Gość: szcz. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.04, 11:18 Całe miasto obfajdane histerycznymi nalepkami. A Nasz Intelektualista knuje (pod zamówienie) nową hucpę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ana Re: Absztyfikant zawsze wygrywa IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.05.04, 11:24 jakąś się dopasuje... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant to wina XYZ 26.05.04, 11:26 A nie mowilem ? Nowy sezon na watki z "absztyfikantem" w tytule. I po co to komu ? Mnie to bawi, ale nie sadze by innym chcialo sie to czytac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ no proszę IP: 212.14.0.* 26.05.04, 11:50 Nie dość, że kłamac i manipulator, to na dodatek moderator ataków (tematów) na absztyfikanta. Widać się rozwijam. A juz myślałem, że jedyny rozwój u mnie, to alkoholizm;))) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant XYZ 26.05.04, 11:51 Przeciez to bylo ironicznie powiedziane. Nie lapiesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: XYZ 26.05.04, 11:53 Łapie serduszko. On też ironizuje. Muszę chyba poprowadzić mediację. PS a ja chętnie poczytam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ last time IP: 212.14.0.* 26.05.04, 12:28 O ile dobrze pamiętam, to skuter w stosunku do Mariana użył gwary Wałęsy, w okrzyku związanym z Pogonią. Jako że gwara Wałęsy obarczona jest błędem ortograficznym, napisałem do skutera, żeby się trzymał bo go ana zaatakuje. To był przytyk do jej bezceremnialnego przyczepiania się do ortografii. Ana orzekła, że nie zrozumiałem żartu skutera, choc nie bardzo zrozumiała mój. (tak to pamiętam ana i nie chce mi się szukac żródeł) Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: last time 26.05.04, 14:30 Gość portalu: XYZ napisał(a): Jako że gwara Wałęsy obarczona jest błędem > ortograficznym, napisałem do skutera, żeby się trzymał bo go ana zaatakuje....................................................................... hmm....gwara to język mówiony.jako taki nie jest"obarczony błędem ortograficznym"zareagowałeś wtedy histerycznie,dotknięty do żywego,że tylko tobie zwracam uwagę na błędy.innymi słowy:skuter zażartował,a ty żartu nie zrozumiałeś... To > był przytyk do jej bezceremnialnego przyczepiania się do ortografii...................................................................... .a można czepiać się ortografii ceremonialnie? Ana > orzekła, że nie zrozumiałem żartu skutera,........................................................................ bo tak było(mimo,że twierdziłeś inaczej) choc nie bardzo zrozumiała mój. ........................................................................... a żartowałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: last time 26.05.04, 14:32 Z czystą przyjemnością stwiedzam, że jesteście walnięci:-) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: last time 26.05.04, 14:35 ana nie! Jak by ja kto walil to nie czepialaby sie obcych facetow... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: last time 26.05.04, 14:39 za insynuacje. kupię dwa pejcze i ci z ana pokażemy ...... walenie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: last time 26.05.04, 14:40 a co wy tak nagle razem? mialem was za przeciwstawne... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: last time 26.05.04, 14:48 mamy przeciwstawne poględy polityczne a wspólne społeczne i ogólne. i podobny humor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: last time IP: 212.14.0.* 26.05.04, 14:55 Juz aśka wiesz o jaki dwcip chodziło? Kto i co zrozumiał, oceń sama. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: last time 26.05.04, 15:25 ja_aska napisała: > nie w Polsce:-) '''''''' a w polsce - spolecznie znaczy politycznie tylko na mala skale? Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: last time 26.05.04, 15:19 Nie ma zycia bez mariana:( to wcale nie dotyczylo milosciwie nam panujacego tylko LPRowcow grozacych wieszaniem krzyzy w parlamencie europejskim proponowalem, zeby powiesic tez transparent "pogon miszczem" ale i tak nie wiem co to ma do walesy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: last time IP: 212.14.0.* 26.05.04, 15:21 "Nie chcem ale muszem" Tak mi się z Wałęsą skojarzyło. Pamięć zawodna, masz rację, chodziło o wiesznie krucyfiksów. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: last time 26.05.04, 15:25 bliższe namiary dajcie to poczytam. może zrozumiem:-) Odpowiedz Link Zgłoś