Dodaj do ulubionych

Błyskawiczny spacer po Szczecinie [wideo]

14.06.11, 13:12
Mimo że nie mieliśmy takiego zamiaru, to wyszła nam promocja miasta,
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Mimo mlodzienczej pewnosci siebie, to jednak miasto najlepiej reklamuje tzw. "Dream Team", czyli
Dziega & Kszysiek, czyli pleban i koscielny..
Obserwuj wątek
    • Gość: mass Dobrze pokazal te syfiaste chodniki-masakra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.11, 13:30
      co tu pokazywac? na Walach chodniki jak z PRL-u?
    • Gość: koles Promocja brudu i chodnikow polamanych! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.11, 13:31
      JKrzystek do roboty!
      • piotrus1 Re: Promocja brudu i chodnikow polamanych! 14.06.11, 13:43
        no dajcie spokój
        szczecin nie jest zły (fakt wszystko co najlepsze zostawili Niemcy) ale zależy jak patrzymy na nasze miasto
        www.niezwykly.szczecin.pl/
        można można - nasze przestrzeń jest piękna, z cudowną ilością urokliwych miejsc !!!!

wiem zółte barierki, połamana chodniki, wszędobylskie reklamy nie pomagają temu miastu ALE jest tu naprawdę pięknie - ja lubię tu być !!!!

pozdrawiam
        • Gość: Leonardo Re: Promocja brudu i chodnikow polamanych! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.06.11, 14:34
          Zbyt piękne aby było prawdziwe... Ta strona to jakiś super fotoszop bo Szczecin tak ładnym miastem nie jest!!

Brud, smród i ubóstwo a strona jakiegoś psuedo artysty fotopstryka tego nie zmieni.. Tym bardziej że te widoczki to nic innego jak zakłamana rzeczywistość która nijak się ma do rzeczywistego stanu tego miasta.

Byłem w Szczecinie dwa tygodnie temu. Przeszedłem się po Wojska Polskiego i miałem dosyć... Lumpeksów, lombardów i monopolowych...
          • Gość: asd Leonardo IP: *.liberty-it.co.uk 14.06.11, 17:30
            ...absolutnie sie zgadzam i nie chodzi tutaj o narzekanie - to miasto to po prostu jeden iwelki burdel. Bez architektoncznego pomyslu, chaotycznie zagospodarowane, a do tego brudne i obskurne.
            Nie porownuje sie chyba do zadnego duzego maista w Polsce a o zachodzie juz nie wspomne. To musi byc ogromny szok dla kogos kto przyjezdza do Szczecina z zachodu.
            • Gość: asd Re: Leonardo IP: *.liberty-it.co.uk 14.06.11, 17:31
              zapomnialem dodac - ...filmik super - gratulacje chlopaki, szkoda tylko ze musicie mieszkac w takim syfie.
    • swinton Dał radę tylko 5km? Inwalida w tak młodym wieku? 14.06.11, 14:05
      Niech ktoś wskoczy na rower z dobrą kamerę, zrobi godzinny film i póści w przyśpieszeniu by się zmieścić w 15-20 minutech.
      Widziałem cóś takiego w Wlk.Brytanii.
      Efekt będzie lepszy.
      • Gość: streyhu Re: Dał radę tylko 5km? Inwalida w tak młodym wie IP: *.dynamic.chello.pl 14.06.11, 17:45
        Zrób sobie sam stumetrową trasę dwa razy: raz z kamerą (płynny film), raz z lustrzanką (zdjęcia), przyspiesz i odtwórz sobie oba. Albo się nie znasz, albo musisz być wyjątkowym ignorantem jeśli uważasz, że z kamery efekt wyjdzie lepszy.
        • swinton Re: Dał radę tylko 5km? Inwalida w tak młodym wie 15.06.11, 00:03
          Nu, ja pozywam streyhu na pojedynek na rowerze.
          Od Pl.Lotników do Nowego Warpna.
          Gotowy?
          • swinton Ja zapomniał że to w obie strony. 15.06.11, 00:26
            .
      • Gość: ds Re: Dał radę tylko 5km? Inwalida w tak młodym wie IP: *.cable.smsnet.pl 14.06.11, 19:43
        oryginalny nie będę, ale polecę słownik ortograficzny ;)
        • swinton Re: Dał radę tylko 5km? Inwalida w tak młodym wie 15.06.11, 00:00
          Nu, ja tak samo dobry jak President.
      • Gość: Be Re: Dał radę tylko 5km? Inwalida w tak młodym wie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.11, 15:16
        Polska mentalność!!!! Tylko krytykować... Proponuję wsiąść na rower i pokazać "jak to się robi". Zobaczymy czy zrobisz coś lepszego :] POWODZENIA! Może się komuś podobać albo nie, ale pisanie, że pokazują brudne chodniki jest nie na miejscu. Może lepiej zamiast komentować nasz szczeciński brud weźcie się za siebie, sprzątajcie po swoich pupilach i nie rzucajcie petów gdzie popadnie. Trzeba docieniać takie inicjatywy. BTW 15-20 min nikomu się nie będzie chciało oglądać. Tak się nie robi filmów reklamowych.
    • Gość: Jan Re: Błyskawiczny spacer po Szczecinie [wideo] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.11, 14:21
      No fajnie, fajnie ale dlaczego nie pokazujecie dokonań studentów Akademi Sztuki? im bardziej przydałaby się promocja, niż "Sebie i Łysemu".
      • Gość: streyhu Re: Błyskawiczny spacer po Szczecinie [wideo] IP: *.dynamic.chello.pl 14.06.11, 17:42
        @ "im bardziej przydałaby się promocja, niż "Sebie i Łysemu"."

niby na jakiej podstawie?
      • Gość: arek_WI Re: Błyskawiczny spacer po Szczecinie [wideo] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.11, 19:37
        najpierw trzeba miec co promowac... trzeba doceniac innowacyjnosc... bez wzgledu na to czy to akademia sztuk czy WIZUT
      • Gość: ds Re: Błyskawiczny spacer po Szczecinie [wideo] IP: *.cable.smsnet.pl 14.06.11, 19:44
        gdzie tam jest jakiś Łysy?
    • hirenna Błyskawiczny spacer po Szczecinie [wideo] 13.07.11, 12:47
      Ekstra :) Tak trzymać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka