Dodaj do ulubionych

Szymon Dominiak Górski to zed.1?

01.11.11, 10:35
jakoś na to wygląda?
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Szymon Dominiak Górski to zed.1? IP: *.ppp11.odn.ad.jp 01.11.11, 10:54
      Najardziej przypomina mi Nitrasa, ten sam poziom i to samo pochodzenie ze wsi...
      • zed.1 Re: Szymon Dominiak Górski to zed.1? 01.11.11, 16:03
        Moja "wieś" to Szczecin.
    • Gość: gość Re: Szymon Dominiak Górski to zed.1? IP: *.dynamic.chello.pl 01.11.11, 15:04
      Wiem kim jest zed ale nie napiszę. Nie będę "ludziom" łamał życia.
      • aysy.1 Re: Szymon Dominiak Górski to zed.1? 01.11.11, 15:07
        z tego co pisal zed o sobie to nie jest on pracownikiem urzedu miesnego, ani zadnej rzeczy, ktora jego jest.
        ludziom nalezy wierzyc kolego :)
        • Gość: czy-telniczka Re: Szymon Dominiak Górski to zed.1? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.11, 21:00
          aysy.1 napisał:
          > z tego co pisal zed o sobie to nie jest on pracownikiem urzedu miesnego,
          > ani zadnej rze
          czy, ktora jego jest.
          -----
          :)))) "...może mięsno alkoholowego..."?? hurtu-zbytu dla gastronomii ??

• zed.1 Re: Szymon Dominiak Górski to zed.1? 01.11.11, 16:04
      Rozgryzłeś mnie. ;)
      • Gość: tup Re: Szymon Dominiak Górski to zed.1? IP: *.adsl.inetia.pl 01.11.11, 16:10
        zed.1 napisał:

> Rozgryzłeś mnie. ;)

Ale się zdziwisz w końcu.
        • zed.1 Re: Szymon Dominiak Górski to zed.1? 01.11.11, 16:20
          Ty się zdziwisz bo to kim jestem nie jest żadną rewelacją. Zwykłym szarym mieszkańcem miasta.
    • Gość: kolo zed.1 IP: *.ip.netia.com.pl 01.11.11, 19:45
      to wyjaśniałoby jego nieustawiczny atak na Jacynę-Witt bo ma za to płacone przez Krzystka. czyli mieszkańcy czynszówek których Jacyna broni opłacają kanalię która ją atakuje. czyżby Jacyna piętnując szczecińskie draństwa zupełnie przypadkiem trafiła w 10tkę?
      • zed.1 Re: zed.1 01.11.11, 20:50
        Jacy mieszkańcy czynszowek? Przecież jacyś mówi o pustych budynkach SCR gdzie mieszkańców nie ma. Wam się już nawet pier doli to czego bronicie, tacy z was bezmyślni niezadowoleni.

Niech jacyna lepiej gra w lotto, większe szanse ma, ze trafi.
        • Gość: kolo Re: zed.1 IP: *.ip.netia.com.pl 01.11.11, 21:28
          zapomniałeś szmaciarzu o czynszach co to je ten twój ćwok podwyższył mieszkańcom czynszówek a ty z tego dostajesz kasę żeby szczekać jakwśicekły pies na Jacynę?ty szmaciarzu
          • zed.1 Re: zed.1 02.11.11, 01:26
            gadaj wiecej bzdur :) jestes w tym dobry.
    • exman Re: Szymon Dominiak Górski to zed.1? 01.11.11, 20:53
      Parę lat temu, była tu ekipa która jak chciała, wiedziała kto jest kim. No ale czasy i ekipy się zmieniają ...
      • Gość: kolo Re: Szymon Dominiak Górski to zed.1? IP: *.ip.netia.com.pl 01.11.11, 21:30
        już od dawna to było wiadomo że ten szmaciarz zed to Sz.D-G
    • aysy.1 przypominam inne "ujawnienie" mjw 02.11.11, 06:43
      mjw wcześniej wykryła innego, wielolicowego, stronniczego i wyjątkowo podłego w zachowaniach, wyjątkowo zgodnego z władzą w okresach przedwyborczych forumowicza niejakiego absztyfikanta.
      tzn pomogła mu się ujawnić. a bardzo dłuuuugo myślał.
      tak dla przypomnienia.
      • Gość: kotbehemot6 Re: przypominam inne "ujawnienie" mjw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.11, 08:18
        MJW tylko zapomniała dodać nieskończone ilości nicków pod którymi się logowała albo i nie:))))
        • Gość: bugi Re: przypominam inne "ujawnienie" mjw IP: *.adsl.inetia.pl 02.11.11, 08:26
          Gość portalu: kotbehemot6 napisał(a):

> MJW tylko zapomniała dodać nieskończone ilości nicków pod którymi się logowała
          > albo i nie:))))

Przyganiał kocioł garnkowi...
          • Gość: kotbehemot6 Re: przypominam inne "ujawnienie" mjw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.11, 08:38
            hehe, bardzo sie mylisz:)))))
      • Gość: rom bzdura IP: *.ip.netia.com.pl 02.11.11, 19:24
        bo mjw nie bywa na tym forum więc nie może nic ujawniać.ma obrzydzenie i nie dziwię się
        • Gość: nawi Re: bzdura IP: *.ip.netia.com.pl 02.11.11, 22:46
          a co to był ten absztyfikant?
    • bigdeal2011 Re: Szymon Dominiak Górski to zed.1? 02.11.11, 08:35
      Co w tym dziwnego, że pisują tu ludzie stronniczy funkcjonujący "na czyjeś zlecenie"? Nie rozumiem po co ta afera. To niech tu piszą. Ktoś im płaci w tej czy innej formie to on - jeden z drugim- wykonuje to za co mu płacą. Wystawia fakturę lub pracuje na etaciku chronionym z wdzięczności. Takie życie. Każdy dwór ma swoje pieski szczekająe za jedzenie. Każdy !
      Jak pieskom to nie przeszkadza, że są kundelkami, jak golą się i mogą spokojnie patrzeć w swoje oczy twarz, to wszystko jest OK.
    • savis Re: Szymon Dominiak Górski to zed.1? 02.11.11, 13:28
      Nie wiem, czy zed.1 to SD-G, ale raczej nie jest to pracownik UM, bo w naszym mocno rozbudowanym wątku dotyczącym afer w Centrum Żeglarskim, gdzie dostało się urzędasom, nie zabrał głosu ani razu.
      Gość powiązany z Ukrytą Mafią musiałby próbować ich bronić. Chyba, że brakło argumentów lub motywacji.
      • Gość: am Re: Szymon Dominiak Górski to zed.1? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.11, 14:28
        nie zabrał głosu bo on miesza w mieszkaniówce tylko
        • Gość: Co zalatuje lisem Śmierdząca sprawa Dominiaka-Górskiego IP: *.dynamic.chello.pl 02.11.11, 16:42
          Gdzie te niegdysiejsze czasy kiedy, lepiący się od brudu Deptak, mieszkańców miasta jeszcze bulwersował. Teraz już nikt na to nie zwraca uwagi, A już 7 lat zrobiło swoje.
          Parexcelance pływa w tym po szyje, niektórzy tak lubią.
          wiadomosci.gazeta.pl/kraj/1,34309,3443641.html
          Co sie okazuje w sprawie zniszczonej stoczni w szczecińskiej Radioli podali taką informacje:

>>Powód odwołania Wojciecha Bańkowskiego nie jest znany. Rzecznik prasowy Silesii, Szymon Dominiak-Górski nie komentuje sprawy.<<

To ten pajac w naleśniku jeszcze afery stoczniowe obrabia?
      • zed.1 Re: Szymon Dominiak Górski to zed.1? 02.11.11, 16:43
        Zainteresowania. Centrum żeglarskie mało mnie interesuje.
        • exman Re: Szymon Dominiak Górski to zed.1? 02.11.11, 18:05
          No zed.1 ale przyznasz chyba, że Szymon Dominiak Górski to kawał niezłego gnoja, co ?
          • Gość: groszek :)))))))))))))))))))))))) IP: *.ip.netia.com.pl 02.11.11, 18:44
            no zed.1, dawaj, ten Szymon Dominiak Górski to wyjątkowy gnój i ćwok,prawda?
            • sobiepan1 Re: Zed jak myślisz? 02.11.11, 21:19
              Każdy orze jak może...
              Dominiak również no nie?
          • zed.1 Re: Szymon Dominiak Górski to zed.1? 02.11.11, 21:34
            nie wiem, nie znam go. to, ze pracuje w jakiejs spolce czy wykonuje dla niej zlecenia to dla mnie sredni argument. inna sprawa, ze te spolki medialnie nie zyskuja wiec na pewno mozna ta robote robic lepiej.
            • Gość: Co zalatuje lisem Re: Szymon Dominiak Górski to zed.1? IP: *.dynamic.chello.pl 02.11.11, 21:49
              Postuluj żeby go wyebać, niech próbuje na wolnym rynku . Przecież sie tyle dzieje
              • Gość: nawi do zed.1 IP: *.ip.netia.com.pl 02.11.11, 22:45
                no własnie zed.1. Załóż wątek: wyjebać Szymona ze spółek. chętnie się przyłączę i poprę cię
                • zed.1 Re: do zed.1 02.11.11, 23:22
                  przeciez mozesz sam zalozyc taki watek.

mi on wisi wiec nie widze po co mam sie produkowac.
                • aysy.1 tu nie o szymona chodzi 03.11.11, 04:51
                  Gość portalu: nawi napisał(a):
                  > no własnie zed.1. Załóż wątek: wyjebać Szymona ze spółek. chętnie się przyłączę
                  > i poprę cię
                  aleś ty durny i słowiański. rzecz chyba nie polega na "wyexxxaniu szymona" ale na wytępieniu takich sytuacji w środowisku samorządowym i wogóle w polsce. na przykład na uczelniach polskich- albo prywata albo uczelnia. z powodu tego wirtchaft sovieticus jesteśmy niekonkurencyjni w większości dziedzin.
                  zasada: tam gdzie samorządowe lub państwowe, tam zasad jednego etatu. znajda się miejsca pracy dla modych i okaże się, że są zdolni naukowcy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka