exman 29.06.13, 15:23 Coraz rzadziej pisujesz, czyżbyś się zbliżył do sfer rządzących a raczej mordujących nasze miasto ? Czasami brakuje twojego komentarza a przecież jest co komentowac. Pozdrawiam.Ex. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: andriusza Re: Andreas007 IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.13, 19:58 przeciez mowil wielokrotnie ze sie zrywa z tego glupiego miasta. Widocznie pakuje walizki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Andreas007 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.13, 20:12 Gość portalu: andriusza napisał(a): > przeciez mowil wielokrotnie ze sie zrywa z tego glupiego miasta. > Widocznie pakuje walizki. Na razie zajęty jest, w golfa gra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andriusza Re: Andreas007 IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.13, 20:17 Jego wyjazd bedzie duza strata dla miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: Andreas007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.13, 21:37 myślę, że jak każdy, traci chęć walenia głową w mur. rozumiem to i go, a kiełbaska jest tylko jedna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luzacjusz Re: Andreas007 IP: *.ip.netia.com.pl 29.06.13, 21:49 Szczerze mówiąc kiedyś nie rozumiałem czemu ludzie stąd wyjeżdżali. Teraz nie rozumiem czemu ktokolwiek tu został. Natomiast ci co wracają to już w ogóle najgorsza patologia. W 10 lat miasto się zwinęło. No ale grunt, że pozostało katolickie (słowo "grunt" ma tu podwójny wydźwięk, patrząc na hojność paszczaka). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadowski Re: Andreas007 IP: *.dynamic.chello.pl 30.06.13, 16:13 Za to zostanie tu forumowy debil zadowski i dalej będzie pie...ć głodne kawałki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadowski Re: Andreas007 IP: *.dynamic.chello.pl 30.06.13, 23:02 Jak opanujesz zaimiki to przejdziemy do figur stylistycznych. Niedorobiony polonisto z parciem na kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: Andreas007 01.07.13, 00:08 jestes smutna postacia i wszyscy mamy nadzieje, ze kiedys wyjdziesz z dlawiacych cie frustracji. milej nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
aysy.1 Re: Andreas007 01.07.13, 06:52 przyczyną tego , że tak się dzieje w mieście jak się dzieje jest to, że nie andreas jest przy władzy ale ...zed. to miasto "bez gospodarki", odmóżdżone bo uczelnie i szkoły maturalne grzeją końcówki rankingów ale za to ze strategią 2050 i ..zed,ami. andreas to jeden z niezależnych i samodzielnie oraz racjonalnie myślących uczestników tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: Andreas007 01.07.13, 07:23 dziwi mnie, ze starasz sie mi przyczepic taki latki. sam wielokrotnie pisalem, ze to sa problemy miasta wiec wlasciwie powtarzasz co pisalem. a jak andreas jest tak niezalezny to niech mowi to co tutaj wypisuje wszystkim swoim znajomym ze swiata polityki, a nie nam. jest blizej wladzy niz wielu z was. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Andreas007 01.07.13, 14:03 Mozesz mi wierzyc, ze osobom, które znam bez wzgledu na to kim sa zawsze mówię to co tutaj i nawet publicznie w wiekszym gronie... a rzeczywiscie bywa, że sa to osoby z "władzy". Zreszta czesto sie spieramy i dyskutujemy. Oczywiscie nie mam zadnego wpływu czy "przełozenia", raczej jedynie towarzyskie, ale wazne jest, by spotkali sie w swoim otoczeniu z innym widzeniem zarzadzania miastem. Do tej pory nie spotkałem sie, a moze nie odczułem, by robili cos zdecydowanie na niekorzyśc specjalnie, lecz byc moze w swoim otoczeniu nie spotkali sie z innym widzeniem i stad takie a nie inne ich decyzje. Odpowiedz Link Zgłoś
aysy.1 znani i sławni, którzy wyemigrowali ze Szczecina 01.07.13, 06:53 zaczynam listę: Jacek piechota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pośrednik nierucho Re: znani i sławni, którzy wyemigrowali ze Szczec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.13, 09:12 To co piechota zrobi z willą na Osowie ? - da na sprzedaż ? trochę wielka Odpowiedz Link Zgłoś
anika31 A mnie brakuje xyz 01.07.13, 13:47 a co ma Piechota do Andreasa? A mnie brakuje xyz - opcja lewa, zupelnie nie moja, ale doskonaly adwersarz. Milo bylo go czytac i naprawde mocno trzeba bylo sie posatrac aby mu odpisac. wakacje sa ... moze Bali, Malediwy, ... albo Bieszczady bez netu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyx Re: A mnie brakuje xyz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.13, 13:55 anika31 napisała: > a co ma Piechota do Andreasa? > A mnie brakuje xyz - opcja lewa, zupelnie nie moja, ale doskonaly adwersarz. Mi > lo bylo go czytac i naprawde mocno trzeba bylo sie posatrac aby mu odpisac. Teraz je z miski pana na którego kiedyś szczekał, więc buźkę ma zajętą i się nie odzywa. A z tą jego elokwencją to mocno, mocno przesadziłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
anika31 Re: A mnie brakuje xyz 01.07.13, 14:24 och to przykre słyszeć ze tak się musiał przyziemic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyx Re: A mnie brakuje xyz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.13, 14:47 anika31 napisała: > och to przykre słyszeć ze tak się musiał przyziemic A kto mówi że "musiał"? Odpowiedz Link Zgłoś
anika31 Re: A mnie brakuje xyz 01.07.13, 15:12 Może o kim innym rozmawiamy? Sądzisz że lubi to co robi? Fakt, że czasem zazdroszczę "budżetówce" że tak pięknie żyje z pieniędzy podatników, odnoszę nawet wrażenie ze jedynym celem ludzi "u władzy" w naszym mieście jest zapewnienie sobie posady. Jak widać wiele osób jest w tym wyjątkowo skutecznych, choć naprawdę efekty ich "pracy" są dość mierne. Jeżeli mamy ciągłość władzy drugą kadencję a. kto żyw wysyła dzieci na studia poza Szczecin, b. firm nam ubywa, c. władza nawet w tych co pozostały uprawi politykę nierównej konkurencji - czyli jak pomóc "krewnym i znajomym", d. nasi gimnazjaliści są w zdecydowanym ogonie w kraju w testach, e. ANDREAS myśli o wjeździe!!! to chyba "ktoś" sobie nie radzi. Pozdrowienia dla xyz tak czy siak, Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: A mnie brakuje xyz 10.09.14, 19:13 Dzięki z pamięć:) Wbrew opiniom powielanym tu na forum, znudziło mnie po prostu wyczytywanie o sobie najgorszych inwektyw. Człowiek się starzeje, więc inaczej patrzy na czas. Przyjemniej jest posłuchać gramofonu z cygarkiem i browarkiem, w towarzystwie piękna i miłości. Wtedy, nawet gdy, palnę coś nieprzemyślanego, nie usłyszę, że jem coś z czyjejś miski. A jadam wyłącznie z własnej i to za zwyczaj to, co sam przygotuję. Pozdrawiam XYZ P.S. Pewne sprawy są jednak niezmienne, co widać poniżej;) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Andreas007 01.07.13, 13:52 Rzeczywiscie mniej mnie na forum... ale zauważyłem, że jest wielu innych podobnie widzacych, oceniajacych z którymi sie zgadzam, a wiec duzej straty z braku moich wpisów nie ma. Opinie podobne sa tu wyrazane. Zagladam tu czasami, ale prawda, ze nie komentuje... Warto by były tu takie głosy, bo wiem, ze wielu z "władzy" i okolic tu zaglada, nawet czyta te komentarze, a wiec na pewno warto, bo daje im do myslenia... chyba. Co do mojego wyjazdu, to dalej jest w planach... ale realizacja na pewno nie bedzie rychła, a nawet staram sie o pozyskanie dla miasta cennych kontaktów, które mam nadzieje zaowocuja miejscami pracy dla Szczecinian... Mam nadzieje. Bo chciałby bez wzgledu na opcje czy układy, by miasto sie rozwijało, a mieszkancy bogacili. Pozdrawiam i dziekuje za pamięć. Ciesze sie, czytajac wpisy osób, które mysla podobnie jak ja, bo oznacza, że jest takich osób wiecej, ale dziwi mnie, ze jakoś nasz głos jest w drugim obiegu, a nie głosem rzadzacych... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś