lukaszzd 05.12.11, 09:56 Niech strajkują ale wpierw przestaną oszukiwać pasażerów, dzięki Bogu nie muszę z ich usług korzystać nie zawodne jest zawsze ZDiTM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: w202 Re: Strajk taksówkarzy? Niezbyt dotkliwy IP: *.dynamic.chello.pl 05.12.11, 12:02 a kit ci w oko! na siebie nie moge zarobic ! Ci co wyjechali to pewnie emeryci ktorzy maja i tak to w dupie! Ale młodemu czlowiekowi naprawde jest trudno! Pozdro dla tych co zostali w domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej z dupowa Re: Strajk taksówkarzy? Niezbyt dotkliwy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.11, 13:12 hmm powiem szczerze, że gdy dzisiaj rano pani z City powiedziała, że trzeba czekać 40 minut to mina mi zrzedła. Rozumiem powody strajku ale czy, szanowni taksówkarze, nie sądzicie, że nierentowność to po dużej części Wasza wina? Jak masz starego grata o spalaniu grubo >10l/100km to się nie dziw. Dalej, jeżeli spędzasz połowę czasu na postoju lub stacji benzynowej to nie licz tego jako pracę, tylko nieefektywne wykorzystanie swojego czasu. Koleją rzeczą jest skur***yństwo. Bardzo często przyjeżdżają do mnie znajomi z zagranicy. Ile razy nie mogę po nich wyjechać, tak często mówią o Waszej mafii. Co to jest, że jak zauważycie, że człowiek nie zna miasta/języka to przerzucacie taryfę na np. niedzielną i nie dość, że dwa razy więcej kasujecie to jeszcze wozicie z rundką dookoła miasta? Póki sami nie zaczniecie traktować innych okej, póty nie będzie naszej zgody na podwyżki. I jeszcze jedna rzecz - ilość frustratów, życiowych niedojdów i po prostu śmierdzieli za kierownicami taksówek jest zatrważająca. Poprawcie standard, zyskacie klientów. Tyle, przepraszam, że przydługo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: Strajk taksówkarzy? Niezbyt dotkliwy IP: *.centertel.pl 05.12.11, 17:38 mam nadzieję koleżko ,że ty jeżdzisz tylko tramwajami i autobusami. A jezeli zdazy ci sie pojechac taxi to odrazu powiedz kierowcy jak ładnie sie wypowiadasz na forum o nas . Wtedy mam nadzieję ,ze nie tylko cie przewiezie na 4 taryfie ale i.... kakao:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Strajk taksówkarzy? Niezbyt dotkliwy IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 05.12.11, 20:17 a nieladnie - on moze ci zyczyc zeby tobie przytrafilo sie cos rownie nieprzyjemnego i dokad nas to zaprowadzi? skad to przekonanie ze zawod taksowkarza jest zawodem z misja i nie mozna w zyciu robic nic innego co da pieniadze - uwierz mi - sa inne zawody ktore mozesz wykonywac - nie rozumiem tego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Strajk taksówkarzy? Niezbyt dotkliwy IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 05.12.11, 20:13 zawod zmien... mowie serio - nie rozumiem strajkujacych - zmiencie prace na taka ktora da wam pieniadze - zostawiajcie firmy ktore was nie doceniaja i idzcie tam gdzie wam bedzie lepiej. Masz jaks misje od boga jako taksowkarz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z jeżdzące popielniczki IP: *.play-internet.pl 06.12.11, 02:31 pozdrawiam pana taksówkarza, który swój zakład pracy traktuje jak chlew. Z tą różnicą, że świnie nie jarają najtańszych szlugów co kwadrans. Jak śmierdzi tak wygląda. Pan Przedsiębiorca i Jego Kram Odpowiedz Link Zgłoś
lazi1 Taxi 4 You 05.12.11, 20:37 A w poprzednim artykule Pan Dariusz Ciarka, właściciel Taxi 4 You mówił, że jego kierowcy nie mają zamiaru strajkować w poniedziałek "Nie słyszałem, by moi kierowcy mieli nie pracować w poniedziałek. Ale jeśli ktoś chce przyłączyć się do protestu, to proszę bardzo." Było tak nie zachęcać? :-) Mówił, że zarabiają po 3,4 tys zł... Widać nie zna potrzeb swoich pracowników ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misza Re: Taxi 4 You IP: *.dynamic.chello.pl 30.12.11, 10:35 od nowego roku stawki większe o 7 groszy a paliwio o 20 groszy, a pan Darek wraz z panią Moniką zacierają ręce-" nam wystarczy" !!!!!!! - i tak w zębach przynoszą nam kasę co miesiąc he he.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient kiedyś chciałem na hol od taxi IP: 80.50.142.* 30.12.11, 11:10 wiadomo że wtedy obowiazuje stawka kurs razy 3 .Zaden się nie zdecydował a pytałem kilku.Widać nie ma tam jeszcze poważnej konkurencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ell Re: Strajk taksówkarzy? Niezbyt dotkliwy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.12, 01:03 Niezawodne??? Chyba mówimy o innym mieście niż Szczecin...Ja, jako kobieta, wolę jechać w nocy ze "złodziejem" taksówkarzem, niż z pożal się Boże "niezawodnym" ZDiTM Odpowiedz Link Zgłoś