Dodaj do ulubionych

To o tobie Vlad H

08.08.11, 14:37
www.przeglad-tygodnik.pl/pl/artykul/piotr-zuk-swobodne-mysli-wroclawia-20
Słuchając tych bredni, pozostaje się zgodzić z opinią włoskiego noblisty Daria Fo, który stwierdził, że trudno wyobrazić sobie prawicowych inteligentów. A gdy czyta się komentarze i wypociny prawicowych mózgowców na ich stronach internetowych, przypominają się słowa niezapomnianego prof. Marka Siemka, który uważał, że pojęcie prawicowy intelektualista to oksymoron.

Pamiętaj, że to opinie...
Obserwuj wątek
    • swarozyc Re: To o tobie Vlad H 08.08.11, 14:55
      Weź się chłopie nie ośmieszaj..
      a swoje przykłady w dupę se włóż..
      • xyz-xyz Re: To o tobie Vlad H 08.08.11, 15:01
        Uderz w stół, a Swarożyc się odezwie...:)))

> a swoje przykłady w dupę se włóż..

Ty ciągle tylko dupa, onanizm, majtki...
        • swarozyc Re: To o tobie Vlad H 08.08.11, 15:07
          No coż, tu wszystko jest poniżej pasa...
          • xyz-xyz Re: To o tobie Vlad H 10.08.11, 14:29
            > No coż, tu wszystko jest poniżej pasa...

W Szwecji?!
    • Gość: Off Re: To o tobie Vlad H IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.11, 15:55
      Vlad jest inny, jedyny w swoim rodzaju. Nie kopiuje bezmyślnie rozwiązań od innych prawicowców, jest oryginalny i inny niż wszyscy.
      • Gość: Vlad.H. Re: To o tobie Vlad H IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 08.08.11, 20:26
        ja nie okradam ludzi tak jak robia to koledzy lewicowego kawiorowca - jesli to czyni mnie prawicowcem to jestem zaszczycony
        • xyz-xyz Re: To o tobie Vlad H 09.08.11, 13:52
          > ja nie okradam ludzi tak jak robia to koledzy lewicowego kawiorowca

Prawicowcy, to najwięksi złodzieje. Bankierzy, management korporacji. Ci najwięcej nakradli. A że posiadają władzę w mediach, to obwiniają lewicę.

Kawiorowa lewica, to zabawna nazwa. Jedzenie kawioru czyni krzywdę najwyżej jesiotrom. O prawicowcach można powiedzieć wyłącznie "prawicowe zjeby". Prawicowy zajob zabija ludzi z broni maszynowej, bombami i kradnie ich oszczędności podczas spekulacji na tzw. "światowych rynkach", a w rzeczywistości gigantycznych przekrętach.

• Gość: Vlad.H. Re: To o tobie Vlad H IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 09.08.11, 20:01
            > Prawicowcy, to najwięksi złodzieje. Bankierzy, management korporacji. Ci najwię
            > cej nakradli. A że posiadają władzę w mediach, to obwiniają lewicę.

przejrzyj listy - wielu z ich to byli sbecy albo tw...

> Kawiorowa lewica, to zabawna nazwa. Jedzenie kawioru czyni krzywdę najwyżej jes
            > iotrom. O prawicowcach można powiedzieć wyłącznie "prawicowe zjeby". Prawicowy
            > zajob zabija ludzi z broni maszynowej, bombami i kradnie ich oszczędności podcz
            > as spekulacji na tzw. "światowych rynkach", a w rzeczywistości gigantycznych pr
            > zekrętach.

masz racje lewicowy zjeb zabija ludzi z kalacha, podklada bomby i kradnie oszczednosci ludziom manipulujac prawem podatkowym tak zeby ucierpeili najbiedniejsi.
            • xyz-xyz Re: To o tobie Vlad H 09.08.11, 23:13
              > przejrzyj listy - wielu z ich to byli sbecy albo tw...

www.rollingstone.com/politics/news/why-isnt-wall-street-in-jail-20110216
              Bardzo wygodnie jest obarczać ofiary prawicowego zjeba winą, tak jak lewicę, za złodziejstwo prawicowych kłamców i chciwców. A esbeków, którzy łamali prawo i krzywdzili ludzi mam tak samo w głębokim poważaniu, jak prawicowych zjebów z bronią automatyczną i usprawiedliwieniem dla prawicowych morderców.

> masz racje lewicowy zjeb zabija ludzi z kalacha, podklada bomby i kradnie oszcz
              > ednosci ludziom manipulujac prawem podatkowym tak zeby ucierpeili najbiedniejsi

Aha, czyli Breivik, to lewica. Fuld i inni, to też lewica. Tylko prawicowe zjeby zdolne są do tego, by kłamać w tak głupi sposób.
              • Gość: Vlad.H. Re: To o tobie Vlad H IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 09.08.11, 23:36
                > Bardzo wygodnie jest obarczać ofiary prawicowego zjeba winą, tak jak lewicę, za
                > złodziejstwo prawicowych kłamców i chciwców. A esbeków, którzy łamali prawo i
                > krzywdzili ludzi mam tak samo w głębokim poważaniu, jak prawicowych zjebów z br
                > onią automatyczną i usprawiedliwieniem dla prawicowych morderców.

chronisz mordercow z PRL - robi to twoja formacja a ty akceptujesz to wiec zgadzasz sie z tym - nie mozna byc przeciw i popierac...

> Aha, czyli Breivik, to lewica. Fuld i inni, to też lewica. Tylko prawicowe zjeb
                > y zdolne są do tego, by kłamać w tak głupi sposób.

Breivik to produkt lewicy - tego falszu i obludy ktory wyspiewujecie nieustannie - kiedy towarzysz Kalisz kupuje nowego Jaguara a inny towarzysz BMW, tego gdy zabraniacie ludziom myslec ze moga nie lubic kogos kto nie szanuje ich zwyczajiw, kto przyjezdza do kraju i morduje wlasna siostre bo osmielila sie zadac z kims spoza klanu...
                to wy odpowiadacie za to ze rosnie agresja i nienawisc bo zaburzyliscie rownowage - przerowadzacie eksperymenty na narodach, umyslach - manipulujecie i czujecie sie zwolnieni z odpowiedzialnosci bo przeciez chcecie tak dobrze wiec nawet jak cos spie...cie to wazne sa intencje.
                W dupe wsadz sobie swoj lewicowy etos ktorego uzywasz i tak na codzien do podcierania dupy wlazac w dupe towarzyszom by zarobic kilka grajcarow wiecej - sprzedales sie jak ostatnia szmata a teraz biegasz po forach grajac dobrego samraytanina ktory pochyla sie nad kondycja spoleczniestwa i ronisz te obludne lzy nad ofiarami wlasnych eksperymentow socjotechnicznych.
                • xyz-xyz Re: To o tobie Vlad H 10.08.11, 11:00

> > Aha, czyli Breivik, to lewica. Fuld i inni, to też lewica. Tylko prawicow
                  > e zjeb
                  > > y zdolne są do tego, by kłamać w tak głupi sposób.

Ordynarne kłamstwo właściwe prawicowym zjebom i mordercom. Kłamliwe usprawiedliwienie morderczej nienawiści do lewicy. Usprawiedliwienie do mordowania dzieci sprawami sprzed narodzin ich rodziców. Typowe dla Vlada H-Brivika.

> Breivik to produkt lewicy -

Nie wiem jak można być kimś tak obrzydliwym?! Lecz się chory z nienawiści prawicowy zjebie...
                  • swarozyc Pawka, ile w twoich postach jest nienawisci... 10.08.11, 11:14
                    to nie licuje z etosem lewicy..
                    nawet ciecinskiej..
                    Pomiarkuj i miej Boga w sercu(sic!)
                    :-))
                    • xyz-xyz Re: Pawka, ile w twoich postach jest nienawisci.. 10.08.11, 11:34
                      > to nie licuje z etosem lewicy..
                      > nawet ciecinskiej..
                      > Pomiarkuj i miej Boga w sercu(sic!)
                      > :-))

O! A od kiedy to Swarożyc martwi się o etos lewicy? Zwłaszcza ciecińskiej?!:)
                      • swarozyc Re: Pawka, ile w twoich postach jest nienawisci.. 10.08.11, 11:35
                        Zalezy mi na wysokim poziomie dyskursu politycznego. Nawet w ciecinie..
                        :-))
                        • xyz-xyz Re: Pawka, ile w twoich postach jest nienawisci.. 10.08.11, 14:28
                          > Zalezy mi na wysokim poziomie dyskursu politycznego. Nawet w ciecinie..
                          > :-))

Wyjaśnij to Vladowi H. On preferuje dyskusję za pomocą karabinu maszynowego i rozwałki czternastolatków...
                          • Gość: Vlad.H. Re: Pawka, ile w twoich postach jest nienawisci.. IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 10.08.11, 20:53
                            wiekszosc ofiar ma ok 18 lat szmaciarzu wiec nie oszukuj, po drugie wstyd ze indoktrynujecie mlodziez - po trzecie Vlad jest entuzjasta ale strzelania do sprawcow zamieszania a nie ich ofiar - tyle w temacie przyglupie wazeliniarzu
                            • xyz-xyz Re: Pawka, ile w twoich postach jest nienawisci.. 11.08.11, 11:02
                              wiekszosc ofiar ma ok 18 lat szmaciarzu

www.fakt.pl/Oto-najmlodsza-ofiara-Breivika,artykuly,110396,1.html
                              Powiedz to jej, prawicowy zjebie.

po drugie wstyd ze in
                              > doktrynujecie mlodziez

Bynajmniej do niej nie strzelamy w odróżnieniu od tobie podobnych zjebów. Nawiasem mówiąc, to szczyt hipokryzji zarzucać mi indoktrynację młodzieży, gdy to prawicowe zjeby sączą jad prawicowej głupoty w wygolone czaszki nastolatków.

po trzecie Vlad jest entuzjasta ale strzelania do spra
                              > wcow zamieszania a nie ich ofiar

"Zamieszanie"... piękny eufemizm dla masakry, której dokonał prawicowy zjeb. Jesteś obrzydliwy...

tyle w temacie przyglupie wazeliniarzu

To dopiero początek tematu prawicowy zjebie...
                              • Gość: Vlad.H. Re: Pawka, ile w twoich postach jest nienawisci.. IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 11.08.11, 20:19
                                > Powiedz to jej, prawicowy zjebie.

jesli nie rozumiesz po polsku to nie ma co na ciebie tracic czasu

> Bynajmniej do niej nie strzelamy w odróżnieniu od tobie podobnych zjebów. Nawia
                                > sem mówiąc, to szczyt hipokryzji zarzucać mi indoktrynację młodzieży, gdy to pr
                                > awicowe zjeby sączą jad prawicowej głupoty w wygolone czaszki nastolatków.

nie - to wasza mlodziez strzela - robi dokladnie to co ich ogoleni odpowiednicy

> "Zamieszanie"... piękny eufemizm dla masakry, której dokonał prawicowy zjeb. Je
                                > steś obrzydliwy...

zamieszanie to co robicie manipulujac ludzmi (nieudolnie)

> To dopiero początek tematu prawicowy zjebie...

nie oczekuje ze zrozumiesz ze jestes przyglupem - to nawet mozna byloby scierpiec ale to ze jestes czerwona wsza to juz wyzsza kategoria sku...enia.
                  • Gość: Vlad.H. Re: To o tobie Vlad H IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 10.08.11, 20:51
                    > Ordynarne kłamstwo właściwe prawicowym zjebom i mordercom. Kłamliwe usprawiedli
                    > wienie morderczej nienawiści do lewicy. Usprawiedliwienie do mordowania dzieci
                    > sprawami sprzed narodzin ich rodziców. Typowe dla Vlada H-Brivika.

ty polemizujesz sam z soba czy po prostu uprawiasz kult autojednostki?

Breivik ma zapewne sprawy polskie w zadku ale lewica ma dluga tradycje niszczenia ludzi.
                    Ja sie powoli przestaje dziwic takim jak Breivik - doprowadzonym do myslenia ze tyllko taki dramat, taki rozlew krwi moze wstrzasnac opinia publiczna - tyle ze Breivik nie zrozumial do kogo trzeba strzelac - nie do ofiar manipulacji jak te dzieci ale do manipulatorow.

> Nie wiem jak można być kimś tak obrzydliwym?! Lecz się chory z nienawiści prawi
                    > cowy zjebie...

Wystarczy logicznie pomyslec - leczenie zalecalbym takim zjebom jak ty - zlodziejom, naciagaczaom, calej tej farbowanej lewicy...
                    • xyz-xyz Re: To o tobie Vlad H 11.08.11, 11:08
                      ty polemizujesz sam z soba czy po prostu uprawiasz kult autojednostki?

Breivik ma zapewne sprawy polskie w zadku ale lewica ma dluga tradycje niszczenia ludzi.
                      Ja sie powoli przestaje dziwic takim jak Breivik - doprowadzonym do myslenia ze tyllko taki dramat, taki rozlew krwi moze wstrzasnac opinia publiczna - tyle ze Breivik nie zrozumial do kogo trzeba strzelac - nie do ofiar manipulacji jak te dzieci ale do manipulatorow

Strzelanie do kogokolwiek, to w istocie domena prawicowych zjebów. Dla mnie strzelanie, to oznaka skrajnego prymitywizmu właściwego dla prawicowych troglodytów. Breivika jednak rzeczywiście można uznać za ofiarę manipulatorów. Wildersa i jemu podobnych Vladów H...

Wystarczy logicznie pomyslec - leczenie zalecalbym takim zjebom jak ty - zlodzi
                      > ejom, naciagaczaom, calej tej farbowanej lewicy...

Leczenie za pomocą karabinu maszynowego? Tak napisałeś wyżej prawicowy zjebie.
                      • Gość: Vlad.H. Re: To o tobie Vlad H IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 11.08.11, 20:23
                        > Strzelanie do kogokolwiek, to w istocie domena prawicowych zjebów. Dla mnie str
                        > zelanie, to oznaka skrajnego prymitywizmu właściwego dla prawicowych troglodytó
                        > w. Breivika jednak rzeczywiście można uznać za ofiarę manipulatorów. Wildersa i
                        > jemu podobnych Vladów H...

ale to jakos lewica jakby czesciej strzela i strzelala...no ale ty zjebie nie wiesz o lewicowym teroryzmie

> Leczenie za pomocą karabinu maszynowego? Tak napisałeś wyżej prawicowy zjebie.

no a nie leczyliscie tak? ilu Polakow wyleczyliscie mordujac - w ciagu kilku lat ponad 100 osob i nikt oprocz kilku frajerow z Piotrowskim na czele nie poniosl zadnej odpowiedzialnosci - Breivik pojdzie siedziec - Jaruzelski czy Kiszczak beda sie dalej wylegiwac na wysokiej emeryturze.
    • Gość: Vlad.H. A o tobie kawiorowy lewicowcu? IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 08.08.11, 20:24
      to ze jestes oszustem, kretaczem i konformista to juz wiem, wiem tez ze jestes hipokryta i koltunem - a co do Dario Fo... bufoni spod czerwonego sztandaru mnie nie interesuja - ciebie zreszta tez bo zapewne nie splamiles sie niczym intelektualnym juz od dawna i zadowalasz sie jedynie przytaczaniem tego co przytoczyl ktos inny ktory przytaczal jeszce kogos innego - jednym slowem mialkie, wtorne i odtworcze.

O twej lewicowej wrazliwosci swiadczy twoj serwilizm wobec towarzyszy szmaciakow - takich towarzyszy jak chociazby prof Marek Siemka.

Jako lewica poneisliscie sromotna kleske - nawet nie dlatego ze ideologia czy zalozenia sa zle ale dlatego ze sami w to nie wierzycie, sprzeniewierzacie sie temu co glosicie - mowiac o prawdzie nie mozecie tkwic w klamstwie - ty zas nie widzisz niczego zdrozeng w tym by apelowac do ludzi b ciezko pracowali a jednoczesnie bronisz tych ktorzy okradaja ludzi pracy...

No ale moje poglady na was - kawiorowa lewice juz znasz - bezposredni spadkobiercy Hitlera i Stalina. Powodzenia szmaciaki - lejcie krokodyle lzy na swymi ofiarami.
      • xyz-xyz Re: A o tobie kawiorowy lewicowcu? 09.08.11, 13:57
        Cały ten kłamliwy bełkot mogłeś sobie odpuścić. Starczy to:

ejcie krokodyle lzy na swymi ofi
        > arami.

To nie są nasze ofiary prawicowy zjebie. To twój mentalny pobratymiec Breivik zamordował dziesiątki dzieciaków. Możesz milion razy powtarzać swoje kłamstwa, ale nic nie zmieni faktu, że to prawicowy zjeb, taki jak ty, zabił tych ludzi. Mdli mnie, gdy myślę, o troglodycie, który zamiast zamknąć gębę, wybiela mordercę i obwinia ofiary. Ale to typowe dla prawicy. Dla mnie prawicowiec i szuja, to synonim.
        • Gość: Vlad.H. Re: A o tobie kawiorowy lewicowcu? IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 09.08.11, 20:05
          dzialaczy mlodziezowki lewicowej - twoi lewicowi idole mordowali cale zastepy mlodziezy - nie poniesli za to zadnej odpowiedzialnosci a czasem dorobili sie nawet pomnikow i uwielbienia.

Dla mnie lewicowiec to szuja - taka jak ty, jak inni tobie podobni farbowance.
          To typowie dla lewicy spedzac swoje grzechy na innych - malo ci bylo 60 lat mordowania Polakow szmaciarzu?
          • xyz-xyz Re: A o tobie kawiorowy lewicowcu? 09.08.11, 22:41
            > dzialaczy mlodziezowki lewicowej - twoi lewicowi idole mordowali cale zastepy m
            > lodziezy - nie poniesli za to zadnej odpowiedzialnosci a czasem dorobili sie na
            > wet pomnikow i uwielbienia.

Zwykła demagogia. Odwracanie kota ogonem. Obrzydliwe relatywizowanie zbrodni dokonanej przez prawicowego zjeba.

> Dla mnie lewicowiec to szuja - taka jak ty, jak inni tobie podobni farbowance.
            > To typowie dla lewicy spedzac swoje grzechy na innych - malo ci bylo 60 lat mor
            > dowania Polakow szmaciarzu?

Nic nie mam wspólnego z mordowaniem kogokolwiek prawicowy zjebie. Nic nie usprawiedliwia zabijania. Mordercy, to mordercy. W odróżnieniu od ciebie prawicowy zjebie, nie twierdzę, że ofiary stalinowskich zbrodnie są same sobie winne. Ty prawicowy szmaciarzu twierdzisz, że dzieciaki, które zamordował twój zjebany prawicowy pobratymiec, same są sobie winne, gdyż uważały, że lepsze jest wielokulturowe państwo obywatelskie, od śmierdzącej nienawiścią dżungli preferowanej przez tobie podobnych troglodytów.
            • Gość: Vlad.H. Re: A o tobie kawiorowy lewicowcu? IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 09.08.11, 23:27
              > Zwykła demagogia. Odwracanie kota ogonem. Obrzydliwe relatywizowanie zbrodni do
              > konanej przez prawicowego zjeba.
              Hitler tez znalazl winnych - Zydow - ty winisz prawice - zbrodnie lewicy to w ciagu ostatnich 100 lat 150 milionow ludzi lekko liczac - mysle ze szeroko pojetej prawicy nie udalo sie wczasie ostatnich 500 lat wymordowac wiecej jak 50 milionow.

Jesli ktos obrzydliwe relatywizuje zbrodnie to jestes to ty - maksimum co udalo ci sie wydusic ztego zasyfionego umyslu to wystekanie ze nie ma co gadac o tym co bylo przed tem bo trzeba sie skupic na przyszlosci - szmaciarze tacy jak ty zawsze widza tylko swietlana przyszlosc i bagatelizuja wlasne zbrodnie.

> Nic nie mam wspólnego z mordowaniem kogokolwiek prawicowy zjebie. Nic nie uspra
              > wiedliwia zabijania. Mordercy, to mordercy. W odróżnieniu od ciebie prawicowy z
              > jebie, nie twierdzę, że ofiary stalinowskich zbrodnie są same sobie winne. Ty p
              > rawicowy szmaciarzu twierdzisz, że dzieciaki, które zamordował twój zjebany pra
              > wicowy pobratymiec, same są sobie winne, gdyż uważały, że lepsze jest wielokul
              > turowe państwo obywatelskie, od śmierdzącej nienawiścią dżungli preferowanej pr
              > zez tobie podobnych troglodytów.

szmaciarzu o kto broni bandytow Kiszczaka i Jaruzelskiego - ta dwojka ma na suemienie czystki rasowe, mordy polityczne i przebila dawno Breivika - kto jak nie twoja formacja lewicowa broni mordercow z PRL?

Rozlicz sie z wlasnych win szmaciarzu towrzyszu morderco - sprawdz jak ukrywanie mordercow wycenia kodeks karny - masz krew na swoich rekach i zasyfiony umysl bo nie widzisz ogromu zbrodni dokonanych przez twoja formacje. Breivik dostanie wyrok, moze dostanie cos wiecej a bandyte takiego jak Jaruzelski czy Kiszczak bedzie ten umeczony narod utrzymywal az sie nie zapija na smierc.

Smeirdzisz obluda na kilometry, smeirdzisz smeircia milionow niewinnych,ty masz czelnosc podnosic ten plugawy leb, otwierac zafajdane usta i zasmradzac swiat belkotem o martyrologi lewicy? przez takich jak ty rosna Breivicy - widzac niewydolnosc panstwa, poblazanie przestepcom, popatrz na UK co sie dzieje - pladrowanie sklepow, grabienie ludzi, niszczenie wszystkiego wokol to dzielo lewicy - ale nieproletariatu tylko kawiorowej, dajacej sobeibuzi z moznymi tego swiata - ty masz odwage wypominac bankierow a kto jak nie SLD nagrywal kontrakty naszym biznesmenom a kto jak nie lewica wytworzyla nowa kaste bogaczy...
              Trzeba byc zjebem intelektualnym zeby twierdzic ze ludzie gina tylko z legalnie posiadanej broni - to wlasnie obluda i falsz waszego lewicowego wychodka.
              • xyz-xyz Re: A o tobie kawiorowy lewicowcu? 10.08.11, 11:26
                > Hitler tez znalazl winnych - Zydow

Ty też znalazłeś winnych... młodzieżówkę norweskiej Partii Pracy...

ty winisz prawice

To Marsjanin strzelał do norweskich dzieci? Nie prawicowy zjeb podpuszczony przez innych, tobie podobnych, prawicowych zjebów.

zbrodnie lewicy to w c
                > iagu ostatnich 100 lat 150 milionow ludzi lekko liczac - mysle ze szeroko pojet
                > ej prawicy nie udalo sie wczasie ostatnich 500 lat wymordowac wiecej jak 50 mil
                > ionow.

Oczywiście! Skoro nawet morderstwa twojego pobratymca Breivika zapisujesz na "konto" lewicy. Jakież to prawicowe! Obłuda = prawica.

> Jesli ktos obrzydliwe relatywizuje zbrodnie to jestes to ty - maksimum co udalo
                > ci sie wydusic ztego zasyfionego umyslu to wystekanie ze nie ma co gadac o tym
                > co bylo przed tem bo trzeba sie skupic na przyszlosci - szmaciarze tacy jak ty
                > zawsze widza tylko swietlana przyszlosc i bagatelizuja wlasne zbrodnie.

Zaś szmaciarze tacy jak ty, zapisują swoje brodnie na konto innych. Obarczają ofiary winą za własną nienawiść.

> szmaciarzu o kto broni bandytow Kiszczaka i Jaruzelskiego

Adwokaci prawicowy przygłupie. Tak, jak mordercę, twojego kolesia, Breivika. Tym się rożni wielokulturowa demokracja, od prawicowej dżungli troglodytów z pałami, czy karabinami maszynowymi.

- ta dwojka ma na sue
                > mienie czystki rasowe, mordy polityczne i przebila dawno Breivika - kto jak nie
                > twoja formacja lewicowa broni mordercow z PRL?

Nie bronię PRL-u w każdej sprawie, ale to co tu napisałeś o jakichś czystkach etnicznych, świadczy, że twój prawicowy zajob sięgnął poziomu Macierewicza, a nawet go przekroczył. Czystki etniczne, to domena prawicowych nacjonalistów podobnych tobie. Ja PRL pamiętam. Nie był to raj, a to co wypisujesz świadczy o tym, że nie potrafisz już wypowiedzieć słowa nie kłamiąc.

> Rozlicz sie z wlasnych win szmaciarzu towrzyszu morderco - sprawdz jak ukrywani
                > e mordercow wycenia kodeks karny - masz krew na swoich rekach i zasyfiony umysl
                > bo nie widzisz ogromu zbrodni dokonanych przez twoja formacje. Breivik dostani
                > e wyrok, moze dostanie cos wiecej a bandyte takiego jak Jaruzelski czy Kiszczak
                > bedzie ten umeczony narod utrzymywal az sie nie zapija na smierc.

Ten prawicowy zajob spłaszcza ci korę mózgową. Ja, w odróżnieniu od ciebie, nie wybielam morderców. Nie piszę, że ofiary same są winne tego, że strzelał do nich twój prawicowy koleś. Breivik już jest idolem twoim i tobie podobnych prawicowych troglodytów.

> Smeirdzisz obluda na kilometry, smeirdzisz smeircia milionow niewinnych,ty masz
                > czelnosc podnosic ten plugawy leb, otwierac zafajdane usta i zasmradzac swiat
                > belkotem o martyrologi lewicy? przez takich jak ty rosna Breivicy - widzac niew
                > ydolnosc panstwa, poblazanie przestepcom, popatrz na UK co sie dzieje - pladrow
                > anie sklepow, grabienie ludzi, niszczenie wszystkiego wokol to dzielo lewicy -
                > ale nieproletariatu tylko kawiorowej, dajacej sobeibuzi z moznymi tego swiata -
                > ty masz odwage wypominac bankierow a kto jak nie SLD nagrywal kontrakty naszym
                > biznesmenom a kto jak nie lewica wytworzyla nowa kaste bogaczy...
                > Trzeba byc zjebem intelektualnym zeby twierdzic ze ludzie gina tylko z legalnie
                > posiadanej broni - to wlasnie obluda i falsz waszego lewicowego wychodka.

Wykręcając ten bełkot z inwektyw i intelektualnego gówna zostaje to co zwykle wypływa z twojego zjebanego prawicowego umysłu. Morderstw Breivika winne są ofiary dzieciaki z młodzieżówki Norweskiej Partii Pracy. Wypisując ten nienawistny bełkot wystawiasz sobie świadectwo oraz idei, którą reprezentujesz.
                Jak łatwo wyłazi z was troglodyta z gębą wykrzywioną od nienawiści.

• Gość: Vlad.H. Re: A o tobie kawiorowy lewicowcu? IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 10.08.11, 21:06
                  > Ty też znalazłeś winnych... młodzieżówkę norweskiej Partii Pracy...
                  ja znalazlem was - mordercow - dlatego pisze ze Breivik to wasz produkt a jego ofiary sa waszymi ofiarami - ale wy sie cieszycie ze macie meczennikow za wasze koryta - za te dupska na panstwowych posadach.

> To Marsjanin strzelał do norweskich dzieci? Nie prawicowy zjeb podpuszczony prz
                  > ez innych, tobie podobnych, prawicowych zjebów.

lewice - odmowiliscie Breivikowi prawa do wyrazenia sprzeciwu w inny sposob...

> Oczywiście! Skoro nawet morderstwa twojego pobratymca Breivika zapisujesz na "k
                  > onto" lewicy. Jakież to prawicowe! Obłuda = prawica.

chlopie - lewica to Hitler, Stalin - ofiary Breivika to maly pikus

> Adwokaci prawicowy przygłupie. Tak, jak mordercę, twojego kolesia, Breivika. Ty
                  > m się rożni wielokulturowa demokracja, od prawicowej dżungli troglodytów z pała
                  > mi, czy karabinami maszynowymi.

adwokaci? to adwokaci niszczyli akta? dowody? to adwokaci manipulowali opinia publiczna? w mediach? w parlamanecie? buahahahaha

> Nie bronię PRL-u w każdej sprawie, ale to co tu napisałeś o jakichś czystkach e
                  > tnicznych, świadczy, że twój prawicowy zajob sięgnął poziomu Macierewicza, a na
                  > wet go przekroczył. Czystki etniczne, to domena prawicowych nacjonalistów podob
                  > nych tobie. Ja PRL pamiętam. Nie był to raj, a to co wypisujesz świadczy o tym,
                  > że nie potrafisz już wypowiedzieć słowa nie kłamiąc.

ty jestes glupszy niz myslalem - Jaruzelski podpisywal rozkazy degradujace oficerow LWP pochodzenia zydowskiego - to sa fakty - jesli chcesz z nimi polemizowac to zrob to w klubie SLD.
                  ci twoi towarzysze lamali prawo PRL za samo to powinni pojsc siedziec a oni w nagrode obrosli sadlem i sa na ilus miejscach najbogatszych polakow

> Ten prawicowy zajob spłaszcza ci korę mózgową. Ja, w odróżnieniu od ciebie, nie
                  > wybielam morderców. Nie piszę, że ofiary same są winne tego, że strzelał do ni
                  > ch twój prawicowy koleś. Breivik już jest idolem twoim i tobie podobnych prawic
                  > owych troglodytów.

nie ty tylko mowisz ze minelo juz tyle czasu ze nie warto wracac do mordow politycznych
                  ja wiem ze ty bys chcial zeby Breivik byl moim idole ale ja nie strzelalbym do ofiar lewicowej indoktrynacji tyllko do tych ktorzy indoktrynuja

> Wykręcając ten bełkot z inwektyw i intelektualnego gówna zostaje to co zwykle w
                  > ypływa z twojego zjebanego prawicowego umysłu. Morderstw Breivika winne są ofia
                  > ry dzieciaki z młodzieżówki Norweskiej Partii Pracy. Wypisując ten nienawistny
                  > bełkot wystawiasz sobie świadectwo oraz idei, którą reprezentujesz.
                  > Jak łatwo wyłazi z was troglodyta z gębą wykrzywioną od nienawiści.

ja dostosowuje sie do twojej skundlonej mentalnosci - jakbys mogl zarobic kilka gorszy to i zone bys sku...l sekretarzowi w PRL - takie to oblicze lewicy - nawet chorego Biedrona wydymaliscie
                  mordowi Breivika winna jest lewica - lewica indoktrynujaca, ignorujaca, arogancka, falszywa, obludna - idz lizac dupe Darkowi ktory zalatwil ci stolek - teraz sie produkujesz - za to ci placa?
                  • xyz-xyz Re: A o tobie kawiorowy lewicowcu? 11.08.11, 11:56
                    ja znalazlem was - mordercow - dlatego pisze ze Breivik to wasz produkt a jego
                    > ofiary sa waszymi ofiarami - ale wy sie cieszycie ze macie meczennikow za wasze
                    > koryta - za te dupska na panstwowych posadach.

Breivik, to produkt rożnych Wildersów i tobie podobnych Vladów H. Typowe dla prawicowych sukinsynów: najpierw zrobiliście Breivikowi wodę z mózgu, a teraz twierdzicie, że jego-wasze ofiary same są sobie winne. Wildersowi, jakoś nie parzy dupska państwowa posada w Tweede Kamer der Staten-Generaal prawicowy hipokryto. Koryto zdobyte na indoktrynacji wygolonych dzieciaków...

> lewice - odmowiliscie Breivikowi prawa do wyrazenia sprzeciwu w inny sposob...

?? Ty prawicowy kłamco! Breivik wpuścił w Internet tysiące stron waszego prawicowego bełkotu pełnego nienawiści i włos mu z głowy nie spadł. Mógł się ograniczyć do takiego wyrażania sprzeciwu. Ale nie o sprzeciw wam idzie prawicowe zjeby! Wy łakniecie krwi chore z nienawiści bezmózgi.

ofiary Breivika to maly pikus

Oto co w głowach mają prawicowe zjeby. Komentarz zbyteczny. Mam nadzieję, że przeczyta to, jak najwięcej ludzi.

> adwokaci? to adwokaci niszczyli akta? dowody? to adwokaci manipulowali opinia p
                    > ubliczna? w mediach? w parlamanecie? buahahahaha

Nie. To rożnej maści Wildersi, Hejderzy (świec Panie...) i Vlady H...

> ty jestes glupszy niz myslalem - Jaruzelski podpisywal rozkazy degradujace ofic
                    > erow LWP pochodzenia zydowskiego - to sa fakty - jesli chcesz z nimi polemizowa
                    > c to zrob to w klubie SLD.
                    > ci twoi towarzysze lamali prawo PRL za samo to powinni pojsc siedziec a oni w n
                    > agrode obrosli sadlem i sa na ilus miejscach najbogatszych polakow

Może i powinni. Nie jestem Sądem. Nie wiem. Ty, tak jak Breivike, wiesz kto ma odpowiedzieć... życiem... Tym się różnimy. Tym rożni się "kawiorowa" lewica od prawicy korzystającej z dobrodziejstw państwa socjalnego w Holandii zamiast z prawicowej "wolności" w Hondurasie.

> nie ty tylko mowisz ze minelo juz tyle czasu ze nie warto wracac do mordow poli
                    > tycznych
                    > ja wiem ze ty bys chcial zeby Breivik byl moim idole ale ja nie strzelalbym do
                    > ofiar lewicowej indoktrynacji tyllko do tych ktorzy indoktrynuja

I tym się różnimy prawicowy potencjalny morderco. Ja nie mam zamiaru do nikogo strzelać. Nawet do was prawicowe zjeby indoktrynujące wygolonych małolatów. Tych zatrutych należy leczyć, a was - siejących nienawiść- karać. Opieką nad chorymi na HIV gejami-imigrantami wyznania islamskiego.

> ja dostosowuje sie do twojej skundlonej mentalnosci - jakbys mogl zarobic kilka
                    > gorszy to i zone bys sku...l sekretarzowi w PRL - takie to oblicze lewicy - na
                    > wet chorego Biedrona wydymaliscie
                    > mordowi Breivika winna jest lewica - lewica indoktrynujaca, ignorujaca, aroganc
                    > ka, falszywa, obludna - idz lizac dupe Darkowi ktory zalatwil ci stolek - teraz
                    > sie produkujesz - za to ci placa?

Dostosowujesz się do własnej mentalności chorego z nienawiści prawicowego zjeba. Breivik, choćbyś się zapluł kłamiąc, to w 100 procentach wytwór propagandy podobnych tobie. To Wilders i jemu podobni Vladowie H zindoktrynowali Breivika i pchnęli go do masakry, która ty nazwałeś "zamieszaniem".

• Gość: Vlad.H. Re: A o tobie kawiorowy lewicowcu? IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 11.08.11, 20:35
                      > Breivik, to produkt rożnych Wildersów i tobie podobnych Vladów H. Typowe dla pr
                      > awicowych sukinsynów: najpierw zrobiliście Breivikowi wodę z mózgu, a teraz twi
                      > erdzicie, że jego-wasze ofiary same są sobie winne. Wildersowi, jakoś nie parzy
                      > dupska państwowa posada w Tweede Kamer der Staten-Generaal prawicowy hipokryto
                      > . Koryto zdobyte na indoktrynacji wygolonych dzieciaków...

Breivika zainspirowal Kiszczak i Jaruzelski

> ?? Ty prawicowy kłamco! Breivik wpuścił w Internet tysiące stron waszego prawic
                      > owego bełkotu pełnego nienawiści i włos mu z głowy nie spadł. Mógł się ogranicz
                      > yć do takiego wyrażania sprzeciwu. Ale nie o sprzeciw wam idzie prawicowe zjeby
                      > ! Wy łakniecie krwi chore z nienawiści bezmózgi.

Nie wiem - nie czytalem ale podobno podcial ten manifest Kaczynskiemu

> Oto co w głowach mają prawicowe zjeby. Komentarz zbyteczny. Mam nadzieję, że pr
                      > zeczyta to, jak najwięcej ludzi.

czytaja i pamietaja takich bandytow jak Jaruzelski czy Kiszczak

> Nie. To rożnej maści Wildersi, Hejderzy (świec Panie...) i Vlady H...

hahaha nie masz zadnych argumentow - przegrales te dyzkusje juz dawno i tyle twojego co sobie pobluzgasz majac zludna nadzieje ze obrazisz - ale taka czerwona wesz jak ty nie jest w stanie mnie obrazic.

> Może i powinni. Nie jestem Sądem. Nie wiem. Ty, tak jak Breivike, wiesz kto ma
                      > odpowiedzieć... życiem... Tym się różnimy. Tym rożni się "kawiorowa" lewica od
                      > prawicy korzystającej z dobrodziejstw państwa socjalnego w Holandii zamiast z p
                      > rawicowej "wolności" w Hondurasie.

Nie bardzo wiem o czym piszesz - z zadnych zdobyczy socjalnych NL nie korzystam - tak naprawde moi koledzy korzystaja wiecej ale nie mam o to do nich zalu.
                      Nie kazdy ma chec okradac podatnikow tak jak ty to robisz.
                      I tak wiem ze wy nigdy nie wiecie, ze sady - widac Breivik nie byl zadowolony z pracy instytucji panstwa skoro wybral inne rozwiazanie.

> I tym się różnimy prawicowy potencjalny morderco. Ja nie mam zamiaru do nikogo
                      > strzelać. Nawet do was prawicowe zjeby indoktrynujące wygolonych małolatów. Tyc
                      > h zatrutych należy leczyć, a was - siejących nienawiść- karać. Opieką nad chory
                      > mi na HIV gejami-imigrantami wyznania islamskiego.

karac ale za co? do nikogo nie strzelam - to za co mnie chcesz ukarac? ze nie jestem w SLD?

> Dostosowujesz się do własnej mentalności chorego z nienawiści prawicowego zjeba
                      > . Breivik, choćbyś się zapluł kłamiąc, to w 100 procentach wytwór propagandy po
                      > dobnych tobie. To Wilders i jemu podobni Vladowie H zindoktrynowali Breivika i
                      > pchnęli go do masakry, która ty nazwałeś "zamieszaniem".

nie rozumiesz po polsku - Breivik to wasz produkt i bedziecie musili wypic to piwo ktorego nawarzyliscie.
          • xyz-xyz Często tu zaglądasz? 09.08.11, 23:23
            redwatch.info/sites/redwatch.htm
            Ulubione miejsce w sieci, czy może obgryzasz paznokcie w oczekiwaniu na film Breivika z miejsca masakry? Tak fajnie rozpie...ł lewicowych szmaciarzy lat 14...
            • Gość: Vlad.H. Re: Często tu zaglądasz? IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 09.08.11, 23:43
              ludzie zaczynaja sie bronic przed wami - przed tym ze kazecie im kochac tych ktorzy tego nie chca - bronia sie przed wasza obluda, przednarzucaniem im waszej wizji swiata ktora oniosla sromotna kleske zwienczonoa lekko liczac 150 milionami ofiar... ludzie zaczynaja sie zachowyac jak zwierzeta ktore przyarte do muru, nie mogac juz dalej uciekac odwracaja sie i zaczyanja sie bronic - im dlzuej prowadze polemike z takim towarzyszem szmaciakiem jak ty tym blizszy jestem tego by zaakceptowac takie inicjaywy jak redwatch - kiedys bylem mocno na nie ale widzac jak kpicie z ludzi, jak macie gdzies prawo to zaczynam twierdzic ze "siejac wiatr zbierzecie burze".
              • xyz-xyz Re: Często tu zaglądasz? 10.08.11, 11:50
                > ludzie zaczynaja sie bronic przed wami

Strzelając do dzieci... Cieszę się, że udało mi się sprowokować ciebie do szczerości. Wszyscy, którzy czytali twój manifest nienawiści, rozumieją już jaka jest różnica między hasłami głoszonymi dla publiki, a praktyką stosowaną przez prawicę, przez Breivików i Vladów H.
                Dla mnie to żadna nowość. Hitler głosił socjalistyczne hasła, ale praktykował czysto prawicową nienawiść rasową. Żydzi wtedy byli winni wszystkiemu. Teraz winne są lewicowe dzieciaki. A prawica jak zwykle ta sam. Komora gazowa, bomba, karabin maszynowy oraz propaganda obwiniająca ofiary.
                • swarozyc Re: Często tu zaglądasz? 10.08.11, 11:54
                  Sluchaj Pinkus, uspokoj sie bo glupstwa pleciesz, a co drugie to glupsze..
                  • xyz-xyz Re: Często tu zaglądasz? 10.08.11, 12:08
                    > Sluchaj Pinkus, uspokoj sie bo glupstwa pleciesz, a co drugie to glupsze..

Powaliła mnie siła twoich argumentów Swarożycu. Zwłaszcza sugestia, że jestem Żydem...

Możecie wypowiedzieć miliardy słów, ale praktyka jest zawsze ta sam: Jude raus!
                    • swarozyc Re: Często tu zaglądasz? 10.08.11, 12:13
                      bo zachowujesz sie jak spanikowany Zyd i wszystko sprowadzasz do antysemityzmu...
                      • xyz-xyz Re: Często tu zaglądasz? 10.08.11, 13:53
                        > bo zachowujesz sie jak spanikowany Zyd i wszystko sprowadzasz do antysemityzmu.

Wśród Żydów znajdziesz wielu prawicowych zjebów, takich jak Jigal Amir, który zamordował Icchaka Rabina. To był taki pejsaty Vlad H-Breivik. Więc mi tu nie pitol, że sprowadzam rzecz do antysemityzmu. Nie! Ja piszę o tym by nie wierzyć gładkim hasłom prawicowych oszołomów. Z za ich kłamliwych i gładkich słówek wyłazi kij baseballowy, karabin maszynowy, bomba i komora gazowa. Vlad H pie...cy o wolności od lewactwa, zamiast w Hondurasie, siedzi na socjalu w Holandii.
                        • swarozyc Re: Często tu zaglądasz? 10.08.11, 13:57
                          xyz-xyz napisał:
                          zamiast w Hondurasie, siedzi na socjalu w Holandii.
                          '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
                          Wydawalo mi sie ze przynajmniej ty powinienes odejsc od retoryki "socjalu" i "zmywaka"..
                          • xyz-xyz Re: Często tu zaglądasz? 10.08.11, 14:03
                            > Wydawalo mi sie ze przynajmniej ty powinienes odejsc od retoryki "socjalu" i "z
                            > mywaka"..

A niby dlaczego? Vlad nienawidzi wielokulturowości i lewicowych zdobyczy socjalnych, ale nie ma zamiaru zażywać prawicowej "wolności" w Hondurasie. Pluje na lewaków, ale woli lewackie Euro w wielokulturowej Holandii.
                            • swarozyc Re: Często tu zaglądasz? 10.08.11, 14:06
                              Odczep sie od tego Hondurasu!
                              Tam nie ma lewicy-prawicy..
                              tam jest tylko dzungla, plantacje bananow i zdemoralizowani katolicyzmem metysi..
                              • xyz-xyz Re: Często tu zaglądasz? 10.08.11, 14:27
                                > tam jest tylko dzungla, plantacje bananow i zdemoralizowani katolicyzmem metysi

rządzeni przez prawicową juntę... Idealny świat Vlada H. Żadnego socjalizmu, żadnej lewackiej wielokulturowości, można niedowidzieć wszystkich, którzy nie z juntą. Prawicowy raj! Ale jakoś Vlad H woli holenderskie, lewackie piekło... Pewno z powodu lewackich Euro... A mi zarzuca kawiorowość... Hipokryta!
                                • Gość: Vlad.H. Re: Często tu zaglądasz? IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 10.08.11, 21:19
                                  bo ja pracuje w prywatnej firmie a nie panstwowej - z socjalu nie korzystam - co do Euro - ja tam moge pracowac za Guldeny za ktorymi tak tesknia Holendrzy...

jednym slowem zlodzieju nie trafiles ale jako ze jestes klamliwa czerwona wesz szczekajaca za zalatwiony stolek na panstwowym to rozumiem twoje zniecierpliwienie ze nie daje sie sprowokowac tak bys mogl zlozyc zawiadomienie do prokuratury - zdaje sie z dostales taka role - a tu klops - zwisa mi twoje czerwone szczekanie - zaraz pogram sobie w modern warfare 2 - pocwicze z FAL - bardzo lubie ten karabin - bede strzelal do ruskich
                                  • xyz-xyz Re: Często tu zaglądasz? 11.08.11, 12:13
                                    > bo ja pracuje w prywatnej firmie a nie panstwowej - z socjalu nie korzystam - c
                                    > o do Euro - ja tam moge pracowac za Guldeny za ktorymi tak tesknia Holendrzy...

I tym się znowu różnimy prawicowy hipokryto. Ty pracujesz w firmie, a ja mam firmę. Twierdzisz, że nie korzystasz z socjalu? Kłamiesz, jak zwykle. Masz ubezpieczenie społeczne, które płaci za ciebie pracodawca. To jest mój drogi wymysł lewaków, takich jak ja. Wolisz Euro, Guldeny w socjalnym, lewackim, holenderskim raju z dala od prawicowej "wolności" w Hondurasie.

> jednym slowem zlodzieju nie trafiles ale jako ze jestes klamliwa czerwona wesz
                                    > szczekajaca za zalatwiony stolek na panstwowym to rozumiem twoje zniecierpliwie
                                    > nie ze nie daje sie sprowokowac tak bys mogl zlozyc zawiadomienie do prokuratur
                                    > y - zdaje sie z dostales taka role - a tu klops - zwisa mi twoje czerwone szcze
                                    > kanie - zaraz pogram sobie w modern warfare 2 - pocwicze z FAL - bardzo lubie t
                                    > en karabin - bede strzelal do ruskich

Strzel sobie baranka w ścianę prawicowy przygłupie. Może te paranoiczne wizje o spisku na ciebie miną. Graj w co chcesz. Wisi mi to. Najważniejsze, że ludzi poczytali o tym, co masz w głowie. I co w głowach mają prawicowe zjeby. A tobie nie jest potrzebny prokurator, tylko specjalista od głowy. Jak wszystkim prawicowym zjebom. Choć może jednak rozważ grę w bierki, bo te strzelaniny za bardzo podnoszą ci testosteron, a on miewa zły wpływ na miałkie umysły.
                                    • Gość: Vlad.H. Re: Często tu zaglądasz? IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 11.08.11, 20:43
                                      > I tym się znowu różnimy prawicowy hipokryto. Ty pracujesz w firmie, a ja mam fi
                                      > rmę. Twierdzisz, że nie korzystasz z socjalu? Kłamiesz, jak zwykle. Masz ubezpi
                                      > eczenie społeczne, które płaci za ciebie pracodawca. To jest mój drogi wymysł l
                                      > ewaków, takich jak ja. Wolisz Euro, Guldeny w socjalnym, lewackim, holenderskim
                                      > raju z dala od prawicowej "wolności" w Hondurasie.

Nie rozumiesz, ja mam kontrakt z kwota brutto i z tych pieniedzy place za wszystko - ty masz firme tylko ze chyba nie wiesz jaki jest mechanizm dzialania tego cyrku ale co tam - lewica w koncu zyje z okradania ludzi.

> Strzel sobie baranka w ścianę prawicowy przygłupie. Może te paranoiczne wizje o
                                      > spisku na ciebie miną. Graj w co chcesz. Wisi mi to. Najważniejsze, że ludzi p
                                      > oczytali o tym, co masz w głowie. I co w głowach mają prawicowe zjeby. A tobie
                                      > nie jest potrzebny prokurator, tylko specjalista od głowy. Jak wszystkim prawic
                                      > owym zjebom. Choć może jednak rozważ grę w bierki, bo te strzelaniny za bardzo
                                      > podnoszą ci testosteron, a on miewa zły wpływ na miałkie umysły.

buahahaha - wez zacytuj mi jakiegos partyjnego profesora albo jakiegos lewicowego artyste bufona.
                • Gość: Vlad.H. Re: Często tu zaglądasz? IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 10.08.11, 21:09
                  > Strzelając do dzieci... Cieszę się, że udało mi się sprowokować ciebie do szcz
                  > erości. Wszyscy, którzy czytali twój manifest nienawiści, rozumieją już jaka je
                  > st różnica między hasłami głoszonymi dla publiki, a praktyką stosowaną przez pr
                  > awicę, przez Breivików i Vladów H.

haha widze ze czerpiesz z Goebbelsa w pelni ale mi zwisa - ja nie nawoluje do mordowania ale do rozliczenia zgodnego z prawem mordercow i oprawcow PRL.

Co do Hitlera a ta twoja komuna takie czystki rasowe urzadzala - znaczy sie Jaruzelski to Hitler - ech szmaciaku waciaku - towarzysz Winnicki to przy tobie alfa i omega.
                  • xyz-xyz Re: Często tu zaglądasz? 11.08.11, 12:17
                    > haha widze ze czerpiesz z Goebbelsa w pelni ale mi zwisa - ja nie nawoluje do m
                    > ordowania ale do rozliczenia zgodnego z prawem mordercow i oprawcow PRL.

Owszem nawołujesz:

"po trzecie Vlad jest entuzjasta ale strzelania do sprawcow zamieszania a nie ich ofiar - tyle w temacie przyglupie wazeliniarzu"

> Co do Hitlera a ta twoja komuna takie czystki rasowe urzadzala - znaczy sie Jar
                    > uzelski to Hitler - ech szmaciaku waciaku - towarzysz Winnicki to przy tobie al
                    > fa i omega

Nie zmieni to faktu, że prawicowy zjeb zindoktrynowany przez innych prawicowych zjebów zamordował kilkadziesiąt dzieciaków. No, ale dla ciebie, to "zamieszanie".
                    • Gość: Vlad.H. Re: Często tu zaglądasz? IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 11.08.11, 20:46
                      > Owszem nawołujesz:

Nawoluje do strzelania do manipulatorow - Breivik jest tylko wasza ofiara i to co zrobil to w prostej lini wasze dzielo...

Krew jego ofiar na wasze komusze glowy.

> Nie zmieni to faktu, że prawicowy zjeb zindoktrynowany przez innych prawicowych
                      > zjebów zamordował kilkadziesiąt dzieciaków. No, ale dla ciebie, to "zamieszani
                      > e".

przy waszych mordach to i tak niewiele.
      • xyz-xyz Aha, zapomniałbym... 09.08.11, 14:01
        Mam nadzieję, że żaden holenderski wyznawca Wildersa, czyli holenderski Vlad H-Breivik, nie rozwali ci twojego zakutego łba tylko dlatego, że uzna cię za przybłędę z Polski i wykwit wielokulturowości Holandii... Na prawdę martwię się o ciebie...
        • Gość: Vlad.H. Re: Aha, zapomniałbym... IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 09.08.11, 20:08
          nie troszcz sie tak o mnie bo sie wzrusze - moj zakuty leb to nic w porownaniu z twoim lewicowym syfem ktory toczy cala Europe narzucajac ludziom co maja myslec.
          • xyz-xyz Re: Aha, zapomniałbym... 09.08.11, 22:49
            > nie troszcz sie tak o mnie bo sie wzrusze - moj zakuty leb to nic w porownaniu
            > z twoim lewicowym syfem ktory toczy cala Europe narzucajac ludziom co maja mysl
            > ec.

Będę się troszczył, bo prawicowy syf usiłujecie narzucać ludziom za pomocą bomb i broni maszynowej. Pomyśl, czy holenderski Vlad H-Breivik bardziej pragnie zatłuc rdzennego holenderskiego lewaka, czy "wielokulturową przybłędę" z Polski? Myślisz, że będą go interesowały twoje poglądy i uzna ciebie za swojaka? Nie, rozwali ci łeb, bo jesteś "przybłęda".
            • Gość: Vlad.H. Re: Aha, zapomniałbym... IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 09.08.11, 23:46
              > Będę się troszczył, bo prawicowy syf usiłujecie narzucać ludziom za pomocą bomb
              > i broni maszynowej. Pomyśl, czy holenderski Vlad H-Breivik bardziej pragnie za
              > tłuc rdzennego holenderskiego lewaka, czy "wielokulturową przybłędę" z Polski?
              > Myślisz, że będą go interesowały twoje poglądy i uzna ciebie za swojaka? Nie, r
              > ozwali ci łeb, bo jesteś "przybłęda".

Buahaha - prawica ma charakter salonowy a co do zamachow w NL to widze ze gowno wiesz - w ciagu ostatniego roku byly co najmniej 3 zamachy - jakos zyje a jak zgine to trudno wole zginac wolny niz zyc zniewolony bot czerwonym butem - wiec nie troszcz sie o mnie - zatroszcz sie o jaguara kalisza wypoleruj felgi czerwonemu tlusciochowi.
              • xyz-xyz Re: Aha, zapomniałbym... 10.08.11, 12:02
                wole zginac wolny niz zyc zniewolony bot czerwonym butem

I dlatego siedzisz w lewackiej Holandii opływając w socjalny dobrobyt, zamiast na przykład w Hondurasie rządzonym przez podobnych tobie prawicowych zjebów. Tam byś zaznał wolności...
                • Gość: Vlad.H. Re: Aha, zapomniałbym... IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 10.08.11, 21:11
                  > I dlatego siedzisz w lewackiej Holandii opływając w socjalny dobrobyt, zamiast
                  > na przykład w Hondurasie rządzonym przez podobnych tobie prawicowych zjebów. Ta
                  > m byś zaznał wolności...

siedze bo czerwone wszy przez kilkadziesiat lat niszczyly Polske i Polakow - co do socjalnego dobrobytu - place podatki, nie korzystam z zadnych dotacji - jestem dla budzetu NL zrodlem dochodu.
                  • xyz-xyz Re: Aha, zapomniałbym... 11.08.11, 12:22
                    > siedze bo czerwone wszy przez kilkadziesiat lat niszczyly Polske i Polakow - co
                    > do socjalnego dobrobytu - place podatki, nie korzystam z zadnych dotacji - jes
                    > tem dla budzetu NL zrodlem dochodu.

Nie ty je płacisz, tylko twój pracodawca. Z socjalu korzystasz, twój pracodawca płaci składki na twoje ubezpieczenie społeczne.
                    Ja w odróżnieniu od ciebie w Polsce założyłem firmę. Ciężko jest, ale nie zwiałem do lewicowego raju i stamtąd nawołuję do zabijania lewaków, którzy ci ten raj zbudowali.
                    • Gość: Vlad.H. Re: Aha, zapomniałbym... IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 11.08.11, 20:50
                      > Nie ty je płacisz, tylko twój pracodawca. Z socjalu korzystasz, twój pracodawca
                      > płaci składki na twoje ubezpieczenie społeczne.
                      > Ja w odróżnieniu od ciebie w Polsce założyłem firmę. Ciężko jest, ale nie zwiał
                      > em do lewicowego raju i stamtąd nawołuję do zabijania lewaków, którzy ci ten ra
                      > j zbudowali.

ja je place - pracodawca w moim imieniu przelew - jestes podobno pracodawca a nie wiesz takich podstawowych rzeczy oszuscie.
                      Ja mialem firme ale mi przeszlo po kolejnych czerwonych poprawkach w podatkach.
                      A ten "lewicowy" raj zbudowala prawica (tu nie bylo kolchozow, PGR itd)
    • Gość: . Re: To o tobie Vlad H IP: *.dynamic.chello.pl 08.08.11, 22:47
      Napisz coś o twoich kumplach Wieczorku i Piechocie...
    • swarozyc twoja histeria i zaklamanie nie pasuje do ducha te 10.08.11, 12:16
      goz wiersza? :-)
      -------------------------------------

Czarni, chytrzy, brodaci,
      Z obłąkanymi oczyma,
      W których jest wieczny lęk,
      W których jest wieków spuścizna,
      Ludzie,
      Którzy nie wiedzą, co znaczy ojczyzna,
      Bo żyją wszędy,
      Tragiczni, nerwowi ludzie,
      Przybłędy.

Szwargocą, wiecznie szwargocą
      Wymachując długimi rękoma,
      Opowiadają sobie jakieś trwożne rzeczy
      I uśmiechają się chytrze,
      Tajnie posiedli najskrytsze
      Z miliarda czarnych, pokracznych literek
      Ci chorzy obłąkańcy,
      Wybrany Ród człowieczy!
      Pomazańcy!

Pogładzą mokre brody
      I znowu radzą, radzą...
      - Tego na bok odprowadzą,
      Tego wołają na stronę,
      Trzęsą się... oczy strwożone
      Rzucą szybko przed siebie,
      Czy ktoś nie słyszy...

Wieki wyryły im na twarzach
      Bolesny grymas cierpienia,
      Bo noszą w duszy wspomnienia
      O murach Jerozolimy,
      O jakimś czarnym pogrzebie,
      O rykach na cmentarzach...

...Jakaś szatańska Msza,
      Jakieś ukryte zbrodnie
      (...pod oknami... w piątki... przechodnie...
      Goje... zajrzą do okien... Sza! Sza-a-a!)
      • xyz-xyz Re: twoja histeria i zaklamanie nie pasuje do duc 10.08.11, 13:58
        Do ducha tego wiersza pasuje manifest Breivik i wybielającego go Vlada H. Wielokulturowość stoi na antypodach przesłania tego wierszyka.
        • swarozyc Re: twoja histeria i zaklamanie nie pasuje do duc 10.08.11, 14:01
          taa... ten wierszyk jest bardzo...
          etnocentryczny..
          :-)
          • xyz-xyz Re: twoja histeria i zaklamanie nie pasuje do duc 10.08.11, 14:08
            > taa... ten wierszyk jest bardzo...
            > etnocentryczny..
            > :-)

Taaaa... w rozumieniu "rasy panów" chyba...
        • swarozyc Re: twoja histeria i zaklamanie nie pasuje do duc 10.08.11, 14:04
          xyz-xyz napisał:
          Do ducha tego wiersza pasuje manifest Breivik i wybielającego go Vlada H. Wielo
          > kulturowość stoi na antypodach przesłania tego wierszyka.
          ---------------------------
          Ty razem z yamato, cierpisz na jakas fobie antyemigracyjna..
          ciekawe o jakiej etiologii..
          • xyz-xyz Re: twoja histeria i zaklamanie nie pasuje do duc 10.08.11, 14:10

> ciekawe o jakiej etiologii..

Cwaniaków, którzy chcą mi w kraju aplikować prawicowe rozwiązania, choć sami żyją w socjalistycznych rajach
            • Gość: dziki Re: twoja histeria i zaklamanie nie pasuje do duc IP: *.dynamic.chello.pl 11.08.11, 11:58
              static2.wpolityce.pl/site_media/pictures/2011/07/10/ltfirje.jpg
              Masz ix jakieś zdjęcia z bankietu na Dziewance?
              • swarozyc Wstyd 11.08.11, 12:06
                Gdy 90% populacji wegorza jest wybita, pseudolewicowy posraniec Napieralski zasiada do stolu aby sie nim obrzerac. Na pewno przyjechal tez na wyzerke swoim miejskim jeepem..
                Dno i babelki.
    • Gość: On To o tobie XYZ IP: *.dynamic.chello.pl 10.08.11, 21:52
      Oto konkretne różnice między prawicą a lewicą.

---
      Rozmaite nazwiska, tajnych współpracowników, zawodowych ubeków, kandydatów na współpracowników oraz osób pokrzywdzonych.
      • Gość: Vlad.H. jutro ci odpisze IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 10.08.11, 22:08
        jak juz przyjdzie do urzedu na posiedziec za biurkiem za 7 tys na reke - z twoich podatkow - przeczyta forum i zacznie pisac partyjny belkot za ktory przeciez mu placa.
        • Gość: MM Re: To o tobie XYZ IP: *.dynamic.chello.pl 11.08.11, 21:18
          Pełna przemocy anarchia Brytyjska lewicowa inteligencja zmiażdżyła całkowicie wszystkie społeczne wartości 30 letniego lewicowego eksperymentu wypalającego w społeczeństwie całkowicie każdą fundamentalną wartość

Daily Mail Opętana ideologicznie lewica stoi za rozruchami w w Anglii .

W Daily Mail , centrowej brytyjskiej gazecie ukazał się artykuł w którym źródeł zamieszek w Anglii Melaine Philips upatruje w 30 letnim eksperymencie społecznym jaki dokonała na brytyjskim społeczeństwie opętana ideologicznie lewicowa ( liberalna w terminologii anglosaskiej ) inteligencja. Pod spodem fragment artykułu

Daily Mail „Brytyjska lewicowa inteligencja zmiażdżyła całkowicie wszystkie społeczne wartości . „...”Pełna przemocy anarchia ,która utrzymuje się na brytyjskich miastach jest wynikiem całkowicie do przewidzenia 30 letniego lewicowego eksperymentuwypalającego w społeczeństwie całkowicie każdą fundamentalną wartość .”...” Rodzina w której dwoje rodziców związanych jest związkiem małżeńskim , wykształcona merytokracja ( moje : merytokracja rządy osób najbardziej utalentowanych i stojących najwyżej pod względem intelektu, które awansowały na swe stanowiska zgodnie z "systemem zasług", zob. merit system. Etym. - ang.bryt. meritocracy 'jw.'; z łac. meritum 'zasługa'; zob. -kracja. ..(źródło) ) , karanie przestępców , narodowa identyfikacja , wymuszenie stosowani prawa antynarkotykowego , i wiele innych fundamentalnych zasad zostało zmiażdżonych przez lewicową inteligencję opętanych obsesją rewolucyjnego przekształcenia społeczeństwa.„...” Jak dostrzegł wczoraj Dawid Cameron , to jest wyrazisty obraz społeczeństwa , które jest nie tylko rozbite, ale również chore.”...”Większość tych dzieci pochodzi z gospodarstw domowych samotnej matki ( moje : autorka celowo nie używa słowa rodzina tylko gospodarstwo domowe ) ...za ta przerażającą sytuacją stoi świadome usunięcie najbardziej istotnego czynnika przygotowującego dzieci do życia w społeczeństwie , przemieniającego ich z pierwotnych dzikusów w cywilizowanych obywateli , usunięcie ojca , który jest zaangażowaną integralną częścią rodziny . „ ….Od czasu kiedy Partia Pracy ( socjaliści) doszli do władzy w 1977 roku , rozpoczęli systematyczne niszczenie nie tylko tradycyjnej rodziny,ale najmniejszego śladu idei ,że rodzice pozostający w związku małżeńskim są lepszym środowiskiem dla dzieci niż cokolwiek innego. „ ...(źródło)

We wczorajszej notce poświęconej rozruchom w Anglii zwróciłem uwagę na zbudowanie społeczeństwa półniewolniczego ,w którym oligarchia eksploatuje ekonomicznie poprzez bandyckie , rabunkowe podatki resztę społeczeństwa. Polecam zainteresowanym ten tekst pod tytułem „ Płonie Londyn , Birmingham , Liverpool . Kiedy Warszawa , Kraków? „ .

Co ciekawe eksploatacja ekonomiczna,podatkowa została użyta nie tylko zresztą w Anglii jako narzędzie likwidacji rodziny. W Polsce również opętana ideologicznie lewica, lewacy kontrolujący większość aparatu socjalistycznej III RP przy użyciu podatków i terroru propagandowego niszczą polskie rodziny .

Wróćmy jednak do eksperymentów lewackiej inteligencji jakie opisała Philips . Philips je opisując nie dodała ,że istnieje w Anglii społeczeństwo, w którym rodziny są stabilne , rozwody są rzadkością, a wykształcenie dzieci staranne . Tym konserwatywnym społeczeństwem jest ...elita angielska . Celowo użyłem słowa społeczeństwo na określenie jego górnej warstwy. System wartości, hermetyczność w tym taboo mezaliansu uniemożliwiające przenikanie do niego ludzi z warstw niższych czyni elity europejskie odrębna społecznością.

Elity europejskie używają lewaków i ich ideologię jako narzędzia do rozbicia , osłabienia , a tym samym kontrolowania eksploatowanego przez nią piramidami podatków społeczeństwa. Lewacka ideologia nie ma wstępu na salony, te prawdziwe salony z ludźmi posiadającymi prawdziwe pieniądze i prawdziwą władzę.

To o czym pisze Philips potwierdzają badania Fedyszak Radziejowskiej . Fedyszak Radziejowska podaje ,że „ gospodarstwo domowe „ samotnej matki , jest środowiskiem patogennym dla dzieci .Aż strach pomyśleć jak patogenne dla dzieci jest „gospodarstwo domowe homoseksualistów „

W kontekście rozważań Philips o inżynierii społecznej opanowanego przez obłąkaną ideologicznie ( uważam ,że tą terminologię Philips należy wprowadzić do opisu patologicznej socjalistycznej , lewackiej polskiej inteligencji ) , lewicową inteligencję która jak warto przypomnieć sobie analizę Krasnodębskiego .

Otóż Krasnodębski w swoim tekście opisującym funkcje jaką pełni Komorowski w Polsce pod znamiennym tytułem „ Ochraniarz establishmentowej biurokracji „ wysunął diagnozę ,że Platforma jest partią lewicową, czyli innymi słowy socjalistyczną ( więcej) .

Działania Platformy , niszczenie chorymi podatkami rodziny oraz terror propagandowy „brunatnych mediów „ ( proszę pamiętać , że faszyzm , niemiecka odmiana faszyzmu wprowadzona przez Hitlera , komunizm Stalina, Pol Pota to skrajne postacie socjalizmu ) niszczą polskie społeczeństwo. Efektem tego będzie budowanie na bazie dzieci z rozbitych rodzin klasy lumpenproletariatu , bezideowych, zaspakajających jedynie najniższe instynkty roboli .

W poprzedniej notce zadałem pytanie w poprzedniej notce Kiedy zapłonie Warszawa , Kraków ? Podałem dwa scenariusze . Albo wyniszczani podatkami i terrorem intelektualnym ( to termin Braque ...więcej ) Polacy użyją również demokratycznej formy nacisku na rząd jaką są po0kojwe manifestacje, jak chociażby ta co miesięczna pod Pałacem Prezydenckim , albo za kilka lat polskie dzieci wyalienowane w tej chwili z tradycji polskich wartości przez brunatne media, pozbawione życia w normalnych rodzinach przez lewicowa , socjalistyczną Platformę spalą nasz miasta , tak jak to się dzieje teraz w Anglii .

Marek Mojsiewicz

• Gość: Vlad.H. Re: To o tobie XYZ IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 11.08.11, 21:39
            o terorryzmie lewicy mozna by napisac wiele - problem w tym ze w tym watku nie chodzi o argumenty ale o to by xyz mogl zarobic na pensje - na zwrocona m uwage ze nie powinien zabierac glosu i robic z tragedi akcji politycznej zareagowal zalozeniem personalnego watku.

szkoda wiec na tego wszarza czasu chyba ze ktos lubi sie kopac z koniem ale nawet ja jestem juz zmeczony tym czerwonym wszarzem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka