Dodaj do ulubionych

18-sty mniał a co z Sediną p.Litwinski!!!

IP: *.nitka.net.pl 23.05.04, 18:21
Szanowny p.Litwinski czy moglbym Pana poprosic jako tego ktory zrobil nam
mieszkancom nadzieje na rekonstrukcje Sediny o jakakolwiek odpowiedz.Bardzo
Pana prosze, specjalnie robie to w dniu referendum aby Panu oraz innym
uzmyslowic wage obietnic oraz wage "slowa".

Nasza cala filozofia jest ulepszaniem jezyka.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gryf Re: 18-sty mniał a co z Sediną p.Litwinski!!! IP: *.nitka.net.pl 24.05.04, 00:25
      Podbijam.

• Gość: brasu Re: 18-sty mniał a co z Sediną p.Litwinski!!! IP: 82.145.90.* 24.05.04, 08:40
        Też bym się chętnie dowiedział. Up up :)
    • albert_c GRYF:((((((((((((((((( 24.05.04, 09:50
      Gryf, wlasnie wczoraj cofnales sie o krok w przyblizeniu nam Sediny. Gratuluje:(
      choc nie wiem czy to zrozumiesz. moim zdaniem nie.
      • absztyfikant Re: GRYF:((((((((((((((((( 24.05.04, 10:58
        Niedlugo akcje sprowadzania S. bedzie mozna porownac do montowania zlotych
        klamek w wiezieniu zaostrzonego rygoru.
        • ja_aska sedina!!!!!!!! 24.05.04, 16:53
        • Gość: Gryf Re: GRYF:((((((((((((((((( IP: *.nitka.net.pl 25.05.04, 00:25
          absztyfikant napisał:

> Niedlugo akcje sprowadzania S. bedzie mozna porownac do montowania zlotych
          > klamek w wiezieniu zaostrzonego rygoru.

A czemuz to drogi absztyfikancie sam zapytywany Arkadio Litwinski sie nie
          odzywa w sprawie tej.Co tak znaniemowilbyl? Zaczynasz rozumiec?

• arkadiusz_litwinski Re: GRYF:((((((((((((((((( 25.05.04, 07:54
            Gość portalu: Gryf napisał(a):

> absztyfikant napisał:
            >
            > > Niedlugo akcje sprowadzania S. bedzie mozna porownac do montowania zlotych
            >
            > > klamek w wiezieniu zaostrzonego rygoru.

>
            > A czemuz to drogi absztyfikancie sam zapytywany Arkadio Litwinski sie nie
            > odzywa w sprawie tej.Co tak znaniemowilbyl? Zaczynasz rozumiec?
            >
            >
            >
            >
            >
            > Nasza cala filozofia jest ulepszaniem jezyka.

Wielce Szanowny Gryfie Twojego motto nie jest mi bliskie.Wręcz odwrotnie. Jako
            stały, jeśli nie notoryczny ;) uczestnik forum zapewne Zauważyłeś, że od kilku
            tygodni znacznie żadziej się tu wypowiadam. Ostatnie dni nie obfitowały
            w "nadmiar" wolnego czasu. Trudno wdawać się w rozważania o Twoich
            podejrzeniach- hipotezach dotyczących powodów 2-3 dniowej zwłoki w udzieleniu
            Ci wyjaśnień, a zatem przejdę do rzczeczy. Mam nadzieję,że ucieszy Cię ( a nie
            rozczaruje) wiadomość, że owego 18 maja br. odbyło się spotkanie kilkunastu
            osób reprezentujących 3 stowarzyszania i 3 instytucje.Było ono poświęcone
            ustaleniu tego jak szybciej i sprawniej osiągnąć wspólny cel jakim jest
            rekonstrukcja Sediny. Jedno z ustaleń, które nieznacznie w tej chwili naruszam
            stanowi , że efekty tych rozmów zostaną upublicznione po drugim spotkaniu jakie
            odbędzie się 1 czerwca. Z tego też powodu jeśli Jesteś Zainteresowany
            szczegółami i własnym wkładem w realizację tego przedsięwzięcia proszę o
            kontakt na alitwin@um.szczecin.pl lub litwinski@calbud.com.pl.Pozdrawiam.
            • Gość: Gryf Re.Arkadiusz Litwinski IP: *.nitka.net.pl 25.05.04, 17:34

Wielce Szanowny Gryfie Twojego motto nie jest mi bliskie.Wręcz odwrotnie. Jako
              stały, jeśli nie notoryczny ;) uczestnik forum zapewne Zauważyłeś, że od kilku
              tygodni znacznie żadziej się tu wypowiadam. Ostatnie dni nie obfitowały
              w "nadmiar" wolnego czasu. Trudno wdawać się w rozważania o Twoich
              podejrzeniach- hipotezach dotyczących powodów 2-3 dniowej zwłoki w udzieleniu
              Ci wyjaśnień, a zatem przejdę do rzczeczy. Mam nadzieję,że ucieszy Cię ( a nie
              rozczaruje) wiadomość, że owego 18 maja br. odbyło się spotkanie kilkunastu
              osób reprezentujących 3 stowarzyszania i 3 instytucje.Było ono poświęcone
              ustaleniu tego jak szybciej i sprawniej osiągnąć wspólny cel jakim jest
              rekonstrukcja Sediny. Jedno z ustaleń, które nieznacznie w tej chwili naruszam
              stanowi , że efekty tych rozmów zostaną upublicznione po drugim spotkaniu jakie
              odbędzie się 1 czerwca. Z tego też powodu jeśli Jesteś Zainteresowany
              szczegółami i własnym wkładem w realizację tego przedsięwzięcia proszę o
              kontakt na alitwin@um.szczecin.pl lub litwinski@calbud.com.pl.Pozdrawiam.

Bardzo uprzejmie Panu dziekuje za ta odpowiedz i jednoczesnie przepraszam za
              nachalnosc.Rozumiem i wspolczuje.
              Jesli pozowoli Pan bede dopytywal sie w temacie Sediny po 1-wszym czerwca.

• Gość: Gryf Re: Re.Arkadiusz Litwinski i inni od Sediny !!! IP: *.nitka.net.pl 04.06.04, 09:17
                Czy juz cos wiadomo, czy juz cos postanowiono ,czy juz sie cos ruszylo ,czy cos
                drgnelo w temacie Sediny?
                Pozdrawiam wszystkich tych ktorzy maja sile zrobic cos w sprawie rekonstrukcji
                Sediny!!!

Wszelka bezstronnosc jest sztuczna.
                • arkadiusz_litwinski Re: Re.Arkadiusz Litwinski i inni od Sediny !!! 04.06.04, 12:20
                  Gryfie, wczoraj pisałem ( ale jak widać " mi się nie wysłąło "), otóż 1
                  czerwca w w jeszcze szerszym gronie niż dwa tygodnie wcześniej zapadła
                  powszechna zgoda co do wspólnego działania. Ja też chciał bym " już" o tym
                  oficjalnie poinformować w sposób możliwie szeroki, niemniej jednak tak jak
                  kiedyś pisałem nie chcę "popędzać" i sprawiać wrażenia, że uzurpuję sobie jakąś
                  szczególną rolę. Jestem pewien, że sprawa jest w wielu godnych rękach i
                  niebawem zostanie należycie zamanifestowane wspólne działanie.Pozdrawiam.

p.s. nie jestem jedynym forumuwiczem, który brał udział w tych spotkaniach.
                  • albert_c Re: Re.Arkadiusz Litwinski i inni od Sediny !!! 04.06.04, 13:08
                    Arku, na razie zapewne czesc tych 'niejedynych forumowiczow' z tych samych
                    wzgledow co Ty nie chce sie z tym wychylac.
                    Gryfciu przestan byc nachalny w tym temacie. jak juz beda jakies konkrety to
                    zapewne bedziesz mial szanse sie wykazac, a nie marudzic jak to ostatnio masz w
                    zwyczaju.

pozdrawiam,
                    albert_c
                  • Gość: Gryf Re: Re.Arkadiusz Litwinski i inni od Sediny !!! IP: *.nitka.net.pl 04.06.04, 21:08
                    Dzieki serdeczne za informacje.Pozwoli Pan ,ze co jakis czas (ale nie nazlosc
                    ergie) bede Panu oraz innym przypominal o obietnicy odtworzenia symbolu
                    Szczecina Sediny.
                    Pozdrawiam serdecznie zycze jednoczesnie wytrwalosci i konsekwencji.

• Gość: Gryf Re: Re.Arkadiusz Litwinski i inni od Sediny !!! IP: *.nitka.net.pl 04.06.04, 21:11
                      Gość portalu: Gryf napisał(a):

> Dzieki serdeczne za informacje.Pozwoli Pan ,ze co jakis czas (ale nie nazlosc
                      > albert_c) bede Panu oraz innym przypominal o obietnicy odtworzenia symbolu
                      > Szczecina Sediny.
                      > Pozdrawiam serdecznie zycze jednoczesnie wytrwalosci i konsekwencji.

Pomylilem ergie z albertem_c - przepraszam.

• Gość: politolodzy Lytfinski obnażony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 21:32
              > jako stały, jeśli nie notoryczny ;) uczestnik forum zapewne Zauważyłeś, że od
              kilku
              > tygodni znacznie żadziej się tu wypowiadam.

Tak ja też zauważyłem. Odkąd zaczęła się impreza pt. PO odwołuje pana Jurczyka
              i napierdala wszystko co się rusza tak aby ewentualny splendor spłynął tylko na
              nie. A ty się schowałeś na ten czas aby nie kojarzono cie z tą bardzo negatywną
              kampanią, a takze aby być z boku w wypadku porażki. Dzieki temu nikt nie
              kojarzy dzisiaj referendum z twoją osobą - a przecież zupełnie niesłusznie bo
              brałeś w tym przegranym referendum udział bardzo duży.

Sytuacja wyglądała by inaczej gdyby referendum się udało - był byś na
              pierwszych stronach gazet - wypowiadał się na temat przyszłego prezydenta tego
              trzpiota - Zaręby. W dupe byś właził dziennikarzom i TV. A tak siedzisz jak
              mysz pod miotłą czekając aż przetoczy się sprawa Jurczyka, aby wypełznać na
              światło dzienne.

Takie marketingowe zagrywki to na ogół forumowiczów może są skuteczne - co
              widać po wypowiedziach - ale pamiętaj że odwiedzają to forum równierz
              politolodzy którzy mają z ciebie niezłą polewkę i dla jeszcze większej uciechy
              będziemy ci w spólnie dosrywać, ujawniająć twą strategię działań
              socjotechnicznych.

No to tyle palncie.
              • absztyfikant kolejny demaskator:) 04.06.04, 21:44
                Jak ja uwielbiam zarozumialych politologow:)

Fajne zdjecia w necie znalazlem:)

www.pawelstanislawski.pl/parts/galerie/rokita-1085953696/DSCF0052.JPG
                www.pawelstanislawski.pl/parts/galerie/rokita-1085953696/DSCF0106.JPG
                • Gość: Pismak Fajne IP: 80.51.242.* 04.06.04, 22:00
                  Ale Rokita mógłby sobie kupić jakiś nowy krawat. On cały czas śmiga w jednym.
                  Wyborcy zwracają na takie rzeczy uwagę. To bardzo kiepska socjotechnika, jak
                  powiedziałby pewien zarozumiały politolog :))).
    • vojciech A wróble ćwierkają... 23.06.04, 17:35
      Ponoć jutro w gazetach napiszą, że ładna pogoda będzie :)
      W końcu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka