92ewela 18.07.13, 16:05 Witam, poszukuje noclegu w Międzyzdrojach w dniach 5 i 6 sierpnia; pokój dwuosobowy z łazienką. Niska cena będzie dodatkowym atutem. Jeśli ktoś zna coś sprawdzonego to proszę o odpowiedź. Z góry dziękuję Pozdrawiam Ewelina Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
seomonster Re: Nocleg 02.09.13, 14:27 Ofert jest wiele pytanie czy interesuje ciebie tylko cena czy też np. wyżywienie, lokalizacja i jakieś dodatki. Jeśli chodzi o cenę to najtańsze będą kwatery prywatne, choć z tego co się czyta to często sugerując się najniższą ceną można naciąć się na minę - gdy mnie interesowały noclegi w Międzyzdrojach przeglądałem wśród ofert na forum miasta i było kilka przypadków, że ktoś oferował bardzo tanie kwatery, ale po przybyciu na miejsce okazywało się, że taki budynek nie istnieje. Można również próbować w miejscowościach sąsiednich lub na obrzeżach miasta - znacznie taniej lecz problem z dostaniem się do centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
3sk Re: Nocleg 22.09.13, 14:48 Mysle iz warto zaintersowac sie ofertami na booking.com. Last minute bywaja całkiem przystepne cenowo. W przypadku kwater moze Cie spotkac niemiła niespodzianka. Kiedys zrezygnowalismy z kwatery z uwagi na to co zastalismy po przyjezdzie (mimo iz była zapłacona czesciowo) Bylo juz zbyt pozno na szukanie czegos innego tego dnia, zatem wrocilismy do domu (mamy stosunkowo blisko do domu z Miedzyzdrojów). Pozniej znalezlismy cos na booking.com. +/- było zgodne z opisem. Odpowiedz Link Zgłoś
semiola Re: Nocleg 12.09.14, 09:14 Żeby zarezerwować nocleg w dobrym miejscu w Międzyzdrojach na lato i za w miarę rozsądną cenę to trzeba się tym zająć już na początku zimy... Miesiąc wcześniej to zdecydowanie za mało. Wiem, bo sama miałam takie doświadczenia. Podobno są takie przypadki, że ludzie nie rezerwując niczego przyjeżdżają do Międzyzdrojów i dopiero zaczynają szukać miejsca... efekt jest taki, że albo wynajmują jakąś norę albo wracają do domu bo nie mają gdzie spać. No ewentualnie w samochodzie na parkingu. Odpowiedz Link Zgłoś