trelemoreleakuku 09.11.11, 20:10 samochód na szwedzkich tablicach mógl nalezec do szweda - na PUM studiuje ich duza grupa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lehoo Re: Bezczelni kierowcy [zdjęcia czytelników] 09.11.11, 20:30 Żeby było śmieszniej-przejście na Staromiejskiej jest znikąd do nikąd, praktycznie ruchu samochodowego na niej nie ma, bo kończy się ślepo przy kładce przez Wyszyńskiego. Ot, typowy przykład manipulacji obrazem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smrut Re: Bezczelni kierowcy [zdjęcia czytelników] IP: *.globalconnect.pl 11.11.11, 12:29 Czego chcecie? Przecież zaparkował wzdłuż pasów, a mógł w poprzek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Bezczelni kierowcy [zdjęcia czytelników] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.11, 20:34 Tak bezczelnego kierowcy dawno nie widziałem. Jest to samochód na szwedzkich tablicach rejestracyjnych, a kierowcą najprawdopodobniej nie jest Szwed tylko .... Polak, gdyż w Skandynawii jest to niewyobrażalne i nie do pomyślenia. To na pewno ten cham swarozyc! Odpowiedz Link Zgłoś
marysia.3.3 Pytania do red. Kraśnickiego juniora 09.11.11, 22:05 Może wie Pan, gdzie w Szczecinie STBS wybudował 175 miejsc postojowych, o których mowa jest w artykule z 2006 roku w głosie szczecińskim www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20060901/REGION/60831036 Może orientuje się Pan jak został rozwiązany w Szczecinie obowiązek zapewnienia miejsc postojowych (prawo budowlane) w nowowybudowanych budynkach mieszkalnych. Może by tak Pan zainteresował się jak wygląda rotacja samochodów przed urzędem miejskim. Może się okazać, że przez cały dzień miejsca parkingowe zajmują te same samochody. A czy to właśnie urzędnik stosując się do swoich rad nie powinien przesiąść się pierwszy do komunikacji miejskiej. Podpowiem - jeśli dojeżdża do centrum samochodem to może zostawić go na parkingu koło zus-u, wsiąść do autobusu linii 70 i dojeżdża pod same drzwi zakładu pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: Bezczelni kierowcy [zdjęcia czytelników] IP: *.dynamic.chello.pl 09.11.11, 23:41 Na ulicy Podgórnej jest duża Przychodnia Med. Rodzinnej. Miejsc do parkowania jak na lekarstwo. Kierowcy wielokrotnie parkują tam nieprawidłowo, ale do cholery co ma zrobić rodzic który przywiózł np. dziecko z gorączką do lekarza, albo niepełnosprawną matkę?? Bez przesady Szanowni Redaktorzy, zajmijcie się czymś ważnym. Odpowiedz Link Zgłoś
zbooj.madej Re: Bezczelni kierowcy [zdjęcia czytelników] 10.11.11, 12:59 Ostatnio miałem blokade z takiego powodu na podgórnej, bo z dzieckiem do lekarza, miejsc brak, czas goni itp itd - ok, moja wina, miejsce niedozwolone, przyjmuje z pokorą. Ale sposób działania SM to jakaś masakra. Przenieśli działalność na Podgórną chyba, tylko po to żeby blokady zakładać. Takich jak ja są tam dziennie tłumy, a straż czai się na nich blokady zakłada, zdejmuje na miejscu, bo są tam cały czas i czekają na następnych. i tak cały dzień bo raz tam musiałem z dzieckiem wrócić po paru godzinach i cały czas pobierali opłaty za "parking płatny niestrzeżony". Chociaż może strzeżony skoro są tam cały czas. Odpowiedz Link Zgłoś
ktos210 Bezczelni pismaki z wybiórczej 10.11.11, 09:10 Temat zastępczy? Czy chcecie zrobić z ludzi donosicieli? Karać wam się chce? Porąbało was ?Do pisu się zapiszcie. Pewnie autor z wierszówki sobie jeszcze auta nie kupił. To wydziwia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Bezczelni pismaki z wybiórczej IP: *.dynamic.chello.pl 10.11.11, 09:16 ktos210 napisał: > Temat zastępczy? Czy chcecie zrobić z ludzi donosicieli? Karać wam się chce? Po > rąbało was ?Do pisu się zapiszcie. Pewnie autor z wierszówki sobie jeszcze auta > nie kupił. To wydziwia. Co ktosiu? Mandacik dostałeś? :)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
marysia.3.3 Fajną pracę mają redaktorzy szczecińskiej gw 10.11.11, 11:43 Przyjechał redaktorek do redakcji, chce zaparkować, a tu ktoś mu miejsce zajął. Wziął aparat i porobił zdjęcia złym kierowcom. Dopisał parę zdań i już jest artykuł. Wypił kawkę, a że piękną jesień mamy w tym roku, wybrał się na "świeże" powietrze. Chciałby posiedzieć i popatrzeć na opuszczone kamienice scr-u, ale już jakiś "menel" siedzi na ławeczce. A jeśli nawet nie siedzi to i tak swoim wyglądem psuje redaktorkowi estetykę otoczenia. No i mamy następny temat na artykuły (wiem, wiem kolejność byłą odwrotna). Ale to i tak za mała kasa. Co robić, firm, które chciałyby się reklamować w szczecińskich gazetach coraz mniej, bo albo upadają, albo się wyprowadzają ze Szczecina. Na szczęście galeria spadła nam jak z nieba. Popiszemy, to może z wdzięczności wykupią u nas reklamę. I wszyscy będą zadowoleni. Zwłaszcza urzędnicy, których nikt nie będzie pytał np. o to gdzie znajdują się parkingi podziemne, o których wybudowaniu była mowa w analizie (płatnej?) z 2005 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Fajną pracę mają redaktorzy szczecińskiej gw IP: 80.50.132.* 10.11.11, 12:40 A komu ten citroen zaparkowana na Jagiellońskiej przeszkadzał? Jedynie debilom ze straży miejskiej! Dwa metry dalej wszyscy mogą parkować na chodniku, ale przecież strażnicy to osby, których uciskają czapki na głowach i nie myślą! Odpowiedz Link Zgłoś
marysia.3.3 Dla przypomnienia- jak urzędnicy dbają o interes, 10.11.11, 13:28 oczywiście własny: www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070326/SZCZECIN/70326030 www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090324/SZCZECIN/85584053 Odpowiedz Link Zgłoś