Dodaj do ulubionych

Bosman Sailors' Trophy rozpoczęte

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 23:22
No nareszcie coś sie ruszyło w naszym mieście :)
Obserwuj wątek
    • Gość: ONE Re: Bosman Sailors' Trophy rozpoczęte IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.04, 08:03
      m/y Tolkien jest bandery holenderskiej a nie niemieckiej.
      • Gość: Marian Pażdzioch Re: Bosman Sailors' Trophy rozpoczęte IP: *.ksiazat.v.pl 12.06.04, 08:28
        byłem wczoraj- zmokłem
        będę dzisiaj- ?
        • Gość: dorota Re: Bosman Sailors' Trophy rozpoczęte IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.04, 10:26
          ja bylam, nie zmokłam, ale pusto... ludzi mało.... czyżby brak tego typu imprez
          był li tylko i wyłącznie zasługą organizatorów??? czy może po prostu nie
          warto.. dla tej garstki... dzis sobota - może się ruszą...
          • Gość: Z Gdyni Re: Bosman Sailors' Trophy rozpoczęte IP: *.pl.tesco / *.pl.tesco-europe.com 12.06.04, 13:25
            Hej, chyba faktycznie w Szczecinie już wszystko zdechło śmiercią naturalną.
            Dlaczego w Gdyni po Bulwarze chodzą tłumy a każda impreza wzbudza
            zainteresowanie. Jestem ze Szczecina i wiem, że nawet Dni Morza szlag trafił i
            to nie dlatego, że nie ma organizatorów, ale dlatego, że jedyni klienci to
            miłośnicy piwa i winka. I to oni chyba są najaktywniejszymi działaczami
            Szczecina, bo reszcie nie chce sie dupy ruszyć, nawet na referendum (a ja
            jechałam specjalnie z Gdyni). A mimo wszystko lubię to miasto, nie wiem dlaczego
      • Gość: Pomorzanin-Jerzy G Re: Bosman Sailors' Trophy rozpoczęte IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.04, 23:52
        A Ja specjalnie skróciłem pobyt w Szklarskiej aby obejrzeć Żaglowce.Jmponujące!
        Więcej imprez na Wałach!!!Pamietam statki zbożowce stojące n/p Wałów.Szkoda!!
        Może ponownie poszukać statków na złom i ponownie umieścić n/p Wałów po
        uprzedniej renowacji.
    • Gość: wojt Re: Bosman Sailors' Trophy rozpoczęte IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 13:46
      chopina widzialem, ale gdzie stoi sniadecki? moze dziennikarzyna tez ruszylby
      dupsko na waly a nie przepisywal to co dostal z bosmana....
    • Gość: Adameusz Kompromitacja Gazety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 16:21
      No bez przesady! Kilka błędów merytorycznych w jadnej notatce? Czy p.Mariusz
      Rabenda powinien pisać o takich wydażeniach, skoro mimo tak późnej aktualizacji
      popełnił aż tak wiele błędów? Będąc pracownikiem gazety ukazującej się w
      portowym mieście, nie wypada popełniać aż takich gaf!!!
      • Gość: antyknajak Re: Kompromitacja Gazety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 18:19
        Jak możesz ! Dziennikarze GW to nieomylni misjonarze. Nie bluznij ! Nawet
        jeżeli tego żaglowca nie było, to jak tak napisał amway (GW) to on tam jest
        tylko Ty go nie widzisz ślepaku.
        • Gość: gabi nikt nie jest doskonały IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.04, 22:14
          dziennikarka panoramy stwierdziła,że: Szczecin jeszcze nie widział takiego
          olbrzyma. A mnie się wydaje ,że Sedow jest ciut większy :)
          Ale nic to . Nie czepiajmy się detali. Cieszmy się widokiem żaglowców przy
          Wałach Chrobrego, bo zwykle nabrzeże straszy pustką :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka