Dodaj do ulubionych

Koniec boom baru. zamykają 24 marca [oświadczenie]

27.02.12, 09:22
"Nas", jeżeli nie na początku zdania, piszemy z małej litery. W przeciwnym razie jest to przejaw niczym nie uzasadnionego, wybujałego ego. To akurat pasuje do tego "artykułu". Boom Bar nominowany do baru roku, heh, bardzo wolne żarty
Obserwuj wątek
    • Gość: z pakamery IP: *.play-internet.pl 27.02.12, 10:24
      czym sie kolesie różniliście od reszty, że taki płacz w niebiosa, ha?
      • Gość: Bar Extra Re: pakamery IP: *.dynamic.chello.pl 27.02.12, 12:06
        H !!! mnie to obchodzi. idźcie wyciągać pieniądze z miasta gdzie indziej.
        • Gość: kaziu jak żyć !? IP: *.globalconnect.pl 27.02.12, 12:10
          ....
          • Gość: Bar Extra Re: jak żyć !? IP: *.dynamic.chello.pl 04.03.12, 22:22
            >Współpracowaliśmy z wieloma szczecińskimi podmiotami kulturalnymi, bez wątpienia najowocniejsze żniwa zbieraliśmy wraz festiwalem Boogie Brain , któremu z tego miejsca chcieliśmy podziękować za pełne oddanie sprawie i profesjonalizm. Wspólne inicjatywy to była czysta przyjemność, oraz jakość, której do tej pory w mieście po prostu nie było.<

Brain ciągnął pieniądze z miasta,aż miło, co mi powiesz ,że współpracowaliście w różnych kulturalnych imprezach za darmo?
            Z tego co wiem to pierwsze pieniądze robi sie na otwarciach, potem zmienia sie nazwę
        • Gość: kk Re: pakamery IP: *.szczecin.mm.pl 04.03.12, 22:01
          jakie pieniądze z miasta ? jedyne pieniądze jakie były ładowane w ten klub to z kieszeni właścicieli .
    • Gość: ups Re: Koniec boom baru. zamykają 24 marca [oświadcz IP: *.szczecin.mm.pl 04.03.12, 21:57
      biedny Pan zazdrośnik, ja nie byłem w tym klubie nigdy ale wiele dobrego słyszałem mimo wszytko, nie wiem po co ten komentarz , nie możesz przejść obok tego tematu obojętnie ? dziwna polaczkowata przypadłość

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka