Dodaj do ulubionych

A co Tobie dał szef pod choinkę?

22.12.10, 08:41
Ja dostałem od firmy w ramach premii wigilię do 15 w pracy ale co tam ;)
Zdrowych i Wesołych świąt wszystkim życzę i naj naj naj w Nowym Roku
Obserwuj wątek
    • Gość: KICH Re: A co Tobie dał szef pod choinkę? IP: 78.133.233.* 22.12.10, 11:18
      a ja paczke ze slodyczami!
      nadmienie, ze nie jestem przedszkolakiem... ;-)
    • fajny.kasik79 A co Tobie dał szef pod choinkę? 22.12.10, 11:37
      Ja dostałam od szefa na świeta zamiast umowy na stałe umowe na 8 miesięcy...Najsss....
    • Gość: emeryt Szczecińska Opera na Zamku IP: *.globalconnect.pl 22.12.10, 12:23
      Emeryci w Operze na Zamku dostali bon na 70 zł. To się nazywa gest Pana!
    • Gość: Michu Re: A co Tobie dał szef pod choinkę? IP: *.szczecin.vectranet.pl 22.12.10, 12:59
      Ja dostałem od szefa tel. komórkowy, 1000 PLN i zapewnienie, że jak długo firma będzie istnieć lub będę chciał w niej pracować to nigdy ze mnie nie zrezygnują bo jestem dla nich ważny. Lubię swojego szefa jest dla mnie jak rodzina. Zawsze wysłucha, pogada, zadzwoni nawet po pracy.
    • Gość: nic Re: A co Tobie dał szef pod choinkę? IP: *.kalisz.mm.pl 22.12.10, 15:14
      Nic, nawet prawdziwych życzeń :)
      to niestety tzw prywaciarz :(
      • Gość: pepe Re: A co Tobie dał szef pod choinkę? IP: *.dynamic.chello.pl 22.12.10, 22:01
        szef w urzędzie - też....

ale sam coś dostał od wyższego... :-/
    • Gość: zed.1 Re: A co Tobie dał szef pod choinkę? IP: *.dynamic.chello.pl 22.12.10, 22:06
      A mnie mój pan dał ręcznik żebym miał w co wycierać głowę po tym jak ją wyjmę z jego zada.
    • Gość: Vlad.H. Re: A co Tobie dał szef pod choinkę? IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 22.12.10, 22:23
      nie bede was dobijal socjalizmem na zachodzie Europy...
      • Gość: . Re: A co Tobie dał szef pod choinkę? IP: *.dynamic.chello.pl 22.12.10, 22:41
        Gość portalu: Vlad.H. napisał(a):

> nie bede was dobijal socjalizmem na zachodzie Europy...

Dostałeś bon na malucha?
        • Gość: Vlad.H. Re: A co Tobie dał szef pod choinkę? IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 22.12.10, 23:39
          a co ? chcialbys?

www.gaspedaal.nl/Fiat/126/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka