Gość: Ankh-Morpork IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 23:22 No nareszcie coś sie ruszyło w naszym mieście :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ONE Re: Bosman Sailors' Trophy rozpoczęte IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.04, 08:03 m/y Tolkien jest bandery holenderskiej a nie niemieckiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Pażdzioch Re: Bosman Sailors' Trophy rozpoczęte IP: *.ksiazat.v.pl 12.06.04, 08:28 byłem wczoraj- zmokłem będę dzisiaj- ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Bosman Sailors' Trophy rozpoczęte IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.04, 10:26 ja bylam, nie zmokłam, ale pusto... ludzi mało.... czyżby brak tego typu imprez był li tylko i wyłącznie zasługą organizatorów??? czy może po prostu nie warto.. dla tej garstki... dzis sobota - może się ruszą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Gdyni Re: Bosman Sailors' Trophy rozpoczęte IP: *.pl.tesco / *.pl.tesco-europe.com 12.06.04, 13:25 Hej, chyba faktycznie w Szczecinie już wszystko zdechło śmiercią naturalną. Dlaczego w Gdyni po Bulwarze chodzą tłumy a każda impreza wzbudza zainteresowanie. Jestem ze Szczecina i wiem, że nawet Dni Morza szlag trafił i to nie dlatego, że nie ma organizatorów, ale dlatego, że jedyni klienci to miłośnicy piwa i winka. I to oni chyba są najaktywniejszymi działaczami Szczecina, bo reszcie nie chce sie dupy ruszyć, nawet na referendum (a ja jechałam specjalnie z Gdyni). A mimo wszystko lubię to miasto, nie wiem dlaczego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomorzanin-Jerzy G Re: Bosman Sailors' Trophy rozpoczęte IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.04, 23:52 A Ja specjalnie skróciłem pobyt w Szklarskiej aby obejrzeć Żaglowce.Jmponujące! Więcej imprez na Wałach!!!Pamietam statki zbożowce stojące n/p Wałów.Szkoda!! Może ponownie poszukać statków na złom i ponownie umieścić n/p Wałów po uprzedniej renowacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojt Re: Bosman Sailors' Trophy rozpoczęte IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 13:46 chopina widzialem, ale gdzie stoi sniadecki? moze dziennikarzyna tez ruszylby dupsko na waly a nie przepisywal to co dostal z bosmana.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adameusz Kompromitacja Gazety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 16:21 No bez przesady! Kilka błędów merytorycznych w jadnej notatce? Czy p.Mariusz Rabenda powinien pisać o takich wydażeniach, skoro mimo tak późnej aktualizacji popełnił aż tak wiele błędów? Będąc pracownikiem gazety ukazującej się w portowym mieście, nie wypada popełniać aż takich gaf!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyknajak Re: Kompromitacja Gazety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 18:19 Jak możesz ! Dziennikarze GW to nieomylni misjonarze. Nie bluznij ! Nawet jeżeli tego żaglowca nie było, to jak tak napisał amway (GW) to on tam jest tylko Ty go nie widzisz ślepaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi nikt nie jest doskonały IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.04, 22:14 dziennikarka panoramy stwierdziła,że: Szczecin jeszcze nie widział takiego olbrzyma. A mnie się wydaje ,że Sedow jest ciut większy :) Ale nic to . Nie czepiajmy się detali. Cieszmy się widokiem żaglowców przy Wałach Chrobrego, bo zwykle nabrzeże straszy pustką :( Odpowiedz Link Zgłoś