Dodaj do ulubionych

Krzysztof Zaremba na prezydenta Szczecina?

17.05.04, 20:06
ciemnozielony papier - oto uczciwość Jurczyka i jego kolesiów. Emeryci nie doczytają gdzie iść głosować. Powieście te ciemnozielone informatory 4m nad ziemią będzie uczciwiej
Obserwuj wątek
    • Gość: Jerzy Szydlowski Re: Krzysztof Zaremba na prezydenta Szczecina? IP: *.dip.t-dialin.net 17.05.04, 20:44
      Platforma Obywatelska nie popisala sie rzadami we Wroclawiu, gdzie obcej
      firmie oddala gospodarke odpadami.
      Wroclawskie Przedsiebiorstwo Oczyszczania WPO obecnie to: 21,085% Wroclaw,
      0,186% inni, 78,729% wczesniej Edelhoff AG&Co - obecnie RWE Umwelt Services
      Deutschland GmbH. Prezesem zarzadzajacym Wroclawskimi odpadami oczywiscie
      jest nie Polak.
      Podobnie Platforma Obywatelska walczy o oddanie w obce rece odpadow komunalnych
      w Zielonej Gorze.
      Komentarz do oceny Szczecinian.
      • Gość: Ekspans Re: Krzysztof Zaremba na prezydenta Szczecina? IP: *.2.espol.com.pl 17.05.04, 20:55
        Tak no właśnie Wrocław kwitnie a Szczecin ginie !!! Wczoraj wpadł mi w ręce
        program gospodarczy dla Szczecina pani prof Lubińskiej i mogę powiedzieć że to
        nic innego jak odzwierciedlenie działań Runowicza typowa gospodarka nakazowo -
        rozdzielcza. Lubińskiej nie a Zaremba tak. Tak na marginesie to Jurczyk pewnie
        nam jeszcze zostanie do końca.
        • b.duda Re: Krzysztof Zaremba na prezydenta Szczecina? 17.05.04, 22:19
          >Tak na marginesie to Jurczyk pewnie
          > nam jeszcze zostanie do końca.

Jasne, mówmy tak wszędzie gdzie tylko popadnie, piszmy na forum, wypowiadajmy
          się do prasy tak, mówmy w TV lokalnej ze referendum pewnie się nie uda a napewno
          referendum się uda! Zastanówcie się trochę...Co nam teraz zostało? Wiara w to,
          że referendum się uda...chociażby do 23 maja! Tylko błagam nie narzekajmy,
          referendum się uda i basta, nie przyjmujemy innej myśli do siebie. Jeżeli
          przeciętny Szczecinianin który ma ochotę iść do urny 23 maja usłyszy np. w TV
          albo przeczyta na forum, że: "referendum raczej nie wyjdzie" to zwątpi czy w
          takim razie jest sens wychodzenia z domu.

Pozdrawiam życząc więcej optymizmu i wiary...jeszcze przez te kilka dni
        • Gość: student Re: Krzysztof Zaremba na prezydenta Szczecina? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 23:00
          szkoda że nie wpadł ci w ręce program Zaręby
          ale nic dziwnego
          takiego programu nie ma
          Lubińska tak
          Zaremba nie
          a tak apropos
          skąd wziąłeś program Lubińskiej i co było jego głównym założeniem
      • blackexit Re: Krzysztof Zaremba na prezydenta Szczecina? 17.05.04, 21:45
        Gość portalu: Jerzy Szydlowski napisał(a):

> Platforma Obywatelska nie popisala sie rzadami we Wroclawiu, gdzie obcej
        > firmie oddala gospodarke odpadami.

zobacz ja stoi i wyglada dzis wrocla rzadzony przez po i szczecin rzadzony
        przez ciemnote. co do obcych firm to nie ma znaczenia kto sprzata bo
        szczecinianie sa taklimmi brudasami ze moga nawet sprzatac chinczycy i to nic
        nie pomorze. co do firm to mamy rethman i mpo w ktrej 49 proc ma firma sita nie
        z polski.
        pozdrawiam blackexit
        • albert_c Re: Krzysztof Zaremba na prezydenta Szczecina? 18.05.04, 11:25
          blackexit napisał:

co do obcych firm to nie ma znaczenia kto sprzata bo
          > szczecinianie sa taklimmi brudasami ze moga nawet sprzatac chinczycy i to nic
          > nie pomorze. > z polski.
          > pozdrawiam blackexit

* Mr Black, jezeli jestes syfiarzem i nie sprzatsz po sobie, zasmiecasz moje
          miasto, to jest mi niezmiernie przykro i wspolczuje Twojemu poczuciu estetyki.
          jezeli natomiast powyzszego postu nie wnosisz poprzez obserwacje wlasnych
          zachowan to juz lepiej nic nie pisz jak masz pisac takie pierdoly i glupoty. i
          albo jestes jakims zasciankowym ciemnogrodem albo celujesz w prowakcje ludzi,
          wielu ludzi ktorzy dbaja o to aby ich najblizsze otoczenie bylo schludne i
          eleganckie.
          przed nastepnym osadzeniem czytsoci Szczecina proponuje odwiedzic inne miasta.
          czysciej jak dla mnie jest tylko w Spoocie, Gdynii i Poznaniu.
          • blackexit Re: Krzysztof Zaremba na prezydenta Szczecina? 18.05.04, 11:38
            albercik. nie ma co sie obrazac. nie pisalem przeciez o tobie ani nawet o
            sobie. to cos jak z trzoda na walach 30.04 czy dni morza. kto byl to wie do
            kogo sie moje wypowiedzi odnosza. szczecin jest niezwyklle brudny a wynika to z
            tego ze centrum zasiedlone jest przez lumpenproletaryat. pozdrawiam blackexit
            • albert_c Re: Krzysztof Zaremba na prezydenta Szczecina? 18.05.04, 11:42
              blackexit napisał:

> albercik. nie ma co sie obrazac. nie pisalem przeciez o tobie ani nawet o
              > sobie. to cos jak z trzoda na walach 30.04 czy dni morza. kto byl to wie do
              > kogo sie moje wypowiedzi odnosza. szczecin jest niezwyklle brudny a wynika to
              z
              >
              > tego ze centrum zasiedlone jest przez lumpenproletaryat. pozdrawiam blackexit

* Mr Black, ja mieszkam w centrum. jezeli sie jeszcze nie przekonales ze nie
              jestem 'lumpenproletaryat', to juz chyba nie ma argumentow, ktore bylyby w
              stanie do Ciebie trafic.
              generalizowanie czesciej bywa szkodliwe niz pomocne. pomocne bywa najczesciej w
              ferowaniu niesprawiedliwych wyrokow i sadow. Twoj sad o tym, ze centrum jest
              zasyfione traktuje wlasnie w takich kategoriach.
              na prawobrzezu czysciej???

ps. bylem na walach 30.04 - nie zauwazylem niczego co by mnie przekonalo, ze
              bawilo sie tam 'bydlo'. bawili sie mieszkancy Szczecina. jedni bardziej, drudzy
              moze mniej kulturalnie.
              • blackexit Re: Krzysztof Zaremba na prezydenta Szczecina? 18.05.04, 15:27
                albert_c napisał:

>
                >
                > * Mr Black, ja mieszkam w centrum. jezeli sie jeszcze nie przekonales ze nie
                > jestem 'lumpenproletaryat', to juz chyba nie ma argumentow, ktore bylyby w
                > stanie do Ciebie trafic.

ale ja jestem zupelnie przekonanay ze nie jestes lumpenloretariat nie wiem co
                prawda jak radzisz sobie w tym morzu dziczy ale to juz inna sprawa.

> generalizowanie czesciej bywa szkodliwe niz pomocne.

bez gebneralnych opinii zyc sie nie da. mam ci wymienic wszystkich lumpow z
                imienia i nazwiska?

. Twoj sad o tym, ze centrum jest
                > zasyfione traktuje wlasnie w takich kategoriach.
                > na prawobrzezu czysciej???

na prawobrzezu inaczej. moim zdnaije takie cos jak bukowe czy majowe sa czyste
                inna rzecz ze wiecej tu dziatwy w dreasach a takie cos jak sloneczne nadaje sie
                tylko i wylacznie do wyburzenia. tu uklony do panow prokjektanotw budki pks i
                ich nauczycieli.

pozdowienia serdeczne blackexit
          • vojciech Re: Krzysztof Zaremba na prezydenta Szczecina? 18.05.04, 20:58
            albert_c napisał:

> * Mr Black, jezeli jestes syfiarzem i nie sprzatsz po sobie, zasmiecasz moje
            > miasto, to jest mi niezmiernie przykro i wspolczuje Twojemu poczuciu estetyki.
            > jezeli natomiast powyzszego postu nie wnosisz poprzez obserwacje wlasnych
            > zachowan to juz lepiej nic nie pisz jak masz pisac takie pierdoly i glupoty.

Czy myślisz albercie, że te słowa możnaby odnieść do blackexita?

"Za moralnością tęskni człowiek niemoralny. Nie tęskni za nią człowiek moralny,
            bo nie tęskni się za tym, co się posiada."
            Stefan Kisielewski
            • albert_c Re: Krzysztof Zaremba na prezydenta Szczecina? 19.05.04, 09:55
              vojciech napisał:

>
              > Czy myślisz albercie, że te słowa możnaby odnieść do blackexita?
              >
              > "Za moralnością tęskni człowiek niemoralny. Nie tęskni za nią człowiek
              moralny,
              > bo nie tęskni się za tym, co się posiada."
              > Stefan Kisielewski

* dobre. mysle i jestem przekonany, ze bardzo czesto jest to trafna diagnoza
              spostrzezen Mr Blecka. zwrocilem uwage na ten cytat z Kisielewskiego juz jakis
              czas temu, a teraz ze tak napisze, znalazl on swoje zastosowanie:)
      • vojciech Re: Krzysztof Zaremba na prezydenta Szczecina? 17.05.04, 22:42
        Gość portalu: Jerzy Szydlowski napisał(a):

> Platforma Obywatelska nie popisala sie rzadami we Wroclawiu, gdzie obcej
        > firmie oddala gospodarke odpadami.

Panie Szydlowski.
        Akurat gospodarka odpadami w Szczecinie za rządów Jurczyka tak kwitnie, że
        gazety mają co pisać, a prokuratura czym się zajmować. Także śmiecie wrocławskie
        przy szczecińskich śmieciowych przekrętach to małe piwo.
        • Gość: Jerzy Szydlowski Re: Krzysztof Zaremba na prezydenta Szczecina? IP: *.dip.t-dialin.net 18.05.04, 11:33
          > Nie bardzo to sie pokrywa z moim odczuciem jako turysty.
          > Nie jestem, ani nie bylem mieszkancem Szczecina i Wroclawia.
          > Wroclaw w moim odczuciu to jeden wielki nie zorganizowany
          > balagan, fakt Panorama Raclawicka to przezycie, ale !!!
          > Podobno Wroclaw dostal 200 milionow € z UE, a wyglada
          > jak biedny kopciuszek przy Szczecinie.
          > Czy ktos sie odwazy podac rozchod tych 200 milionow €,
          > jaki byl obieg tych funduszy ?
          > Oddawanie zas dochodowych firm /RWE ma ~ 80% w WPO/ to
          > chyba swiadczy o gospodarzach.

> To zas ze gazety pisza, moze wlasnie dzieki temu mielismy
          > sie w ten sposob poznac.
          > Poza tym pod opieka mediow trzeba chodzic z czystymi ofertami,
          > dlatego proponuje to co proponuje i jezeli bedzie Pan obserwowal
          > temat dalej, to zrobmy pakt 12 miesieczny, co miesiac bedziemy
          > do siebie pisac o rezultatach.
          > kontakt do mnie na: >www.sortownia-kompostownia.prv.pl<
    • absztyfikant ROTFL! /nt 17.05.04, 21:37
      • Gość: gość Re: ROTFL! /nt IP: 217.153.19.* 18.05.04, 16:23
        Najleprzym prezydentem dla tego Miasta jest Pani Lubińska. Mogłaby powołać na
        zastępców Arnolda, Małgosię - co tam Zaremba. Jakim posłem jest Zaremba? Oj
        Platformo !!! Marnujecie dorobek swoich pryncypałów ze stolicy. Oni Wam tego
        nie darują. Całe szczęście,że nie sonduje sie partii politycznych w
        Szczecinie. ....szkoda słów.
    • blackexit Re: Krzysztof Zaremba na prezydenta Szczecina? 17.05.04, 21:47
      ok kandydat calkiem w porzadeczku. wolalbym pana litwinskiego ale jest niezle.
      zycze powodzenia. pozdrawiam blackexit
      • Gość: Marian Pażdzioch Re: Krzysztof Zaremba na prezydenta Szczecina? IP: *.ksiazat.v.pl 17.05.04, 22:31
        nadaje się owszem, ale na reklamę budyniu. teraz jestem zupełnie spokojny o
        wynik.
        • Gość: Derwisz Re: Krzysztof Zaremba na prezydenta Szczecina? IP: 213.155.191.* 18.05.04, 07:45
          Bardzo trafne okreslenie...zastanawiam sie, jak dlugo jeszcze te pustoglowe
          arbuzy beda mialy czelnosc aspirowac do czegos o czym zielonego pojecia nie
          maja.Marian J to tragedia,ale aspirujacy bezkrytyczny przyglup Zaremba (
          genetycznie obciazony) to katastrofa!!
          • ergie " ... przygłup ... genetycznie obciążony ... " 18.05.04, 11:35
            Gość portalu: Derwisz napisał(a):

> Marian J to tragedia,ale aspirujacy bezkrytyczny przyglup Zaremba (
            > genetycznie obciazony) to katastrofa!!

zgadzam się w 101 % ;-)))

• Gość: nitoprek Re: " ... przygłup ... genetycznie obciążony ... IP: *.spx.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 17:32
              przygłup to on jest... ale zapewniam że genetyczne obciążenie wzieło się ze
              strony matki :D
              • ergie Re: " ... przygłup ... genetycznie obciążony ... 22.05.04, 10:36
                no to dramat podwójny ;-)))
                pogadaj z ludźmi, którzy pracowali z tatusiem.
    • Gość: student Re: Krzysztof Zaremba na prezydenta Szczecina? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 23:07
      Krzysztof Zaremba jest facetem który nigdy w życiu nie parał się pracą
      to kolejny aparatczyk tyle że z opcji PO
      żałosny krzykacz
      miernota intelektualna
      napuszony arogancki bufon bez wiedzy doswiadczenia
      nigdy nie zarządzał ani żadną firmą ani instytucją
      skończył studia prawnicze i to by było na tyle
      jego pojęcie o gospodarce sprowadza się do poklepywania po plecach kupców z
      targowisk
      ale poza tym jest ok
      • Gość: Derwisz Re: Krzysztof Zaremba na prezydenta Szczecina? IP: 213.155.191.* 18.05.04, 07:39
        Nie, nie jest ok....jest zalosnym kombinatorkiem..klamczuszkiem ,ale
        przedewszystkim oportunista jakich malo.Jezeli ten pajac wystartuje bedzie
        skompromitowany juz w pierwszych dniach kampanii.Gwarantuje!!!
        • blackexit Re: Krzysztof Zaremba na prezydenta Szczecina? 18.05.04, 09:17
          Gość portalu: Derwisz napisał(a):

> Nie, nie jest ok....jest zalosnym kombinatorkiem..klamczuszkiem

ok powiedziec mozna wszystko teraz udowodnij. pozdrawiam blackexit
      • Gość: yt Re: Krzysztof Zaremba na prezydenta Szczecina? IP: *.org 18.05.04, 11:35
        zaremba skonczyl politologie, studiowal prawo, ale zaniemogl:)
    • Gość: XYZ Re: Krzysztof Zaremba na prezydenta Szczecina? IP: 212.14.0.* 18.05.04, 11:44
      Tak czytam te posty i wnioski sa takie: po ewentualnym odwołaniu Magazyniera
      mamcie następujące propozycj:

Lubińska - teoretyk, która nie ma bladego pojęcia o zarządzaniu miastem, to
      księgowa nie ekonomistka,
      Zaremba - debil, który na kazdym kroku obsrywa PRL choć na każdej ulotce nie
      zapomina, że jest wnukiem pierwszego prezydenta Szczecina, oczywiście za PRL.
      Litwiński - to tak jakby ponownie wybrać Mynca.
      • seahowk Re: Krzysztof Zaremba na prezydenta Szczecina? 18.05.04, 15:27
        Widzę to tak:
        Zaręba – szef (prezydent)
        Litwiński – księgowy ( w-ce )
        Nitras – żołnierz (może sekretarz ) ale w to wątpię Z i L aż tak głupi nie są.
        Litwiński bardziej mądry niż głupi. W mieście będzie rządzić Litwiński. Zaręba
        będzie dobrze, jak będzie wiedział gdzie do gabinetu.

Wtedy Szczecin z torbami pójdzie. Banda ludzi którzy nie mają pojęcia o
        zarządzaniu. Ze szczecina zrobią skansen do zwiedzania. Porównanie Litwińskiego
        do Mynca celne w 100%. Co do reszty to szkoda słów, czy w tym mieście wystarczy
        się umyć, założyć garnitur, być bezkrytycznym wobec siebie, tupet, kłamać i
        już można kandydować na prezydenta.

Co do litwińskiego, widziałem go w pracy kiedy jeszcze w lokalówce pieluchy w
        zębach nosił, i powiem tak, to człowiek bezwzględny i niebezpieczny. Nadaje się
        na komornika, a urząd będzie przypominać siedzibę pewniej niemeckiej
        organizacji z lat 30 – tych.
        Ktoś powiedział że szkoda że nie litwiński. Litwiński będzie prezydentem jeśli
        wybierzecie Zarębę.
        A mync to ciepłe kluchy w porównaniu do tego co urządzi Litwiński
        Pz
        Seahowk
        • absztyfikant z NSDAP przegiales i to bardzo 18.05.04, 15:32
          Chyba, ze miales cos innego na mysli. A Mync to bardzo kompetetntny czlowiek.
          Nitras z kolei odgrazal sie, ze idzie w posly.
          • Gość: XYZ Re: z NSDAP przegiales i to bardzo IP: 212.14.0.* 19.05.04, 07:58
            Absztyf. Mync to rzeczywiście profesjonalista... e przewałach.
      • blackexit Re: Krzysztof Zaremba na prezydenta Szczecina? 18.05.04, 15:29

zapomniales jeszcze o towarzyszach z harcerstwa i tych specow ze stargardu i
        okolicznych wsi w kapciach. pozdrawiam blackexit
    • absztyfikant ad rem 18.05.04, 15:39
      O kandydaturze nie bede sie wypowiadac, ale swoja droga wydaje mi sie, ze to
      nie jest ostateczna decyzja PO. Dlaczego tak mysle, ano malzonka pana posla
      jest warszawska dziennikarka PAP-u, robi powazne wywiady, m.in. z prezydentem
      RP czy Markiem Borowskim, wiec mysle, ze bedzie namawiala posla Zarembe do
      pozostania parlamentarzysta. Posel sila rzeczy spedza duzo czasu w stolicy.
      Tyle mowi moja intuicja.
    • enancjo Re: .. najpierw odwolac trzeba obecnego .. 18.05.04, 16:54
      ..i rola politykow nawet tych niedowartosciowanych
      i tych przewartosciowanych,od lewa do prawa w
      takim okresie przedreferndalnym jest tlumaczyc
      mieszkancom dlaczego nalezy pojsc zaglosowac ...
      .. dlatego Panie i Panowie tzw politycy nie dzielcie
      skory na niedziewdziu .. bo miara Waszego sukcesu
      nie bedzie wynik referendum i kto potem ( o ile
      wogole) tylko frekwencja ... dlatego skupcie sie
      na niej i pietnujcie publicznie nieuczciwosc
      przedreferndalna broniacego sie w Piers dentego ..
      szczegolnie jezeli ten wykorzystuje do tego swoja
      stanowisko i publiczne srodki ...
      Enancjo
      • seahowk Re: absztyfikant 18.05.04, 20:33
        Może i przegiołem, ale Wiem jakie klimaty panowały w urzędzie i jakie były tam
        zwyczaje. Pamiętam jakim klimatom jacy ludzie wtórowali. Miałem nieprzyjemność
        tam pracować. A z Myncem ........................szkoda gadać. Tak nawiasem
        mówiąć Myncowi i Komołowskiemu zawdzięczamy pierwszą odsłonę z Jurczykiem.

Pz
        Seahowk
    • Gość: kamera Re: Krzysztof Zaremba na prezydenta Szczecina? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.04, 23:07
      To śmieszne że dorosły facet siada przed kamerą i mówi że on może wziąć na
      siebie rządzenie miastem. Ni proponuje konkretnego programu bo tego nie potrafi
      przygotować tylko deklaruje chęc rządzenia. Myślę, że jest to układ Zaremby z
      Piechotą aby za wszelką cenę nie dopuścić do staru Lubińskiej, bo boją się że
      ona porozwala ich układy.
      • seahowk Lubińska - Kradniemy od Nowa 19.05.04, 19:34
        Oni się jej boją bo trafi kosa na kamień.
        Zaręba ma Litwińskiego
        Lubińska ma Koćmiela

Aż się palę do wyborów
        • Gość: student Re: seahowk - ty męska Q IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 22:55
          ty pieprzony prowokatorze
          Lubińska ma tyle wspólnego z Koćmielem co Kaczyński z Kwaśniewską
          jak śmiesz śmieciu wypisywać takie bzdury
          prowokacja w stylu Służby Bezpieczeństwa
          troszkę się zdenerwowałem ale ten pieprzony śmieć będący na usługach
          aparatczyków mnie lekkutko podQ
      • Gość: zoro Re: Krzysztof Zaremba na prezydenta Szczecina? IP: 62.233.217.* 19.05.04, 22:13
        chroń nas Panie Boże przed bufonadą i klimakterium tak się nadaje Lubińska d
        prezydentury jak siodło do świni a zaręba to myślałem że pęknie mi telewizor
        jak pan poseł oznajmił że zrobi porządek - he he he
        • Gość: student Re: Krzysztof Zaremba na prezydenta Szczecina? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 22:57
          a to właśnie wypowiedź pieska podstolnego Mariana Jurczyka
          możesz być pewien
          Lubińska żreć ci nie da
          ale może znajdziesz sobie pracę
          interwencyjną
    • pismak_logowany Panowie, wystarczy... 19.05.04, 23:38
      Obawiam się, że dyskusja w tym wątku sięgnęła intelektualnego dna. Zakończmy tą
      żenadę.
      • Gość: nitoprek Re: Panowie, wystarczy... IP: *.spx.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.04, 00:13
        hmm... racja.... to wo goole to już są 3 obozy... świeytnie... już nie ma za i
        przeciw... tylko Jurczyk vs. Zaremba vs. Łubińska(z dużej z szacunku do nazwisk
        nie osób o imionach M,K i L).

jakie to Polskie a Szczecin tonie dalej... chyba ratuje tylko wyprowadzka...

byłem ostatnio we Wrocławiu... miasto prawie to samo... w końcu po
        niemieckie... ale tamta aglomeracja... żtje... a szczecin zdycha, Zdycha
        ZDYCHA!!!!!!!

i nikt nawet nie ma programu... tylko teksty że co to nie on.... a niech się w
        d... wszyscy ugryzą... bo niedługo po tym mieście nic nie zostanie... chyba że
        niemcy je wykoopią :P
    • Gość: jojo Opcja ---->> TKM ??? IP: *.teleton.pl 20.05.04, 10:47
      w tym grajdole potrzebny jest MANAGER, a nie napuszeni politykierzy gminnej
      proweniencji, bez doświadcznia.
      Obciążenie genetyczne nie tworzy polityka.
      Znajomość z genetykiem (nawet 3-go stopnia, organoleptyczna) - też.
      Nie wspomnę o glorii męczennika trzech "pestek".. :-)))

chyba, że zgodnie z Kaczorów hasłem - TKM lub lepperowskim - "oni jeszcze nie
      nabruździli", ktoś chce znowu zrobić biznes na nas, mieszkańcach Szczecina
    • herman.brunner sluze swoja osoba 21.05.04, 12:30
      MOGE ZOSTAC WASZYM PREZYDENTEM!
    • Gość: Jan Paweł II Zaremba to taki sam głupek ja Jurczyk tylko młodsz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 19:07
      Zaremba to taki sam głupek jak Jurczyk tylko młodszy.
    • zebra345 Re: Krzysztof Zaremba na prezydenta Szczecina? 21.05.04, 19:26
      Zaremba jak Zaremba. Czasem może koło historii zatoczone może okazać się
      fortunne. Tylko te wszystkie odnowy , pacyny, nitrasy, lubinskie, brudździńskie
      itd to załamka. Normalnie mam załamkę z powodu zatracenia referendum.Jak krew w
      piach.
      Zepsuć można wszystko, ale w takim stylu to naprawdę trzeba wysiłku
      osiłków.Jazgot i nienawiść ,ot i wszystko. A do ludu to przecie trza jak
      Lepper -spokojniutko , ciągle tak samo, ale na luziku i nawet jeśli bez sensu
      to słuchają. A przecież można było z sensem i z faktami.Teraz to nawet miś nam
      nie pomoże. Amen
      • Gość: student Re: Krzysztof Zaremba na prezydenta Szczecina? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 23:39
        spadaj dupku
        do klewek
        • zebra345 Re: Krzysztof Zaremba na prezydenta Szczecina? 22.05.04, 13:45
          Do Klewek mi daleko ,tak jak do endrju Leppera. Ale wasze elyty polityczne to
          dno. Chyba gorsze bagno niż średnia krajowa. Tak jak Jurczyk , niestety tu
          Lepper będzie miał największe poparcie, bo wasze szczecińskie gadające głowy to
          kompletny prymityw. Adijos w świecie Jurczyka do końca jego nieszczęsnej
          kadencji.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka