Gość: Dudniąca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 22:45 Kolego Juras jakie jest twoje stanowisko w sprawie odwołania prezydenta Jurczyka i czy aktywnie działasz po którejś stronie barykady? Prosze o odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XYZ Re: Juras a Jurczyk? IP: 212.14.0.* 18.05.04, 10:33 Dziwne pytanie kierowane do urzędnika i kandydata do PE. Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: Juras a Jurczyk? 18.05.04, 11:11 Gość portalu: XYZ napisał(a): > Dziwne pytanie kierowane do urzędnika i kandydata do PE. no mi sie zaje ze sld egatywnie ocenia prezydenture pana jurczyka i domaga sie jego odwolania. myle sie? pozdrawiam blackexit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Juras a Jurczyk? IP: 212.14.0.* 18.05.04, 11:19 Nie mylisz się. Jednak Juras jako kandydat do PE nie jest adresatem tego typu pytań. Natomiast jako urzednikowi nie wypada mu wypowiadac się o swoim przełozonym, niezależ do swoich zapatrywań. Odpowiedz Link Zgłoś
tuner Re: Juras a Jurczyk? 18.05.04, 11:21 a ja myslę,że w tym przypadku liczą się tylko zapatrywania p.napieralskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Juras a Jurczyk? IP: 212.14.0.* 18.05.04, 11:50 Przyjmuje do wiadomości, choć mam watpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
tuner Re: Juras a Jurczyk? 18.05.04, 11:59 jeśli wątpisz,to znaczy,że istniejesz.Tylko co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Juras a Jurczyk? IP: 212.14.0.* 18.05.04, 12:06 Nic. Dla ciebie nic. Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: Juras a Jurczyk? 18.05.04, 11:39 Gość portalu: XYZ napisał(a): > Nie mylisz się. Jednak Juras jako kandydat do PE nie jest adresatem tego typu > pytań. Natomiast jako urzednikowi nie wypada mu wypowiadac się o swoim > przełozonym, niezależ do swoich zapatrywań. znaczy sie do 15 jest urzednikiem zadowolnym ze swojej pracy a po 15 jest krytycznie oceniajacym dzialania prezydenta politykiem sld? ciekawe. pozdrawiam blackexit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Juras a Jurczyk? IP: 212.14.0.* 18.05.04, 11:49 Nie. Przez 24 godziny jest Pawłem Jurasem, który ma swoje poglądy. Jest również pracownikiem Urzędu Miejskiego, który wykonuje swoje zadania określone zakresem obowiązków. Jedno nie przeczy drugiemu. Ma prawo byc i jednym i drugim. Odpowiedz Link Zgłoś
tuner Re: Juras a Jurczyk? 18.05.04, 11:56 kompletne rozdwojenie jażni.Do tego dochodzi dyscyplina partyjna i wykonywanie poleceń szwagra... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Juras a Jurczyk? IP: 212.14.0.* 18.05.04, 12:06 1. Dlaczego uważasz, że nie można być urzędnikiem, mając krytyczne zdanie o polityce Prezydenta? Zapewne 50 % urzedników powinna się zwolnić, głównie ci związani badź sympatyzujący z PO (a jest ich sporo). 2. Dyscyplina paryjna dotyczy funkcji (nie etatów) w organach przedstawicielskich, zajmowanych z rekomendacji partii (tak jest nie tylko w SLD). 3. Uwazasz, że Napieralski nie ma nic innego do roboty niż wydawać polecenia Jurasaowi? A tak zartobliwie rzecz ujmując, to pewnie Juras moze miec wiele wiekszy wpływ na poczynania Napieralskiego. Jak to się mówi: mążczyzna jest głową, a kobieta szyją;) Odpowiedz Link Zgłoś
tuner Re: Juras a Jurczyk? 18.05.04, 12:22 Gość portalu: XYZ napisał(a): > 1. Dlaczego uważasz, że nie można być urzędnikiem, mając krytyczne zdanie o > polityce Prezydenta? Zapewne 50 % urzedników powinna się zwolnić, głównie ci > związani badź sympatyzujący z PO (a jest ich sporo). ^^^Można mieć złe zdanie o swoim szefie.Co z tego,skoro dupa przyspawana do stołka?Dlatego Juras wazelinuje. > 2. Dyscyplina paryjna dotyczy funkcji (nie etatów) w organach > przedstawicielskich, zajmowanych z rekomendacji partii (tak jest nie tylko w > SLD) ^^^Juras właśnie z rekomendacji partyjnej(co prawda nieformalnej) znalazł się na swoim stanowisku. > 3. Uwazasz, że Napieralski nie ma nic innego do roboty niż wydawać polecenia > Jurasaowi? A tak zartobliwie rzecz ujmując, to pewnie Juras moze miec wiele > wiekszy wpływ na poczynania Napieralskiego. Jak to się mówi: mążczyzna jest > głową, a kobieta szyją;) ^^^Coś takiego!A który z nich jest panienką? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Juras a Jurczyk? IP: 212.14.0.* 18.05.04, 13:21 Dlatego Juras > wazelinuje. Udowodnij to. > ^^^Juras właśnie z rekomendacji partyjnej(co prawda nieformalnej) znalazł się > na swoim > stanowisku. Zastanów się wreszcie, czy stanowisko obiął z nadania partyjnego, czy z koneksji rodzinnych. Coś takiego!A który z nich jest panienką? Poziom Zaremby. Gratuluję Odpowiedz Link Zgłoś
tuner Re: Juras a Jurczyk? 18.05.04, 13:54 Gość portalu: XYZ napisał(a): > Dlatego Juras > > wazelinuje. > Udowodnij to. ^a ty udowodnij,że ziemia jest okrągła.Przydupasostwo i dyspozycyjność jurasa jest w urzędzie legendarna. > > ^^^Juras właśnie z rekomendacji partyjnej(co prawda nieformalnej) znalazł > się > > na swoim > > stanowisku. > > Zastanów się wreszcie, czy stanowisko obiął z nadania partyjnego, czy z > koneksji rodzinnych. ^^^Akurat w jego przypadku jest "dwa w jednym".jego szwagier-Napieralski jest jednocześnie jego zwierzchnikiem partyjnym,który załatwił awansik.Twoje pytanie dowodzi,że Ana ma wiele racji,zastanawiając się,czy jesteś idiotą,czy tylko udajesz.Wiem,że nie robi to na tobie wrażenia,już wielu ci to mówiło,ale robisz z siebie durnia. > Coś takiego!A który z nich jest panienką? > > Poziom Zaremby. Gratuluję ^^^sam napisałeś,że są jak mąż i żona.Ośmieszyć ich chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Juras a Jurczyk? IP: 212.14.0.* 18.05.04, 14:33 ty udowodnij,że ziemia jest okrągła.Przydupasostwo i dyspozycyjność jurasa > jest w urzędzie > legendarna. O to ciekawe. Ja zawsze musze wskazywać źródła każdej informacji. Wy nie musicie. Typoa prawicowa moralność Kalego. Ale cóż udowodnię: wiem.onet.pl/wiem/010864.html to wystarczy, czym mam przeprowadzic obliczenia Kopernika? A legendarna to jest głupota prawicowych polityków i ich przydupasów. Ana ma wiele racji,zastanawiając się,czy jesteś idiotą,czy tylko > udajesz.Wiem,że nie robi to na tobie wrażenia,już wielu ci to mówiło,ale robisz > > z siebie > durnia. Nie ograniczaj się. Dodaj jeszcze parę inwektyw. Tylko tyle potraficie. > ^^^sam napisałeś,że są jak mąż i żona.Ośmieszyć ich chcesz? Zarzucasz innym głupote, a sam nie masz umiejetnośći czytania funkcjionalnego. Koneksjie rodzinne wynikają, z fakty, ze zoną Napieralskiego jest siostra Jurasa. Więc nie rób z siebie idioty i pomyśl. Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: Juras a Jurczyk? 18.05.04, 13:20 Gość portalu: XYZ napisał(a): > 1. Dlaczego uważasz, że nie można być urzędnikiem, mając krytyczne zdanie o > polityce Prezydenta? Zapewne 50 % urzedników powinna się zwolnić, głównie ci > związani badź sympatyzujący z PO (a jest ich sporo). urzednik z legitymacja partyjna w kieszeni to jzukiepski urzednik a do tego jesli to jesl legitymacja ugrupowania ofilcjalnie opozycyjnego a jesli jeszce jest to ugrupowanie skompromitowane korupcja nepotyzmem i nieporadnoscia to jzu w ogle cieniutko to widze. pozdrawiam blackexit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Juras a Jurczyk? IP: 212.14.0.* 18.05.04, 13:37 Oczywiście masz na myśli PO. Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: Juras a Jurczyk? 18.05.04, 13:18 Gość portalu: XYZ napisał(a): > Nie. Przez 24 godziny jest Pawłem Jurasem, który ma swoje poglądy. Jest również > > pracownikiem Urzędu Miejskiego, który wykonuje swoje zadania określone zakresem > > obowiązków. Jedno nie przeczy drugiemu. Ma prawo byc i jednym i drugim. bardzo ciekawe podejscie i ten sam pawel j. jest jednoczesnie urzednikiem ipartyjnym dzialczem i sam krytykuje to co robi. pasjonujace zaiste. pozdrawiam blackexit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Juras a Jurczyk? IP: 212.14.0.* 18.05.04, 13:39 Dokładnie tak jak Pan Arek L., który będac kierownikiem w UM, był jednocześnie członkiem Ruchu 100. Czyli partyjnym działaczem. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Juras a Jurczyk? 18.05.04, 13:40 Rozxumiem, ze najlepszy i zarazem uniwersalny argumet to taki, ze w Afryce Murzynow bija:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Juras a Jurczyk? IP: 212.14.0.* 18.05.04, 13:56 Sam to wiesz najlepiej. Wyciągnąć komuchom jakiś fakt, a kiedy okazuje się, że Platfusy robia to samo, wyskoczyć z Olejnik i Milewicz, albo murzynem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: Juras a Jurczyk? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.05.04, 14:03 xyz,ty naprawdę nie widzisz różnicy?pominąwszy to,sięgasz do prechistorii (rozumiem,że lepszych argumentów brak)aha,jeszcze jedno:ruch 100 nigdy nie był partią polityczną.może czas byś się przestał wygłupiać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Juras a Jurczyk? IP: 212.14.0.* 18.05.04, 14:23 Ciekawe jak nazwiesz sięganie do PRL, stalinizmu i komunizmu, jak nie "prehistorią"? Oczywiści jak zwykle widzisz źdźbło w oku innych a nie widzisz kłody w swoim. To jest wygłupianie. ruch 100 nigdy nie był > partią polityczną Tak?? ludzie.wprost.pl/sylwetka/?O=35186 To ty się wygłupiasz, jak zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Juras a Jurczyk? 18.05.04, 14:26 Nie byl partia w potocznym tego slowa znaczeniu. To byla kanapa. Projekt polityczny w duzym stopniu nieudany. Chyba, ze Ana sie pomylila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Juras a Jurczyk? IP: 212.14.0.* 18.05.04, 14:35 Tak tak, a świstak.... Była partią w rozumieniu ustawy o partiach politycznych. Nie ściemniaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: Juras a Jurczyk? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.05.04, 17:56 ruch 100 to była niewielka grupa idealistów,nieudany,mały,krótkotrwały projekt bez znaczenia i wpływu na rzeczywistość.porównanie z sld równie udane,jak (również xyz) AK z ub... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Juras a Jurczyk? IP: 212.14.0.* 19.05.04, 07:47 Wygłupiłaś się i ściemniasz. Ruch 100 to partia polityczna, chyba że Wprost kłamie. Nie.. to Ana kłamie. Finito. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeźnik Re: Juras a Jurczyk? IP: 62.29.137.* 18.05.04, 11:57 Jest wielu członków i sympatyków sld pozytywnie oceniających Mańka. Nawet Napieralski nie zmusi ich do zmiany myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Juras a Jurczyk? 18.05.04, 11:59 Jest przede wszystkim (Juras) szefem mlodziezowki SLD, a to stanowisko polityczne. Tak wiec bajki o apolitycznym urzedniku nie kupuje. Ble ble ble. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeźnik Re: Juras a Jurczyk? IP: 62.29.137.* 18.05.04, 12:03 Jest szefem Rady Regionalnej FMS woj. zachodniopomorskiego. FMS jest niezależnym stowarzyszeniem często mającym inne stanowisko niż sld. A władze wojewódzkie nie muszą zajmować stanowiska odnośnie Mańka. Od tego jest struktura lokalna. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Juras a Jurczyk? 18.05.04, 12:05 I kolejne ble ble ble. Federacjza Mlodych Socjademokratwo, to twor powstaly z polaczenia SMLD (Pusz) i SML (Pietruczuk). FMS jest oficjalna eseldowska mlodziezowka. Niezaleznym ? Ble ble ble. To niech FMS zazada dymisji Janika i powie, ze juz czas Oleksego sie skonczyl. Wtedy moze uwierze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Juras a Jurczyk? IP: 212.14.0.* 18.05.04, 12:09 Zaproponuj Młodemu Centrum żeby zaprotestowała przeciwko upolitycznianiu stanowiska prezesa NBP mądralo. Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: Juras a Jurczyk? 18.05.04, 13:27 Gość portalu: XYZ napisał(a): > Zaproponuj Młodemu Centrum żeby zaprotestowała przeciwko upolitycznianiu > stanowiska prezesa NBP mądralo. o jak zwykle to samo aws to... uw to... zenada. zajmuj sie konkretnym faktem nie porownywaniem do innych. pozdrawiam blackexit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Juras a Jurczyk? IP: 212.14.0.* 18.05.04, 14:03 Nie jak zwykle SLD to... SLD tamto. Zenadą jest to, że wytykacie SLD to wszystko co sami macie na swoich sumieniach. Niczym się PO od SLD nie różni. Niczym. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant oj rozni sie SLD od PO, oj rozni:))))))))))))) 18.05.04, 14:08 Chociazny spolecznym poparciem, i to chyba znacznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: oj rozni sie SLD od PO, oj rozni:)))))))))))) IP: 212.14.0.* 18.05.04, 14:35 Chwilowo. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: oj rozni sie SLD od PO, oj rozni:)))))))))))) 18.05.04, 14:36 :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeźnik Re: Juras a Jurczyk? IP: 62.29.137.* 18.05.04, 12:11 ORGANIZACJA MŁODZIEŻOWA Art. 51a. 1. W ramach spójności programowej z SLD może działać jedna organizacja młodzieżowa. 2. Organizacja młodzieżowa, o której mowa w ust. 1, działa na podstawie przepisów prawa o stowarzyszeniach. 3. Organizacja młodzieżowa, o której mowa w ust. 2 działa na podstawie porozumienia za-wartego z właściwym organem SLD. To ze statutu sld (tak wzorem XYZ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: Juras a Jurczyk? IP: 217.153.43.* 23.05.04, 13:44 kolego Absztyfikancie!!! trzeba znac się na zasadach na jakich powołuje sie w tym państwie na takie stanowiska jakim jest miniter itp. nie wiem czy kolega wie, ale nie wystarczy tupnąć noga i powiedziec my go nie chcemy, dajcie kogos nowego!!! heheheh, dobre, ale nierealne, mamy demokracje, wile można robić , ale czy kolega nie ząda za duzo od tej demokracji... czy kolega chce by demokracja przerodziła sie w anarchie????????? a wierze w to, że młodzi sldowcy chca dobrze, ...bo kto by był teraz w młodziezowce partii o tak niskim poparciu społecznym?????napewno nie karierowicze, teraz karierowicze zapisują sie do PO i Samoobrony, choć nie muszą bo i tak jest ich tam wystarczająco dużo....hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Juras a Jurczyk? IP: 212.14.0.* 18.05.04, 12:07 Ale kupiłeś apolitycznego szefa NBP, którym stał sie przewodniczacy Unii Wolności. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant NBP 18.05.04, 12:18 Poko Balcerowicz siedzi na stolcu ja jestem bardzo spokojny o swoje oszczednosci. NBP trzeba bronic przed takimi geniuszami ekonomicznym "na kielkach" (wiesz o kogo chodzi). Pierwszy pojde pod NBP bronic niezaleznosci banku centralnego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: NBP IP: 212.14.0.* 18.05.04, 12:20 Nie zmieniaj tematu, tu nie o obrone niezleżności chodzi. Balcer nagle stał się apolitycznym urzednikiem co ci nie przeszkadza, choć przeszkadza w kwestii Jurasa. I nie o proporcje chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: NBP 18.05.04, 12:22 Zeby porownywac Balcera do Jurasa trzeba miec swoja droga naprawde duza fantazje. Znowu nie rozumiesz. Balcerowicz jest bezpartyjny, a Juras jest czlonkiem SLD i szefem mlodziezowki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana rozmiar kapelusza... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.05.04, 12:40 xyz nie przetaje mnie zadziwiać...AK porównuje z ub,olejnikową ze stryjeckim,a balcerowicza z jurasem...niecierpliwie czekam na dalszy ciąg... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: rozmiar kapelusza... IP: 212.14.0.* 18.05.04, 12:50 Cieszę się, że cię zadziwiam. Nie znam żadnego stryjeckiego. Porównanie Balcera z Jurasem jest uprawnione. Ponieważ obaj są jak najbardziej politykami (nie format ma tu znaczenie), a absztyfowi politycznośc Jurasa przeszkadz, choć polityczność Balcera już nie. To jest odwracanie kota ogonem. Jdyne wasze argumenty to właśnie powyższ podsrywka. Hipokryci. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: rozmiar kapelusza... 18.05.04, 13:01 Anie chodzilo zapewne o red. Synowieckiego z PR Szczecin, dzialacza SLD. Errare humanum est. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: rozmiar kapelusza... IP: 212.14.0.* 18.05.04, 13:04 Errare > > humanum est. A nie humannum PO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: rozmiar kapelusza... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.05.04, 13:01 czytam sobie twoje posty,xyzecie,i tak się zastanawiam...czy ty naprawdę nie rozumiesz,czy tylko udajesz?czy twoje niesłychane wygibusy są wynikiem idealistycznej wiary,czy cynizmu?nie chce mi się wierzyć,żeby normalny,w miarę wykształcony człowiek był aż tak zaślepiony,więc... P.S.chodziło mi oczywiście o synowieckiego,nie stryjeckiego.stryjeckiego,kimkolwiek jest,przepaszam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: rozmiar kapelusza... IP: 212.14.0.* 18.05.04, 13:06 nie chce mi się wierzyć,żeby normalny,w miarę > wykształcony człowiek był aż tak > zaślepiony,więc... Uwierzysz kiedy poczytasz swoje posty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: NBP IP: 212.14.0.* 18.05.04, 12:43 Chciałbym ci zwrócic uwage, że rozmawiamy o apolityczności, a nie bezpartyjności. Znowu odwracasz kota ogonem. Pewnie zaraz mi wyciągniesz, że nie Olejnik tylko Milewicz bla bla bla Krętacz jesteś i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: NBP 18.05.04, 13:05 Znowu bajdurzysz. Prof. Balcerowicz po objeciu stanowiska prezesa NBP zlozyl rezygnacje z czlonkostwa w UW, bo tako rzecze prawo. Natomiast mgr Juras, szwagier przewodniczacego klubu radnych SLD Napieralskiego i jednoczesnie szef eseldowskiej mlodziezowki, a ostatnio nawet euroaspirant jest pracownikiem UM. Wymogierm bycia apolitycznym jest nie bycie czlonkiem zadnej partii politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeźnik Re: NBP IP: 62.29.137.* 18.05.04, 13:09 Chyba troszkę przesadziłeś. Czy Kwaśniewski jest apolityczny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: NBP IP: 212.14.0.* 18.05.04, 13:12 Nie kolego absztyfikancie. Błądzisz (kręcisz). Mowa była o apolityczności. Pezpartyjność jest warunkiem koniecznym apolityczności, nie jest natomiast warunkiem wystarczającym. Ja do żadnej partii nie należę, ale chyba nie okreslisz mnie mianem "apolityczny". Tak i Balcer mimo, ze bezparyjny, jak najbardziej polityczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ tak byś nie ściemniał IP: 212.14.0.* 18.05.04, 13:14 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=12725575&a=12735207 Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: tak byś nie ściemniał.................. 18.05.04, 13:23 Jesli mylisz stanowisko partyjne ze stanowiskiem w bardzo waznym urzedzie centralnym, to przykro mi, ale z szacunku dla pozostalych forumowiczow przrywam dyskusje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: tak byś nie ściemniał.................. IP: 212.14.0.* 18.05.04, 13:34 Nie z szacunku tylko braku argumentów. Złodziej kradnący zapałki jest takim samym złodziejem jak kradnący miliardy (przepraszam za porównanie i Jurasa i Balcera). Urzędnik z pipidówy jest takim samym funkcjonariuszem publicznym jak szef NBP. Dotyczą ich te same standardy. Dla ciebie jednak UWolskość zwalnia z pewnych obowiązków, natomiast SLDowskość nakłada dodatkowe. I tu jest pies pogrzebany. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: tak byś nie ściemniał.................. 18.05.04, 13:36 Balcerowicz jest bezpartyjny, a Juras jest partyjny-funkcyjny. A Tobie radze kilka tygodni urlopu, bo eseldowska legitka zaciemnia Ci percepcje swiata. Zreszta niedlugo legitymacja SLD bedzie muzealnym eksponatem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: tak byś nie ściemniał.................. IP: 212.14.0.* 18.05.04, 13:54 Mówimy o apolityczności. Nie ściemniaj. Urlop by się przydał. Nie przeczę. Rozgrzewasz się absztyw. Za chwilę wyskoczysz z Olejnik i Milewicz, czy z Bierutem i Stalinem? Muzealnym powiadasz... hmmm... jak legitka UW? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant don't bother, my room has air-conditioning 18.05.04, 13:57 Dokladnie tak jak legitka UW czy Ruchu 100. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: don't bother, my room has air-conditioning IP: 212.14.0.* 18.05.04, 14:37 Nie rozumiem. Co ma nudzenie do klimatyzcaji?? (chyba ze to idiom) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: don't bother, my room has air-conditioning 18.05.04, 14:43 No powiedziales, ze sie rozgrzewam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: don't bother, my room has air-conditioning IP: 212.14.0.* 18.05.04, 14:44 ok panimaju Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: NBP 18.05.04, 13:16 Politycy go wybrali na to stanowisko, wiec polityczny. Pytania mam! 1) Czy Juras musi byc szefem eseldowskiej mlodziezy ? 2) Jak FMS zamierza wlaczys sie w referendum ? 3) SLD jw. 4) Tak w ogole to dobrze sie czujesz ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: NBP IP: 212.14.0.* 18.05.04, 13:28 Politycy go wybrali na to stanowisko, wiec polityczny. O kim mowa? O Balcerowiczu? Poltyczny bo związany z UW. Był jej szefem przed objęciem stanowiska. Biorąc twoja logikę, jeżeli Miller złoży legitymacje, będzie apolityczny jak Balcerowicz? 1) Nie musi. Może. 2) Nie wiem. Zapytaj FMS. 3) J.w. 4) Nieźle choc, mam katar. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: NBP 18.05.04, 13:29 Ale to nie tylko UW go na to stanowisko wybrala - SLD, AWS i prezydent Kwasniewski bardzo pomogli:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: NBP IP: 212.14.0.* 18.05.04, 13:36 Nie zmienia to faktu, iż z minuty na minute Balcerowicz stał sie "apolityczy". Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: NBP 18.05.04, 13:38 Ojojojojojojojojojoj ale Ty zonglujesz faktami:) :) :) :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: NBP IP: 212.14.0.* 18.05.04, 13:41 Tak??????? O czym mówisz? Ile trwało napisanie oświadczenia, o rezygnacji z członkostwa? Odpowiedz Link Zgłoś
tuner Re: NBP 18.05.04, 18:18 absztyfikant napisał: > Ojojojojojojojojojoj ale Ty zonglujesz faktami:) :) :) :) :) : ^^^No wielka mi nowina! Odpowiedz Link Zgłoś
zaczepialski Juras w godzinach pracy UM siedzi na forum GW 18.05.04, 13:25 i pieniądze podatników marnotrawi zamiast robotą się zająć. Taki to bezpartyjny fachowiec :-))) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=12691538&a=12708309 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=12691538&a=12708838 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=12691538&a=12709731 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Tak jak ty. IP: 212.14.0.* 18.05.04, 13:30 Internet w UM jest free. Kazdy ma prawo do przerwy 15 min. Nie mam wytycznych jak je wykorzystać i czy w całości na raz. Odpowiedz Link Zgłoś
zaczepialski nie za free tylko z pieniędzy podatników, ja w UM 18.05.04, 13:34 nie pracuję, nie pracowałem i pracować nie będę. Potrafię zarabiać na wolnym rynku :-))) "> Internet w UM jest free. Kazdy ma prawo do przerwy 15 min. Nie mam wytycznych > jak je wykorzystać i czy w całości na raz." Twoje powyższe wypociny świadczą o tym że jesteś Jurasem lub co najmniej urzędową biurwą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: nie za free tylko z pieniędzy podatników, ja IP: 212.14.0.* 18.05.04, 13:40 Ani jednym, ani drugim. Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c ale o co chodzi????? 18.05.04, 14:48 czytam i czytam ten watek i mam takie nieodparte wrazenie, ze wpisali sie tu najwieksi semantycy naszego forum:))) moze lepiej jak napisze ze sofisci, tak zdecydowanie lepiej brzmi sofisci. moze juz Absztyf, Ana, XYZ lub Mr Black postaraja sie podsumowac ta dyskusje, bo zaczyna przeradzac sie ona w spam. Absztyf to byl idiom? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: ale o co chodzi????? 18.05.04, 14:51 Fajnie jest, XYZ wije sie jak piskorz i caly czas probuje zachowac kamienna twarz. A to, ze spamujemy ? C'est la vie! Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: ale o co chodzi????? 18.05.04, 14:54 absztyfikant napisał: > Fajnie jest, XYZ wije sie jak piskorz i caly czas probuje zachowac kamienna > twarz. A to, ze spamujemy ? C'est la vie! * Absztyf mowisz jezykiem (C'est la vie!) mojego ulubienca:) jak piskorz:))) w rozmowie z kaczorem chyba:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: ale o co chodzi????? IP: 212.14.0.* 18.05.04, 15:00 Absztyf, ktoś kiedys powiedział (Ana plis, to z mojej pamięci, może sobie to wymyśliłem), że każdą porażkę mozn przekuć w sukces. To tylko kwestia przkazau. Ja nie bedę oceniał kto się wił. Tobie życzę dalszego wspaniałego samopoczucia. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Któż sie wije. IP: 212.14.0.* 18.05.04, 15:03 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=12725575&a=12737375 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=12725575&a=12739975 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana apel poległych. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.05.04, 18:05 pisałam już kiedyś co sądzę o"klasykach"cytujących samych siebie,więc tym razem miłosiernie zmilczę...ponieważ albert(ostatnio jakiś nerwowy)prosi o podsumowanie i zakończenie wątku,APELUJĘ:xyz,przestań już wystawiać się na śmieszność!naprawdę nie wypada...no i zakańczajmy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Co do śmieszności IP: 212.14.0.* 19.05.04, 07:51 Napisała Ana ruch 100 nigdy nie był partią polityczną.może czas byś się przestał wygłupiać? Napisało Wprost ludzie.wprost.pl/sylwetka/?O=35186 Napisała Ana forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=12725575&a=12745070Żałość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ errata IP: 212.14.0.* 19.05.04, 07:53 ludzie.wprost.pl/sylwetka/?O=35186 Odpowiedz Link Zgłoś