w.imie.zasad 14.12.10, 09:53 No i się Funio doigrał... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: konkretny Re: Golema jednak pozwał Łuczaka za "szemranych b IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.10, 11:35 "...przed dwoma laty Łuczak wraz z posłem Cezarym Atamańczukiem zostali przyłapani przez policję na paleniu skręta w zaparkowanym w lesie aucie.." "... Kompromitujących rzeczy w moim życiu nie ma, więc mogą posunąć się do prowokacji" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sz. Te peło... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.10, 11:49 Nie jest mi żal pana Łuczaka.Każdemu politykierowi a zwłaszcza tym z lokalnego układu,życzę,by raz na jakiś czas fiknął stówkę.Wówczas zobaczy,że w prawdziwym życiu słowa jednak coś znaczą.Myślał może,że-wzorem Nitrasa i Tusku-może pleść,co mu ślina na jęzor przyniesie i to bez konsekwencji.A przecież nie od dziś wiadomo,że nie drażni się tygrysa,nie posiadając strzelby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Re: Te peło... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.10, 00:59 A może tym razem to jednak Łuczak miał rację? Ciekawe, że newsa o wyroku w sprawie wyceny księgarni nie ma w Wyborczej... http://www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20101214/SZCZECIN/918578836 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tor_enabled Re: Te peło... IP: *.callout.me 15.12.10, 22:26 A cuś ponoć wróble ćwirkajom że CBA sięm interesuje kartom dań w restauracjach golemy. ciekawe czemu? Może podejrzewajom że zamiast gastronomii w lokalach oferuje usługi pralnicze? rozmowa kontrolowana, rozmowa kontrolowana tor enabled Odpowiedz Link Zgłoś
mistrzpolski Golema jednak pozwał Łuczaka za "szemranych biz... 14.12.10, 12:08 no wlasnie, tym bardziej ze dla wszystkich wiadomo ze bracia Golema to uczciwi i szanowani obywatele, ktorzy uczciwa i ciezka praca doszli do swojego majatku i to musi byc nieprawda ze sa szemrani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Golema jednak pozwał Łuczaka za "szemranych b IP: *.dynamic.chello.pl 14.12.10, 13:58 "i jego partner w interesach Krzysztof Jakubowski" - śmieszne ! Odpowiedz Link Zgłoś
aysy.1 Re: Golema jednak pozwał Łuczaka za "szemranych b 14.12.10, 15:09 paweł. kto ci wybrał tego prawnika. bo tak kiepsko z finansami to chyba nie jest ? moim zdaniem , z prawnikiem z nienajwyższej półki, istnieje ryzyko,że przegrasz proces o to,że dwa plus dwa równa się cztery:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korek Re: Golema jednak pozwał Łuczaka za "szemranych b IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.10, 09:58 Pan Golema winien sie przestac kompromitowac... wszyscy pamietają imperium i Pana Goleme i Pana Oczke... pierwszego miliona wcale nie trzeba ukraść... można go dostać na rozruch.... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnamamba1 ciosy w głowę... 15.12.10, 12:04 Pawła Golemę i "Oczkę" na pewno łączy jedno, trenując sporty walki, przyjęli za dużo ciosów na głowę! Głupotę tego drugiego można zrozumieć i nawet socjologicznie wytłumaczyć. Ale "skoku do pustego basenu na główkę" w wykonaniu takiego cwaniaka jak Golema, nie wytłumaczy nawet Adam Zadworny... Adwokatowi, Golema powinien wypłacić jakieś sanbon- zuki na gołą klatę, bo takiego partacza od czasów warszawiaka mec. Dzięciołowicza, szczecińska palestra dawno nie widziała. Jeszcze ten "Jednooki Bil" wezwany na świadka- rozumiem, że przez Pawła G! Najpewniej restaurator wyczuł koniunkturę na kabaret i zaczął inwestować... w siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pizza Re: ciosy w głowę... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.10, 11:01 Bylby to ciekawszy blog niz Napieralskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: ciosy w głowę... 16.12.10, 11:44 Nie wątpię. Tylko co ma do tego Napieralski??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozek Bajer z oczka IP: *.adsl.inetia.pl 16.12.10, 20:24 Oczke chce wezwac luczak nie golema luczkowi odbilo calkowicie stracil contact z zeczywistoscia a golemy knajpy maja darmowa reklame po kazdych doniesieniach prasowych jego knajpy sa pelne widac wie co robi. Normalnie taka reklama drogo by kosztowala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnamamba Re: Bajer z oczka IP: *.dynamic.chello.pl 17.12.10, 11:37 Jeśli to prawda, już dziś w sądzie powinni zarezerwować salę 138 (największa) oraz rozpocząć dystrybucję biletów na największy prowincjonalny striptiz moralno- etyczny w biznesie. Pawel Golema, pozywając Michała Łuczaka min. za przymiotnik "szemrany", własnoręcznie zbudował stos, sam się przywiązał i zatrudnił adwokata- piromana. Wzywając "Oczkę" Michał Ł. i jego adwokat nie mogą liczyć na nagrodę "Fair Play" w żadnej dyscyplinie, za tak tandetne okrucieństwo nie nagradzają... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Bajer z oczka 17.12.10, 12:08 Ty się marnujesz człowieku! Zacznij pisać tego bloga. Albo felietony do Wybiórczej. Poważnie mówię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnamamba Re: drogi XYZ IP: *.dynamic.chello.pl 17.12.10, 12:25 Czytasz w moich myślach; jedna szansa od red. Jachima i Adam Zadworny musiałby poprosić kolegów o połamanie mi rączek... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: drogi XYZ 17.12.10, 12:52 Nie cukruję. Mam się za niezłego polemistę, ale to co Ty wyczyniasz, to dla mnie Himalaje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bomi Re: drogi XYZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.10, 14:52 on już pisze w GW, ale pod pseudonimem, na początku myślałem ze jako AZ, ale szybko zweryfikowałem ze są za słabe (teksty). i sądze ze nie w dodatku szczecinskim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnamamba Re: drogi bomi IP: *.dynamic.chello.pl 17.12.10, 19:46 Pocieszam się, że wpadłeś na mój trop, jedynie dlatego, iż Maleszka redaguje mi teksty; a on- jak wszyscy wiemy- nie znosi konkurencji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abcde. Alle Jaaaajjjjja IP: *.dynamic.chello.pl 17.12.10, 22:06 Poważny biznesmen obrażony- człowiek , który z pewnością nawet nie zna Marka Medweska- "Oczko", " Pastora"," Łebiego", "Dzikiego","Goryla", - i innych , którzy z pewnością nie bywali w "Imperium" nie byli zapraszani do Mielna do "VIVA", do Poznania do "Palladium" do Wrocławia - ON niesłusznie nazwany "szemranym biznesnemenem " filantrop-uczciwy ze wszech miar przykład "szczecińskiego biznesu"- POksyfstfkowy "mecenas kultury i sztuki przez duże "U". Facet, który od czasów pierwszego oficjalnego biznesu - dyskotek "Palladium", " Miami Nice " uczciwie płacił i płaci - podatki , ZUSy, ZAIKS-y , Akcyzy za alkohol, Zawsze uczciwie płacący wykonawcom budującym jego lokale. ON - tak skrzywdzony - na pewno wygra ten proces - tak jak prawda zawsze wygrywa - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbuk Re: Alle Jaaaajjjjja IP: *.dynamic.chello.pl 18.12.10, 00:07 Nie jaja tylko siarkowodór. Odpowiedz Link Zgłoś