Dodaj do ulubionych

Krzystek zwalnia Masojć. Czystki w wydziale ośw...

28.11.12, 16:56
Jak wysoko sięgnie czystka?
Kto zwolni Krzystka?
Obserwuj wątek
    • Gość: kadrowy Re: Krzystek zwalnia Masojć. Czystki w wydziale o IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.12, 17:10
      g.r.a.f.z.e.r.o napisał:

> Jak wysoko sięgnie czystka?
      > Kto zwolni Krzystka?

Jego może zwolnić jedynie Jego Luminescencja Dzienga.
      • zed.1 Re: Krzystek zwalnia Masojć. Czystki w wydziale o 28.11.12, 18:56
        wszystko to i tak tylko zaslony dymne. orliki to pierdoly.
        • Gość: gość Re: Krzystek zwalnia Masojć. Czystki w wydziale o IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.12, 19:00
          zed.1 napisał:

> wszystko to i tak tylko zaslony dymne. orliki to pierdoly.

Czyżbyś wiedział o czymś co wysadziłoby prezydenta ze stołka?
    • Gość: rzecznik Kurii Re: Krzystek zwalnia Masojć. Czystki w wydziale o IP: *.ias.bredband.telia.com 28.11.12, 17:12
      Jedyną osobą w mieście, władną usunąć Kszyśka z urzędu, jest Jego purpurescencja, metropolita ciecińsko-kamieniarski abp A. Dzięga.
      • Gość: UFOJCIE Re: Krzystek zwalnia Masojć. Czystki w wydziale o IP: *.dynamic.chello.pl 28.11.12, 17:17
        a kiedy Soska dostanie pstryczek w noska?
        • Gość: a Re: Krzystek zwalnia Masojć. Czystki w wydziale o IP: *.szczecin.mm.pl 28.11.12, 19:07
          on też zan biskupa
    • przyjaciel.krolika Krzystek zwalnia Masojć. Czystki w wydziale ośw... 28.11.12, 18:01
      Widać rozlatuje się powoli królestwo. Po latach użerania się i dyskusji z tymi beznadziejnymi babami jest przynajmniej satysfakcja, że w końcu wylatują z urzędu.
      Moim zdaniem należałoby do kompletu wywalić panią zdegradowaną, ponieważ absolutnie nie nadaje się do tej roboty.
      • Gość: felczer Re: Krzystek zwalnia Masojć. Czystki w wydziale o IP: *.dynamic.chello.pl 28.11.12, 18:22
        A jakie oświadczenie złoży Kurier Szczeciński i Kapituła Nagrody Ciecinianka Roku, którą tę babę Masojć, którą mam nadzieję i policja za chwilę się zajmie umieściła w finałowej dziesiątce, mimo że czytelnicy nie oddali na ową postać ani jednego sms-owego głosu? Nie było tam wg szacownej Kapituły miejsca na niewłaściwą politycznie i światopoglądowo zdobywczynię 20,3 % głosów czytelników, co to prowadziła dłuższy czas...Czekamy na to oświadczenie!
    • Gość: panie Krzystek Odwołać Masojć? Podaj konkretne zarzuty IP: *.szczecin.mm.pl 28.11.12, 18:17
      Trzymam czystą kartkę Pomóż mi działać! Zdefiniuj problem. Przedstaw konkretne zarzuty! .
      Tu zapiszę Pana wnioski, propozycje

Pana wyborca

szczecin.gazeta.pl/szczecin/1,34959,10461027,Krzystek__Odwolac_Masojc__Podajcie_konkretne_zarzuty_.html
      • Gość: antywyborca Re: Odwołać Masojć? Podaj konkretne zarzuty IP: *.dynamic.chello.pl 28.11.12, 18:33
        Kto odpowiada za to wszystko Panie Prezydencie? Tylko ludzie z honorem potrafią podać się do dymisji! A Pan Panie Prezydencie ma honor?

szczecin.gazeta.pl/szczecin/1,34959,10461027,Krzystek__Odwolac_Masojc__Podajcie_konkretne_zarzuty_.html
    • savis Krzystek zwalnia Masojć. Czystki w wydziale ośw... 28.11.12, 19:00
      Nareszcie ! Można by zakrzyknąć z ulgą, gdyby nie żal, że straciłem dwa lata na walkę o swoje prawa i odkrycie całej prawdy o Centrum Żeglarskim. Nie pomogło mi CBA, prokuratura odmówiła wszczęcia śledztwa (?), radni, z wyjątkiem SLD i pani MJW, też nie byli zainteresowani, a Gazeta Wyborcza nie chciała widać szkodzić prezydentowi w okresie kampanii.
      Gdyby zastępca prezydenta, pan Soska zareagował na moje obszerne zarzuty od razu (09/11) i zlecił kontrolę wewnętrzną, może wcześniej mielibyśmy sprawę wyczyszczoną - winnych ukaranych, a tych bez winy oczyszczonych z zarzutów.
      Cóź, za dużo pod dywan się nie zamiecie, bo zaczynają się robić górki i człowiek łatwo może się potknąć.
      • Gość: do savisa Re: Krzystek zwalnia Masojć. Czystki w wydziale o IP: *.tarniny.pl 28.11.12, 19:10
        taka sama sytacja jest z asfaltownią Eurovi teren arbetu ul Piesza , pora aby odszedł z urzę du ,Przepiera ,Matejski i inni poplecznicy Eurovi i Arbetu czyli Ławickiego .
    • Gość: obiuan Re: Krzystek zwalnia Masojć. Czystki w wydziale o IP: *.dynamic.chello.pl 28.11.12, 19:28
      za stronę formalno prawną zamówień w urzędzie miasta odpowiada biuro ds. zamówień publ. a nie wydział merytoryczny! wydział oświaty może odpowiadać np. za nadzór nad realizacją inwestycji ale nie za brak wadium!!! pytam: OD CZEGO JEST BIURO ZAMÓWIEŃ PUBLICZNYCH W UM? Od tego aby jego szefowie w kółko jeździli i prowadzili szkolenia na zewnątrz nie pilnując tego co wewnątrz?
    • ezana Krzystek zwalnia Masojć. Radni zszokowani. Czys... 28.11.12, 19:32
      Największym szkodnikiem w WOś była Lidia Rogaś. Przewrotna, fałszywa i plotkarska baba. Do tego wszystkiego ignorantka. Ona powinna wylecieć na zbity pysk a nie Masojć. Nowa dyrektorka też nie lepsza, jeszcze da się we znaki dyrektorom placówek.
    • andreas.007 Polityka prezydenta i zarządu doprowadziła do tego 28.11.12, 19:37
      Polityka prezydenta i zarządu, wspieranych przez niektorych radnych i partie
      doprowadziła do tego, ze pieniądze sa tylko na urzędzie, bo ściąga wszystko
      z biedniejacego rynku, a więc tam pchają sie do kasy wszelkiego autoramentu
      biznesmeni, ktorzy kombinują jak moga, by przejąć to bogactwo....
      a urzędnik czy polityk, to tez człowiek, jak stwierdził juz radny i ma słabości.
      Każdy chce zyc i to zyc dobrze.... a urzednicy siedzą na największej kasie w miescie!
    • Gość: twarda wazelina Re: Krzystek zwalnia Masojć. Czystki w wydziale o IP: *.dynamic.chello.pl 28.11.12, 20:54
      Myślałem ,że Pulcheria jest nie do ruszenia, jak te rudery w centrum.
      Ale jej wychowanek tak swojej polonistki nie zostawi bez środków.
      Odprawę sowitą chyba dostanie? Jak tam to wygląda z tym zaszeregowaniem, 6 miesięczne pobory i wysługa lat i nagroda jeszcze.
      Musi mieć na adwokata, żeby zbijał wyrok, a teraz papugi drogie sie porobiły.
      Co innego ten wypchnięty wypych , opier.. li u .... państwowy jacht, to tam będzie miał na początek.
      Kto na ich miejsce, podobno Baran rozwalił sobie furkę, dostanie stanowisko po Elce to zaraz sie odkuje. PO stoi już w blokach startowych, zaraz fyfek będzie fajny.
      A po ryżym to w prostej linii Biernatowa - latarnia, ile czasu można tak za friko sie udzielać w trosce o bogate dzieci.
      • Gość: maaaa Re: Krzystek zwalnia Masojć. Czystki w wydziale o IP: *.globalconnect.pl 28.11.12, 22:38
        Biernatowa, żałość okrutna, waga ciężka, ale umysł leciutki. Łapę ciężką do likwidacji szkół ochoczo przykładała. A Masojciowa, niech ją piekło i wszyscy w nim zanurzeni przyjmą łaskawie, bo pracowała na to miejsce wytrwale. Zniszczyła życie zbyt wielu ludziom, żeby ktoś łzę uronić chciał, nawet wymuszoną. I jeszcze ci wszyscy dyrektorzy, którzy w zębach łapówki noisili, niech przynajmniej strach poczują, bo w tej korupcji udział wielki mieli. A my wiemy, kto torby do urzędu nosił i lojalki podpisywał.
    • lehoo Krzystek zwalnia Masojć. Radni zszokowani. Czys... 28.11.12, 21:15
      Wypych robił, co mu kazali. Myślę, że wpływu na rozwój sytuacji nie miał.
      • Gość: Urka Dintojra na melinie, czyli IP: *.ias.bredband.telia.com 28.11.12, 21:35
        Przygoda w Mariensztadzie.
        • lehoo Re: Dintojra na melinie, czyli 28.11.12, 21:44
          WTF ?
    • sshauptman Krzystek zwalnia Masojć. Radni zszokowani. Czys... 28.11.12, 22:19
      Ryży łeb został bezrobotny - dobrze!!
    • waad Krzystek zwalnia Masojć. Radni zszokowani. Czys... 28.11.12, 22:47
      Z pp. Masojc i Rogas miałem do czynienia przez rok. Oczywiście w sposób zawodowy. Jak czytam opinie radnych, że takie pracowite i kompetentne to łzy rozpaczy lecą mi po plecach. Panie są wyjątkowo niesympatyczne . A intryg mogłyby nauczać na kursach dla bezrobotnych. O ile Masojciowa ma pojęcie o oświacie to Rogas w tym względzie - kompletne dno. Zastanawia mnie jakie fakty przedstawiono Krzysktowi (ABW ,POLICJA ) , że już na samym początku śledztwa zdecydował się na takie posunięcie ? A może to tylko zasłona dymna ?
      • andreas.007 Re: Krzystek zwalnia Masojć. Radni zszokowani. Cz 28.11.12, 22:55
        Rzeczywiscie, nie sa nam znane powody, ale osobie,
        która przeprowadziła reformę oświaty rzekomo bardzo dobrze
        zafundowali odejście niemal jak przestępca...
        Sadze, ze muszą byc silne dowody, bo przecież ta pani była nie do ruszenia,
        nawet przy płaczu rodziców i protestach, a teraz jedna szybka decyzja!
        • Gość: ortodox katolicki Dziwne ze przy.. IP: *.ias.bredband.telia.com 28.11.12, 22:59
          katolickim preziu i wajspreziu nie wystarczyla spowiedz, 3 zdrowaski i a piac i alleluja i do przodu?
      • Gość: CDN Re: Krzystek zwalnia Masojć. Radni zszokowani. Cz IP: *.dynamic.chello.pl 29.11.12, 10:13
        Może pani Rogaś powinna wrócic do swojego kącika w pokoju nauczycielskim w szkole na Niemierzyńskiej i czytać wypracowania uczniów? Jest tylko malutkie " ale" - takie ,że pani polonistka z całych sił , z pasją zaangażowała się w likwidację tej szkoły?
    • Gość: Vlad.H. Hehehe, karierowicz IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 28.11.12, 23:16
      probuje odciac sie od tych ktorzy moga pociagnac go na dno...
      • Gość: the Re: Hehehe, karierowicz IP: *.szczecin.mm.pl 29.11.12, 00:05
        Iwona Miller i Joanna Martyniuk = biuro zamówień publicznych. Do odstrzału. Wreszcie!
        • Gość: o oliwa_sprawiedliwa IP: *.play-internet.pl 29.11.12, 01:09
          "Iwona Miller i Joanna Martyniuk = biuro zamówień publicznych. Do odstrzału. Wreszcie! "

Joanna Martyniuk, podpisująca się/joma/ w Głosie, Pani Redaktor?

Pozdrawiają Cie rozmówczynie które traktowałas gorzej niż prostytutki w swoich "wywiadach"
          W pałacowej marinie piją już chyba od rana z nieukrywanej radochy, skończy się czapkowanie Panu Dyrechtoru

Zresztą obydwoje rudzi
    • bhgty Krzystek zwalnia Masojć. Radni zszokowani. Czys... 29.11.12, 00:22
      nareszcie zacznie się prawidłowo dziać
    • aysy.1 Rudy się załamie 29.11.12, 06:23
      liczył się w urzędniczym światku i szerzej bo mógł załatwić np miejsce na tańszej miejskiej marinie. jak za prl mógł liczyć na wdzięczność. tak wszak było za prlu. ja tobie załatwiłem cielęcinę, a ty mi płyn hamulcowy do fiata, a ten za płyn hamulcowy do fiata u znajomego lekarza dostał skierowanie do sanatorium w ciechocinku dla teściowej, która za to przywiosła dwie kury, które .....
      rudy się załamie. przestanie się liczyć w tym miejskim łańcuszku biurw.
      • Gość: jujek Re: Rudy się załamie IP: *.devs.futuro.pl 29.11.12, 19:26
        bazyliszkowi baranowatemu trzymał łódeczkę i ten nie chciał zrobić kontroli komisji rewizyjnej chociaż już rok temu był szum jak to kase wypłacano chociaż robota w centrum nie była zrobiona
    • Gość: marynarz SW IP: *.88-199-144.vspace.pl 29.11.12, 06:59
      "Miałeś hamie złoty róg..."
      • savis Re: SW 29.11.12, 08:32
        Trochę mi żal chłopa - miał ciepłą posadkę , 7 tys. pensji, samochód, piękny dom w budowie /150 tys Euro kredytu/ - żyć, nie umierać, ale z drugiej strony, jak pomyślę ile złego zrobił...
      • Gość: develop Re: SW IP: *.dynamic.chello.pl 03.12.12, 12:45
        A może chodzi o to,ze Masojciowa wybudowała już sobie dom ,przeniosła się do elitarnej dzielnicy , a ktoś inny też tak chce i potrzebuje w związku z tym godziwych zarobków?
    • Gość: NiedoszłyAbsolwent Zwolnienia w magistracie IP: *.nitka.net.pl 29.11.12, 08:39
      5 lat temu, to ja zaczęłam newsletterować GW tylko i wyłącznie po to, żeby dochodziły do mnie info co tam ciekawego w magistracie słychać... W końcu doczekałam się tych informacji. This is the end...
      • Gość: gość Re: Zwolnienia w magistracie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.12, 08:55
        Gość portalu: NiedoszłyAbsolwent napisał(a):

> 5 lat temu, to ja zaczęłam newsletterować GW tylko i wyłącznie po to, żeby doch
        > odziły do mnie info co tam ciekawego w magistracie słychać... W końcu doczekała
        > m się tych informacji. This is the end...

Nie byłbym taki pewny. Zgodnie z powiedzeniem: zwalniąją, znaczy się będą przyjmować
    • Gość: :)))))) Łubudubu łubudubu IP: *.dynamic.chello.pl 29.11.12, 11:58
      www.radioszczecin.pl/index.php?idp=1&idx=93730
      Załoga szczecińskiego Centrum Żeglarskiego broni swojego dyrektora. W środę miasto poinformowało, że zwalnia Sebastiana Wypycha. To efekt nieprawidłowości podczas realizacji rozbudowy ośrodka.
      Zdaniem współpracowników Wypycha, urząd ukarał niewinną osobę.

Jak czytamy w liście przesłanym do naszej redakcji, "Sebastian Wypych poświęcił się nie tylko placówce jako miejscu, ale także idei zakorzeniania w młodych ludziach pasji, miłości do żeglarstwa. Z całych sił starał się, aby Centrum Żeglarskie rozrastało się i piękniało w oczach. Nie ma nikogo, kto lepiej poprowadziłby ośrodek."
      • Gość: szot Re: Łubudubu łubudubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.12, 12:03
        Jak im nie wstyd /pracownikom/.
      • Gość: J.Silny Re: Łubudubu łubudubu IP: *.play-internet.pl 29.11.12, 14:44
        To jest zwykła cenzura ze strony Radia Szczecin !
        Ja też przygotowałem list, ale podpisałem się imieniem i nazwiskiem, wysłałem go jako komentarz i emailem - nie ukazał się. Chyba popierają swojego byłego kolegę.
        Gazeta jest pod tym względem dużo bardziej demokratyczna. Pewnie przyczyna leży w korzeniach.
        Oto treść tego listu:
        Szanowna Redakcjo,
        Chciałbym zdecydowanie odciąć się od zamieszczonego wyżej \\\"listu załogi\\\"
        Centrum Żeglarskiego.
        Uważam go za niezwykle szkodliwy, choćby przez fakt, że nie został skonsultowany/przegłosowany przez wszystkich pracowników CŻ i jego wysłanie świadczy raczej o nieprzemyślanym, nierozsądnym kroku kilku osób, ślepo zapatrzonych w swojego szefa niż o racjonalnych, popartych faktami pobudkach.
        Mogę wymienić kilkadziesiąt udokumentowanych przypadków naruszania praw pracowniczych /dwa przegrane procesy przed sądem, trzeci w toku/, działania niezgodnego ze statutem ośrodka, błędnych ekonomicznie decyzji, zaniedbań i niedopatrzeń nadzorczych /liczne poważne, kradzieże na terenie CŻ/. Do tego należy dodać kilka złych decyzji personalnych , o których było głośno rok i dwa lata temu.
        O nieprawidłowościach podczas właścicielsko/finansowego nadzoru nad budową wypowiadałem się od dwóch lat krytycznie podając liczne przykłady, każące sprawdzić tę część działalności dyrektora Wypycha i innych pracowników odpowiedzialnych za jej przebieg. Niestety, bez /ówcześnie/ skutku.
        Wiem, że wśród pracowników jest znacznie więcej osób mających krytyczny stosunek do dyrektorowania Sebastiana Wypycha, dlatego uważałem za niezbędne wyrazić swój sprzeciw, myśląc także o ich odczuciach wobec tego \\\"listu załogi\\\".
        Z wyrazami szacunku,

Jerzy Silny, nauczyciel w Centrum Zeglarskim.
        • Gość: W sprawie listu Re: Łubudubu łubudubu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.12, 13:29
          W liscie jest napisane "cała zaangażowana w życie Centrum Żeglarskiego załoga", nie "wszyscy pracownicy". Wiekszosc jest za dyrektorem. ze Pan sie nie podpisal wszyscy wiedza, nikt nie spodziewal sie ze bedzie inaczej.
          • Gość: mariner Re: Łubudubu łubudubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.12, 17:58
            A moze " cala zatrudniona przez Wypycha zaloga " ? To by wiele tlumaczylo :)
            • Gość: W Re: Łubudubu łubudubu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.12, 08:41
              :) rzeczywiscie, to dyrektor zatrudnil tych pracownikow. Dziwne?
          • Gość: J.Silny Re: Łubudubu łubudubu IP: *.play-internet.pl 01.12.12, 16:58
            Wynika z tego, że "cała zaangażowana w życie załoga" nie chce przyjąć do wiadomości prawdy o swoim najlepszym dyrektorze. Niech mi ktoś zarzuci, że cokolwiek z tego, co napisałem nie jest prawdą. To, że mam do niego osobisty żal, bo wyrządził mnie i mojej rodzinie wielką krzywdę, pozwala mi trzeźwiej patrzeć na jego postępowanie. Dlatego śmieszą mnie wymienione w listach "załogi" i rodziców liczne zasługi S. Wypycha. Tak naprawdę, największą i niezaprzeczalną jego zasługą było zdobywanie, dzięki dobrym układom z prezydentem i p. Masojć, dla CŻ pieniędzy na nie zawsze potrzebne zakupy sprzętowe. Pozostałe "sukcesy" za 7 tys. zł miesięcznie jest w stanie osiągnąć każdy średnio sprawny manager.
            Najistotniejsze w tym wszystkim jest jednak to, że człowiek, który został dostał to stanowisko dzięki pośredniej protekcji prezydenta Krzystka został przez niego odwołany nie za niewłaściwe prowadzenie CŻ, o co teraz się spieramy, tylko za związek z aferą gospodarczą o znacznych rozmiarach.
            Być może okaże się niewinny, tego jako człowiekowi mu życzę ale nie zmieni to mojej opinii o nim, bo fakty są niezmienialne.
            • Gość: W sprawie listu Re: Łubudubu łubudubu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.12, 08:44
              wlasnie prywatne zale powoduja ze traci pan trzezwy osad. jak urzad w koncu postawi panu sebastianowi zarzuty to bedziemy wiedziec co na niego wymyslili. z tego co obserwuje pana wypowiedzi na forach to wiekszosc rzeczy to bzdury. ale czas pokaze kto ma racje. kto jest za dyrektorem wiadomo. kto jest za panem?
              • Gość: mariner Re: Łubudubu łubudubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.12, 09:09
                UM w osobie prezydenta Krzystka postawil swojego bylego rzecznika prasowego na stanowisku dyrektora Centrum bo bylo do wydania sporo pieniedzy i nic dziwnego ze nadzorowac i odpowiadac za to miala osoba zaufana. Tyle ze ta osoba ani na takich inwestycjach ani na zeglarstwie sie nie znala. Warunki konkursu i sklad komisji zostaly dobrane tak jak bylo trzeba :)
                Efekty sa takie, jakie sa.
              • Gość: J.Silny Re: Łubudubu łubudubu IP: *.play-internet.pl 03.12.12, 11:40
                Nie chcę na forum ujawniać szczegółów, powtórzę tylko, że moje zarzuty dotyczą łamania praw pracowniczych, Karty Nauczyciela , Statutu ośrodka i innych istotnych przepisów prawa. Proszę podać adres na który prześlę listę, i potem ocenić czy to są bzdury, czy jednak nie.
                I naprawdę nie jest istotne kto jest za mną, a kto za dyrektorem, bo my ze sobą nie rywalizujemy o cokolwiek, ważne jest czy potrafi się dostrzec problem, ujawnić go, a potem walczyć o jego rozwiązanie. Ja taką właśnie postawę preferuję i uważam, że jest ona zdecydowanie bardziej obywatelska, niż chowanie głowy w piasek, unikanie problemów, zamiatanie brudów pod dywan, itp. Dyskutujmy na argumenty !
          • Gość: szot Re: Łubudubu łubudubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.12, 23:13
            Sport jest wymierny, można łatwo ocenić czy praca załogi centrum pod kierownictwem p. Wypycha przynosi efekty, jakoś ich nie widać. Mineło parę lat od powstania Centrum i pora również na ocenę merytoryczną działalności sportowej, a tej nie ma. Może ktoś z załogi w tym temacie się wypowie.
        • Gość: monitor Re: Łubudubu łubudubu IP: *.dynamic.chello.pl 01.12.12, 11:21
          Najbardziej cenzurują w "Kurierze" - sprawdzone.
          Zasada - gdy ma być miło, sympatycznie -to usuwa sie wszystkie wpisy /nawet jezeli zafunkcjonowały przez niedopatrzenie moderatora.
      • Gość: jam Po lojalki to do dyrektor WO IP: *.szczecin.mm.pl 29.11.12, 14:54
        szczecin.gazeta.pl/szczecin/1,34959,10469930,Dyrektor_Misiak__Czy_glos_112_osob_to_anonim_.html
    • tola2006 Krzystek zwalnia Masojć. Radni zszokowani. Czys... 29.11.12, 12:24
      Pani Masojć wsadziła na stołki dyrektorskie w szkołach wiele osób w "konkursach" delikatnie mówiąc nie do końca przejrzystych. Podwórko szkolne niesie że wielu dyrektorów to protegowani pani Masojć przyniesieni w teczce.
      • Gość: twarda wazelina Re: Krzystek zwalnia Masojć. Radni zszokowani. Cz IP: *.dynamic.chello.pl 29.11.12, 12:52
        Teraz niech ci dyrektorzy szkół i rektorzy uczelni wyższych z którymi Pulcheria się kontaktowała
        napiszą list z nazwiskami oficjalnie w jej obronie.
        • Gość: PRACOWNICY OŚWIATY MASOJC ROGAS IP: 217.97.133.* 29.11.12, 13:51
          My pracownicy szczecińskiej oświaty chcemy stanąć w obronie L.Rogaś i E.Masojć za to, że tak dbały o nas swoich pracowników, były miłe, walczyły o podwyżki i zawsze stawały murem za Nami. Dlatego panie Prezydencie chcemy powiedzieć tylko jedno: DZIĘKUJEMY !!!!!!!!!!!!!
          • Gość: NAUCZYCIELKA Re: MASOJC ROGAS IP: *.adsl.inetia.pl 29.11.12, 17:52
            NIE ZGADZAM SIĘ Z POPRZEDNIM LISTEM- DZIĘKCZYNNYM.
            BYŁO TAK JAK WIĘKSZOŚĆ FORUMOWICZÓW PISZE- UZNANIOWOŚĆ, PUBLICZNE KARCENIE DYREKTORÓW, BRAK KULTURY NA UROCZYSTOŚCIACH (gadanie), ZABIERANIE NALEŻNYCH PIENIĘDZY (DODATKI) DLA PRACOWNIKÓW SZKÓŁ I PLACÓWEK, SKANDALICZNIE NISKIE, KWOTOWE DODATKI MOTYWACYJNE (WINNY BYĆ % OD PENSJI) ITP........
            DO TEGO KŁAMSTWA, MATACZENIE, KNUCIE I BRAK PROFESJONALIZMU.
            nikt- poza klakierami wsadzonymi na stołek- po nich nie płacze..... Nikt!
            • afilipinka Re: MASOJC ROGAS 29.11.12, 18:29
              Droga Nauczycielko, nie zauważyłaś,że tam są podziękowania dla p. prezydenta? A co on zrobił? ZWOLNIŁ te panie i za to jest dziękczynienie :).
              • Gość: rodzic ucznia Re: MASOJC ROGAS IP: *.dynamic.chello.pl 30.11.12, 13:21
                Pracownicy oświaty , teraz dobrze widać od kogo trzeba zacząć pracę od podstaw .
                Wy już zaczęliście , brawo , może ze dwa fakultety , studia podyplomowe i nauczycielki nauczą się odróżniać żart od wypowiedzi " na serio " .A może nawet nauczą definicji "sarkazmu", ironii",dowiedzą , co to czarny humor itd.,itd.
                Potem będą uczyć tego nasze dzieci.
                • afilipinka Re: MASOJC ROGAS 30.11.12, 17:04
                  No właśnie na ten sarkazm chciałam zwrócić uwagę nauczycielce - z czytania ze zrozumieniem pała, mam tylko nadzieję, że nie uczy mojego dziecka j. polskiego.
          • lehoo Re: MASOJC ROGAS 01.12.12, 11:43
            "Warunki na zgrupowaniach miałyśmy bardzo dobre! Wszystko to zasługa naszego prezesa i nie jest prawdą, że nad łóżkami dach przeciekał! Szczególnie, że prawie nie padało! Prezes dba o nas jak ojciec najlepszy! "
    • dziewski Krzystek zwalnia Masojć. Radni zszokowani. Czys... 29.11.12, 23:52
      Jak to jest? Zdaję się, że "Kowal zawinił, a cygana powiesili" No bo co ma doradca do odpowiedzialności za przetargi?
      • Gość: Kola Re: Krzystek zwalnia Masojć. Radni zszokowani. Cz IP: *.dynamic.chello.pl 01.12.12, 20:12
        Takimi pociągnięciami Krzystek przyznaje się, że nigdy nad niczym nie panował. Referendum ?
      • Gość: cdn Re: Krzystek zwalnia Masojć. Radni zszokowani. Cz IP: *.globalconnect.pl 01.12.12, 20:49
        Inteligentny już dawno by się domyślił, że nie o żadne przetargi tu poszło bo Masojciowa do przetargów nic nie ma. Co innego do realizacji...
      • Gość: W sprawie listu Re: Krzystek zwalnia Masojć. Radni zszokowani. Cz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.12, 09:50
        www.radioszczecin.pl/index.php?idp=1&idx=93906
        moze ktos sie w koncu dokladnie przyjzy sprawie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka