkich współpracujących z MJW pokazuje, że to nie wychodzi na zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z eetaaaam IP: 46.113.148.* 07.12.10, 14:51 "Mądry człowiek cmoknąłby MJW w rączkę i zaprosił do wspólnej pracy dla naszego miasta. Mądry i mający na względzie dobro ogółu. " skąd wiesz, ze nie zaprosił? Tyle że klęska przegranej w I turze zaślepiła do cna panią radną-bezradną Odpowiedz Link Zgłoś
tatemen Re: eetaaaam 07.12.10, 16:12 pani radna jako jedyna zachowała się dzisiaj przykładnie, reszta to cwaniaki rwące do koryta :) Odpowiedz Link Zgłoś
tatemen czy PIS odwoła Krzystka? 07.12.10, 16:11 czy też w przeciwieństiwe do poznańskiego PISu zachowają się jak koniunturalne świnie i w parze ze Stopyrą będą Krzystka popierać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola co z pozwem? IP: *.globalconnect.pl 07.12.10, 17:30 czy ktoś wie co się dzieje ze zgłoszeniem odważnego internauty? chodzi mi o partyjność pod przykrywka bezpartyjności Krzystka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: april Re: co z pozwem? IP: 81.219.200.* 07.12.10, 17:51 to samo co z pozwem w sprawie mieszkań dla niezbędnych złożonym przez MJW w prokuraturze. Cisza sprzyjająca winnym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: Prezydent Szczecińskiej Pospolitej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.10, 17:43 tatemen napisał: > rel="nofollow">www.jacyna-witt.pl/index.php?m=blog&bm=8&bpm=0&blog=551&lg=1 > fajne określenie na naiwnych wyborców Krzystka :) Ale jaja i mówi to ta, której ponad połowa elektoratu wybrała Krzystka, mając w nosie swoją pierwszą X Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: april Re: Prezydent Szczecińskiej Pospolitej IP: 81.219.200.* 07.12.10, 17:50 a ty Jarek,też na Krzystka? Razem z Jabolem Odpowiedz Link Zgłoś