mike102 26.03.02, 14:54 Podpowiedz - obiecywalem to juz dawno ale dopiero na dzis bylo gotowe i w poludne odebralem! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
franekkk Re: Zgadnijcie co lezy przede mna na biurku! :-) 26.03.02, 14:55 pozbierałeś kawałki canona który spadł z 10go piętra? szkoda :)) Odpowiedz Link Zgłoś
bbury Re: Zgadnijcie co lezy przede mna na biurku! :-) 26.03.02, 14:56 Już myślałem że wypowiedzenie :) Ale może zdjęcia ? jeśli tak to zapraszam do publikacji - wiesz gdzie: forumszczecin@ Odpowiedz Link Zgłoś
mike102 Re: Zgadnijcie co lezy przede mna na biurku! :-) 26.03.02, 14:59 bbury napisał(a): > Już myślałem że wypowiedzenie :) > Ale może zdjęcia ? jeśli tak to zapraszam do publikacji - wiesz gdzie: > forumszczecin@ Zeskanuje w czwartek albo w piatek ja przyjade do domu. Chwilowo nie mam mozliwosc. W Wielkanoc sie pojawia. Odpowiedz Link Zgłoś
mike102 Nawet nie wiecie jakim mam ubaw :-))) !!! 26.03.02, 15:01 Szef projektu - Niemiec - wlasnie je obejrzal i stwierdzil ze Szczecin wyglada na wielkie i nowoczesne miasto. Spytal czy po Warszawie jestesmy najwiekszi w Polsce :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Nawet nie wiecie jakim mam ubaw :-))) !!! 26.03.02, 15:02 I co - odpowiedziałeś mu, że jestesmy najwięksiejsi? ;))) (Kraków - dawna stolica Polaków jest rzecz jasna najśliczniejszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
mike102 Re: Nawet nie wiecie jakim mam ubaw :-))) !!! 26.03.02, 15:05 jottka napisał(a): > I co - odpowiedziałeś mu, że jestesmy najwięksiejsi? ;))) > (Kraków - dawna stolica Polaków jest rzecz jasna najśliczniejszy :) :-))) Lepiej. Wlasnie trwa konsylium :-))). Hiszpanka nie moze uwierzyc ze PKB w Polsce jest 3 x nizsze niz w Hiszpanii :-))). Powszechne zachwyty nad piekna, architektura :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Nawet nie wiecie jakim mam ubaw :-))) !!! 26.03.02, 15:10 A bo szanowny zachód w ogóle jest ciężko niedokształcony na nasz (szczecińskopolski) temat. Publicity, reklama, publicrelations, te rzeczy, a nie Wiatr młodszy będzie nas z Unią integrował. Co prawda, ostatnio musiałam tłumaczyć niemieckiemu przedsiębiorcy, że jednak wejście do Unii ma sens z naszego punktu widzenia, bo on nam za przykład cały czas neutralną Szwajcarię podsuwał. No ale trudno mu się dziwić, że niektórych regulacji unijnych nie lubi ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
bbury Re: Nawet nie wiecie jakim mam ubaw :-))) !!! 26.03.02, 15:10 Same zabytki - większość w stanie oryginalnym. :) Kiedyś mój wujek - fotograf z zamiłowania uwiecznił komin na Nibuszewie (przy ul. Niemcewicza) bodajrze. Pani w wydawnictwie (fachowiec) zachwyciła się nad tą zachodnią (holenderską?) architekturą. :) Ale jej szczęka opadła gdy dowiedziała się że to Szczecin :) Odpowiedz Link Zgłoś
mike102 Re: Nawet nie wiecie jakim mam ubaw :-))) !!! 26.03.02, 15:17 bbury napisał(a): > Same zabytki - większość w stanie oryginalnym. :) Ja tu nie mam prawie zadnych zabytkow, 3 foty - PAM, Katedra i Waly a reszta to same nowiny (Pentagon, Kontakt, apartamentowiec przy Unislawy, Pazim & friends, Atrium, Ibis & Novotel itp.). Ale mi sie jedno zdjecie udalo! Normalnie Manhattan! :-))) Az tu kolesiom z Wroclawia galy na wierzch wychodza bo mysla ze im kit wciskam i Dusseldorf pokazuje :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZetKa Re: Nawet nie wiecie jakim mam ubaw :-))) !!! IP: *.we1.tuniv.szczecin.pl 26.03.02, 15:12 > Lepiej. Wlasnie trwa konsylium :-))). Nie wiem co znaczy konsylium, ale rozumiem ze chodzi o dyskusje, ze jednak jest? ;) Btw pod wzgledem powierzchni - na ktorym miejscu stoimy? > Hiszpanka nie moze uwierzyc ze PKB w Pols > ce > jest 3 x nizsze niz w Hiszpanii :-))). No, jak cos, to moze przyjsc i nam dopisac jeszcze jakies zero na koncu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: Nawet nie wiecie jakim mam ubaw :-))) !!! IP: 64.9.159.* 26.03.02, 15:21 Ja chce tylko delikatnie wspomniec ze na te fotki CZEKAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mike102 Re: Nawet nie wiecie jakim mam ubaw :-))) !!! 26.03.02, 15:25 Gość portalu: JACEK napisał(a): > Ja chce tylko delikatnie wspomniec ze na te fotki CZEKAM !!!!!!!!!!!!!!!!!! > !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Do weekendu przezyjesz. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: Nawet nie wiecie jakim mam ubaw :-))) !!! IP: 64.9.159.* 26.03.02, 15:28 Czy ktos inny oprocz Mikea ma aparat w szczecinie?????? bbury? stettiner?? Zetka??? franciszek??? Mis Cooca-cola??? pakuz??? i inni???? Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: Nawet nie wiecie jakim mam ubaw :-))) !!! 26.03.02, 15:31 Ja nie mam- to znaczy mam ale całkiem zepsuty :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: Nawet nie wiecie jakim mam ubaw :-))) !!! IP: 64.9.159.* 26.03.02, 15:36 stettiner napisał(a): > Ja nie mam- to znaczy mam ale całkiem zepsuty :( tak tak....bla , bla , bla,........................... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomik Re: Nawet nie wiecie jakim mam ubaw :-))) !!! IP: *.ncr.com 26.03.02, 16:05 Mike - ja też czekam na Twoje fotki :)) Paru ludzikom tu w Warszawce chętnie pokażę jak wyglądają porządne Kresy!! Aparat mamy - lustrzankę - ponoć dość dobrą, tyle że tym diabelstwem umie się posługiwać tylko moja żona, ja co najwyżej jakimś idioten - sicher...:)) Jacek - co Ci pstryknąć?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: Nawet nie wiecie jakim mam ubaw :-))) !!! IP: 64.9.159.* 26.03.02, 16:11 Ja juz tak jestem zdesperowany ze biore wszystko................................ pstrykaj Tomiku, pstrykaj.............. Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: Nawet nie wiecie jakim mam ubaw :-))) !!! 26.03.02, 16:23 Tomik, jesteś stracony. Dostałeś się w szpny Jacka- ten ci nie odpuści ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: Nawet nie wiecie jakim mam ubaw :-))) !!! IP: 64.9.159.* 26.03.02, 16:54 Jacek dba o manicure................ ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: Nawet nie wiecie jakim mam ubaw :-))) !!! IP: 64.9.159.* 02.04.02, 16:14 Swieta swieta i po swietach!!! gdzie te zdjecia????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Ch Re: Nawet nie wiecie jakim mam ubaw :-))) !!! IP: *.sprint.ca 03.04.02, 05:49 Mikeowski, kur de moll, daaaawaaaaj te fotki pol Mississaugi na nie czeka, taka Ci zrobilem reklame a niejaka Sandra (Collins zreszta, ale starsza, pod 60, zebys nie myslal), ktora za moja sprawa historie Sz (a poza tym Gdanska, Wroclawia i paru innych) zna na pamiec lepiej od niektorych Szczecinian, normalnie robi w g.... (e, sam wiesz w co) no dawaj juz, co?? pozdr Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
laura74 Re: Nawet nie wiecie jakim mam ubaw :-))) !!! 03.04.02, 13:49 No wlasnie Mike. Ja tez bym chciala zobaczyc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike102 foty IP: *.cnet.iton.pl 03.04.02, 20:50 pierwsze fotki sa u Laury, a ja musze spadac bo zaraz jade do stolycy Bye!!! Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: foty 03.04.02, 23:47 no co ty jacek na nocną zmianę wysyłasz lol :) :) <- prostsze tylko 2 znaki czekaj czekaj też coś wyślę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: foty IP: 64.9.159.* 04.04.02, 00:19 No to wysylaj , wysylaj. oni tam w tej redakcji nocna zmiane maja, ciekawe czy na nocki pracuja tam smutasy??? ja kiedys pracowalem na nocki , jako taki lachmata w tutejszej telewizji( tylko przez pare miesiecy) bo mlody bylem i zawesoly............he he he dobre czasy....lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike102 do niecierpliwych... IP: *.cnet.iton.pl 04.04.02, 20:25 Gość portalu: mike102 napisał(a): > pierwsze fotki sa u Laury, a ja musze spadac bo zaraz jade do stolycy > Bye!!! foty wyslalem do Laury, a jak sie okazuje ona "wybrala wolnosc od GW"... wlasnie poszly do Obsa - mam nadzieje ze ten tam jeszcze siedzi. OK! Nara, bo padam - stolica wysysa z czlowieka wszystkie soki... (ale w poludnie odwiedzilem Bartolomea! :-). Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk plika 05.04.02, 08:32 Gość portalu: mike102 napisał: > wyslalem do Laury, a jak sie okazuje ona "wybrala wolnosc od GW"... ????? > ale w poludnie odwiedzilem Bartolomea! :-) to pewnie trzasnąłeś jakieś fotki z bartkiem w tle :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopin Re: plikaX2 IP: *.kaliny.szn.pl 11.04.02, 23:43 obs - gdzie te zdjęcia? są aż tak dobre że zachowałeś je tylko dla siebie - ja tez chce je zobaczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Ch Bardzo zawiedziony IP: *.sprint.ca 12.04.02, 06:13 nie bylo, nie ma i ... nie bedzie? Sandra mnie zabije! Ratunku! Odpowiedz Link Zgłoś
mike102 Re: Bardzo zawiedziony 12.04.02, 09:39 Gość portalu: Jurek Ch napisał(a): > nie bylo, nie ma i ... nie bedzie? > Sandra mnie zabije! Ratunku! Tydzien temu wyslalem do Obsa pierwsze 4 zdjecia. Byly juz nawet obrobione. Jak tam nie ma zadnego grafika w GW to trza bylo powiedziec, to bym Wam i thumbsy przygotowal ale do galerii wlozyc musicie wlozyc sami! Odpowiedz Link Zgłoś
bbury Re: Bardzo zawiedziony 12.04.02, 10:45 Co tu wiele gadać też bym zobaczył Szczecin oczami Mikea :))) Odpowiedz Link Zgłoś
martini_ Re: Zgadnijcie co lezy przede mna na biurku! :-) 16.04.02, 16:00 Sluchajcie, to juz 3 tygodnie :) Czy mozna juz obejrzec te zdjecia? Pzdr., m. Odpowiedz Link Zgłoś
mike102 Re: Zgadnijcie co lezy przede mna na biurku! :-) 16.04.02, 16:31 martini_ napisał(a): > Sluchajcie, to juz 3 tygodnie :) Czy mozna juz obejrzec te zdjecia? > Pzdr., m. Pierwsze 4 sa w gazetowej galerii miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
martini_ Re: Zgadnijcie co lezy przede mna na biurku! :-) 16.04.02, 16:49 mike102 napisał(a): > martini_ napisał(a): > > > Sluchajcie, to juz 3 tygodnie :) Czy mozna juz obejrzec te zdjecia? > > Pzdr., m. > > Pierwsze 4 sa w gazetowej galerii miasta. Bardzo prosze o jakies konkretniejsze wskazowki... Dzieki,m. Odpowiedz Link Zgłoś
mike102 Re: Zgadnijcie co lezy przede mna na biurku! :-) 16.04.02, 16:52 martini_ napisał(a): > mike102 napisał(a): > > > martini_ napisał(a): > > > > > Sluchajcie, to juz 3 tygodnie :) Czy mozna juz obejrzec te zdjecia? > > > Pzdr., m. > > > > Pierwsze 4 sa w gazetowej galerii miasta. > > Bardzo prosze o jakies konkretniejsze wskazowki... > Dzieki,m. > wyborcza.gazeta.pl/info/home.jsp?dzial=szs010108 wcisnac "Codzienny Szczecin - galeria zdjęć z życia miasta" Odpowiedz Link Zgłoś
martini_ Re: Zgadnijcie co lezy przede mna na biurku! :-) 16.04.02, 16:54 super, dzieki! pedze ogladac :) m. Odpowiedz Link Zgłoś