Dodaj do ulubionych

Bezczelni kierowcy [zdjęcia czytelników]

09.11.11, 20:10
samochód na szwedzkich tablicach mógl nalezec do szweda - na PUM studiuje ich duza grupa
Obserwuj wątek
    • lehoo Re: Bezczelni kierowcy [zdjęcia czytelników] 09.11.11, 20:30
      Żeby było śmieszniej-przejście na Staromiejskiej jest znikąd do nikąd, praktycznie ruchu samochodowego na niej nie ma, bo kończy się ślepo przy kładce przez Wyszyńskiego. Ot, typowy przykład manipulacji obrazem.
      • Gość: smrut Re: Bezczelni kierowcy [zdjęcia czytelników] IP: *.globalconnect.pl 11.11.11, 12:29
        Czego chcecie? Przecież zaparkował wzdłuż pasów, a mógł w poprzek.
    • Gość: f Re: Bezczelni kierowcy [zdjęcia czytelników] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.11, 20:34
      Tak bezczelnego kierowcy dawno nie widziałem. Jest to samochód na szwedzkich tablicach rejestracyjnych, a kierowcą najprawdopodobniej nie jest Szwed tylko .... Polak, gdyż w Skandynawii jest to niewyobrażalne i nie do pomyślenia.

To na pewno ten cham swarozyc!
    • marysia.3.3 Pytania do red. Kraśnickiego juniora 09.11.11, 22:05
      Może wie Pan, gdzie w Szczecinie STBS wybudował 175 miejsc postojowych, o których mowa jest w artykule z 2006 roku w głosie szczecińskim
      www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20060901/REGION/60831036
      Może orientuje się Pan jak został rozwiązany w Szczecinie obowiązek zapewnienia miejsc postojowych (prawo budowlane) w nowowybudowanych budynkach mieszkalnych.

Może by tak Pan zainteresował się jak wygląda rotacja samochodów przed urzędem miejskim. Może się okazać, że przez cały dzień miejsca parkingowe zajmują te same samochody.
      A czy to właśnie urzędnik stosując się do swoich rad nie powinien przesiąść się pierwszy do komunikacji miejskiej. Podpowiem - jeśli dojeżdża do centrum samochodem to może zostawić go na parkingu koło zus-u, wsiąść do autobusu linii 70 i dojeżdża pod same drzwi zakładu pracy.
    • Gość: Kris Re: Bezczelni kierowcy [zdjęcia czytelników] IP: *.dynamic.chello.pl 09.11.11, 23:41
      Na ulicy Podgórnej jest duża Przychodnia Med. Rodzinnej. Miejsc do parkowania jak na lekarstwo. Kierowcy wielokrotnie parkują tam nieprawidłowo, ale do cholery co ma zrobić rodzic który przywiózł np. dziecko z gorączką do lekarza, albo niepełnosprawną matkę?? Bez przesady Szanowni Redaktorzy, zajmijcie się czymś ważnym.
      • zbooj.madej Re: Bezczelni kierowcy [zdjęcia czytelników] 10.11.11, 12:59
        Ostatnio miałem blokade z takiego powodu na podgórnej, bo z dzieckiem do lekarza, miejsc brak, czas goni itp itd - ok, moja wina, miejsce niedozwolone, przyjmuje z pokorą.

Ale sposób działania SM to jakaś masakra. Przenieśli działalność na Podgórną chyba, tylko po to żeby blokady zakładać. Takich jak ja są tam dziennie tłumy, a straż czai się na nich blokady zakłada, zdejmuje na miejscu, bo są tam cały czas i czekają na następnych. i tak cały dzień bo raz tam musiałem z dzieckiem wrócić po paru godzinach i cały czas pobierali opłaty za "parking płatny niestrzeżony". Chociaż może strzeżony skoro są tam cały czas.
    • ktos210 Bezczelni pismaki z wybiórczej 10.11.11, 09:10
      Temat zastępczy? Czy chcecie zrobić z ludzi donosicieli? Karać wam się chce? Porąbało was ?Do pisu się zapiszcie. Pewnie autor z wierszówki sobie jeszcze auta nie kupił. To wydziwia.
      • Gość: . Re: Bezczelni pismaki z wybiórczej IP: *.dynamic.chello.pl 10.11.11, 09:16
        ktos210 napisał:

> Temat zastępczy? Czy chcecie zrobić z ludzi donosicieli? Karać wam się chce? Po
        > rąbało was ?Do pisu się zapiszcie. Pewnie autor z wierszówki sobie jeszcze auta
        > nie kupił. To wydziwia.

Co ktosiu? Mandacik dostałeś? :))))))))))))))))
    • marysia.3.3 Fajną pracę mają redaktorzy szczecińskiej gw 10.11.11, 11:43
      Przyjechał redaktorek do redakcji, chce zaparkować, a tu ktoś mu miejsce zajął. Wziął aparat i porobił zdjęcia złym kierowcom. Dopisał parę zdań i już jest artykuł.
      Wypił kawkę, a że piękną jesień mamy w tym roku, wybrał się na "świeże" powietrze. Chciałby posiedzieć i popatrzeć na opuszczone kamienice scr-u, ale już jakiś "menel" siedzi na ławeczce. A jeśli nawet nie siedzi to i tak swoim wyglądem psuje redaktorkowi estetykę otoczenia. No i mamy następny temat na artykuły (wiem, wiem kolejność byłą odwrotna).
      Ale to i tak za mała kasa.
      Co robić, firm, które chciałyby się reklamować w szczecińskich gazetach coraz mniej, bo albo upadają, albo się wyprowadzają ze Szczecina. Na szczęście galeria spadła nam jak z nieba. Popiszemy, to może z wdzięczności wykupią u nas reklamę. I wszyscy będą zadowoleni.
      Zwłaszcza urzędnicy, których nikt nie będzie pytał np. o to gdzie znajdują się parkingi podziemne, o których wybudowaniu była mowa w analizie (płatnej?) z 2005 roku.
      • Gość: kierowca Re: Fajną pracę mają redaktorzy szczecińskiej gw IP: 80.50.132.* 10.11.11, 12:40
        A komu ten citroen zaparkowana na Jagiellońskiej przeszkadzał? Jedynie debilom ze straży miejskiej! Dwa metry dalej wszyscy mogą parkować na chodniku, ale przecież strażnicy to osby, których uciskają czapki na głowach i nie myślą!
    • marysia.3.3 Dla przypomnienia- jak urzędnicy dbają o interes, 10.11.11, 13:28
      oczywiście własny:

www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070326/SZCZECIN/70326030
      www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090324/SZCZECIN/85584053
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka