Gość: rzeźnik2 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.04, 15:59 Sedecznie gratulujemy pani Joannie Martyniuk objęcia funkcji dyrektora wydziału kultury w Urzędzie Męskim. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samhain1 Re: Joanna Martyniuk w nowym wcieleniu 06.07.04, 16:47 Jeszcze nie jest dyrektorem...i uchroń nas od tego...M.J Ja bym zaczęła myśleć nad tym dlaczego nigdzie indziej mnie nie chcą. Czyżby była ażtak lubiana ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bachara Re: Joanna Martyniuk w nowym wcieleniu IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.04, 17:17 Z tego co wiem to pan Sekretarz Miasta ( nie mylić z urzędem), nasadził już tą panią na stolcu dyrehtora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pismak Gratulujemy doprawdy bardzo serdecznie :))) (n/t) IP: 80.51.242.* 06.07.04, 17:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rockendroller Re: Gratulujemy doprawdy bardzo serdecznie :))) ( IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.04, 23:44 Pamiętam, pamietam. Nikt w Szczecinie nie mógł lepiej zrealizować Kokera. Zupełnie tak jak te stada nikowców, które nie były w stanie znaleźć nieprawidłowości w przelewie wodociągów na rzecz przewodniej siły pod szyldem tego koncertu. Dołączam swoje pełne uznanie za sprytne pływanie! R. Odpowiedz Link Zgłoś
samhain1 Re: Joanna Martyniuk w nowym wcieleniu 06.07.04, 18:19 Gość portalu: Bachara napisał(a): > Z tego co wiem to pan Sekretarz Miasta ( nie mylić z urzędem), nasadził już tą > panią na stolcu dyrehtora. Z tego, co wiem to w tym Mieście (urzędzie także) nie ma nic - NA PEWNO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluto Re: Joanna Martyniuk w nowym wcieleniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 07:21 A kto to jest jakaś Joanna Martyniuk? Kolejna urzędniczka? No to po co o niej pisać? Odpowiedz Link Zgłoś
aszczecin Re: Joanna Martyniuk w nowym wcieleniu 07.07.04, 10:51 Gość portalu: pluto napisał(a): > A kto to jest jakaś Joanna Martyniuk? Kolejna urzędniczka? No to po co o niej > pisać? Ja-Aśka to moja koleżanka i uważam, że jako osoba znana i powszechnie szanowana w naszej lokalnej społeczności, spokojnie zasługuje na te swoje 5.000. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Joanna Martyniuk w nowym wcieleniu 07.07.04, 10:54 a ja nie aśka m. ja inna aska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przestraszony Re: Joanna Martyniuk w nowym wcieleniu IP: *.pl / 213.155.191.* 07.07.04, 18:03 o dżizós!!!! ta chamka?????????????????// ...kultury ????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
aszczecin Re: Joanna Martyniuk w nowym wcieleniu 23.07.04, 17:52 ja_aska napisała: > a ja nie aśka m. > ja inna aska. Ja też nie jestem Jurasem, Pawłem Jurasem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: Joanna Martyniuk w nowym wcieleniu IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.04, 08:48 Dla przypomnienia. 2000 - Głos Szczeciński 2001 - Biuro Promocji UM 2002 - Wydział Promocji UM 2003 - Biuro Pozyskiwania Środków POmocowych 2004 - Wydział Promocji i Informacji UM 2004 - ? Ciekawe co na to wszystko miałby do powiedzenia duch polityczny pana Marka Koćmiela? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Joanna Martyniuk w nowym wcieleniu IP: 213.155.191.* 08.07.04, 14:14 Spójrz jeno jak Pani M wygląda:)) Nie jeden by się połakomił... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZYX Re: Joanna Martyniuk w nowym wcieleniu IP: 111.111.26.* / 212.14.50.* 08.07.04, 22:13 Gość portalu: XYZ napisał(a): > Nie jeden by się połakomił... Owszem, na jeden Kęsik to nie jeden Juras byłby się połakomił To właściwy "towar" dla takich jak oni :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeźnik Re: Joanna Martyniuk w nowym wcieleniu IP: 62.29.137.* 08.07.04, 14:19 A jeszcze wcześniej pracowała w tworze zwanym Telewizja Bryza, gdzie relacjonowała wydarzenia sportowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Portowiec Re: Joanna Martyniuk w nowym wcieleniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 21:41 Gość portalu: Madzia napisał(a): > Dla przypomnienia. > > 2000 - Głos Szczeciński > 2001 - Biuro Promocji UM > 2002 - Wydział Promocji UM > 2003 - Biuro Pozyskiwania Środków POmocowych > 2004 - Wydział Promocji i Informacji UM 2004 - Wydział Kultury 2005 - Wydział Kultury i Dziedzictwa Kulturowego Ciekawe co na to wszystko miałby do powiedzenia kurturalny członek zarządu, pan Paweł Sikorski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Joanna Martyniuk w nowym wcieleniu IP: *.smars.pl 08.07.04, 14:11 a czym to sie dyrektor sz. narazil? ze go ta sprytna suczka wygryzla? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pismak Re: Joanna Martyniuk w nowym wcieleniu IP: 80.51.242.* 23.07.04, 22:52 Nie wygryzła. Jest zastępcą dyrektora. Ruda musiała pójść w odstawkę, bo Czesny jej niecierpi i oglądać nie może. Goopek. Taka ładna dziewczyna. Tylko, że wredna :))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Joanna Martyniuk w nowym wcieleniu IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.04, 09:18 „Sławomira Szafrańskiego, wieloletniego dyrektora Wydziału Kultury ma wymienić jego nowa zastępczyni – Joanna Martyniuk. Martynik jeszcze niedawno kierowała Wydziałem Promocji i Informacji, ale po powstaniu Wydziału Strategii Rozwoju Promocji i Informacji Miasta straciła stanowisko i trafiła do kultury”. (Kurier, dn. 28.07.2004. ArR) Swoją drogą, pani wiceprezydent dr Nowak należą się słowa szczerego uznania za nowatorskie podejście do teorii zarządzania. Przy niej pani profesor Lubiąska mogłaby się pewnie tylko uczyć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: Joanna Martyniuk w nowym wcieleniu IP: 212.244.77.* 28.07.04, 09:29 Zauwazylam, ze pani Joanna jest niezwykle mobilna i gotowa do podjecia kazdego wyzwania he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katon Re: Joanna Martyniuk w nowym wcieleniu IP: *.nitka.net.pl 28.07.04, 09:47 mobilna, to...dobre słowo !!! A tak swoją drogą, dajmy dziewczynie spokój. Potrafi sobie radzić , czego wszystkim forumowiczom życzę.Miejcie świadomość tego, że nawet kasjerki w Tesco podsrywają siebie nawzajem i to codziennie.Autorkami większości postów są sfrustrowane swym wyglądem, zawistne, czsami starsze panie, które w życiu nie zrobią kariery w urzędzie. Nie zrobią dlatego, że są zwykłymi BIURWAMI bez temperamentu i polotu.A Sławek Szafrański nie robi nic, pomimo, że kieruje najmniejszym wydziałem w UM. Dżoana, trzymaj się - ja nie wiem czy jesteś głupsza, czy mądrzejsza, ale wiem, że można z tobą pogadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: Joanna Martyniuk w nowym wcieleniu IP: 212.244.77.* 28.07.04, 10:00 Jesli ktos w ciaqgu trzech miesiecy 3 krotnie zmienia miejsce zatrudnienia, to dlatego, ze padl ofiara zawistnych biurw??? Nie znam tej kobiety, ale sledzac jej kariere odnosze wrazenie, ze jest dyrektorem z zawodu. W firmach panstwowych, gdzie stanowiska sa scisle powiazane z polityka,awans nie jest potwierdzeniem kwalifikacji. Bardzo bym chciala wierzyc, ze pani Martyniuk jest ekspertem az w tylu dziedzinach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katon Re: Joanna Martyniuk w nowym wcieleniu IP: *.nitka.net.pl 28.07.04, 10:21 Droga mamoniowa, ja nie bronię rozpaczliwie Dżoany, ale odpowiadając na Twoją uwagę na temat zmian pracy, to po pierwsze w promocji Ruda zajmowała się przede wszystkim imprezami kulturalnymi w mieście i teraz w kulturze to samo. Wynika to z haosu decyzyjnego Maryjana, Ani N. i Sekretzrza bo raz łączą wydziały, raz je dzielą. Oczywiście nie ma to większego znaczenia dla funkcjonowania urzędu i wykonywanych zadań, ale...ci durnie o tym nie wiedzą. Ja mam pytanie z innej beczki. Jakiś czas temu poszła informacja o łapówkach przekazywanych radnemu Kęsikowi przez jedną z firm reklamowych w postaci ufundowania mu "komórki" i jej comiesięcznego opłacania. W firmie reklamowej wszyscy to potwierdzają, a ja się pytam I CO DALEJ ??? Facio jest przewodniczącym komisji...promocji zajmującej się reklamami w mieście !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: Joanna Martyniuk w nowym wcieleniu IP: 212.244.77.* 28.07.04, 10:32 To znaczy ja mam odpowiedziec na to pytanie ?? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa mea culpa IP: 212.244.77.* 28.07.04, 10:43 Zdaje sie, ze pomylilam osoby, za co bardzo przepraszam. Na swoje usprawiedliwienie dodam tylko tyle, ze roztragnienie to spuscizna, nad ktora jak widac nie sposob zapanowac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katon Re: mea culpa IP: *.nitka.net.pl 28.07.04, 10:53 spox, każdemu może się zdarzyć (czy zdażyć-bo zgłupiałem ?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: mea culpa IP: 212.244.77.* 28.07.04, 11:02 zdarzyc, ale zdążyć :-) Ale, ze nikt sie nie zbuntowal, ha, moglam sie nie przyznawac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aszczecin Re: Joanna Martyniuk w nowym wcieleniu 28.07.04, 12:39 Gość portalu: katon napisał(a): > Ruda zajmowała się przede wszystkim imprezami kulturalnymi w mieście i teraz w kulturze to samo. Drogie towarzyszki i drodzy towarzysze! Owszem koleżanka "Masówka" organizowała już wiele tego typu impez kulturalnych, jak choćby słynny koncert Joe Cocker'a. Wraz ze Szczecińską Agencją Artystyczną zrobiła to bez zastrzeżeń. Jest na ten temat raport NIK-u. Niestety, komuś bardzo zależy, aby ten raport nie był ujawniony przed opinią publiczną. Jestem przekonany, że po jego odtajnieniu wszystkie pomówienia pod adresem "Rudej", zostałyby jednoznacznie zweryfikowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wartek Re: Joanna Martyniuk w nowym wcieleniu IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.04, 14:38 I ja jestem za odtajnieniem pokontrolnego raportu NIK w tej sprawie, choć zupełnie z innego powodu. Wartek Odpowiedz Link Zgłoś
moja_prawa_noga Re: Joanna Martyniuk w nowym wcieleniu 28.07.04, 20:52 Gość portalu: katon napisał(a): > Jakiś czas temu poszła informacja o łapówkach > przekazywanych radnemu Kęsikowi przez jedną z firm reklamowych w postaci > ufundowania mu "komórki" i jej comiesięcznego opłacania. W firmie reklamowej > wszyscy to potwierdzają, a ja się pytam I CO DALEJ ??? > Facio jest przewodniczącym komisji...promocji zajmującej się reklamami w > mieście !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeśli pytasz, gdzie w tym wszystkim jest prokuratóra, to odpowiedzią może być ostatnie umożenie sprawy Rywina. Natomiast jeżeli chodzi o reklamy, to warto pamiętać o tym, kto kiedy i gdzie określił w tym smutnym miasteczku strefy wpływów poszczególnych grup, rozgrywających ten temat od lat na mieniu komunalnym. Pamiętam jak przed sześcioma laty, do Rady Miasta z listy SLD, startowała niejaka Agnieszka M. Niestety przegrała, więc automatycznie została urzędnikiem. "Miasto" powierzyło jej zadanie uporządkowania sytuacji reklamowej. Przez 4 lata swojej działalności, pani kierownik zasłużyła się na tym "odcinku" tak dobrze, że po kolejnych "przegranych" przez SLD wyborach, dostała awans na ... dyrektora. Jak widać z naszych dyskusji, w szczecińskim grajdole politycznym, zawód dyrektor, jest zarezerwowany dla wyjątkowo zdolnych kobiet :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeźnik Re: Joanna Martyniuk w nowym wcieleniu IP: 62.29.137.* 28.07.04, 10:25 Znam Asię Martyniuk dobrych parę lat. Zawsze była babą z jajami. I nieżle potrafiła przywalić (swego czasu wicemistrzyni Polski w karete w jakiejś tam odmianie). Ostatnio rzeczywiście dobrze się poukładała, ale zawsze miała niezłe kontakty. Nie jest więc "głupią blondyneczką". Ale czy zna się na wszystkim? Pewnie nie. Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Joanna Martyniuk w nowym wcieleniu 28.07.04, 11:00 Gość portalu: rzeźnik napisał(a): > Znam Asię Martyniuk dobrych parę lat. Zawsze była babą z jajami. I nieżle > potrafiła przywalić (swego czasu wicemistrzyni Polski w karete w jakiejś tam > odmianie). Ostatnio rzeczywiście dobrze się poukładała, ale zawsze miała niezłe kontakty. Nie jest więc "głupią blondyneczką". Ale czy zna się na wszystkim? > Pewnie nie. * Rzeznik czy dzielem przypadku jest ze prezesem 'keszu' w tym samym czasie kiedy ona awansuje zostaje jej byly nauczyciel karate...moze obecny...ale chyba mr antoniuk ja uczyl, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeźnik Re: Joanna Martyniuk w nowym wcieleniu IP: 62.29.137.* 28.07.04, 11:15 Nie pamiętam jego nazwiska Abercik. Wódeczkę piłem tylko z nią. Tego towarzystwa od karate nie znam. Ale skoro tak napisałeś to pwenie coś w tym jest. Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Joanna Martyniuk w nowym wcieleniu 28.07.04, 11:17 Gość portalu: rzeźnik napisał(a): > Nie pamiętam jego nazwiska Abercik. Wódeczkę piłem tylko z nią. Tego > towarzystwa od karate nie znam. Ale skoro tak napisałeś to pwenie coś w tym > jest. * no wlasnie nie wiem czy cos w tym jest, tyle ze ja rzadko daje wiare 'przypadkom'... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katon Re: Joanna Martyniuk w nowym wcieleniu IP: *.nitka.net.pl 28.07.04, 11:32 Panowie, za wszystkie sznurki w Urzędzie pociąga Golema (też karateka !!!) Antoniak jest słupem. Reszta to prawda. Mobs forever!!! Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Joanna Martyniuk w nowym wcieleniu 28.07.04, 14:31 Gość portalu: katon napisał(a): > Panowie, za wszystkie sznurki w Urzędzie pociąga Golema (też karateka !!!) > Antoniak jest słupem. Reszta to prawda. Mobs forever!!! * do obecnosci pana Golemy w 'kesz' i prezostwie p. Antoniaka w tymze mialem zamiar zapytac jako o nastepny zbieg okolicznosci. znajomosc obu panow siega zapewne spokojnie lat kilkunastu, zwazywszy fakt iz do tej pory nie dotraly do moich uszu informacje o tym, aby p. Antoniak byl entuzjasta Szczecina tym wiekszy widze w tym wszytskim zbieg okolicznosci...no coz ale byc moze moja wiedza na temat zaagnazowania p. Antoniaka jako entuzjasty Szczecina jest zbyt mala po prostu... Odpowiedz Link Zgłoś
moja_prawa_noga Re: Joanna Martyniuk w nowym wcieleniu 28.07.04, 14:49 Nie bez powodu wyszynki pana Golemy na Wałach Chrobrego miają ostatnio monopol na sprzedaż piwa przy okazji imprez masowych organizowanych przez "ludzi z miasta" :( Pozdrowienia dla federastów rozdających w Szczecinie koncesje na handel alkoholem i bezpruderyjne masówki. Żygać się chce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tolo Paranoja po szczecińsku! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.04, 17:10 Nie rozumiem jednej rzeczy. Z tego co piszecie wynika, że w Szczecinie imprezy masowe organizują pracownicy Urzędu Miasta. Pytam więc, po co biurwy się w to angażują? Czy rzeczywiście chodzi o szmalec dla jakiejś partii czy jakiegoś geszefciarza? Czy rzeczywiście te urzędasy są już tak mocno pop...piii...leni? Od czego jest ta agencja artystyczna? Nic nie rozumiem :( A jeżeli nic nie rozumiem, to znaczy, że sprawa śmierdzi podatniczą kasą. Do rozstrzygnięcia pozostaje pytanie: dla kogo ta kasa ma być przeznaczona? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katon Re: Paranoja po szczecińsku! IP: *.nitka.net.pl 28.07.04, 19:42 To wszystko bardzo proste. Agencja jest głównym organizatorem imprez, ale jest to jednostka budżetowa miasta, więc tak jakby nic się nie zmienia. Jest w tym mieście paru grubych cwaniaków, którzy w tym całym maryjanowym burdelu zarabiają grubą kasę. Ażeby zakamuflować nielegalny lobbing (ha,ha,ha !!!) tworzy się takie bzdety jak KESZ.Popatrzcie na skład tej ekipy! Układzik jak ta lala. W tym wszystkim zarabiają trzej tenorzy: Golema,Sarosiek i Ptak. Ten pokręcony i totalnie ubezwłasnowolniony Maryjan nie panuje nad niczyn. Mam jednak nadzieję, że CBŚ czuwa.!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary Re: Paranoja po szczecińsku! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.04, 15:39 Pamiętam, że za moich czasów, kiedy reklamami w mieście rządził Bohdan Walknowski, wszystko było OK. I komitet był zadowolony i plastycy mieli zlecenia. Teraz to co widzę to amatorszczyzna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kęs KESZ czyli paranoja po szczecińsku! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.04, 20:11 Gość portalu: katon napisał(a): > Jest w tym mieście paru grubych cwaniaków, > którzy w tym całym maryjanowym burdelu zarabiają grubą kasę. Oj, jest ich coraz więcej. Po referendum, nawet małe dziecko w tym miasteczku wie, że Maryjan stracił mandat do wykonywania swojej funkcji. On sam pewnie wie o tym najlepiej i woli się podkładać cwaniakom niż bronić honoru, który i tak już przecież stracił. > Ażeby zakamuflować nielegalny lobbing (ha,ha,ha !!!) > tworzy się takie bzdety jak KESZ. Nie nazwałbym tego "bzdetem". To przecież współczesny Komitet Miejski! > Popatrzcie na skład tej ekipy! Układzik jak ta lala. Niesamowite jest to, że taki np. Runowicz, przegrał wybory i robi z Maryjanem co mu się tylko podoba. Nawet bez większych sztuczek! > W tym wszystkim zarabiają trzej tenorzy: Golema, Sarosiek i Ptak. Uważam, że dla tego ostatniego Szczecin nigdy nie będzie dobrym gnizadem. Facet używa do konsumpcji stanowczo zbyt wielkiej łyżki :( > Ten pokręcony i totalnie ubezwłasnowolniony Maryjan nie panuje nad niczyn. Owszem, jest to fakt ale jak widać, są w naszym miasteczku ludzie, którzy potrafią dobrze zarabiać na bezdennej głupocie. > Mam jednak nadzieję, że CBŚ czuwa.!!!!! Owszem, pewnie czuwa a my dowiemy się o "nieprawidłowowściach" dopiero podczas następnych wyborów, kiedy zainteresowani zaczną otwierać swoje teczki. Oczywiście jeśli ktoś wcześniej tego, (dla dobra społeczeństwa) nie utajni. Tak jak to zrobiono z raportem NIK, po rozliczeniu koncertu Joe Cockera :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mamoń Re: Joanna Martyniuk w nowym wcieleniu IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.04, 22:32 Gość portalu: Pismak napisał(a): > Ruda musiała pójść w odstawkę, bo Czesny jej niecierpi i oglądać nie może. Oczywiście, wiecie rozumiecie ... Jeszcze do niedawna, Ruda była szefową panny rzecznik prasowej Maryjana. Tej Kaśki to pewnie też Czesny niecierpi, gdyż nasadził ją właśnie, ze swoją kolegialną koleżanką Nowak, na stanowisko dyrektora biura współpracy międzynarodowej. Nawet w konkursie dziewczę nie musiało startować. Ot, mają panienki dobry, wyuczony zawód - dyrektor. PRL-BIS się kłania a nie żadna jakaś Rzeczpospolita :-( Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Joanna Martyniuk w nowym wcieleniu 05.08.04, 08:12 KESZ jest stowarzyszeniem więc w czym problem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tofi Re: Joanna Martyniuk w nowym wcieleniu IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.04, 21:30 Mówi Anna Nowak - aktualna wiceprezydent miasta. - Kiedy podjęłam pracę w urzędzie, zgłosiło się do mnie wielu przedstawicieli środowisk twórczych. Mówili o swoim niezadowoleniu ze współpracy z wydziałem kultury. Twierdzili, że wydział jest zasiedziały, zrutynizowany. Wtedy te opinie nie do końca mnie przekonywały, chciałam sama ocenić jego pracę. Planowane zmiany w wydziale kultury nie są więc efektem moich jednorazowych emocji, lecz decyzją przemyślaną i konsultowaną na kolegium prezydenckim. Pan prezydent w pełni akceptuje moje zamiary. Pan Szafrański przebywa na urlopie, po powrocie spotkamy się i porozmawiamy. Mam nadzieję, że jego doświadczenie będzie mogło być wykorzystane w inny sposób. Dyrektor Sławomir Szafrański jest urzędnikiem mianowanym. Odwołanie go wiąże się z wypłaceniem mu dziewięciokrotności pensji. Dyrektor wydziału zarabia ok. 5,5 tys. zł. Taka odprawa to są już duże pieniądze. - Bycie dyrektorem mianowanym rzeczywiście oznacza pewne przywileje. Pan dyrektor nie otrzymał jeszcze oficjalnego wypowiedzenia. Mam nadzieję, że zmiana warunków pracy odbędzie się na zasadzie porozumienia stron. Planuję restrukturyzację wydziału polegającą na poszerzeniu zakresu przypisanych mu zadań, np. związanych z promocją. Czy ma Pani kandydata na nowego dyrektora? - Nie mam jeszcze żadnego. Nikomu go nie proponowałam i żadna taka osoba z propozycją się do mnie nie zgłosiła. Marzy mi się, aby była to osoba bardzo twórcza, znająca realia miasta. Osoba ta oprócz przygotowania merytorycznego musi wzbudzać zaufanie w szczecińskich środowiskach twórczych. ------------------------------------------------------------------------------- Patrzę na to i widzę, że pani Martyniuk rozgrywa swoją partię po mistrzowsku! Zaś pani Nowak mogłaby się od niej jeszcze wiele nauczyć. Niestety, może nie zdążyć. Jej aktualne zaplecze polityczne czyli eseldowscy federaści Pawła J. są niestabilni w uczuciach i chyba bardziej cenią sobie młodsze panie. Ponadto chyba nie od dziś wiadomo, że faktycznym kadrowcem dla dyrektorów u Maryjana jest jakiś znajomy Leszka Millera a nie pani Ania. Tofi PS. Szkoda, że Szafrańkiego nie interesuje KESZ. Teraz wśród elyty Szczecina to prawdziwa podstawa bytu! Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Joanna Martyniuk w nowym wcieleniu 30.08.04, 21:33 > PS. > Szkoda, że Szafrańkiego nie interesuje KESZ. Teraz wśród elyty Szczecina to > prawdziwa podstawa bytu! * Tofi, nie interesuje? czy tez moze wsiadl nie do tego 'pociagu' co trzeba...? ...pociagu do CASHu ...a pani JM to sie na ten byt zalapala... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibuc Re: Joanna Martyniuk w nowym wcieleniu IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.04, 23:53 albert_c napisał: > moze wsiadl nie do tego 'pociagu' co trzeba...? > ...pociagu do CASHu A ja to z tym dziwnym towarzystwem nigdzie nie chciałbym siedzieć :( Tak swoją drogą, ostatnio chyba pan Zalewski musiał trochę posiedzieć. Pewnie bardzo ucierpiała na tym kreatywna promocja naszego miasteczka :) Wielka szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: Joanna Martyniuk w nowym wcieleniu IP: *.utp.pl 01.09.04, 00:28 W mieście takim jak Szczecin zdarza się, że siedzą nie ci co powinni. Obawiam się, że przypadek pana Zalewskieego jest właśnie takim przypadkiem. I byłbym ostrożny z sarkazmem pod jego adresem. Zbyt łatwo tu się niszczy ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
samhain1 Re: Joanna Martyniuk w nowym wcieleniu 04.09.04, 13:56 Ludzie, na Boga! Coście się tak tej kultury uczepili? Szafran hołduje kulturze ale tej przez duże K. Fakt,może zbyt mało elastyczny jest.Bo kulturę mamy taką jakich ma ona odbiorców (masówki i inne bzdety)...ale zawsze myślałam,że trzeba ciągnąć w górę a nie na dno. A Dżoana ma coś czego wielu kobietom brakuje, ba...facetom też - ona ma jaja. Umie sobie poradzić.Takie kobiety jakie czasy :) Może dla odmiany rzućcie parę pomysłów na 'odmrożenie' życia kulturalnego w mieście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Podatkowy Re: Joanna Martyniuk w nowym wcieleniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 20:42 ja_aska napisała: > KESZ jest stowarzyszeniem więc w czym problem? W tym, że jeśli jesteś dyrektorem kultury, który nadzoruje Klub 13 Muz zawłaszczony przez układ braci G. z Bohdanem R. to sprawa jest jasna. Przynajmniej dla mnie. To czy ktoś inny się w tym połapie nie ma dla mnie znaczenia. Jakie mamy służby w tym kraju - każdy widzi. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=19675700&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: )) Re: Joanna Martyniuk w nowym wcieleniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 16:59 Jako były przewodniczący związku zawodowego solidarność, ten facet nie był do zaakceptowania przez Mariana Jurczyka, który jest zakładnikiem SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutas Re: Joanna Martyniuk w nowym wcieleniu IP: *.astermedia.pl / *.astermedia.pl 05.09.04, 20:35 ciekawe komu teraz .....Jurczykowi chyba nie, ale komuś musiała Odpowiedz Link Zgłoś
aszczecin Re: Joanna Martyniuk w nowym wcieleniu 17.01.05, 16:42 Gość portalu: rzeźnik2 napisał(a): > Sedecznie gratulujemy pani Joannie Martyniuk objęcia funkcji dyrektora > wydziału kultury w Urzędzie Męskim. Co prawda jeszcz p.o. ale już z zadowoleniem dołączam się do życzeń dla drogiej koleżanki! coollega :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Joanna Martyniuk w nowym wcieleniu IP: 83.168.104.* 20.01.05, 01:08 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aha Re: Joanna Martyniuk w nowym wcieleniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 15:28 powiedziałabym wam , drodzy koledzy komu. Ale po co? Do tego trzeba mieć warunki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wątroba Re: Joanna Martyniuk w nowym wcieleniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 19:51 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=19733815&v=2&s=0 Gość portalu: rzeźnik2 napisał(a): > objęcia funkcji dyrektora wydziału kultury w Urzędzie Mija pół roku i słowo staje się CIAŁEM! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=19675700&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz.Gawronski Do Joanny Martyniuk IP: *.wzp.pl 23.01.05, 13:26 Joasiu- :Po pierwsze gratuluję. Szczerze gratuluję. Tym bardziej szczerze, że ja nie mam najmniejszego interesu Tobie schlebiać. Miałem okazję (i przyjemność) z Tobą onegdaj współpracować i wiem że jesteś "właściwą osobą na właściwym miejscu". Poczytałem sobie komentarze na temat Twojej nominacji. Wszystko opada: ręce, szczęka, itd. itd. To mogą pisać tylko jakieś fujary. Duposraje, którym wydaje się, że mogą za przykrywką swoich nicków wyprowadzić kogoś (tu: Ciebie) z równowagi. O takich jak oni kiedyś ktoś mądry powiedział: "IM KURY SZCZAĆ PROWADZAĆ A NIE POLITYKĘ UPRAWIAĆ". Joasiu- oni się nie ujawnią. Nie stać ich pokazać twarz. Rób swoje. Wiem, że Twój zapał i zaangażowanie przydadzą się miastu. Możesz zawsze na mnie liczyć. Janusz Gawroński Odpowiedz Link Zgłoś
zaczepialski Emocjonalna "laurka pana Gawrońskiego (Unia Pracy) 23.01.05, 13:37 przekazana wraz z stekiem obelg i chamstwa politycznego to jak pocałunek śmierci dla skądinąd kompetentnej i miłej pani Martyniuk :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (( Re: Emocjonalna "laurka pana Gawrońskiego (Unia P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 18:08 Ciekawe co na to radny Roman Nowicki? Odpowiedz Link Zgłoś
aszczecin Re: Joanna Martyniuk w nowym wcieleniu 28.01.05, 13:10 Gość portalu: rzeźnik2 napisał(a): > Sedecznie gratulujemy pani Joannie Martyniuk objęcia funkcji dyrektora > wydziału kultury w Urzędzie Męskim. Andrzejowi Orylowi też gratulujemy! Odpowiedz Link Zgłoś