Gość: referendum-NIE IP: *.pomorzany.v.pl 20.05.04, 18:08 Zwykłe polityczne awanturnictwo, pogonić tą bandę do roboty na żecz miasta, anie żeby za nasze pieniądze siali niepokój polityczny w regionie. PRECZ Z POLITYKĄ K.RWĄ STARĄ!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hobbit Re: Szczecin dwa dni przed referendum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 18:33 Ciekawe dlaczego kampania Jurczyka opiera sie na negacjii. Jezeli jest tak - jak twierdzi - ze Szczecin go kocha to czemu nie nawoluje do glosowania na niego (co potwierdzilo by slusznosc jego racji), tylko nawoluje do bojkotu referendum ? Czyzby obawial sie o wynik, ktory moze sie okazac jego kleska i lata mu d..a ? A pewnie boi sie bardzo bolesnej operacji - odrzynania stolka od d..y i w tym tkwi sedno sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Szczecin dwa dni przed referendum 20.05.04, 18:34 Czyzby pisal to jeden z utalentowanych radnych d. NRS ? Tak tylko pytam... >do roboty na >>>>żecz<<<< miasta, Odpowiedz Link Zgłoś
walcze_z_wiatrakami Re: Szczecin dwa dni przed referendum 20.05.04, 18:38 POPIERAM REFERENDUM, A TEN PIERWSZY OBRONCA TO NAJPIERW NIECH NAUCZY SIE PISAC BEZ BLEDOW :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brasu Re: Szczecin dwa dni przed referendum IP: 82.145.90.* 20.05.04, 18:56 Najgorsze gdyby referendum przeszło niezauważone. Prezydent w swojej rozpaczliwej próbie odciągnięcia Szczecinian od urn robi chyba większą kampanię całej akcji niż wszyscy inni razem wzięci. Nie ma się chyba co obawiać, że mieszkańcy zmienią swoje nastawienie za sprawą prezydenckiego wystapienia. Należy więc cieszyć się, że nawet sami przeciwnicy referendum nie wytrzymali nerwowo i zareagowali piękną paniczną akcją. Jej skutek może być odwrotny od zamierzonego, więc nasi górą :)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merlin Re: Szczecin dwa dni przed referendum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 19:17 Brasu! cieszylbym sie bardzo z tego o czym piszesz . Mam jednak pewne obawy. Niestety nie doroslismy do demokracji. Boje sie, ze ludzie powiedza to co zwykle : Nie pojde, bo: 1. nie mam na to wplywu 2. bo moj glos na tym nie zawazy 3. ja mam to w d...e 4. to niczego nie zmieni - g....o to samo, tylko muchy sie zmienia 5. nigdy nie chodzilem na wybory, bo to matactwa komuchow 6. poprostu z czystego lenistwa i wiary, ze inni zalatwia to za nich gdyby jednak sie udalo, to chyba sie upije (oczywiscie z radosci). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brasu Re: Szczecin dwa dni przed referendum IP: 82.145.90.* 20.05.04, 19:23 Ja się upiję tak czy inaczej :) Nie wiem tylko czy z radości. Bo właściwie co innego pozostanie robić przez następne dwa lata, jeśli referendum się nie uda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pieszy Re: Szczecin dwa dni przed referendum IP: *.fnet.pl 20.05.04, 19:41 można robić to co władza lubi robić najbardziej: KONTROLOWAĆ, NĘKAĆ CZYM I GDZIE SIĘ DA wspomagać jacynopodobne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojciech Re: Szczecin dwa dni przed referendum IP: *.family4.net 21.05.04, 08:36 Jeszcze jeden pkt.: nie pódę bo chcę by Jurczyk był nadal prezydentem Szczecina bo nie chcę złodzieji z PO, UD i SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gandalf Re: Szczecin dwa dni przed referendum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 14:46 do wojciecha ! to czemu nie pojdziesz na referendum i nie zaglosujesz na swojego idola dupku? tchorz cie oblecial, jak twojego wybranca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojciech Re: Szczecin dwa dni przed referendum IP: *.family4.net 22.05.04, 18:53 Czego tu się bać. Trzeba być rozstropny i przez absencję w referendum zagrodzić drogę pazernym złodziejom. Gdyby los Jurczyka zależał od uczestnictwa w referendum napewno bym głosował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Re: Szczecin dwa dni przed referendum IP: 62.233.217.* 22.05.04, 21:17 bo musiałby być głupszy od ciebie palancie! żeby iść na twoje głupie referendum ty też możesz sobie już darować bo i tak oprócz ciebie nikt nie pójdzie frajerze Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: Szczecin dwa dni przed referendum 20.05.04, 19:44 raz sie juz pomylilem: mysalem ze nie uda sie zebrac 30 tys podpisow. mam nadzieje ze nie bede musial narzekac na ciemnych zapyzialych zwiesniaczalych szczecinan w poniedzialek. pozdrawiam blackexit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczecin Re: Szczecin dwa dni przed referendum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 16:37 A co ty masz chuju zajebany do Szczecinian? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Re: Szczecin dwa dni przed referendum IP: 62.233.217.* 22.05.04, 21:19 to możesz się już pakować i wyp...dalać ze szczecina ty fiucie! Odpowiedz Link Zgłoś
masaladosa Re: Szczecin dwa dni przed referendum 20.05.04, 20:31 szczecin dwa dni przed referendum jest wyklejony nieczytelnymi acz niewatpliwie jaskrawymi naklejkami zas jego chodniki pomazane sa rownie nieczytelnymi sloganami-jak sie domyslam te pierwsze sluza agitce pro a te drugie kontra- jedne i drugie beznadziejne-jak referendum ma sie udac jezeli wogole nie widac ze ma sie odbyc? toz to kompletna amatorszczyzna-wyglada tak jakby inicjatorzy sami nie wierzyli w mozliwosc odniesienia sukcesu i nie chcieli specjalnie angazowac sie w kampanie informacyjna-szkoda moglo byc pieknie a bedzie jak zwykle w tym nieszczesnym miescie czyli kicha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adm Re: Szczecin dwa dni przed referendum IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 20.05.04, 21:33 Proszę inicjatorów referendum, aby w przypadku niepowodzenia z powodu za małej frekwencji wytoczyli Jurczykowi proces - Jurczyk i kolesie z premedytacją zaniedbali swój obowiązek, nie informując mieszkańców miasta odpowiednimi obwieszczeniami o terminie referendum i miejscach, w których mieszczą się lokale. Na pohybel Jurczykowi i jego kolesiom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: referendum nie Re: Szczecin dwa dni przed referendum IP: *.pomorzany.v.pl 23.05.04, 20:24 a czy ty wiesz palancie kto był organizatorem tego durnego referendum, i jeszcze jedno - organizatorzy zalepili miasto makulaturą tylko ciekawe kto to posprząta???????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sf Pójdę głosować. Bedę żałować??? IP: 212.14.60.* 20.05.04, 23:05 Przechodząc ulicami szczecina można zauważyć kamapanię anty-obywatelską prowadzoną przez zbrojne ramię Mariana J. W oczy rzuca się hasło "Pójdziesz głosować?. Będziesz żałować". To brzmi jak groźba!!!!! Szantaż. Coś w stylu: "jesli to zrobisz, to możesz pożałować" Czyli metody ze światka mafijnego lub SB-ckiego. Prawdziwe oblicze Mariana. Tym bardziej zastanawiające, kto finansuje te ulotki. Bo wygląda, że SZEMRANE towarzystwo (grupa trzymająca władzę w mieście). Chyba,że admiratorzy Mariana J. chcą dać do zrozumienia, że poza magazynierem nie ma w tym miescie osoby kompetentnej i tylko on jest w stanie dzierżyć (zbieżność z brzmieniem nazwiska Dzierzyńskiego przypadkowa)władzę godnie, i że bez niego miastu grozi POTOP. A ja zaryzykuję (NO RISK NO FUN). Pójdę głosować. Wolę żałować niż wstydzić się (nie)rządów KSENOFOBA i OGRANICZONEGO UMYSŁOWO ANALFABETY. CHODŹCIE ZE MNĄ:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Re: Pójdę głosować. Bedę żałować??? IP: 62.233.217.* 22.05.04, 21:21 a zastanawiałeś się w swoim ciasnym mózgu kto finansował zbieranie podpisów, reklamę radiową, telewizyjną i dziesiątki tysięcy kolorowych naklejek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sf Re: Pójdę głosować. Bedę żałować??? IP: 212.14.60.* 22.05.04, 21:37 Zorro-o mój mózg będzie martwił się mój neurochirurg, nie TY:) A jeśli chodzi chodzi o kampanię zwolenników referendum to nikt się nie kryje się z tym, że jest finansowana otwarcie przez nich właśnie. Stać ich w końcu:) A kto finansuje M.J? Oni się nie ujawnili. Jaki wniosek? Może to po prostu podziemie gospodarcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: referendum nie Re: Pójdę głosować. Bedę żałować??? IP: *.pomorzany.v.pl 23.05.04, 20:31 sf czym ty się szczycisz a możey sfinansujesz oczyszczanie szczecina z tej makulatury?? Odpowiedz Link Zgłoś
marcooos Re: Pójdę głosować. Bedę żałować??? 24.05.04, 12:20 > kto finansował zbieranie podpisów, Nikt. Zbierajacy byli wolontariuszami. > reklamę radiową, telewizyjną Nikt. Publiczne radio i telewizja miala ustawowy obowiazek emisji programow > i dziesiątki tysięcy kolorowych naklejek? Sami organizatorzy. Koszt byl napewno kilkakrotnie nizszy niz kolorowe duze plakaty nawolujace do bojkotu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBSERWATOR Re: Szczecin dwa dni przed referendum IP: *.nitka.net.pl 21.05.04, 07:42 KTO CHCE REFERENDUM NIE POKAZE SKAD BIERZE KASE NA TO BO BLEPIAC WSZYSTKO I WSZEDZIE TO POTRAFIA GORZEJ Z USUNIECIEM TYCH ULOTEK ZE SLUPOW,SCIAN,DRZWI ACO PO REFERENDUM ZOSTANIE OSZPECONE ULOTKAMI MIASTO.A WZIAC TYCH AGITATOROW DO ROBOTY NIECH SPRZATNA PO SOBIE ,NIE MA NA NICH BATA A MOZE TAK PO KIESZENI I TO OSTRO DLA PRZYKLADU NAWET TYCH CO WYGRAJA Odpowiedz Link Zgłoś
czatowniczka Re: Szczecin dwa dni przed referendum 21.05.04, 08:25 Ja idę na referendum głosować przeciw Jurczykowi, a co do tych nalepek referendowców to mam nadzieję że po sobie posprzątają bo ja nie mam zamiaru patrzeć na oszpecone szczecińskie słupy, które teraz i tak już straszą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nalepka Re: Szczecin dwa dni przed referendum IP: 217.153.6.* 21.05.04, 15:34 a mnie się widzi że zadymę z tymi nalepkami robią ci co sami nie wiedzą co to porządek. Nie mają się do czego przyczepić bo wstydzą się otwartego poparcia żałosnego Jurczyka. Zrobiło się jakoś kolorowo na obskurnych słupach. Ci co wygrają będą musieli posprzątać to oczywiste a jak zaczną zdzierać to zedrą razem z farbą (sam próbowałem - inaczej się nie da) a nowy prezydent musi znaleźć kasę na pomalowanie słupów na nowo i wreszcie będzie porządnie! (sprytnie to sobie wykoncypowałem no nie?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: referendum nie Re: Szczecin dwa dni przed referendum IP: *.pomorzany.v.pl 23.05.04, 20:42 "nalepka" więkrzego przygłupa nieznam!!!!!!!!11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: referendum nie Re: Szczecin dwa dni przed referendum IP: *.pomorzany.v.pl 23.05.04, 20:39 słupy nie straszą bo zostały ostatnio odmalowane tylko w tej chwili straszą ja je te oszołomy oblepili!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: Szczecin dwa dni przed referendum 21.05.04, 10:23 Gość portalu: OBSERWATOR napisał(a): > KTO CHCE REFERENDUM NIE POKAZE SKAD BIERZE KASE NA TO BO BLEPIAC WSZYSTKO I > WSZEDZIE TO POTRAFIA GORZEJ Z USUNIECIEM TYCH ULOTEK ZE SLUPOW,SCIAN,DRZWI ACO > PO REFERENDUM ZOSTANIE OSZPECONE ULOTKAMI MIASTO.A WZIAC TYCH AGITATOROW DO > ROBOTY NIECH SPRZATNA PO SOBIE ,NIE MA NA NICH BATA A MOZE TAK PO KIESZENI I TO > > OSTRO DLA PRZYKLADU NAWET TYCH CO WYGRAJA......................................................................... ................................................................................ no,teraz już nie ma wątpliwości,dlaczego organizatorzy referendum chcieli puścić"misia"i"rejs"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: referendum nie Re: Szczecin dwa dni przed referendum IP: *.pomorzany.v.pl 23.05.04, 20:36 popieram Cie OBSERWATOR, ale te plakaty zostaną do następnych wyborów i zostaną zaklejone następną makulaturą!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: Szczecin dwa dni przed referendum IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.04, 12:59 najpierw naucz się pisać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pieszy Re: Szczecin dwa dni przed referendum IP: *.fnet.pl 27.05.04, 22:30 27.05.2004 r. trochę wspomnień Odpowiedz Link Zgłoś