Dodaj do ulubionych

sprawa polityczna w tvp szczecin

29.06.12, 18:56
marszałek geblewicz pyta retorycznie : czy wyobrażamy sobie społeczeństwo informacyjne bez telewizji regionalnej?
..... tak. wyobrażam sobie, a wy ?
Obserwuj wątek
    • Gość: mecenas kultury Re: sprawa polityczna w tvp szczecin IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.06.12, 19:54
      ja to sobie nawet wyobrazam spoleczenstwo bez telewizji krajowej i swiatowej a nawet internetu
      • aysy.1 Re: sprawa polityczna w tvp szczecin 29.06.12, 20:06
        Gość portalu: mecenas kultury napisał(a):

> ja to sobie nawet wyobrazam spoleczenstwo bez telewizji krajowej i swiatowej a
        > nawet internetu
        no, z tym internetem to ja już mam problem :)
    • Gość: Vlad.H. Re: sprawa polityczna w tvp szczecin IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 29.06.12, 21:39
      trudno wyobrazic mi sobie regionalna tv bez pretensjonalnych celebrytow rodem z Warszewa... zony postkomunistycznych prominentow, cala te bande klebiaca sie jak roj much nad zwlokami spoleczenstwa, palaszujaca scierwo ze smakiem, upatrujace w tym wzdetym chlewiku szans na wypromowanie swojego glistowatego potomstwa...
      • Gość: noon Re: sprawa polityczna w tvp szczecin IP: 87.204.189.* 29.06.12, 22:13
        uuuuuuuuuuuu szeroko poszedłeś Szymon. Ładnie to tak obrażać prominentną klasę politycznadzięki której żresz radiowy chlebek puszczając cieniutkie pioseneczki?
        • Gość: Vlad.H. Re: sprawa polityczna w tvp szczecin IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 30.06.12, 13:27
          ladnie, nieladnie - co za roznica - jesli szymon puszcza takie kawalki jak ten www.youtube.com/watch?v=psL1bDC3Ddo to go lubie
      • Gość: . Trzęsienie powietrza w tvp szczecin IP: 213.155.180.* 02.07.12, 09:44
        Padlina i gó... już wyschły, niedługo pasożyty nie będą miały się czym pożywić.
        • Gość: Vlad.H. Re: Trzęsienie powietrza w tvp szczecin IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 02.07.12, 20:20
          niestety to nie jest takie proste - zasiedla inny obszar pustoszac go niewatpliwe...
    • Gość: XX4Ever Re: sprawa polityczna w tvp szczecin IP: *.globalconnect.pl 29.06.12, 22:11
      Znajomy z innego kraju (bogatego, zachodniego) klikając po kanałach natrafił na TVP Szczecin. Kiedy na widok napuszonej paniusi w strasznym żakieciku przestał się pokładać ze śmiechu i zakończył komentarze (scenografię chyba ślepy im robił albo facet od urządzania kostnic i prosektoriów, światła z pewnością jakiś złośliwiec a prezenterki ubiera Charity Shop albo chodzą w tych łachmanach w ramach może protestu) zapytał, czy to jakaś osiedlowa hobby-zabawa i czy nie ma tu jakiejś życzliwej tv regionalnej, która pomogłaby tym bidulom jakoś ogarnąć to, żeby przynajmniej aż tak prosektoryjnie tak nie straszyło. Kiedy się dowiedział, że TO właśnie jest tv regionalna, nie chciał uwierzyć i nie wierzy nadal. Ale to głupi paryżanin. Oni się w ogóle nie znają na estetyce. Wystarczy spojrzeć na wystrój studia chociażby w takim magazynie Champs Elysees... Kicz panowie i zero wdzięku cmentarnego naszej tv. Regionalnej tv. Kiedyś była tu taka "TV Miorze" Wszyscy się śmiali. A to było CNN w porównaniu...
      • Gość: z Galaxy 24 IP: *.play-internet.pl 29.06.12, 22:40
        a co, TiVi Pomerania lepsiejsza? z rednaczem reżyserem fylmowym Marcinem k. Tak, tym od sitwy ściemniaczy zwanej klasterem reklamowym. PIGu coś majstrowało, bo hajs do wziencia jezd
        • Gość: Co zalatuje lisem Re: Galaxy 24 IP: *.dynamic.chello.pl 30.06.12, 10:05
          A czego ty gościu Z chcesz od telewizji Pomerania? To prywatna telewizja , nie musisz oglądać .
          Szybciej docierają do społeczeństwa niż państwowa.
          Dlaczego piszesz Marcin K. Sugerujesz ,że ma jakiś wyrok ? To reżyser, który ma na koncie kilka filmów i jest autorem wielu scenariuszy, niektóre były nagradzane.
          Takich telewizji powinno byc z 10 na zasadzie rywalizacji.
          TVP szczecin można komentować w kategorii śmiechu.
          Gdzie te czasy kiedy jako dziecko będąc chory oglądałem Telewizyjny Kurs rolniczy.
          Nawe3t tego poziomu nie mogą osiągnąć.
          Moim faworytem jest serdel Danuś od kultury, z wiecznie nie dopiętą marynarką .
      • Gość: wireless kiedyś tu była TV Morze, to publiczna wykończyła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.12, 06:35
        Gość portalu: XX4Ever napisał(a):

>Kiedyś była tu taka "TV M
        > iorze" Wszyscy się śmiali. A to było CNN w porównaniu...
        Powieka tym nieudacznikom z publicznych mediów nie drgnęła jak wykończyli na tym rynku właśnie m.in. TV Morze i inne stacje telewizyjne i radiowe; właśnie dzięki uprzywilejowaniu ustawowemu jakie posiadają media publiczne na rynku. Dzisiaj zostały tylko korporacje medialne.
        Jak w tamtych mediach ludzie tracili pracę a właściciele pieniądze to publiczna była cichutko ale jak dziennikarz z publicznej czuje się zagrożony, a TVP musi trochę oszczędzać to ratuj unio europejska, ratuj ONZ, ratuj Marszałku, Premierze.
        • Gość: ele 12 czerwca Re: kiedyś tu była TV Morze, to publiczna wykończ IP: *.199.110.109.in-addr.arpa 30.06.12, 19:54
          www.youtube.com/watch?v=i-2HpzFTWT8&feature=related
          TO JEST PRAWDZIWA POLSKA ! [ PO PIS SLD PSL UW PD ] to koczownicy ! obcy element !!
    • andreas.007 Ja to sobie nawet wyobrażam społeczeństwo.... 30.06.12, 20:01
      Ja to sobie nawet wyobrażam społeczeństwo bez Urzędu Marszałkowskiego,
      ale czy wszystko to kwestia tylko wyobraźni?
      ;)
      • Gość: XX4Ever Re: Ja to sobie nawet wyobrażam społeczeństwo.... IP: *.globalconnect.pl 30.06.12, 20:31
        Zdrowego rozsądku? Kiedyś port przeładowywał, tramwaje jeździły, mleko stawało pod drzwiami, przedszkole było dostępne i to wszystko BEZ Urzedu Marszałkowskiego???? Że też sie nie pozderzały te tramwaje a chleb nie spalił... Ile tam pracuje urzednikow? Kilkuset pewnie. Ktoś wie?
        • Gość: matylda Re: Ja to sobie nawet wyobrażam społeczeństwo.... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.07.12, 21:19

Z przedszkolami to jednak różnie bywało. Co do reszty zgoda.

Telewizja najlepszy czas miała podobno u nas od 1990 do 95. Konkurs na dziennikarzy, konkurs na projekt studia, komuna upadła(tak mówili wtedy), wrócili Wygnańcy. I jeszcze fakt, po polsku mówili w niej nieźle. Dziś to już nieosiągalne wyżyny z tamtych czasów (poza starym zaciągiem) I co zostało? Ubrać by się mogli jednak normalnie :)))

Świat bez netu nas czeka. Wojna będzie jak nam tę globalną wtyczkę wyjmą, bo już mało kto pamięta, jak było bez tego cyberszaleństwa.

Właśnie skazali nas na zagładę, ci z pis, ci z po i od innych mędrców narodu, dostaniemy przymusowy zastrzyk i do roboty lub do zejścia...
          sisi.salon24.pl/431240,zdrada-sejmu-ostatni-sprawiedliwy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka