Dodaj do ulubionych

halluksy, dobry gabinet podologiczny w Szczecnie

21.01.13, 21:59
Mam problemy se stopami , hallukksy , wrastające paznokcie, szukam dobrego gabinetu w Szczecinie. Jeden o jakim slyszalam to centrum podologiczne chyba powiazane ze spondylusem, nic innego nie znalazlam. Zależy mi na opiniach i wskazaniach, gdzie znajde dobry, profesjonalny gabinet z pedicure, czy ktos korzystal z uslug centrum podologii????
Obserwuj wątek
    • patryc-ja39 Re: halluksy, dobry gabinet podologiczny w Szczec 22.01.13, 20:17
      ja byłam w Spondylusie. Korzystałam kompleksowo z ich usług. Zaczęło się od wrastającego paznokcia, z którym męczyłam się długo. Poszłam z polecenia sąsiadki. Byłam pełna obaw, czy będzie bolało, czy faktycznie ktoś mi pomoże. Pomogło już bardzo. Korzystam z wizyt już od 3 miesięcy. Pani w gabinecie podeszła do mnie profesjonalnie. Obcięła dobrze paznokcie, włożyła "jakiś wacik". Chodzę systematycznie na obcięcie i "na wacik" i jest coraz lepiej. A co najważniejsze- NIE BOLI!!! Podczas wizyty dowiedziałam się także sporo rzeczy o moich haluksach i bolesnościach stóp. Zrobiłam też badanie komputerowe stóp i wkładki indywidualnie. Chodzę we wkładkach już ponad miesiąc i znacznie lepiej mi się chodzi. Musiałam zrezygnować z obcasów, ale warto było. POLECAM gabinety w Spondylusie. POLECAM fachowość pracujących tam osób.
      • natalia775 Re: halluksy, dobry gabinet podologiczny w Szczec 24.01.13, 20:44
        Dziękuję za wszystkie porady i wskazówki, czekam na więcej:-)
        • natalia775 Re: halluksy, dobry gabinet podologiczny w Szczec 27.01.13, 12:34
          wczoraj znajoma mi opowiedziała o wizyzcie u kosmetyczki- pedicurzystki... masakra, nie dosć , że skasowała ją jak za zboże, to do tego skaleczyła ją przy obcinianiu paznkoci.. koszmar jakiś i znajdż tu dobrego specjalistę;-(
          • patryc-ja39 Re: halluksy, dobry gabinet podologiczny w Szczec 27.01.13, 16:05
            ja wcześniej też chodziłam do kosmetyczki. Zwykły pedicure, obcięcie paznokci, wycięcie skórek, pomalowanie. to mi wystarczało. Ale jak pojawił się problem wrastającego paznokcia moja Pani kosmetyczka rozłożyła ręce i nie wiedziała co ma zrobić. Poradziła wizytę u chirurga. Bolało, więc poszłam. Jak poszłam tak uciekłam. tak opcją było zerwanie paznokcia. I moja sąsiadka spadła mi z nieba. Poleciła Panią ze Spondylusa. Poszłam pełna obaw. No ale- jak już wcześniej pisałam. POMOGŁO!!! jest naprawdę OK. Chodzę nie tylko z tym paznokciem. Chodzę na cały pedicure. Jest lepiej niż u mojej wcześniejszej Pani kosmetyczki.
            • natalia775 Re: halluksy, dobry gabinet podologiczny w Szczec 27.01.13, 16:47
              Przekonałaś mnie, w następnym tygodniu umowie się na wizytę, jednak co marka, to marka, nie ma co szukać i nie daj Boże trafiać na takich "specjalistów" jak moja koleżanka. Napisze jak było;-))))
              • patryc-ja39 Re: halluksy, dobry gabinet podologiczny w Szczec 27.01.13, 20:03
                jeszcze coś Ci podpowiem. Poczytaj na stronie spondylusa czy nie mają jakiś promocji. Bo czasami takowe się trafiają. ja się kiedyś załapałam na promocje, że jak zrobiłam cały pedicure to w gratisie miałam masaż stóp. Ale miałam relax. Wyszłam z gabinetów zrelaksowana i 2 kg lżejsza :)
                • natalia775 Re: halluksy, dobry gabinet podologiczny w Szczec 27.01.13, 20:07
                  Dzięki wielkie!!!! Tak zrobiłam, i jest promocja od jutra!!!! Rewelacja, teraz to już z pewnością zapiszę się na wizytę:-))))))
                  • rozkoszny_bobasek No pokraki z koślawymi stopami! 27.01.13, 20:17
                    Palić stąd trampki, albo spadać ze szpilkami w ręku!
                    Dość tej nachalnej reklamy!
                    • patryc-ja39 Re: No pokraki z koślawymi stopami! 29.01.13, 18:12
                      ktoś grzecznie pyta i prosi o pomoc, a ktoś grzecznie odpowiada gdzie można uzyskać pomoc. Więc w czym problem z reklamą? Bo chyba nie rozumiem.
      • Gość: Kasia gość Re: halluksy, dobry gabinet podologiczny w Szczec IP: *.dynamic.chello.pl 03.11.14, 22:01
        ja znalazłam gabinet na www.zdrowiestopy.pl
    • natalia775 Re: halluksy, dobry gabinet podologiczny w Szczec 22.01.13, 21:45
      Dzięki wielkie za odpowiedź!!!! Pomogły Ci zabiegi???? Mam nadzieję, że mi tez przyniosa ulgę, musze zapisać sie na wizytę, szukałamw internecie, ale opinie o gabinetach w Szczecinie sa tak różne.
      • Gość: . Re: halluksy, dobry gabinet podologiczny w Szczec IP: *.dynamic.chello.pl 23.01.13, 00:05
        Rewelacyjny pan podolog - PediMed na Żółkiewskiego. Jeden z najlepszych w Szczecinie, w dodatku dojeżdża nawet do okolicznych miejscowości. Znakomicie się sprawdza w trudnych przypadkach, współpracuje ze szpitalami, wykonuje prace kosmetyczne i te o charakterze leczniczym. Delikatny, pracuje bezboleśnie, przy tym sympatyczny, kontaktowy, z poczuciem humoru. Namiar masz tu:
        www.pedimed.com.pl/kontakt.php
        Ja korzystam od trzech lat - żadnych zastrzeżeń, reklamacji, powikłań (przeciwnie: pomaga w nagłych przypadkach, po prostu PP - Pogotowie Podologiczne!).
    • danutadom Re: halluksy, dobry gabinet podologiczny w Szczec 28.01.13, 03:02
      Mogę serdecznie polecić gabinet: www.pedicuremedical.com/
      Pan Kramarz ujął mnie swoim podejściem do pacjenta, a byłam tam z 10-cio letnią córką, SUPER!!!
      • natalia775 Re: halluksy, dobry gabinet podologiczny w Szczec 28.01.13, 11:37
        ja już sie umówiłam w Spondylusie, w promocyjnej ofercie, ale bardzo dziękuje za wskazówki i namiary:-) Napisze jak było.
        • patryc-ja39 Re: halluksy, dobry gabinet podologiczny w Szczec 31.01.13, 21:03
          I co? byłaś??? tak się pytam, bo ja byłam dzisiaj na swojej wizycie i w poczekalni siedziała jakaś Pani, która też chyba czekała na wizytę. i tak jakoś pomyślałam sobie o Tobie :) hehe pozdrawiam
      • patryc-ja39 Re: halluksy, dobry gabinet podologiczny w Szczec 29.01.13, 18:18
        a z jakim problemem poszłaś z córką? 10-letnie dzieci też już potrzebują wizyty u pedicurzysty??
        • danutadom Re: halluksy, dobry gabinet podologiczny w Szczec 14.02.13, 01:50
          W gabinecie na Bema od razu rozpoznano problem, poszliśmy z odciskami a okazało się, że córka zaraziła się, prawdopodobnie na basenie, wirusem brodawki, która się dość paskudnie zaczęła rozsiewać. Pan Kramarz skierował nas do dermatologa i nie chciał wziąć opłaty za wizytę, uparłam się i stanęło na połowie stawki :). Natomiast znajomy dermatolog poradził sobie od ręki z problemem, zresztą postąpił zgodnie z sugestiami otrzymanymi w gabinecie pedikiuru leczniczego.
      • natalia775 Re: halluksy, dobry gabinet podologiczny w Szczec 29.01.13, 18:54
        Czytałam fajny artykuł o gabinetach podologicznych i specjalistach w tej dziedzinie, co sie okazuje, że wiele gabinetów, nie ma najprostszego i profesjonalnego sprzętu, odpowiedniego przeszkolenia to tak jak gabinety kosmetyczne- są te godne polecenia- profesjonalne ale i takie które w ogóle nie powinny zwać się salonem kosmetycznym.
    • sarkazm12 Re: halluksy, dobry gabinet podologiczny w Szczec 31.01.13, 22:50
      hek natalia
      ja korzystalam w lato, fajnie robia, ja mialam wlewj nodze wrastajacy paznokiec wiec wiem co to za ból =ale juz nie mam ,zle obcinalam paznokcie a teraz jest gitara, idz mnie obsługiwały 2 inne panie ale fajne dziewczyny, wiedza doskonale co robic
    • natalia775 Re: halluksy, dobry gabinet podologiczny w Szczec 03.02.13, 14:01
      Jak obiecałam, tak pisze jak było w gabinecie. Zaczne od tego, ze faktycznie skorzystałam z zabiegu z fajnej cenie- trafiłam na promocję- wiec polecam. było miło i sympatycznie i tak jak któraś z was pisała, wyszłam z zabiegu o pare kilo mniej! Moje stópki wygladaja rewelacyjnie, Pani profesjonalnie i fachowo wykonała zabieg, mało tego dowiedziałam się wiele praktycznych rzeczy jak dbać o stopy i dostałam propozycje badania stóp , przez komputer czy jakos tak.
      Wrastajace paznokcie okazało się że wcale ich nie mam nieumiejętne przycinanie... natomiast pozbyłam się uciażliwych odcisków i modzeli. C odo moich :cudnych" haluksów to wiadomo pozbyc sie nie pozbede, ale moze wkladki po badaniu pomoga. Jestem bardzo zadowolona i dziekuje wwszystkim za rady i namiar na spondylusa:-))))
      • aga_aga77777 Re: halluksy, dobry gabinet podologiczny w Szczec 06.02.13, 14:51
        Właśnie szukam dobrego gabinetu z pedicurem i trafiłam na ten wątek, zawsze wolę sprawdzić opinie dziewczyn co sądzą usługach.
        Zapisałąm się na zabieg w spondylusie, jeśli się pokryje z opiniami dobrymi to ok, jeśli nie to i tak opisze moje wrażenia i usługi.
        • Gość: . Re: halluksy, dobry gabinet podologiczny w Szczec IP: *.dynamic.chello.pl 06.02.13, 15:29
          Kochane panie ze Spondylusa! Czy możecie przestać tu uprawiać suchy brandzel z kryptoautoreklamą, bo się niedobrze robi? Te nicki rejestrowane naraz w ciągu tygodnia po trzy, wszystkie jakieś takie podobne, te niby odgrywane sytuacje typu "ach, nie wiem, szukam, podobno Spondylus, jak pójdę, to powiem" - skończcie, bo was zaraz administrator zlikwiduje, a na pisanie dostaniecie bana - i po co wam to?
    • Gość: Giga Re: halluksy, dobry gabinet podologiczny w Szczec IP: *.szczecin.mm.pl 12.07.13, 09:50
      Byłam u takiej osoby w Przychodni Kolejowej. Trafiłam tam przez ogłoszenie na temat grzybicy paznokci - robią takie spotkania co miesiąc bezpłatnie z lekarzem ale kolejka jest wykańczająca.
      Czytałam plakat który jest przy windach i w tym gabinecie robią podobne rzeczy o czym Wy piszecie.
      Ja natomiast szukam w Szczecinie dobrego ortopedy .

Czy ktoś może mi polecić?
      • Gość: Justyna Re: halluksy, dobry gabinet podologiczny w Szczec IP: *.szczecin.mm.pl 20.08.13, 00:27
        Ja niestety nie polecam Spondylusa. Byłam u Pań na tradycyjnym pedicure (zależało mi na frezowaniu twardych pięt). Pięty po zabiegu byłytak samo twarde jak przed
      • Gość: X Pan Kacper IP: *.dynamic.chello.pl 20.08.13, 00:48
        Polecam Salon Aroma & Beauty, ul. Wielkopolska 22a - nie ma lepszego podologa w całym Szczecinie, pracuje też w szpitalu, prowadzi też bardzo trudne przypadki, ceny super!...
        • Gość: Tr Re: Pan Kacper IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.05.14, 18:11
          Ja korzystałam z usług Pani Kasi pl-pl.facebook.com/PogotowieKosmetycznoPodologiczne Miła, młoda, profesjonalna osoba. Miałam problem z suchymi stopami, pękającymi piętami i odciskami. Zabiegi wykonuje z pedanterią, bezboleśnie, za dobrą cenę a przy tym dojeżdża do domu klienta. Na sprzęcie się nie znam, ale wydawało mi się, że jest jednym z najlepszych. Wszystkie używane przez nią narzędzia wielokrotnego użycia wypakowywane były z jałowych pakietów,c zęść sprzętu jednorazowego użytku. Rewelacja. Polecam
          • Gość: Gość Re: Pan Kacper IP: 212.14.49.* 27.05.14, 15:09
            Polecam ANIĘ NOGAL (studio INDYGO 502 915 358) , podolog, manikiurzystka i pedikiurzystka z powołania! Pasjonuje się tym co robi, ma szeroką wiedzę w tym kierunku a przy tym jest niezwykle ciepłą i pozytywną osobą :-)
    • Gość: Gość Re: halluksy, dobry gabinet podologiczny w Szczec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.14, 02:12
      Polecam ANIĘ NOGAL (studio INDYGO 502 915 358) , podolog, manikiurzystka i pedikiurzystka z powołania! Pasjonuje się tym co robi, ma szeroką wiedzę w tym kierunku a przy tym jest niezwykle ciepłą i pozytywną osobą :-)
      • Gość: Adam Dziki Re: halluksy, dobry gabinet podologiczny w Szczec IP: *.net.hawetelekom.pl 13.01.15, 14:05
        www.mobilnypodolog.com - MOBILNY PODOLOG z DOJAZDEM DO KLIENTA - NAPRAWDE POLECAM !!! SWIETNA I FACHOWA PANI PODOLOG :)
    • mariner4 Polecam pana Kramarza 28.01.15, 19:49
      www.pedicuremedical.com/

Już nie miezszkam w Szczecinie, ale jak tam się wybieram, to zawsze umawiam się z nim.
      Rewelacja! Czeka sie około miesiaca. Kiedyś był na kortyach przy ul. W. Polskioego, potem w przychodmni kolejowej teraz ma gavinet. Wyciął mi odcisk, który bolałby nawet jakby mucha na nim usiadła. Wyciął bez znieczulenia, a jawet nie poczułem,
      To wysokiej klasy specjalista.
      M.
    • Gość: kasiaa76 Re: halluksy, dobry gabinet podologiczny w Szczec IP: *.47.102.21.ipv4.supernova.orange.pl 05.12.17, 19:54
      Ja ostatnio natknęłam się na Gabinet Benatural w przychodni na ul. Starzynskiego. W końcu ktoś rozpoznal prawidłowo mój bolesny problem. Koleżance tez poleciłam te przesympatyczne młode Panie podolog i w końcu ktoś prawidłowo usuną rozsiane brodawki na stopie. Byłam u Pani kutery na Narutowicza, która nie potrafi odroznic kurzajki od nagniotka, i która sprzedaje preparaty warte 10 za 60 zł.
    • Gość: Anna666 Re: halluksy, dobry gabinet podologiczny w Szczec IP: *.47.111.143.ipv4.supernova.orange.pl 08.02.18, 22:24
      Byłam w spondusie, na narutowicza natomiast najbardziej profesjonalny gabinet podologiczny znajduje się w przychodni na ul. Starzynskiego bodajże Be Natural Podologia. Wrastające paznokcie wyprostowane, zabiegi nadpotliwosci rewelacja mimo ze po 10 zabiegach czułam jeszcze duskomfort Pani Magda wypożyczyła mi urządzenie na 15 dni w cenie 10 - tak jak mówi liczy się efekt, nie lubi zdzierać z ludzi. Jestem zachwycona polecam z całego serca.
    • mariolalubomirska Re: halluksy, dobry gabinet podologiczny w Szczec 26.05.19, 18:15
      ja bezwzglednie polecam pania mirelke z gabinetu podologiczno ortopedycznego
      chodziłam szukałam i wiecznie cos było nie tak kazdy podchodził przedmiotowo a tu zaskoczenie
      polecam z całego serca
      www.stelmach-podolog.pl
      najlepszy człowiek i fachowiec w jednym
      polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka