Dodaj do ulubionych

XYZ, zmówiłem za Ciebie świecką litanię :)

01.08.04, 15:23
www.fun.from.hell.pl/2004-01-21/litania-do-JO.mp3
Obserwuj wątek
    • Gość: zorro Re: XYZ, zmówiłem za Ciebie świecką litanię :) IP: 62.233.217.* 01.08.04, 15:51
      dobre!
      .............................................................
      co komu do tego, jak i tak mniejsza o to!
    • mlody.patriota Re: XYZ, zmówiłem za Ciebie świecką litanię :) 01.08.04, 20:17
      nowa swiecka tradycja ?:)
    • Gość: H56 Re: XYZ, zmówiłem za Ciebie świecką litanię :) IP: *.comnet.krakow.pl 01.08.04, 22:54
      XYZ grzeje jaja na urlopie
    • absztyfikant Re: XYZ, zmówiłem za Ciebie świecką litanię :) 01.08.04, 23:04
      No wiem, pamietam, staram sie utrzymac z Nim duchowa wiez. Nasza preambula do
      konstytucji mowi w koncu, ze sa "wierzący w Boga będącego źródłem prawdy,
      sprawiedliwości, dobra i piękna, jak i nie podzielający tej wiary, a te
      uniwersalne wartości wywodzący z innych źródeł".

Tak wiec powyzsza litania wywodzi sie z innych zrodel, ale to jej w niczym nie
      ujmuje:))
      • Gość: H56 Re: XYZ, zmówiłem za Ciebie świecką litanię :) IP: *.comnet.krakow.pl 01.08.04, 23:15
        mam jakieś trojany i bastera za cholerę nie mogę nic otworzyć, Norton nie daje
        rady.
        • absztyfikant Re: XYZ, zmówiłem za Ciebie świecką litanię :) 01.08.04, 23:19
          Oj stary, postaraj sie, a zapewniam Cie, ze nie pozalujesz;)
    • absztyfikant Re: XYZ, zmówiłem za Ciebie świecką litanię :) 01.08.04, 23:22
      Wyslalem Ci to na skrzynke henio56@gazeta.pl
    • Gość: H56 Re: niestety IP: *.comnet.krakow.pl 02.08.04, 11:02
      nie dam rady otworzyć
    • blackexit Re: XYZ, zmówiłem za Ciebie świecką litanię :) 02.08.04, 11:20
      no fajniutkie bardzo zabawne. dziekuje w imieniu wlasnym OJ (jak mowia
      amerykance) i wszystkich zastepow sldowcow w okolicy, ktorzy prosza o dalsza
      modlitwe. pozdrawiam blackexit
      • absztyfikant Re: XYZ, zmówiłem za Ciebie świecką litanię :) 02.08.04, 14:52
        Ja plakalem ze smiechu;)
      • Gość: Ana Re: XYZ, zmówiłem za Ciebie świecką litanię :) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.08.04, 15:07
        litania fajna rzecz,ale w przypadku xyzeta przydałby się raczej egzorcysta...
    • penderecky Re: XYZ, zmówiłem za Ciebie świecką litanię :) 03.08.04, 02:53
      ROTFL
      • Gość: Marian Pażdzioch Re czy absztyf i ana to jeden, ... IP: *.ksiazat.v.pl 03.08.04, 08:28
        dziwnym trafem zawsze po popisach absztyfa, po kilku minutach pojawia sie ana.
        kiedyś już zwróciłem na to zjawisko uwagę. po niej na jakiś czas, także dziwnym
        trafem ana znikła.
        po za tym, litania świetna.

pozdrawiam serdecznie!m.p.
        • absztyfikant Re: Re czy absztyf i ana to jeden, ... 03.08.04, 14:22
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=9471049&a=9484998
          • Gość: Ana Re: Re czy absztyf i ana to jeden, ... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.08.04, 11:26
            auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!
            • piotr33k2 Re: Re czy absztyf i ana to jeden, ... 04.08.04, 11:44
              ana kochasz go?
              • Gość: Ana Re: Re czy absztyf i ana to jeden, ... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.08.04, 11:49
                no coś ty,przecież ja xyzeta kocham(tak przynajmniej stwierdził kiedyś na forum
                jeden z jego-sorry-przydupasów).a poważnie,to absztyfa lubię...
                • piotr33k2 Re: Re czy absztyf i ana to jeden, ... 04.08.04, 11:53
                  ja ogólnie też chociaż nie we wszystkim podzielam jego poglądy szczególnie
                  żarty.
                  • absztyfikant Re: Re czy absztyf i ana to jeden, ... 04.08.04, 12:23
                    A o jakie zarty chodzi? Konkretnie!
                    • piotr33k2 Re: Re czy absztyf i ana to jeden, ... 04.08.04, 12:34
                      jakieś wierszyki kiedyś tam były no i ogólnie o jurczyku rózne takie
                      dowcipy ,ale ja sie nie oburzam tylko mi nie pasują i tyle.
                      • absztyfikant Re: Re czy absztyf i ana to jeden, ... 04.08.04, 12:42
                        Ale sztywniak;)
                        • piotr33k2 Re: Re czy absztyf i ana to jeden, ... 04.08.04, 12:51
                          absztyfikant napisał:

> Ale sztywniak;)
                          >
                          napewno nie sztywniak (kto mnie zna ten wie)wydaje mi się że to troche zachacza
                          o syndrom "kolejki elektrycznej dla dzieci" którą bawią się dorośli a dzieci
                          jak wiadomo bywają nieraz zbyt okrutne i nie wyczuwają granic.
                • Gość: mamoniowa Re: Re czy absztyf i ana to jeden, ... IP: 212.244.77.* 04.08.04, 12:52
                  ja tez kocham xyz-a, sam mi to powiedzial....
            • absztyfikant Ano!!!!!! 04.08.04, 12:44
              Wygrzebalem tego linka odsylajacego do starej dyskusji z mysla o Tobie, bo
              musze Ci przyznac, ze z rozrzewnieniem zawsze mysle o naszym pleple i jego
              dawniejszych i przyszlych wcieleniach;)
              • Gość: Ana Re: Ano!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.08.04, 12:56
                ech,dzięki...były czasy!fakt,że z pleplusiem -członkiem palestry mało kto się
                może równać...jego nowe wcielenia już mi się tak nie podobają...
                • absztyfikant Re: Ano!!!!!! 06.08.04, 10:39
                  Uwazam, ze jego wystepy jako syn nauczycielki, zab zupa i zibi przede wszystkim
                  byly rowniez niezle:)))
    • babciny_bambosz Re: XYZ, zmówiłem za Ciebie świecką litanię :) 04.08.04, 16:03
      pikna litania, rozsyłam do znajomków
    • Gość: mamoniowa Re: XYZ, zmówiłem za Ciebie świecką litanię :) IP: *.zsi.pl / *.zsi.pl 04.08.04, 20:37
      Litania jest debesciacka :-)
      • albert_c Re: XYZ, zmówiłem za Ciebie świecką litanię :) 11.08.04, 11:25
        XYZ juz niedlugo wraca wiec niech czasem mu ten watek nie umknie;)
        • Gość: rzeźnik Dokładnie, Albercik! IP: 62.29.137.* 11.08.04, 12:21
          Pilnuj wątku, bo mnie od piątku do środy nie będzie. Jadę się trochę poszkolić
          za publiczną kasę. Papierki zawsze się przydadzą. Mam nadzieję że w łykend
          będzie ładna pogoda bo będę w Gdyni :-)
          • absztyfikant Re: Dokładnie, Albercik! 11.08.04, 12:22
            Pozdrow Gdynie ode mnie, bo ona jest tego warta!
            • Gość: rzeźnik Re: Dokładnie, Albercik! IP: 62.29.137.* 11.08.04, 12:32
              Mam nadzieję że oprócz wódeczki z hotelu z widokiem na zatokę coś zdąże
              zapamiętać :-)
              • absztyfikant Re: Dokładnie, Albercik! 11.08.04, 12:35
                Ja bedziesz przy skwerrze Kosciuszki to zwroc uwage na takie spore wzniesienie
                tuz przy nim. Jest o tyle charaktrerystyczne, ze na szczycie znajduje sie
                podswietlany krzyz (w nocy). Wdrap sie tam. Prezydent Gdyni piekne sciezki
                pobudowal. Zobaczysz taki widok na zatoke, ze nie zapomnisz go juz nigdy.
                Naprawde warto.
                • absztyfikant bym zapomnial 11.08.04, 12:36
                  Rzeczone wzniesienie nazywa sie "Kamienna gora".
                  • Gość: rzeźnik Re: bym zapomnial IP: 62.29.137.* 11.08.04, 12:44
                    Dzięki, ale na krzyż to się raczej nie wdrapię. I to po kilku głębszych.
                    Jeszcze mnie zamkną za obrazę uczuć religijnych :-)
                    Ale postaram się to zobaczyć. Wiesz, nie jadę na urlop.
          • albert_c Re: Dokładnie, Rzeznik 11.08.04, 13:05
            dokladnie zycze milego wypoczynku:)
            jezeli juz dawno w Gdyni nie bywales polecam przespacerowac sie Swietojanska -
            ladnie zrobiona uliczka...
            • Gość: rzeźnik Re: Dokładnie, Rzeznik IP: 62.29.137.* 12.08.04, 10:19
              Dzięki. Trójmiasto znam dokładnie, ale z okna samichodu. Zawsze przelotem. Może
              teraz będzie więcej czasu.
              I pamiętaj żeby odświeżyć ten wątek po niedzieli dla XYZeta.
              • albert_c Re: Dokładnie, Rzeznik 12.08.04, 10:20
                Gość portalu: rzeźnik napisał(a):

> Dzięki. Trójmiasto znam dokładnie, ale z okna samichodu. Zawsze przelotem.
                Może teraz będzie więcej czasu.
                > I pamiętaj żeby odświeżyć ten wątek po niedzieli dla XYZeta.

* bede pamietal:)
                jak meczyk? pamietasz cos? wiesz chyba mocne to winko...:))
                • Gość: rzeźnik Re: Dokładnie, Rzeznik IP: 62.29.137.* 12.08.04, 10:37
                  > jak meczyk? pamietasz cos? wiesz chyba mocne to winko...:))

Niestety, plany przed meczem zostały zmienione i nie doszło do "spotkania na
                  szczycie". Musiałem zadowolić się podczas meczu drugoligową ekipą. Przeżyłem.
                  :-)
                  Ale sprzęt czeka w magazynie XYZeta.
                  • albert_c hop n/t 13.08.04, 14:40
                    • Gość: XYZ gościnnie od.... IP: *.nitka.net.pl 14.08.04, 21:35
                      albrcik welkopopovycky w lodówce czeka... :))) litanię przesłuchałem... cóż to
                      przy "5 tysiącach Mariana" ;)
                      • albert_c Re: gościnnie od.... 15.08.04, 15:13
                        Gość portalu: XYZ napisał(a):

> albrcik welkopopovycky w lodówce czeka... :)))

* powaznie?:)) ale jak moglbym nie wierzyc:))) lo matko...milo Cie przeczytac:)
                        • Gość: XYZ juz od siebie... IP: 213.155.191.* 16.08.04, 12:02
                          co myslisz o wypiciu koziołków przed meczem w piątek?
                          • albert_c Re: juz od siebie... 16.08.04, 12:03

> co myslisz o wypiciu koziołków przed meczem w piątek?

* mnie tam pomysl sie podoba. prosze na priva szczegoly:)
                            • Gość: XYZ sprawdź maila n/t IP: 213.155.191.* 16.08.04, 12:50
                              • albert_c teraz Ty sprawdź:) n/t 16.08.04, 12:56
                                • absztyfikant Re: teraz Ty sprawdź:) n/t 16.08.04, 17:28
                                  Albercie wieczorem cos Cu wysle, Tobie XYZ takze.
                      • absztyfikant taki? 17.08.04, 10:40
                        www.viaggiareliberi.it/PRAGA/Velkopopovicky_pivo.jpg
                        • albert_c Re: dokladnie tak:))) 17.08.04, 10:49
                          Absztyf, dokladnie taki jakiego najbardziej lubie:)))
                        • Gość: XYZ Re: taki? IP: 213.155.191.* 17.08.04, 10:53
                          W rzeczy samej.
                          • absztyfikant Re: taki? 17.08.04, 10:57
                            No to mam nadzieje, ze nie zapomnicie o moim zdrowiu w trakcie oszuszania tej
                            butelczyny:)))))))))))))))))))))))))))
                            • albert_c Re: taki? 17.08.04, 10:58
                              Absztyf, juz sie umowilismy na Twoje zdrowie:)))))))))
                              • absztyfikant Re: taki? 17.08.04, 11:02
                                Milusio;)
                                • henio56 Re: sformatowałem dysk 26.08.04, 13:29
                                  dręczyła mnie ta litania przez cały urlop, ale przyrzekłem sobie ,ze nie ruszę
                                  klawiatury. Abszty! faktycznie miałem ubaw po pachy, a XYZ przyjął to tak
                                  chłodno.
                                  • Gość: XYZ Re: sformatowałem dysk IP: 213.155.191.* 26.08.04, 13:44
                                    Cóż Heniu, juz taki ze mnie zimny drań:)
                                    • absztyfikant Re: sformatowałem dysk 26.08.04, 13:50
                                      I dobrze Ci z tym bez dwoch zdan;)
                                      • Gość: XYZ Re: sformatowałem dysk IP: 213.155.191.* 26.08.04, 14:02
                                        Nie zawsze:((( Jak są upały to mi ciężko. I poczte wreszcie sprawdź.
                                    • swarozyc Re: sformatowałem dysk 26.08.04, 13:52
                                      juz taki ze mnie zimny drań:)
                                      ''''''''''''''''''''''''''''''''''
                                      Tys tez Bohdan?
                                      On tez komuszyl...
                                      • Gość: XYZ Re: sformatowałem dysk IP: 213.155.191.* 26.08.04, 14:00
                                        Swar... kim ja nie jestem na tym forum....
                        • absztyfikant podbijam 20.05.05, 14:30

• xyz-xyz Re: podbijam 23.05.05, 10:14
                            A zmówiłeś już modlitwę za Lełona? :))))))))))))))))))))
                            • absztyfikant Re: podbijam 23.05.05, 10:56
                              NIe zmowilem litanii, ale odspiewalem requiem.
    • Gość: trezor Re: XYZ, zmówiłem za Ciebie świecką litanię :) IP: *.chello.pl 25.12.04, 01:42
      xyz pojdzie do piekla

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka