klapouchywi 11.08.11, 12:15 I znów idioci z dupą przyrośniętą do fotela zastawią wszystkie chodniki, przejścia dla pieszych i trawniki w okolicy a policją i SM będą udawać, że nic się nie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swarozyc Juz wiem... 11.08.11, 12:30 dlaczego podrozaly zlobki i nie ma paringow w miescie... Odpowiedz Link Zgłoś
yamato.1 Re: Juz wiem... 11.08.11, 13:40 Jeśli podrożały w TWOIM mieście, to napisz o tym do jakiejś szwedzkiej gazety. Ja oglądałem te wspaniałe fajerwerki w zeszłym roku i w tym także ich nie przepuszczę, bo widowisko jest pierwsza klasa! Odpowiedz Link Zgłoś
homersimpson3000 Re: Juz wiem... 12.08.11, 10:04 i znowu zwierzęta będą się strasznie bały... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andri Re: Juz wiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.11, 13:45 Jej. Jak ja się boję w Szczecinie takich małych ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sla Re: Fajerwerki na Wałach Chrobrego. Znów będzie t IP: *.str.com.pl 11.08.11, 12:55 A co żal Ci dupe sciska bo nie masz auta czy nie jestes na tyle sprawny zeby zdac prawko?! Jak ktos dojezdza xx km to co mam metrem podrozowac, czy zapchanymi autobusami??!! Pomysl czasem, ja tam nigdy nie widzialem zastawionego chodnika tak zeby nie bylo przejscia (na takich imprezach) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Fajerwerki na Wałach Chrobrego. Znów będzie t IP: *.globalconnect.pl 11.08.11, 12:58 brama portowa zamknięta 2 drogi na most długi Nabrzeżem Wieleckim oraz Jana Matejki zamykamy jedno z nich ;) BĘDZIE CIEKAWIE - doradzam wyjechać na weekend pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Fajerwerki na Wałach Chrobrego. Znów będzie t IP: *.globalconnect.pl 11.08.11, 13:01 dodam ze trasa zamkowa codziennie się korkuje przy zjeździe ;) wiec ktokolwiek to sobie wymyślił chyba mieszka w centrum a do pracy ma 10 min piechotą Odpowiedz Link Zgłoś
yamato.1 Re: Fajerwerki na Wałach Chrobrego. Znów będzie t 11.08.11, 14:22 Nie przesadzaj. Zamknięcie Trasy na PARĘ WIECZORNYCH GODZIN W SOBOTĘ i NIEDZIELĘ (ach, jaki tam wtedy ruch!!!) nie spowoduje żadnego kataklizmu - tak jak nie spowodowało rok temu. Odpowiedz Link Zgłoś
klapouchywi Re: Fajerwerki na Wałach Chrobrego. Znów będzie t 11.08.11, 13:20 Uderz w stół..., dla twojej informacji, mam prawko zdane bez problemów i auto ale potrafię je zaparkować tak aby nie utrudniać życia innym. Ty widać z tych którzy najchętniej parkowaliby w salonie, a pieszych mają w dupie zostawiając im 30 cm bo masz auto i przejście dodatkowych 50 m to skaza na honorze buraczanego kierowcy. A jazda autobusem, no kto to widział, panie, autobusy są dla biedaków i inwalidów przecież, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
ciass Tradycyjnie w strugach deszczu? 11.08.11, 13:41 Pechowe miasto. Wiedzieli już o tym Niemcy. Odpowiedz Link Zgłoś
xes_szcz Re: Tradycyjnie w strugach deszczu? 12.08.11, 13:03 ciass napisała: > Pechowe miasto. Wiedzieli już o tym Niemcy. Bullshit. Odpowiedz Link Zgłoś
lehoo Fajerwerki na Wałach Chrobrego. Znów będzie tłum 11.08.11, 13:55 Osz kuffa, znowu się miasto zapcha... Odpowiedz Link Zgłoś
yamato.1 Fajerwerki na Wałach Chrobrego. Znów będzie tłum 11.08.11, 14:23 LUDZIE!!! Nic się nie dzieje: wiocha z tramwajami. Szykuje się przepiękne widowisko: też niedobrze. TO KIEDY JEST DOBRZE??? Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Fajerwerki na Wałach Chrobrego. Znów będzie t 11.08.11, 20:09 Ile osob przyjdzie... tysiąc, 2 tys., 5 tys.,10 tys., 20 tys.? Ilu jest mieszkańców? Fajnie, ze są organizowane takie widowiska... szkoda jednak, ze musi to sie odbywać kosztem blokady naszego miasta. Byłem na imprezach we Wrocławiu dla 10 tys. ludzi, dodam techno grano i miasto normalnie funkcjonowało, a wielu Wrocławian nawet nie wiedziało, ze odbywa sie tam jedna z najwiekszych imprez techno w Europie White Sensation. Polecam, zreszta bo warto zobaczyć i usłyszeć - coś wspaniałego! Odpowiedz Link Zgłoś
lazi1 Re: Fajerwerki na Wałach Chrobrego. Znów będzie t 11.08.11, 21:45 Byłem, w Amsterdamie lepiej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Off Re: Fajerwerki na Wałach Chrobrego. Znów będzie t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.11, 01:20 andreas.007 napisał: > Byłem na imprezach we Wrocławiu dla 10 tys. ludzi, > dodam techno grano i miasto normalnie funkcjonowało, > a wielu Wrocławian nawet nie wiedziało, ze odbywa sie tam jedna z najwiekszych > imprez techno w Europie White Sensation. To tak jak u nas, u nas też jak coś się dzieje to nikt nic nie wie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Fajerwerki na Wałach Chrobrego. Znów będzie t IP: *.static.espol.com.pl 12.08.11, 05:42 najwiekszy? nie przesadzaj... do Amsterdamu, Pragi czy Gelsenkirchen w ktorych tez jest Sensation, wroclawska edycja sie nie umywa taka jest kameralna... Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Fajerwerki na Wałach Chrobrego. Znów będzie t 12.08.11, 08:10 Na 10 tys. w większości przyjezdnych i nie blokowane jest miasto ani ulice! A nawet we Wrocławiu nie jest zauważalna. U nas niestety na każda większa imprezę blokowane jest miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PawelA Re: Fajerwerki na Wałach Chrobrego. Znów będzie t IP: *.dynamic.chello.pl 12.08.11, 20:27 Jak w wielu tematach mam zgodną opinię, tak teraz pozwolę sobie zauważyć, że przewiduję więcej niż 10 tysięcy osób przez ten łikend w okolicy Wałów. A co do blokady miasta teraz, zwróć uwagę na przebudowy w centrum, tutaj jest pies pogrzebany, a nie w samym zamknięciu Jana z Kolna. Szczecin został tak zaprojektowany, a nie inaczej i z tym musimy się pogodzić, warto tylko żeby czasem ktoś pomyślał w jakimś zetdeiteemie czy innym takim, choć czego ja wymagam... Odpowiedz Link Zgłoś