Gość: gość IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.04, 23:09 nadeszły czasy absurdu, ale także chyba niestety bezwstydnej interesowności Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaczepialski Szkoda że głupota nie boli :-(((. Raz wleźli do 20.04.04, 23:12 rady na plecach Jurczyka teraz chcą na plecach Pogoni. Mam nadzieję że kibice nie są aż tacy głupi "- To będzie klub, który będzie grać fair, my nie będziemy faulować - zachęca Bogdan Trzos." TO COŚ NOWEGO ale o schlebianiu magazynierowi nadal ani mrumru :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ex ech placz i rozpacz IP: *.osow.pl 21.04.04, 02:39 radni z III ligii po tym jak ich kapitan zbyt czesto walnal glowa w bramke dokonali przegrupowania ktore doprowadzilo do spadku do XVI ligii. tlum szaleje, prosze panstwa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: NRS werbuje radnych do Pogoni IP: 212.244.189.* 21.04.04, 07:38 Dziwi mnie, że ci ludzie jak i ich pomysły znajduja zainteresowanie. Dla mnie szkoda nawet komentarza ! Odpowiedz Link Zgłoś
fifrock Re: NRS werbuje radnych do Pogoni 21.04.04, 08:18 dokladie. A i tak ajwiecej straca sympatycy Pogoni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zupi Re: Epidemia głupoty we władzach miasta. IP: *.net.szczecin.pl 21.04.04, 11:05 Mamy w Szczecinie prezydenta, któremu bozia rozumu poskąpiła (co widać i słychać). Działania radnych pokazują tylko, że głupota jest zaraźliwa. Ja się pytam kto te eksponaty do Rady Miasta wybrał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleblok Re: Kto kim rządzi? IP: *.net.szczecin.pl 21.04.04, 11:17 Kulczyk ma swojego Millera, a Ptak swojego Jurczyka. Perwszy działa w skali ogolnokrajowej, a drugi - szczecińskiej. Jak widać do Jurczyka dołączają następni "chapacze". Spuścimy ich wszystkich w kanał przy następnych wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: Kto kim rządzi? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.04.04, 12:06 to racja!spuśćmy ich!jurczyka już w referendum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Pażdzioch Re: Kto kim rządzi? IP: *.ksiazat.v.pl 21.04.04, 21:21 nie zachłystuj się bo się udławisz! uważaj na siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z majowego Re: Zapamiętajcie te gęby IP: *.net.szczecin.pl 21.04.04, 11:27 aby pomyłkowo na nich nie zagłosować w następnych wyborach. Ci ludzie widać krzty przyzwoitości w sobie nie mają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: NRS werbuje radnych do Pogoni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.04, 11:49 CZy to są zdjęcia szczecińskich malwersantów? Odpowiedz Link Zgłoś
korfi Re: NRS werbuje radnych do Pogoni 21.04.04, 11:57 Zastanawiam się czy nie jest to świadome działanie, obliczone na to aby w świadomości niektórych ludzi kibicujących Pogoni umocować domysł, że nikt poza Jurczykiem i jego ludźmi nie jest zainteresowany funkcjonowaniem klubu. Trzeba stwierdzić, że tak politycy jak i medialni komentatorzy i dziennikarze taki obraz utrwalają. Można o tym usłyszeć i przekonać się np w internecie. Wbrew sądom niektórych na tym forum w zdecydowanej większości kibice Pogoni to wcale nie motłoch. Wielu wyraża opinie negatywne o pomyśle radnych. Jednak brak jakiejkolwiek konkretnej oferty dla dość dużej liczby ludzi, którym los Pogoni nie jest obcy, to duży błąd ze strony pozostałych polityków. I można sie tu oburzać na absurdy i śmieszności, ale w referendum i wyborach głosy kibiców są tak samo ważne jak innych. Jak ktoś tego nie dostrzega, to być może sam jest smieszny lub nieprzewidujący. Kto wie czy to właśnie nie jest absurdem, że brak cywilizowanych rozwiązań kwestii współpracy z takim klubem jak Pogoń. Pozdrawiam. ------------------------------------------------------- Każda akcja wywołuje co najmniej równy i skierowany przeciw niej krytycyzm Odpowiedz Link Zgłoś
korfi Re: NRS werbuje radnych do Pogoni - suplement 21.04.04, 13:04 Aha, żeby nie było wątpliwości to swoją opinię w tej sprawie wyraziłem w innym, wbieżnym wątku. ------------------------------------------------------- Każda akcja wywołuje co najmniej równy i skierowany przeciw niej krytycyzm Odpowiedz Link Zgłoś