Dodaj do ulubionych

Co takiego dla Szczecina robi P. Juras?

20.07.04, 20:55
Przeglądając forum, widzę, że ten pan ma rzesze fanów. Jestem Szczecinianką,
ale nie wiem co ten pan takiego robi dla miasta? Pytanie to podaję po raz
trzeci i dalej nie uzyskałam odp. Prosze tylko o fakty.
Obserwuj wątek
    • Gość: Pismak I to jest dobre pytanie! :)))))) (n/t) IP: 80.51.242.* 20.07.04, 21:00
    • zaczepialski Co takiego dla Szczecina robi P. Juras? NIC :-))) 20.07.04, 21:07
      • Gość: student Re: Co takiego dla Szczecina robi P. Juras? NIC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 22:03
        jak to nic
        w Urzędzie Miasta wydaje koncesje na sprzedaż alkoholu
        to bardzo ważna misja
        • Gość: tom Re: Co takiego dla Szczecina robi P. Juras? NIC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 22:04
          wlasnie o to chodzi, ze nic nie robi dla miasta szczecina, wyalcznie moze dla
          wlasniej kieszeni. A glosno jest tutaj o nim wylacznie dlatego, ze polityczna
          mlodziez SLD taka mu reklame tworzy
        • buddy Re: Co takiego dla Szczecina robi P. Juras? NIC 21.07.04, 08:10
          kolego masz złe informacje nie na alkohol a dla taksówkarzy
          • Gość: mamoniowa Re: Co takiego dla Szczecina robi P. Juras? NIC IP: 212.244.77.* 21.07.04, 08:14
            Tym samym, ktorzy nie daja juz rabatow ??? he he
            • buddy Re: Co takiego dla Szczecina robi P. Juras? NIC 21.07.04, 08:15
              tak to napewno jest jego wina ;)
    • Gość: mamoniowa po prostu jest IP: 212.244.77.* 21.07.04, 08:06
      no i kandyduje do europarlamentu, pozuje do zdjec, pojawia sie na bilboardach,
      glaszcze pieski po glowkach, chodzi do parku...:-)
      • Gość: rzeźnik Re: po prostu jest IP: 62.29.137.* 21.07.04, 08:24
        jak każdy polityk na świecie!
        • Gość: mamoniowa Re: po prostu jest IP: 212.244.77.* 21.07.04, 08:27
          a co dopiero w Szczecinie, prawda???
          • sylwia33 Re: po prostu jest 21.07.04, 10:25
            Z niego taki polityk jak ze mnie ksiądz. Jeśli ma facet poparcie SLD to
            znaczy ,że nie robi nic sensownego. Wydaje mi sie, że jest niezłą wazeliną i to
            mu wystarcza, żeby zaistnieć w Szczecinie ( ale nie tylko tu).
            • Gość: XYZ Re: po prostu jest IP: 213.155.191.* 21.07.04, 10:33
              organizuje czytanie bajek dzieciom w szpitalu, zorganizował pomoc
              potrzebującej rodzieni, zorganizował urządzenie alarmowe dla głuchoniemych
              rodziców małego dziecka, organizuje darmowe seanse filmowe w kinie Pinier dla
              dzieci z wiejskich szkół. Pokaż który szczeciński polityk robi więcej
              • Gość: mamoniowa Re: po prostu jest IP: 212.244.77.* 21.07.04, 10:40
                No jak to??? A Jacek Piechota??? A Boguslaw Liberadzki??? Jestes barzdo,ale to
                bardzo niesprawiedliwy!!!!
                • Gość: dorka Re: po prostu jest IP: *.crowley.pl 21.07.04, 10:44
                  hehehe, ale przykłady.. hehehe i Ty tak mamoniowa na poważnie???
                  • Gość: mamoniowa Re: po prostu jest IP: 212.244.77.* 21.07.04, 10:56
                    :-)
              • Gość: rzeźnik Re: po prostu jest IP: 62.29.137.* 21.07.04, 10:41
                Ale o tym nikt nie wie, bo nie robi tego na pokaz. Ale nawet gdyby pismaki coś
                zwęszyły to i tak nie napiszą dobrze o komuchu!
                • Gość: mamoniowa Re: po prostu jest IP: 212.244.77.* 21.07.04, 10:58
                  A lokalny dodatek "Trybuny" ??
                  • Gość: rzeźnik Re: po prostu jest IP: 62.29.137.* 21.07.04, 11:01
                    ???
                    • Gość: mamoniowa Re: po prostu jest IP: 212.244.77.* 21.07.04, 11:08
                      No nie pisza w nim o Pawle Jurasie??? heh
              • sylwia33 Re: Swięty Juras 21.07.04, 10:44
                Gość portalu: XYZ napisał(a):

> organizuje czytanie bajek dzieciom w szpitalu, zorganizował pomoc
                > potrzebującej rodzieni, zorganizował urządzenie alarmowe dla głuchoniemych
                > rodziców małego dziecka, organizuje darmowe seanse filmowe w kinie Pinier dla
                > dzieci z wiejskich szkół. Pokaż który szczeciński polityk robi więcej
                To może to jest święty? Zwykli ludzie też to robią i nie oczekują poklasku.A co
                do polityków to wielu dużo robi, ale mają w ty7m swój interes.
                • Gość: XYZ Re: Swięty Juras IP: 213.155.191.* 21.07.04, 11:10
                  A gdzie o tym przeczytałaś, gdzie Juras obnosił sie z tym co robi? Może po
                  prostu obok działalności politycznej robi coś dla siebie i innych? Tyle że to
                  nie przechodzi przez twoja wizje członka SLD?
                  • sylwia33 Re: Swięty Juras 21.07.04, 11:14
                    nie musi się obnosić wystarczy , że ma tak wiernego pieska jak Ty.
                    • Gość: XYZ Re: Swięty Juras IP: 213.155.191.* 21.07.04, 11:22
                      To tyle na temat merytorycznej dyskusji z tobą. Moze teraz sam zaczniesz sie
                      ignorować? A nie jestem niczyim opieskiem, po prostu mam przyjaciół. Wiesz co
                      to takiego?
            • buddy Re: po prostu jest 21.07.04, 10:42
              nie wolno krytykować człowieka tylko dlatego że należy do sld nie znając go
              może umów się z nim na rozmowę i póżniej zajmij się krytyka bo tak jest ona
              mało obiektywna i konstryktywna
              • ja_aska Re: po prostu jest 21.07.04, 11:06
                pomaga.
                wszytkim się nie da.
    • Gość: Juras, Pawel Juras Re: Co takiego dla Szczecina robi P. Juras? IP: 212.160.165.* 21.07.04, 11:08
      Pawel 28.
      Licencje na transport drogowy + zezwolenia na alhohol. Do tego po godzinach
      pomoc przy wyplacie swiadczen dla rodzicow samotnie wychowujacych swoje dzieci.
      By nie przeginano z wysokoscia oplat za przejazd taxi pracowalem przy uchwale o
      cenach za przejazd taksowka ( uchwalona 62.04.!) Kierownikiem jestem od
      zeszlego roku - nie jak chce PO od trzech m-cy ( nie moglem sobie odmowic :) Po
      pracy jestem, coz nie da sie ukryc, mlodym socjaldemokrata z Federacji. Pomagam
      ubogiej rodzinie, organizuje seanse kinowe dla dzieci z domow dziecka, wlasnie
      mlodzi z Federacji wyjechali na m-dowy IUSY oboz w Rumunii, dzialajac
      politycznie okreslamy strategie dla mlodych politykow podczas przyszlej
      kampanii parlamentarnej, zbieram podpisy za religia w kosciele nie w szkole ...
      to nieliczne fakty, o ktore prosilas, blagam nie kaz sie wiecej chwalic :).
      Przepraszam, ale jeszcze chwila i pojawia sie posty, ze zamiast odp. mam
      pracowac w miejscu o tak widocznym ip, wiec prosze o zrozumienie.
      Dziekujac za zainteresowanie moja osoba prosze o kontakt pod adresem
      paweljuras@wp.pl
      • Gość: dorka Re: Co takiego dla Szczecina robi P. Juras? IP: *.crowley.pl 21.07.04, 11:21
        ...praca jak praca, przecież nie charytatywnie.. a czego się uczepili chłopaka?
        • Gość: mamoniowa Re: Co takiego dla Szczecina robi P. Juras? IP: 212.244.77.* 21.07.04, 11:26
          No,ale teraz juz wzsystko wiemy
      • moja_prawa_noga Re: Co takiego dla Szczecina robi P. Juras? 23.07.04, 14:33
        Gość portalu: Juras, Pawel Juras napisał(a):

> zbieram podpisy za religia w kosciele nie w szkole ...

Zastanawiam się, czy pomazanie Katedry antykatolickimi hasłami może mieć
        związek z ostatnią próbą wywołania nagonki szkolnej przez młodych federastów z
        pod znaku Jurasa?
        • Gość: activist Re: Co takiego dla Szczecina robi P. Juras? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.04, 17:48
          To dziwne ale też o tym tak pomyślałem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka