Gość: SZCZECINIAN IP: 62.233.217.* 22.05.04, 20:30 a KUKU Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zorro Re: NITRASA I JACYNY NIENAWIDZI WIĘKSZOŚĆ IP: 62.233.217.* 22.05.04, 20:31 I ja też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylkep Re: NITRASA I JACYNY NIENAWIDZI WIĘKSZOŚĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.04, 16:45 To są ludzie na poziomie. A ten kto pisał o nich żle, ma wysoką gorączkę Odpowiedz Link Zgłoś
babciny_bambosz Re: NITRASA I JACYNY NIENAWIDZI WIĘKSZOŚĆ 22.05.04, 20:32 JURCZYK NA DRZEWO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cichy Re: NITRASA I JACYNY NIENAWIDZI WIĘKSZOŚĆ IP: *.myslowice.artcom.pl / *.pl 22.05.04, 20:36 Ciebie też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Re: NITRASA I JACYNY NIENAWIDZI WIĘKSZOŚĆ IP: 62.233.217.* 22.05.04, 20:37 czemu tak śmierdziśz wdepnąłeś w gówno bamboszu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: NITRASA I JACYNY NIENAWIDZI WIĘKSZOŚĆ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.05.04, 22:29 zorro...jesteś dowodem na fakt,że internet jest dla wszystkich,ale nie dla każdego... Odpowiedz Link Zgłoś
gyor Nie sadze 22.05.04, 22:32 Kazdy jest lepszy nie magazynier. Czlowiek zero, gdzie nie spojrzec, cos zawalil. ODWOLAC i juz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: Nie sadze IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.05.04, 22:46 więc przyjdz głosowac.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tol Re: Nie sadze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 22:47 Nitrasa i Jacyny nienawidzi większość tych, których spokój wynikający z poukładania klocków, został zburzony. Nareszcie ktoś ruszył to zapleśniałe szczecińskie polityczne bagno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyknajak NItras , Jacyna wyprzedzają epokę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.04, 06:42 Nitras , Jacyna to politycy nowego formatu. Wyprzedzają epokę Runowiczów , Wieczorków i Jurczyków o cały dystans. Są dynamiczni, precyzyjni, mają konkretne koncepcje, są nadwrażliwi na korupcje, kompetentni. Stąd taka nienawiśc do tych osób a do systematycznie próbującej wyjaśnić transakcje gruntowe, śmieciowe i inne Jacyny , to już szczególnie. Nitras jest dla mnie zwiastunem idącego ma lepsze w polskiej demokracji samorządowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Re: NItras , Jacyna wyprzedzają epokę IP: 62.233.217.* 23.05.04, 08:40 I jeszcze powinni nazywać się kim irsen bo to wyjątkowe szuje i koniunkturaliści o wyjątkowo niskiej kulturze politycznej. jacyna to zjawisko rynsztokowej kultury nizin społecznych które przez przypadek znalazło się nie tam gdzie jej miejsce. a ty m,i mówisz synu że to jakaś nowa jakość chyba maszgorączkę albo znowu wziąłę za dużo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YCA Re: NItras , Jacyna wyprzedzają epokę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.04, 08:50 Bardzo dobrze to oceniłeś. Nawet zachowanie takich ludzi jak Nitras czy Jacyna odbiega od zachowania tych poukładanych, grzecznych politykierów którzy poza hasłami nic nie mają do powiedzenia. Fantastyczni ludzie i co dziwne że w Szczecinie. A może właśnie w naszym mieście musiało się tak zdarzyć, że znaleźli się politycy innej klasy, z innego świata. Może po prostu w innych miasta ta banda złotoustych uśpiła takich polityków. Nie jest źle, widzę światełko w tunelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczecinianin Re: NITRASA I JACYNY NIENAWIDZI WIĘKSZOŚĆ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.04, 09:58 Pani Małgosia i Sławek ok Odpowiedz Link Zgłoś
seahowk Re: NITRASA I JACYNY NIENAWIDZI WIĘKSZOŚĆ 23.05.04, 12:00 Nie wiem jak Jacyna, ale jeśli ktoś włożyli na jedną półkę no to jedziemy z nimi z jednego kalibru. Ktoś powiedział że pokolenie naszych ojców się skończyło to szkoda. Bo po nich nie ma nic. Miałem przyjemność patrzeć jak tworzył się OKP i styl pracy tych ludzi który go tworzyli. Praca po nocach do świtu, kawa o do pracy zawodowej. Spotkania z ludźmi do 22. interwencje tam gdzie coś się działo. Zwykły człowiek dzwonił że jest coś nie tak a oni jechali. Pomagali z dokumentami które dla zwykłych ludzi były nieczytelne. Wiedzieli że zwycięstwo jest tam. I wygrywali. Potem powinni inni to przejąć ale „młodzi weszli na gotowe”. Jeśli to ma być nowy wymiar polityki to ja jestem za usypianiem polityków. Ta nowa generacja boi się tłumu i brzydzą się ludźmi. Ludzie dla nich to środek do osiągnięcia a nie cel. To można byłoby im wybaczyć, ale poziom organizacyjny jest na poziomie zastępów harcerskich. Boję się że pogubiliby połowę ludzi przy wyjściu do kina, między kasą a salą. Pz seahowk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: NITRASA I JACYNY NIENAWIDZI WIĘKSZOŚĆ IP: 217.153.43.* 23.05.04, 13:20 KARIEROWICZE I NIC WIĘCEJ......... Odpowiedz Link Zgłoś
seahowk Re: NITRASA I JACYNY NIENAWIDZI WIĘKSZOŚĆ 23.05.04, 16:56 to w skrócie celna uwaga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: NITRAS I JACYNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.04, 19:56 nie oni nie są karierowiczami karierowiczami są Litwiński Zaremba Piechota Napieralski małymi żałosnymi dajacymi się kupić za srebrniki z awsze chcącymi coś ugrać pozostali nawet nie sa karierowiczami ale pieskami zżerającymi okruchy z pańskiego stołu Jacyna była kimś bez polityki więc jest to naturalna kontynuacja Nitras będzie doskonałym politykiem bo potrafi rezygnować z rzeczy mniej ważnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor Good-bye polityczni zadymiarze! IP: *.lara.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.04, 21:38 Śmierć polityczna i tyle. Bez pomysłu,bez koncepcji byle tylko sie pokazac. Referendum to jeden wielki burdel za ktory oczywiscie zaplaca podatnicy! Ynteligenci sie kurcze znalezli - odwolac Jurczyka i poukladac sie na nowo, na starych zasadach oto plan Lubińskiej i reszty obrazonych na Jurczyka ze mezusiowi Lubinskiej nie dał robic interesikow o ktorych caly Szczecin huczy :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Good-bye polityczni zadymiarze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.04, 23:23 ty pieprzony śmieciu to wystarczający komentarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: Good-bye polityczni zadymiarze! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.05.04, 20:47 napisałeś studencie"jacyna była kimś bez polityki".co miałeś na myśli?niedoszłą doktorantkę lubińskiej,specjalistkę od podawania kawy krzystyniakowi w firmie "solo" czy może jej nieudany epizod w węglobudzie?czy może jeszcze coś innego?założycielka stowarzyszenia JAJCO jest wszak osobowością nietuzinkową... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zebra345 Re: NITRASA I JACYNY NIENAWIDZI WIĘKSZOŚĆ IP: *.iscnet.pl 24.05.04, 20:51 Ale brednie.Nitras i Jacyna przyszłością narodu. No po prostu pęknę ze smiechu, a potem się udławię z rozpaczy. Ładna mi przyszłość. Jeśli tak , to tylko piąstkami w ziemię walić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: NITRASA I JACYNY NIENAWIDZI WIĘKSZOŚĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.04, 21:17 możesz zawsze napisać że Napieralski i Wijas przyszłością narodu czyżbyś wstydził się napisać takie łgarstwo zresztą możesz napisać o kimkolwiek a jeżeli tylko krytykujesz to znaczy że masz w tym jakiś nieczysty cel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zebra345 Re: NITRASA I JACYNY NIENAWIDZI WIĘKSZOŚĆ IP: *.iscnet.pl 24.05.04, 21:20 Taki nieczysty , jak nieczyste sumienia wszystkich tych "lokalnych polityków". Taki mam cel. Obnażyć ich nieczyste gacie.wszystkich razem wziętych i z osobna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: NITRASA I JACYNY NIENAWIDZI WIĘKSZOŚĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.04, 21:23 no to obnaż a nie pieprz bez sensu konkretnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zebra345 Re: NITRASA I JACYNY NIENAWIDZI WIĘKSZOŚĆ IP: *.iscnet.pl 24.05.04, 21:26 A czyjego pragniesz obnażenia:))) Tych z lewa , z prawa czy ze środka :)))???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: NITRASA I JACYNY NIENAWIDZI WIĘKSZOŚĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.04, 21:33 > A czyjego pragniesz obnażenia:))) Tych z lewa , z prawa czy ze środka :)))???? kogokolwiek byle konkretnie ale wolę obnażać tych z lewa jest więcej do pokazania Odpowiedz Link Zgłoś
seahowk student to do ciebie 24.05.04, 21:31 Czy prócz frustracji masz coś jeszcze do pokazania. Czy może będziesz znowu wyzywać. Tak się nie gorączkuj bo żyłka pierdząca pęknie i zamilkniesz Pz Seahowk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: student to do ciebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.04, 21:32 tobie nie pęknie bo już pękła i dlatego tak bełkoczesz bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: taaaaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.04, 21:35 tańcowały dwa ale ja nie mam nic naprzeciwko uwielbiajcie się dalej Odpowiedz Link Zgłoś
seahowk Już wiem 24.05.04, 21:54 student ty masz kopleksy, biedaku nikt cię nie lubi??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Już wiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.04, 22:11 a dlaczego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: taaaaaa IP: *.lara.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.04, 23:18 student nie napinaj sie tak bo ci zyłka peknie. Wez sie do pracy i pomysl o sobie - swiata nie zbawisz a tylko wrzodów sie nabawisz :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: taaaaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 07:31 nie zbawię ale nie bedę akceptował złodziejstwa zgniłego konformizmu koninkturalizmu wierzę w to że ludzie maja takie samo podejście do życia a ta grupka z wymienionymi powyżej cechami to tylko niewielki procent społeczeństwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taki jeden Re: ludzie i ludziska IP: *.pcmedia.com.pl / *.pcmedia.com.pl 25.05.04, 08:09 Bardzo prosze nie gloryfikowac Jacynki Pacynki.....showmenki i tandeciary!!! Sławomir to chlop fajny mimo iz zbyt spontaniczny i troche mu juz sodówa do głowki udeżyla...miejmy nadzieje ze sie otrząsnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: ludzie i ludziska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 08:22 taki jeden to pytanie pod spodem to do ciebie konkretnie bo ja mogą napisać że Jacyna to mól książkowy zagrzebany w starodrukach bezkontaktowa ponura ascetyczna w formie oszczędna w treści Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana co racja,to racja! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.05.04, 11:39 w jednym ci muszę,studencie przyznać,co do jacyny, rację.rzeczywiście jest"ascetyczna w formie".sama bym tego lepiej nie ujęła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: NITRASA I JACYNY NIENAWIDZI WIĘKSZOŚĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 08:14 a konkretnie o co chodzi w tym tandeciarstwie showmenstwie i sodówce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rabarbar Re: NITRASA I JACYNY NIENAWIDZI WIĘKSZOŚĆ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.04, 08:32 i nic dziwnego, to szuje Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: NITRASA I JACYNY NIENAWIDZI WIĘKSZOŚĆ 25.05.04, 11:43 Nienawidzę to zbyt duże słowo. Olewam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nozyce Re: NITRASA I JACYNY NIENAWIDZI WIĘKSZOŚĆ IP: 212.180.161.* 27.08.04, 00:34 jacyna jacyna jacyna "studiuje" teraz na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labatt Re: NITRASA I JACYNY NIENAWIDZI WIĘKSZOŚĆ IP: *.se.client2.attbi.com 27.08.04, 08:26 Dobra - duzo uslyszalam........na temat wszystkich prawie na forum,ale nie o glownych bohaterach tematu.MOze ktos wreszcze powie -za co nienawidzi,albo za co lubi.Pan NItras i pani Jacyna wylaczeni z dyskusji.....jak i ich rodziny i ci,ktorym wpada pare grosza w zwiazku z relacjami.Pan NItras - nie wiem kto zacz.......a pani Jacyna - kojarze.Pewnie moglabym siegnac do gazetki,ale nie robie tego od dluzszego czasu - po stwierdzeniu -ze jak nie zagladam - to tez tyle samo wiem o politykach.CHetnie przeczytam nastawienie tlumu...wieszac bedziemy,czy pompowac mamone w ich kieszenie.Pani Malanowska tez sie dobrze zapowiadala - z ta jej herbata zielona w fajan - siarskich filizankach.I co z tego zostalo?NIesmak..........i nie do herbaty - ale i chyba tylko to.Duzo gadamy...............a oni cicho i dalej.........zabawne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bad polzin Re: NITRASA I JACYNY NIENAWIDZI WIĘKSZOŚĆ IP: *.iscnet.pl 27.08.04, 11:23 A my go lubimy i cieszymy się że sąsiad Odpowiedz Link Zgłoś