sobiepan1 15.07.11, 07:15 Ekstremalną sytuację to on ma na co dzień. Był czas przywyknąć, przecie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sobiepan1 Re: Marszałek Geblewicz w sytuacji ekstremalnej [ 15.07.11, 07:27 Ostatecznie idą wybory i trzeba pokazać, że umie się czołgać itd. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Marszałek Geblewicz w sytuacji ekstremalnej [ 15.07.11, 07:59 a czyż polityka to nie jest jeden wielki psychodeliczny labirynt ? Odpowiedz Link Zgłoś
mrgumby Marszałek Geblewicz w sytuacji ekstremalnej [foto] 15.07.11, 08:56 Środek niezbadanej wietnamskiej dżungli, wróg czający za każdym drzewem, zapomniane obozy jenieckie w XXI w. On sam, odcięty od świata, na straceńczej misji. Już od sierpnia we wszystkich kinach w Polsce. „Zaginiony w akcji 4” . W roli głównej Marszałek Olgierd „Gebels” Geblewicz. Czy Marszałek da radę i tym razem?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bar Extra Re: Marszałek Geblewicz w sytuacji ekstremalnej [ IP: *.dynamic.chello.pl 15.07.11, 09:27 Jeden wspina się po masztach, drugi sie czołga w błocie . Jest to poziom degeneracju na poziomie Prezydenta Olsztyna Małkowskiego, który też wspinał się na wieżę ,żeby robić zdjęcia swojego wzwodu entuzjazmu. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Marszałek Geblewicz w sytuacji ekstremalnej [foto] 15.07.11, 11:12 Przyglup lokalny rownajacy do poziomu sredniej PGRowskiej. Taka gmina/powiat/wojewodztwo/panstwo.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prosty człowiek Re: Marszałek Geblewicz w sytuacji ekstremalnej [ IP: *.szczecin.mm.pl 15.07.11, 11:46 Takie tam dziarskie zabawy chłopców z Platformy. Pamiętam jak jedne, zażywający narkotyków, też pozował w wojskowym mundurze... i ma się dobrze, jako specjalista ds. sprzedaży ziemi w jednej z agencji rządowych. Odpowiedz Link Zgłoś
aysy.1 Re: Marszałek Geblewicz w sytuacji ekstremalnej [ 15.07.11, 11:43 i to jest wlasciwe zajecie dla tego chlopca. krotkie spodenki, proca itp ja bym mu placil nawet pensje za zabawy na poligonie bo wtedy mniejsze szkody by mogl czynic "pracujac dla dobra wojewdztwa". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgr mjr inż chłopaki mają podobne temperamnety, podobne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.11, 12:17 pokoleniowe doświadczenia. Jedni rozbijają służbowe omegi, drudzy palą na umór skręty, inni zapieprzają na poliganie. Fajnie być młodym i móc sie wyszaleć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twarda wazelina Re: chłopaki mają podobne temperamnety, podobne IP: *.dynamic.chello.pl 15.07.11, 16:05 Może Kowaleszczańska przeprowadzi wywiad z Cezarym Atamańczukiem jak mu minęło posłowanie z ziemi polskiej . Ile miał interwencji, interpelacji, zapytań jak głosował, co wprowadził do laski marszałkowskiej, co zdążył przeforsować, a czego nie zdążył w tej kadencji sejmu jako poseł ? Może zdałby relację ze swej pracy swoim wyborcom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ^ Re: w sytuacji ekstremalnej IP: *.dynamic.chello.pl 15.07.11, 17:00 Nie daleko pada ogryzek od jabłka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: w sytuacji ekstremalnej IP: *.dynamic.chello.pl 15.07.11, 17:38 ciekawe jakby malkontenci tu piszący poradzili sobie np. na spływie dolną Drawą siedziec przy kompie i pisać "recenzje" fajnie ale ruszyć tyłki na jakikolwiek wysiłek to... a szkoda pisać nie jestem entuzjastą PO ale urzędnik - marszałek Geblewicz mi zaimponował swoją odwagą ps. teraz ciekawe co zrobi wojewoda Zydowrowicz - będzie chodzil jak szaman po ogniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ) Re: marna propaganda IP: *.dynamic.chello.pl 15.07.11, 18:26 Gość portalu: . napisał(a): > nie jestem entuzjastą PO ale urzędnik - marszałek Geblewicz Lans polityka na urzednika? A to ciekawe! Czyżby już się wstydził swojego PełOwskiego pochodzenia? -- Ukończył prawo na Wydziale Prawa i Administracji Uniwersytetu Szczecińskiego. Kształcił się też na studiach podyplomowych w zakresie ekonomii. Pracował krótko w firmie finansowej, następnie w goleniowskim przedsiębiorstwie Wodociągi Zachodniopomorskie. W 2007 objął stanowisko prezesa zarządu Zakładu Wodociągów i Kanalizacji Sp. z o.o. w Szczecinie. W 2001 wstąpił do Platformy Obywatelskiej, rok później uzyskał mandat radnego Goleniowa. W 2006 i 2010 był wybierany na radnego sejmiku zachodniopomorskiego. W 2008 objął stanowisko przewodniczącego sejmiku III kadencji. 29 listopada 2010 został przez radnych województwa powołany na urząd marszałka. Urzędowanie rozpoczął 7 grudnia tego samego roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: Marszałek Geblewicz w sytuacji ekstremalnej [ IP: 31.16.17.* 16.07.11, 08:20 I coz osiol na stołku - cala po Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bar Extra Re: Marszałek Geblewicz w sytuacji ekstremalnej [ IP: *.dynamic.chello.pl 16.07.11, 10:06 Ze wspomnień z dzieciństwa jak gumowy czepek uciskał główkę marszałka. miałem mniej więcej trzy lata, pojechałem z rodzicami na wczasy do Ciechocinka. To była połowa lat 70. W moich oczach główną atrakcją były odkryte baseny, a na pływalni największym <lansem> było posiadanie gumowego czepka. Dziś gumowe czepki są cieniutkie, wtedy miały z pół centymetra grubości. Przekonywałem mamę, że taki czepek muszę posiadać i w końcu mama mi go kupiła. Uparłem się, że nie będę w nim chodził nie tylko na pływalni, ale także na ulicy. Mama walczyła ze mną chyba z 20 minut, ale ponieważ syn się uparł, że w ponad 30-stopniowym upale będzie w czepku maszerował, dała w końcu za wygraną. Zrobiłem niemałą furorę wśród przechodniów, ale w końcu sam musiałem mamę poprosić, aby zdjęła mi czepek z głowy, gdy w ukropie pot zaczął zalewać mi oczy. Tak mu zostało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary Re: Marszałek Geblewicz IP: *.dynamic.chello.pl 16.07.11, 10:29 Albin Siwak super star! Odpowiedz Link Zgłoś
adams96 Re: Marszałek Geblewicz -dobre z tym Siwakiem !!! 16.07.11, 21:54 Zrowno Gablewicz jak i Siwak nie beda super gwiazda i niechlubnie skoncza zapomniani.Mam nadzieje ze nastapi to raczej szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawski Re: Marszałek Geblewicz -dobre z tym Siwakiem !! IP: *.dynamic.chello.pl 16.07.11, 21:58 Ciekawe na ile jest czlowiekiem Nitrasa a na ile Gawlowskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Marszałek Geblewicz -dobre z tym Siwakiem !! IP: *.szczecin.mm.pl 16.07.11, 23:14 Grunt to dobra zabawa za pieniądze podatników! Siara, Cateringmen, a teraz kolejny rozkosznych chłopczyna! Odpowiedz Link Zgłoś