sylwia33 20.07.04, 20:55 Przeglądając forum, widzę, że ten pan ma rzesze fanów. Jestem Szczecinianką, ale nie wiem co ten pan takiego robi dla miasta? Pytanie to podaję po raz trzeci i dalej nie uzyskałam odp. Prosze tylko o fakty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pismak I to jest dobre pytanie! :)))))) (n/t) IP: 80.51.242.* 20.07.04, 21:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Co takiego dla Szczecina robi P. Juras? NIC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 22:03 jak to nic w Urzędzie Miasta wydaje koncesje na sprzedaż alkoholu to bardzo ważna misja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Co takiego dla Szczecina robi P. Juras? NIC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 22:04 wlasnie o to chodzi, ze nic nie robi dla miasta szczecina, wyalcznie moze dla wlasniej kieszeni. A glosno jest tutaj o nim wylacznie dlatego, ze polityczna mlodziez SLD taka mu reklame tworzy Odpowiedz Link Zgłoś
buddy Re: Co takiego dla Szczecina robi P. Juras? NIC 21.07.04, 08:10 kolego masz złe informacje nie na alkohol a dla taksówkarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: Co takiego dla Szczecina robi P. Juras? NIC IP: 212.244.77.* 21.07.04, 08:14 Tym samym, ktorzy nie daja juz rabatow ??? he he Odpowiedz Link Zgłoś
buddy Re: Co takiego dla Szczecina robi P. Juras? NIC 21.07.04, 08:15 tak to napewno jest jego wina ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa po prostu jest IP: 212.244.77.* 21.07.04, 08:06 no i kandyduje do europarlamentu, pozuje do zdjec, pojawia sie na bilboardach, glaszcze pieski po glowkach, chodzi do parku...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeźnik Re: po prostu jest IP: 62.29.137.* 21.07.04, 08:24 jak każdy polityk na świecie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: po prostu jest IP: 212.244.77.* 21.07.04, 08:27 a co dopiero w Szczecinie, prawda??? Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia33 Re: po prostu jest 21.07.04, 10:25 Z niego taki polityk jak ze mnie ksiądz. Jeśli ma facet poparcie SLD to znaczy ,że nie robi nic sensownego. Wydaje mi sie, że jest niezłą wazeliną i to mu wystarcza, żeby zaistnieć w Szczecinie ( ale nie tylko tu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: po prostu jest IP: 213.155.191.* 21.07.04, 10:33 organizuje czytanie bajek dzieciom w szpitalu, zorganizował pomoc potrzebującej rodzieni, zorganizował urządzenie alarmowe dla głuchoniemych rodziców małego dziecka, organizuje darmowe seanse filmowe w kinie Pinier dla dzieci z wiejskich szkół. Pokaż który szczeciński polityk robi więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: po prostu jest IP: 212.244.77.* 21.07.04, 10:40 No jak to??? A Jacek Piechota??? A Boguslaw Liberadzki??? Jestes barzdo,ale to bardzo niesprawiedliwy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorka Re: po prostu jest IP: *.crowley.pl 21.07.04, 10:44 hehehe, ale przykłady.. hehehe i Ty tak mamoniowa na poważnie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeźnik Re: po prostu jest IP: 62.29.137.* 21.07.04, 10:41 Ale o tym nikt nie wie, bo nie robi tego na pokaz. Ale nawet gdyby pismaki coś zwęszyły to i tak nie napiszą dobrze o komuchu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: po prostu jest IP: 212.244.77.* 21.07.04, 10:58 A lokalny dodatek "Trybuny" ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: po prostu jest IP: 212.244.77.* 21.07.04, 11:08 No nie pisza w nim o Pawle Jurasie??? heh Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia33 Re: Swięty Juras 21.07.04, 10:44 Gość portalu: XYZ napisał(a): > organizuje czytanie bajek dzieciom w szpitalu, zorganizował pomoc > potrzebującej rodzieni, zorganizował urządzenie alarmowe dla głuchoniemych > rodziców małego dziecka, organizuje darmowe seanse filmowe w kinie Pinier dla > dzieci z wiejskich szkół. Pokaż który szczeciński polityk robi więcej To może to jest święty? Zwykli ludzie też to robią i nie oczekują poklasku.A co do polityków to wielu dużo robi, ale mają w ty7m swój interes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Swięty Juras IP: 213.155.191.* 21.07.04, 11:10 A gdzie o tym przeczytałaś, gdzie Juras obnosił sie z tym co robi? Może po prostu obok działalności politycznej robi coś dla siebie i innych? Tyle że to nie przechodzi przez twoja wizje członka SLD? Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia33 Re: Swięty Juras 21.07.04, 11:14 nie musi się obnosić wystarczy , że ma tak wiernego pieska jak Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Swięty Juras IP: 213.155.191.* 21.07.04, 11:22 To tyle na temat merytorycznej dyskusji z tobą. Moze teraz sam zaczniesz sie ignorować? A nie jestem niczyim opieskiem, po prostu mam przyjaciół. Wiesz co to takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
buddy Re: po prostu jest 21.07.04, 10:42 nie wolno krytykować człowieka tylko dlatego że należy do sld nie znając go może umów się z nim na rozmowę i póżniej zajmij się krytyka bo tak jest ona mało obiektywna i konstryktywna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juras, Pawel Juras Re: Co takiego dla Szczecina robi P. Juras? IP: 212.160.165.* 21.07.04, 11:08 Pawel 28. Licencje na transport drogowy + zezwolenia na alhohol. Do tego po godzinach pomoc przy wyplacie swiadczen dla rodzicow samotnie wychowujacych swoje dzieci. By nie przeginano z wysokoscia oplat za przejazd taxi pracowalem przy uchwale o cenach za przejazd taksowka ( uchwalona 62.04.!) Kierownikiem jestem od zeszlego roku - nie jak chce PO od trzech m-cy ( nie moglem sobie odmowic :) Po pracy jestem, coz nie da sie ukryc, mlodym socjaldemokrata z Federacji. Pomagam ubogiej rodzinie, organizuje seanse kinowe dla dzieci z domow dziecka, wlasnie mlodzi z Federacji wyjechali na m-dowy IUSY oboz w Rumunii, dzialajac politycznie okreslamy strategie dla mlodych politykow podczas przyszlej kampanii parlamentarnej, zbieram podpisy za religia w kosciele nie w szkole ... to nieliczne fakty, o ktore prosilas, blagam nie kaz sie wiecej chwalic :). Przepraszam, ale jeszcze chwila i pojawia sie posty, ze zamiast odp. mam pracowac w miejscu o tak widocznym ip, wiec prosze o zrozumienie. Dziekujac za zainteresowanie moja osoba prosze o kontakt pod adresem paweljuras@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorka Re: Co takiego dla Szczecina robi P. Juras? IP: *.crowley.pl 21.07.04, 11:21 ...praca jak praca, przecież nie charytatywnie.. a czego się uczepili chłopaka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: Co takiego dla Szczecina robi P. Juras? IP: 212.244.77.* 21.07.04, 11:26 No,ale teraz juz wzsystko wiemy Odpowiedz Link Zgłoś
moja_prawa_noga Re: Co takiego dla Szczecina robi P. Juras? 23.07.04, 14:33 Gość portalu: Juras, Pawel Juras napisał(a): > zbieram podpisy za religia w kosciele nie w szkole ... Zastanawiam się, czy pomazanie Katedry antykatolickimi hasłami może mieć związek z ostatnią próbą wywołania nagonki szkolnej przez młodych federastów z pod znaku Jurasa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: activist Re: Co takiego dla Szczecina robi P. Juras? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.04, 17:48 To dziwne ale też o tym tak pomyślałem. Odpowiedz Link Zgłoś