Gość: XYZ IP: 213.155.191.* 20.08.04, 11:17 www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=2609&zaznacz=Kieres Absztyf, wiem wiem, nie mam moralnego prawa, mam za to niemoralne;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
albert_c Re: Kieres robi interes:) 20.08.04, 11:21 XYZ ale to wszytsko tak pieknie legalnie sie odbylo, a Wasi tego stanu rzeczy nie zmienili widac za brak zmian jakis 'czerowny' tez pewnie poszedl w gore... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Kieres robi interes:) IP: 213.155.191.* 20.08.04, 11:28 Widzisz. Różnica polega na tym, ze czarni mają "moralne prawo" uporządkowac temat, czerwoni nie maja "moralnego prawa". Pytanie co zrobiłaby prasa gdyby jakis czerwony zaczął Kieresa szczypać. Ja sobie tylko z Leona podworowałem, a absztyf obsobaczyl mnie jak bura suke. Inna rzecz, że to chyba sam pan Leon, jako uczciwy katolik, powinien placić za najem. A i nie zaciekawiła cię delikatność NIK? Zawsze taka zajadła w tropieniu czerwonych nieprawidłowości. Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Kieres robi interes:) 20.08.04, 11:34 delikatnosc NIK mnie nie zaskoczyla to mnie to w ogole nie interesuje...czy 'pan Leon jako uczciwy katolik' powinien placic czynsz? nie wiem, tez mnie to malo obchodzi. Ruch dostal rekompenstae - 'nie' twierdzi ze malo warta, no ale przydaloby sie sprawdzic te dane, bo moze byc tak jak z wycena ziem dla pzu jeden mowil ze 1 mln, a drugi rzeczoznawca ze ta sama ziemia 15 mln, przychodzil tzreci i mowil co innego i tak w kolko macieju... nie wnikam w morlane czy niemoralne prawa...a tak przy okazji mam tez pyatnie: czy czasem moglbyc cos jednak pro a nie anty napisac, bo miewam takie wrazenie ze bardzo blisko Ci do Mr Blacka czasami, choc jestescie po przeciwnych stronach lustra... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Cos pro:) IP: 213.155.191.* 20.08.04, 11:40 Za to lubię Urban: Czytelników, którzy podzielają mój tok myślenia, ostrzec muszę, że w Narodowym Teście Inteligencji uzyskałem 40 punktów, o 62 mniej niż blondynki, o 91 mniej niż marszałek Sejmu i o 101 mniej niż moja pani sekretarka. Czytając to, co piszę, warto ten wynik mieć na uwadze, chociaż ja sam uważam go za nadspodziewany. Co zaś najważniejsze: politycznie trafny. Nadweręża on rasistowskie mniemanie, że Żydzi są inteligentni. Taką samą opinię o łysych gojach rozpowszechnia poseł Rokita twierdzący, że Oleksy to jedynie wyjątek, który potwierdza regułę. Autor : Urban Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Cos pro:) 20.08.04, 15:09 ja też go za to lubię:-) i za stare felietony magmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Jaki kieres ma interes:) IP: 213.155.191.* 20.08.04, 11:30 A to dla absztyfa;) www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=4164&zaznacz=Kieres Zmykam od razu bo Absztyf Gromowładny spali mnie na popiół swym gniewem:) Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: Kieres robi interes:) 20.08.04, 11:57 apelowalem jzu do ciebie zebys nie powylwals ie na nie bo sam z siebie robisz idiote. pozdrawiam blackexit Odpowiedz Link Zgłoś
tuner Re: Kieres robi interes:) 20.08.04, 14:38 Serce rośnie,gdy widzę jak bardzo działalność IPN niepokoi i wścieka pomiot komuszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Kieres robi interes:) IP: 213.155.191.* 20.08.04, 14:43 Gadanie do samego siebie, to często objaw poważnych dolegliwości... Odpowiedz Link Zgłoś
tuner Re: Kieres robi interes:) 20.08.04, 14:50 Po prostu powiedz o tym swojemu lekarzowi. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska blekuś 20.08.04, 14:51 a ty mój drogi powołujesz się na gw a to też nie fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Kieres robi interes:) 20.08.04, 15:06 Bardzo powazne zarzuty opiniotworczego i prestizowego tygodnika:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Kieres robi interes:) IP: 213.155.191.* 20.08.04, 15:12 Nie grzmisz? No to zapytaj Leona czy płaci. Stawiam browar jeśli płacił (do chwili ukazania się tygodnika). P.S. Prawiczki zwykli udawać, że to co NIE pisze nie istnieje, bo się na to nie reaguje:)) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Kieres robi interes:) 20.08.04, 15:13 Z wlasnej kieszeni urzednika panstwowego ma placic ? Jego wina, ze sejm dal ciala ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: Kieres robi interes:) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.08.04, 15:14 każdy ma taką lekturę,na jaką zasługuje... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Kieres robi interes:) 20.08.04, 15:15 ana- jaką kupi! absztyf- brak odpowiedzi na pisma raczej dobrze nie świadczy Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Kieres robi interes:) 20.08.04, 15:18 jedni nie drudzy nasz dziennik a ja plomyczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Kieres robi interes:) IP: 213.155.191.* 20.08.04, 15:15 A wina bezrobotnych, że firma upadła? A płacic muszą bo eksmisja. Z wlasnej kieszeni urzednika panstwowego ma placic ? Jego wina, ze sejm dal > ciala ? Jednak potwierdzasz zarzuty "niewiarygodnego" tygodnika. Nie płaci i szlus! Odpowiedz Link Zgłoś