edda7 15.12.10, 17:04 Zdjęcie Pani Radnej mogła gazeta lepiej dobrać, ale cóż. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mieszkaniec Re: Jan Stopyra ma już zastępców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.10, 17:14 Stopyra-Pańka-Szałabawka-Jerzyk a gdzie Benny Hill do kompletu ja się pytam? Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Jan Stopyra ma już zastępców 15.12.10, 20:11 Gość portalu: mieszkaniec napisał(a): Stopyra-Pańka-Szałabawka-Jerzyk > a gdzie Benny Hill do kompletu ja się pytam? '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Benny Hill, niestety nie zyje. Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: Jan Stopyra ma już zastępców 15.12.10, 23:25 to sie pance oplacilo robienie za tlo dla arka w farsie z prawyborami. o wiernym zolnierzu sie pamieta, tym bardziej, jak moze byc jeszcze wierniejszy na wyzszym stolku. :) chcialbym tez zauwazyc, ze niektorym radnym z po moglo zalezec na uwaleniu barana po to by samemu byc opcja alternatywna. ale to tylko taka moja mala teoria spiskowa;) Odpowiedz Link Zgłoś
aysy.1 muppet show 15.12.10, 17:31 ten zestaw prezydium naszej rady jest jak nowa wersja laleczek jima hensona. stopyra- to nie wiem , mam wątpliwość, czy patrząc na zegarek potrafi w 15 sekund skojarzyć, która godzina. czy bodzieć wzrokowy potrafi tam dotrzeć do świadomości w tak "krótkim" czasie. jerzyk - osiedlowiec. na tym włąśnie osiedlowym poziomie jest jego percepcja, inteligencja i uczciwość. gdyby był młodszy o 50 lat to mógłby spoko założyć kaptur na głowę i stać w bramie. zero koncepcji, zero pracy a kasa leci. pańska- w samym po słyszałem o niej 100 dowcipów no i synalek urzędnika sanepidu posłanki masłowskiej- od czasu jak mamusia utorowała mu drogę do budżetowych stanowisk od razu pokochał drogie samochody. nitras też lub samochody ale przynajmniej jest ewidentnie inteligentny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: floating.garden Re: Jaki muppet show IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.10, 18:16 To Animals Farm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Regina Re: Jan Stopyra ma już zastępców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.10, 21:40 Faktycznie Pańka nie jest urodziwa bynajmniej na tym zdjęciu Mnie się wydaje, że swoim zachowaniem przypomina Nitrasa dlatego skończy tak jak Nitras Zostanie wyeliminowana przez wyborców tak jak on. Mimo to Pańka będzie lepsza jak poprzedni wiceprzewodniczący RM Władysław Dzikowski. Z nim to nikt już nie chciał nawet rozmawiać a media to nawet go nie pokazywały i nie tylko dlatego, że nie urodziwy Jerzyk to rzeczywiście zły wybór ze względu na wiek Szałabawka sam sobie zapracował na głos wyborców i mama nie ma z tym nic wspólnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ixi Re: Jan Stopyra ma już zastępców IP: *.cable.smsnet.pl 15.12.10, 22:40 pozdrawiamy młodzieżówkę pisu ! czołem chłopcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Jan Stopyra ma już zastępców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.10, 22:32 na tym zdjeciu pani radna wyszła naprawdę baaardzo dobrze.....rzeczywistość jest znaaaacznie gorsza. Odpowiedz Link Zgłoś
tsunemoto Re: Jan Stopyra ma już zastępców 16.12.10, 01:11 Gość portalu: toja napisał(a): > na tym zdjeciu pani radna wyszła naprawdę baaardzo dobrze.....rzeczywistość jes > t znaaaacznie gorsza. Po prostu PO pokazała swoje prawdziwe oblicze - zawzięte i mało urodziwe! Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Ta szalabawka... 15.12.10, 22:45 jest bardzo podobna do dobrzynskiego.. ..ale czy tylko dlatego ze sa z jednej partii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Ten jerzyk IP: *.dynamic.chello.pl 15.12.10, 23:27 Jerzyk natomiast jest bardzo podobny do tej rady. Odpowiedz Link Zgłoś