Dodaj do ulubionych

Klub 13 Muz - szczecińskie centrum antysemityzmu?

15.01.13, 14:42
wyborcza.pl/1,75248,13207898,Wildstein_o_slowach_Ziemkiewicza__Dostrzegam_na_prawicy.html
Obserwuj wątek
    • zed.1 Re: Klub 13 Muz - szczecińskie centrum antysemity 15.01.13, 18:13
      Pytałem o to już wcześniej dlaczego 13 muz wpuszcza takie osoby. Jak się okazuje są otwarci na wszystkich, w tym także na idiotów. Oby tylko tych idiotów nie było więcej niż normalnych ludzi.
      • Gość: gość Re: Klub 13 Muz - szczecińskie centrum antysemity IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.13, 18:20
        zed.1 napisał:

> Pytałem o to już wcześniej dlaczego 13 muz wpuszcza takie osoby. Jak się okazuj
        > e są otwarci na wszystkich, w tym także na idiotów. Oby tylko tych idiotów nie
        > było więcej niż normalnych ludzi.

Mogą promować glamrury w różowych maskach p-gazowych, śmieciarkę owiniętą folią, kibel oklejony lusterkami albo "ozdobę" z butelek PET na fasadzie zabytkowego budynku to mogą i Ziemkiewicza
        • zed.1 Re: Klub 13 Muz - szczecińskie centrum antysemity 15.01.13, 18:58
          Różnica w tym, że tamte wydarzenia nie promują antysemityzmu i agresji.
          • Gość: gość Re: Klub 13 Muz - szczecińskie centrum antysemity IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.13, 19:03
            zed.1 napisał:

> Różnica w tym, że tamte wydarzenia nie promują antysemityzmu i agresji.

Ale poziom głupoty tamtych wydarzeń nie ustępuje głupiemu gadaniu Ziemkiewicza. I to za pieniądze podatników.
            • zed.1 Re: Klub 13 Muz - szczecińskie centrum antysemity 15.01.13, 19:05
              Może i nie, ale to nieszkodliwa głupota.
              • macii28 hm... 15.01.13, 21:03
                W odróznieniu od Was przesłuchałem nie tylko ten fragment podany na stronie ale cały wykład:
                www.youtube.com/watch?v=GopY7xOfCs0
                Zimkiewicz wyjasnia z punktu widzenia historii skąd w Europie wział się antysemityzm- wszystko zgodnie z faktami. Nie zauwazyłem jego odniesienia emocjonalnego.
                Znając troche jego ksiazki w ogóle śmiac się chce,że miałby on coś do czynienia z antysemityzmem. To,że GW go nienawidzi tak jak on Michnika to inna sprawa.
                • Gość: . Re: hm... IP: *.dynamic.chello.pl 16.01.13, 00:25
                  > Zimkiewicz wyjasnia z punktu widzenia historii skąd w Europie wział się antysem
                  > ityzm- wszystko zgodnie z faktami. Nie zauwazyłem jego odniesienia emocjonalneg
                  > o.
                  > Znając troche jego ksiazki w ogóle śmiac się chce,że miałby on coś do czynienia
                  > z antysemityzmem.

To teraz tylko wytłumacz to samo nie nam, ale Dawidowi W., że jako najbardziej zainteresowana osoba się myli, nie ma racji, źle zrozumiał to nieporozumienie semantyczne (patalagiczno-analagiczną dyfamację wg Słownika Języka Wolskiego pod red. Jarosława Kwaczyńskiego)...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka