Dodaj do ulubionych

piąta kolumna na forum GW

09.04.14, 23:26
zaważyłem, że tacy dwaj "adam96", "zbysio45" o bardzo oczywistych preferencjach wpakowali się na forum znienawidzonej przez nich Gazety i na potęgę serwują swoje spisiałe widzenie rzeczywistości. czy fora gazetek waszej opcji są aż tak mało znaczące?
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: piąta kolumna na forum GW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.14, 10:57
      mają prawo do swoich opinii jak każdy z nas...

v kolumna to raczej szpiedzy putina...
    • piotr33k2 Re: piąta kolumna na forum GW 10.04.14, 13:35
      zawsze tak jest nie wiedziałeś? oszołomstwo bardzo lubi znienawidzone przez swoje srodowisko media bo na ich stronach same przygłupy, wyznawcy smolenska i tym podobne popaprance .
      • Gość: zet6 Re: piąta kolumna na forum GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.14, 23:12
        ktoś stwierdził, że na forum każdy może głos zabierać. oczywiście każdy, tyle, że niektórzy wręcz blokują forum ilością swych wypocin
        • Gość: gość Re: piąta kolumna na forum GW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.14, 11:57
          to nieprawda, że "blokują".. jak się komuś nie podoba to nie ma przymusu otwierania wątków zakładanych przez Zbysia-fisia i potwornego adamsa... nich se piszą co chcą takie ich prawo..

troszku obrażają innych, ale w zamian też są obrażani, ale póki co dsykusja z nimi nie przekroczyła jakiś granic. oczywiście lepiej jest używać mniej agresywnego języka i nie prowokować, ale to da się jakoś tolerować mimo wszystko...

nielubiącym wpisów polecam nie czytanie ich, i tyle...

sam nie lubię retoryki obu, ale czytam bo chcę ich czytać i tyle... nikt mi nie zabroni :) ani im nikt nie zabroni pisania.
      • aysy.1 Re: piąta kolumna na forum GW 12.04.14, 05:38
        > zawsze tak jest nie wiedziałeś? oszołomstwo bardzo lubi znienawidzone przez swo
        > je srodowisko media bo na ich stronach same przygłupy, wyznawcy smolenska i tym
        > podobne popaprance .
        oszołomstwo to pojęcie względne. dla nich ty możesz być może jesteś oszołomem.
        pemiętam jak sekowano mnie " oszołomem" , cenzurowane itp jak kiedyś napisałem tutaj, że michnik i kor to jest osoba i była organizacja o poglądach socjalistycznych czy lewicowych.
        owszem, moim zdaniem zbysiu i adams swoimi wpisami osłabiają na tym forum pis co być może autorowi podsunęło myśl, że to v kolumna czyli np leming udający pisowca aby pis skompromitować poglądami adamsa i zbysia? ortografią i pisownią też :) są też wyjątkowo dyspozycyjny wobec pis i cyniczni a można się o tym przekonać czytając ich wpisy przed kloakolicją pis / sld w szczecinie. wcześniej krzystek był be, był wrogiem jak teraz tusk dla nich ale jak tylko krzystek pisiorkom i komuszkom płatne stołki rozdał to natychmiast zniknęły wpisy negatywne ze strony adamsa i zbysia wobec krzystka.
        • Gość: gość Re: piąta kolumna na forum GW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.14, 09:40
          eee tam dyspozycyjność różnych forumowiczów też jest dopuszczalna.. w końcu wcale tego nie ukrywają i jest to dość widoczne i nie dotyczy wyłącznie Zbysia czy Adamsa... więcej tu takich już było.
          wiadomo kogo i co z i a zawsze poprą i wyniosą na tron boski... oni już tak mają, i mają do tego prawo :)))
          • aysy.1 Re: piąta kolumna na forum GW 13.04.14, 06:03
            Gość portalu: gość napisał(a):

> eee tam dyspozycyjność różnych forumowiczów też jest dopuszczalna.. w końcu wca
            > le tego nie ukrywają i jest to dość widoczne i nie dotyczy wyłącznie Zbysia czy
            > Adamsa... więcej tu takich już było.
            > wiadomo kogo i co z i a zawsze poprą i wyniosą na tron boski... oni już tak maj
            > ą, i mają do tego prawo :)))
            oczywiście, że jest dopuszczalna dyspozycyjność. owszem nie tylko adams taki jest. wyraziłem i opisałem jedynie, że opinii faktycznie niezależnych, osobistych tak naprawdę jest tu niedużo.
            • Gość: gość Re: piąta kolumna na forum GW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.14, 18:01
              no tak no tak, ale dyspozycyjność to tez może być jakaś postawa czy opinia a nawet credo.. więc mimo to, zastanawiałbym się jednak czy tych opinii 'dyspozycyjnych' nie traktować również jak całkiem niezależnych.. w końcu wypowiadają je dorośli ludzie... co o tym myślisz?

• Gość: Vlad.H. to test na demokracje IP: *.FTTH.ispfabriek.nl 11.04.14, 19:47
      jak widac po twoim wpisie oblany z kretesem przez zwolennikow demokratow z Czerskiej...

No ale trudno sie dziwic skoro naczelny autorytet z Czerskiej jest tworca demokracji koncesjonowanej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka